2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar benım salondakı halılarım falan shaggy 7 8 aylık yegenım geldığınde yalamaya calısıyor tuylu ya belkı her bebek yapmaz ama bana sağlıklı gelmıyor acıkcası yıne dusunun derım

canım acaba kalkarken hızlımı kalktın bu aralar yataktan kalkerken bıle yavas hareket et dedı doktorum bana

hadi ben kaçtım.
şeymaa hiçbi fikrim yok aslında ama yatabilir heralde yani bilemiyorum kiii..
3 buçuk yaş birazcık buyumus olur onu en iyi didoba bilir ama o da gitti...

yok kızlar yaa hızlı hareketten felan değil kesinlikle çünkü hep dikkatliyim ani hareket felan yapmıyorum,ara kanamalarım olmuştu felan ondan sebep alıştım yani ağır vasıta gibi hareket etmeye...

didemcim sen de fıtık vardı yardımcı olabilirsin sanırım bu tarif ettiğim bel ağrısının alaksı var mı fıtıkla felan??

Canım benim fıtık tutunca hiç geçmiyor öyle ağrı girip çıkmıyor ama ben de siyatik de var sinir sıkışması onun başlangıcı olabilir bu arada ben fıtık fıtık diyordum ya magnezyum ilacına başladım bel ağrım geçti süper geldi tavsiye ederim doktorunuza danışın kullanın

aman dikkat et kendine, ağrının yerini tam olarak anlamaadım ama ben de geçen ay hastanede yattım. bel ağrısı ile başladı. böbreğimde şişme olmuş sol böbrekte. ve üstüne üstük taş varmış, ki daha önce yoktu ama hamilelikte bu tip sorunlar çıkıormuş. belime dokunduğum zaman bile çok şiddetli ağrılarım oluodu, ve bu sancılar, ağrılar rahimde kasılmaya neden oluyor. erken doğum riskimiz oluştu ama çok şükür atlattık, taşıda düşürdük:) kontrole gittiğinde muhakkak doktoruna bahset ihmal etme sakın...

Ben de izne çıktığını görümcen öğrendi mi diye merak etmiştim de..neyse ki dönecekmiş geri. Yine de haftasonu için bile olsa allah kolaylık versin cnm :)

Ben de izne çıktığını görümcen öğrendi mi diye merak etmiştim de..neyse ki dönecekmiş geri. Yine de haftasonu için bile olsa allah kolaylık versin cnm :)

Öğrendi canım biliyor ama dönecekmiş kpss kursuna gidiyor dönmem lazım dedi valla sanırım o da bizde olmaktan hoşlanmıyor hamileliğim boyunca 1 kez geldi zaten eee bizde iş güç yapması lazım ben çalışınca tabi kaynanam da direkt doğuma gelicekmiş herşey anacığıma kaldı ama biz ana kız hatta anne kız torun çok mutluyuz bu durumdan

Kızlar şimdi doğum yapanlar topiklerine baktımda,birisi demişki bu arada yarın suni sancıyla doğumu başlatılacakmış suyu azalmaya başlamış çünkü..neyse, dr u hiç çatı muayenesi yapmamış.çatı olayı doğum sancılarıyla beraber anlaşılır demiş..yani doğum zamanında anlaşılır demiş..çatı uygun olur bebek başı uygun olmaz demiş,çatı uygun olmaz bebek kanala girer belli olmayabilir demiş..
Sizin dr larınız bu konu ile ilgili bişeyler dedilermi.çatı muayenesi yapcaklarmı..
Mesela dün ben dr uma sordum.ilk defa konuşayım dedim doğumla ilgili.normal doğumu bebeğin durumu daha çok belirler dedi..çatı ya filan hiç girmedi yanii.yani bebeğin gelişi iriliği etkiler dedi doğum şeklini..tabi son günlerde daha çok netleşir dedi..

tamam canım çok saol..

didemcim arada içtim ama sona zamanlarda içmedim hiç ve canım nasıl isiyor anlatamam,kokusu felan çok hoş geliyo yaaa.....kocam izin vermiyo diğerlerini de gizli içmiştim zaten...bu arada hiç bi zaman tam içici olmadım orası komiktir ama arada da içmeden duramıyorum delikafadulden

Banada doktorum yukarda sölenilenleride senin doktorunun sölediklerinide söledi herseye hazırlıklı olmalı hersey olabiliyor manasında anlatmıştı...:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…