2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım bu akşam geliyor bize....Ama hafta başı dönecekmiş zatenm dönsün ben kızımın eşyalarını bir tek annemle yerleştirmek istiyorum başkası olmasın sinir olurum ben

merhaba serdemm.sırf merakımdan ve daha önceki sayfaları okumaya imkanım olmadığından soruyorum.görümcen çok sorun yaratıyor.

Kızlar FIRST STEPS sitesinden çok tatlı bebek halıları var; Anti alerjik halı üzerine istediğimiz resmi basıyolarmış ve istersek isim yazıyolarmış. Halıyı da Dinarsu dan temin ediyolarmış, benim kafama yattı.. Fiyatı da çok uygun kuzular 135-TL.. Akşam kocişle konuşim bi,bakalım o ne dicek!bilmiyorumkismile
Örnek koymuşlar kuzuşlar:

(sabah kızlardan biri link verdi ordan bakmıştım,çook hoşuma gitti)
,
,

Tabi ben daha güzellerini hayal ediyorum, odaya aksesuarla uygun olarak, onlara mail attım! ıstersek odanın resmini gönderiyormuşuz, onlar ona uygun tasarlıyolarmış, bize gönderiyolarmış bi okey verirsek yapıp yolluyolarmış.. :dance:

bencede bebeğin kilosuylada alakalı valla 4 falan derlerse hıc normal dusunmem herhalde tırsıyorum zaten

bende senin gibi ara sıra içerdim ama hamileliğimde bir kestim bir tiksindim kokusuna dahi tahammülüm yok şimdi eşim içiyo ona bile kızıyorum o derece

aaaa kızıyorum bak kımler hala sıgara içiyor bakım anlıyorum sızı arkadaslar ama odaha mını mınıcık az sabretsenız ben yanımda bıle ıcırtmıyorum cok kızdım sıze cokkk

cok tatlı cok mşL.bayıLdım :))) harikalar...

ben 33+4 teyim ve doktorum 36. haftada 2 şeye bakacağını söyledi.1. si çatı olayı,2. babeğin kilosu benim bundan anladığım hem çatı hemde bebek aynı derecede önemli.

Ben geldim, ya noldu bana ya? Bir halsizlik, bir baş dönmesi. Bebeğim de az hareket ediyor bugün. Hayırdır inşallah...

bencede bebeğin kilosuylada alakalı valla 4 falan derlerse hıc normal dusunmem herhalde tırsıyorum zaten

ben 33+4 teyim ve doktorum 36. haftada 2 şeye bakacağını söyledi.1. si çatı olayı,2. babeğin kilosu benim bundan anladığım hem çatı hemde bebek aynı derecede önemli.

Bizim miniğin kilosu 4 veya 4 e yakın olabilir dr umuz iri olabilir dedi..bende normal doğumu istiyorum ama bakalım artık nasıl olcak..dr um hiç çatı muayenesi yaparım şu haftada filanda demedi.geçi bizimki öle önceden pek konuşmaz.o yüzden merak ettim bi an..neyse hakkımızda hayırlısı

Ben geldim, ya noldu bana ya? Bir halsizlik, bir baş dönmesi. Bebeğim de az hareket ediyor bugün. Hayırdır inşallah...

Hoşgeldin cnm..o halsizlik bende de var..eve gitsemde azcık kestirsem ne güzel olur..Dün benim minikte az hareket etti gibi oldu başlarda ama sonradan açıldı.merak etme cnm onlar arada bi inzivaya çekiliyo kısa bi müddet..

aaaa kızıyorum bak kımler hala sıgara içiyor bakım anlıyorum sızı arkadaslar ama odaha mını mınıcık az sabretsenız ben yanımda bıle ıcırtmıyorum cok kızdım sıze cokkk

aslında haklısın da canımcım,sürekli içenlere dr lar günde on tane içebilirsiniz diyomuş yaa :))başka zaman ne kadar içiliyosa bilemiyorum...diyorum ayda iki sigara etkilemez yavrumu plesentası korur onu,kendimi ikna ediyorum işte...

ben vermiştim linkini pembe tavşanlıdan yaptrdım ince ve açık pembe renkli ve tavşanı dikine çalıştırdım eskizlerini yolladılar maille değişiklikler yaptırdım v.s. onayladıktan sonra hemen elime ulaştı ve çok güzel beğendim. Bunny modeli funnababy idi nevresimlerim bütün eşyaları abajurleri tavan lambası, oda takımının kulpları da bu tavşandan yapıldı el boyaması çok güzel oldu bir de girişe nazar boncuğu koymak lazım :))

Kızımın adı "eda" olacak kısmetse bir de balon yaptıracam pembe beyaz, bir de ikramlıklarını da pembe beyaz puset şeklindekilerden seçtim güzel ürünler var sitede. Düzgün de çalışıyorlar memnun kaldım.

Harfli kumaş balonlar bebeğimi müjdeliyor!

çift taraflı bant ile hastane odasının kapısına yapıştırmayı sonra da odasında kullanmayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz ? çok güzel değil mi ?

Bu arada ben bugün doymak bilmiyorum delirecem açlıktannnnnnnnnnn :))

kızlar ya benim şeyimden çıkacak sanki kramplar giriyo orama yaa ben biraz uzanıcamm iki büklüm oldum bi anda yemek yedim ondanmı acaba

Yaa kızlar bu yazı karakterini ve rengini nasıl nerden ayarlıyonuz yavv..bende öle renkli ve kalın yazmak istiyommm...

Ya kızlar anlamadım gitti. Uyudum 2 saat kadar, soluma yatıyorum cılız cılız hareketler... Şekerli şeyler yedim, yerini bulup sıkıştırdım tık yok. Korkmaya başlıyorum...

hoşgeldin canım...hayırdır stres yaptığın bişi felan var mı ya da extra bi durum yorgunluk felan...geçmiş olsun dikkat et ama güzel şeyler düşün sters yapma yani..opuyorumnanaktan

Yaa kızlar bu yazı karakterini ve rengini nasıl nerden ayarlıyonuz yavv..bende öle renkli ve kalın yazmak istiyommm...

Yazdığın yerin üstünde kalın B harfi var orası kalınlaştırıyor; Altı çizgili A harfinin yanındaki küçük oka basarsan, istediğin rengi ayarlayabilirsin. Ancak ben önce yazıyorum, sonra hepsini seçip öyle değiştiriyorum rengini vs.

Geçen ay dr'a gittiğimde 6 doğum yaptırmıştı 4'ü normal olmuş , 1'i dönmediğinden 1!i de 4 kg olduğundan sezeryan yapmak durumunda kaldığını belirtmişti. Ben de çok kararsızım annem hiç kolay değil ne uğraşacaksın normalle parçalayacaksın kendini git efendice sezeryan ol diyor çünkü özellikle beni çok zor doğurmuş. Bakalım son zamanlarda belli olacak herhalde, hepimiz için inşallah kolay geçer bir avazda yavrularımıza kavuşuruz.

hoşgeldin canım...hayırdır stres yaptığın bişi felan var mı ya da extra bi durum yorgunluk felan...geçmiş olsun dikkat et ama güzel şeyler düşün sters yapma yani..opuyorumnanaktan

Kaç gündür yorgunum zaten. Dün birşey yoktu, öğlen cılızlaşmaya başladı, sanki hamile değişmişim gibi geliyor eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…