Evet canım bu akşam geliyor bize....Ama hafta başı dönecekmiş zatenm dönsün ben kızımın eşyalarını bir tek annemle yerleştirmek istiyorum başkası olmasın sinir olurum ben
Kızlar şimdi doğum yapanlar topiklerine baktımda,birisi demişki bu arada yarın suni sancıyla doğumu başlatılacakmış suyu azalmaya başlamış çünkü..neyse, dr u hiç çatı muayenesi yapmamış.çatı olayı doğum sancılarıyla beraber anlaşılır demiş..yani doğum zamanında anlaşılır demiş..çatı uygun olur bebek başı uygun olmaz demiş,çatı uygun olmaz bebek kanala girer belli olmayabilir demiş..
Sizin dr larınız bu konu ile ilgili bişeyler dedilermi.çatı muayenesi yapcaklarmı..
Mesela dün ben dr uma sordum.ilk defa konuşayım dedim doğumla ilgili.normal doğumu bebeğin durumu daha çok belirler dedi..çatı ya filan hiç girmedi yanii.yani bebeğin gelişi iriliği etkiler dedi doğum şeklini..tabi son günlerde daha çok netleşir dedi..
tamam canım çok saol..
didemcim arada içtim ama sona zamanlarda içmedim hiç ve canım nasıl isiyor anlatamam,kokusu felan çok hoş geliyo yaaa.....kocam izin vermiyo diğerlerini de gizli içmiştim zaten...bu arada hiç bi zaman tam içici olmadım orası komiktir ama arada da içmeden duramıyorum delikafadulden
Kızlar FIRST STEPS sitesinden çok tatlı bebek halıları var; Anti alerjik halı üzerine istediğimiz resmi basıyolarmış ve istersek isim yazıyolarmış.Halıyı da Dinarsu dan temin ediyolarmış, benim kafama yattı.. Fiyatı da çok uygun kuzular 135-TL.. Akşam kocişle konuşim bi,bakalım o ne dicek!bilmiyorumkismile
Örnek koymuşlar kuzuşlar:
(sabah kızlardan biri link verdi ordan bakmıştım,çook hoşuma gitti)
, ,
Tabi ben daha güzellerini hayal ediyorum, odaya aksesuarla uygun olarak, onlara mail attım! İstersek odanın resmini gönderiyormuşuz, onlar ona uygun tasarlıyolarmış, bize gönderiyolarmış bi okey verirsek yapıp yolluyolarmış.. :dance:
Kızlar şimdi doğum yapanlar topiklerine baktımda,birisi demişki bu arada yarın suni sancıyla doğumu başlatılacakmış suyu azalmaya başlamış çünkü..neyse, dr u hiç çatı muayenesi yapmamış.çatı olayı doğum sancılarıyla beraber anlaşılır demiş..yani doğum zamanında anlaşılır demiş..çatı uygun olur bebek başı uygun olmaz demiş,çatı uygun olmaz bebek kanala girer belli olmayabilir demiş..
Sizin dr larınız bu konu ile ilgili bişeyler dedilermi.çatı muayenesi yapcaklarmı..
Mesela dün ben dr uma sordum.ilk defa konuşayım dedim doğumla ilgili.normal doğumu bebeğin durumu daha çok belirler dedi..çatı ya filan hiç girmedi yanii.yani bebeğin gelişi iriliği etkiler dedi doğum şeklini..tabi son günlerde daha çok netleşir dedi..
bencede bebeğin kilosuylada alakalı valla 4 falan derlerse hıc normal dusunmem herhalde tırsıyorum zaten
ben 33+4 teyim ve doktorum 36. haftada 2 şeye bakacağını söyledi.1. si çatı olayı,2. babeğin kilosu benim bundan anladığım hem çatı hemde bebek aynı derecede önemli.
Ben geldim, ya noldu bana ya? Bir halsizlik, bir baş dönmesi. Bebeğim de az hareket ediyor bugün. Hayırdır inşallah...
Ben geldim, ya noldu bana ya? Bir halsizlik, bir baş dönmesi. Bebeğim de az hareket ediyor bugün. Hayırdır inşallah...
aaaa kızıyorum bak kımler hala sıgara içiyor bakım anlıyorum sızı arkadaslar ama odaha mını mınıcık az sabretsenız ben yanımda bıle ıcırtmıyorum cok kızdım sıze cokkk
Kızlar FIRST STEPS sitesinden çok tatlı bebek halıları var; Anti alerjik halı üzerine istediğimiz resmi basıyolarmış ve istersek isim yazıyolarmış.Halıyı da Dinarsu dan temin ediyolarmış, benim kafama yattı.. Fiyatı da çok uygun kuzular 135-TL.. Akşam kocişle konuşim bi,bakalım o ne dicek!bilmiyorumkismile
Örnek koymuşlar kuzuşlar:
(sabah kızlardan biri link verdi ordan bakmıştım,çook hoşuma gitti)
, ,
Tabi ben daha güzellerini hayal ediyorum, odaya aksesuarla uygun olarak, onlara mail attım! İstersek odanın resmini gönderiyormuşuz, onlar ona uygun tasarlıyolarmış, bize gönderiyolarmış bi okey verirsek yapıp yolluyolarmış.. :dance:
Yaa kızlar bu yazı karakterini ve rengini nasıl nerden ayarlıyonuz yavv..bende öle renkli ve kalın yazmak istiyommm...
Bizim miniğin kilosu 4 veya 4 e yakın olabilir dr umuz iri olabilir dedi..bende normal doğumu istiyorum ama bakalım artık nasıl olcak..dr um hiç çatı muayenesi yaparım şu haftada filanda demedi.geçi bizimki öle önceden pek konuşmaz.o yüzden merak ettim bi an..neyse hakkımızda hayırlısı
hoşgeldin canım...hayırdır stres yaptığın bişi felan var mı ya da extra bi durum yorgunluk felan...geçmiş olsun dikkat et ama güzel şeyler düşün sters yapma yani..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?