he kızlar aklıma gelmişken önemli bişi sorcam dün yere oturmuştum kalkarken birden belim öyle bi sancıdı ki krampmıydı onu da tam anlamadım bi dk bile sürmedi kendiliğinden geçti sonra sabah duştayken eğildim azıcık aynı şey ayaktayım bi de düşücektim nerdeyse....ne ki bu yaa..tam olarak hani belimizde gamze olur ya çukur yerler orası sadece sağ tarafıma oluyo iki gün öncede olmuştu....normal ağrılarmı bunlar fıtık felan mı sinyal veriyo,yoksa doğum mu ???
Didemm senin mi görümcen gelecekti haftasonu?
yok kızlar yaa hızlı hareketten felan değil kesinlikle çünkü hep dikkatliyim ani hareket felan yapmıyorum,ara kanamalarım olmuştu felan ondan sebep alıştım yani ağır vasıta gibi hareket etmeye...
didemcim sen de fıtık vardı yardımcı olabilirsin sanırım bu tarif ettiğim bel ağrısının alaksı var mı fıtıkla felan??
ya kızlar sizce 3.5 yasındakı cocuk bazada yatabılır mı duser mı bazadan?
Ben de izne çıktığını görümcen öğrendi mi diye merak etmiştim de..neyse ki dönecekmiş geri. Yine de haftasonu için bile olsa allah kolaylık versin cnm :)
Hala arada sigara içeniniz var mı
aman dikkat et kendine, ağrının yerini tam olarak anlamaadım ama ben de geçen ay hastanede yattım. bel ağrısı ile başladı. böbreğimde şişme olmuş sol böbrekte. ve üstüne üstük taş varmış, ki daha önce yoktu ama hamilelikte bu tip sorunlar çıkıormuş. belime dokunduğum zaman bile çok şiddetli ağrılarım oluodu, ve bu sancılar, ağrılar rahimde kasılmaya neden oluyor. erken doğum riskimiz oluştu ama çok şükür atlattık, taşıda düşürdük:) kontrole gittiğinde muhakkak doktoruna bahset ihmal etme sakın...
Kızlar şimdi doğum yapanlar topiklerine baktımda,birisi demişki bu arada yarın suni sancıyla doğumu başlatılacakmış suyu azalmaya başlamış çünkü..neyse, dr u hiç çatı muayenesi yapmamış.çatı olayı doğum sancılarıyla beraber anlaşılır demiş..yani doğum zamanında anlaşılır demiş..çatı uygun olur bebek başı uygun olmaz demiş,çatı uygun olmaz bebek kanala girer belli olmayabilir demiş..
Sizin dr larınız bu konu ile ilgili bişeyler dedilermi.çatı muayenesi yapcaklarmı..
Mesela dün ben dr uma sordum.ilk defa konuşayım dedim doğumla ilgili.normal doğumu bebeğin durumu daha çok belirler dedi..çatı ya filan hiç girmedi yanii.yani bebeğin gelişi iriliği etkiler dedi doğum şeklini..tabi son günlerde daha çok netleşir dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?