- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
[ı]ben geldim, ya noldu bana ya? Bir halsizlik, bir baş dönmesi. Bebeğim de az hareket ediyor bugün. Hayırdır inşallah...[/ı]
kızlar ya benim şeyimden çıkacak sanki kramplar giriyo orama yaa ben biraz uzanıcamm iki büklüm oldum bi anda yemek yedim ondanmı acaba
Ya kızlar anlamadım gitti. Uyudum 2 saat kadar, soluma yatıyorum cılız cılız hareketler... Şekerli şeyler yedim, yerini bulup sıkıştırdım tık yok. Korkmaya başlıyorum...
Ya kızlar anlamadım gitti. Uyudum 2 saat kadar, soluma yatıyorum cılız cılız hareketler... Şekerli şeyler yedim, yerini bulup sıkıştırdım tık yok. Korkmaya başlıyorum...
[
hayrola simdi nasılsın
kızlar ben geldim yine...
Yaa kızlar bu yazı karakterini ve rengini nasıl nerden ayarlıyonuz yavv..bende öle renkli ve kalın yazmak istiyommm...
kızlar ben geldim yine...
Bizim miniğin kilosu 4 veya 4 e yakın olabilir dr umuz iri olabilir dedi..bende normal doğumu istiyorum ama bakalım artık nasıl olcak..dr um hiç çatı muayenesi yaparım şu haftada filanda demedi.geçi bizimki öle önceden pek konuşmaz.o yüzden merak ettim bi an..neyse hakkımızda hayırlısı
Yazdığın yerin üstünde kalın B harfi var orası kalınlaştırıyor; Altı çizgili A harfinin yanındaki küçük oka basarsan, istediğin rengi ayarlayabilirsin. Ancak ben önce yazıyorum, sonra hepsini seçip öyle değiştiriyorum rengini vs.
Geçen ay dr'a gittiğimde 6 doğum yaptırmıştı 4'ü normal olmuş , 1'i dönmediğinden 1!i de 4 kg olduğundan sezeryan yapmak durumunda kaldığını belirtmişti. Ben de çok kararsızım annem hiç kolay değil ne uğraşacaksın normalle parçalayacaksın kendini git efendice sezeryan ol diyor çünkü özellikle beni çok zor doğurmuş. Bakalım son zamanlarda belli olacak herhalde, hepimiz için inşallah kolay geçer bir avazda yavrularımıza kavuşuruz.
Kaç gündür yorgunum zaten. Dün birşey yoktu, öğlen cılızlaşmaya başladı, sanki hamile değişmişim gibi geliyor eyvahedigeldismile
Geçen ay dr'a gittiğimde 6 doğum yaptırmıştı 4'ü normal olmuş , 1'i dönmediğinden 1!i de 4 kg olduğundan sezeryan yapmak durumunda kaldığını belirtmişti. Ben de çok kararsızım annem hiç kolay değil ne uğraşacaksın normalle parçalayacaksın kendini git efendice sezeryan ol diyor çünkü özellikle beni çok zor doğurmuş. Bakalım son zamanlarda belli olacak herhalde, hepimiz için inşallah kolay geçer bir avazda yavrularımıza kavuşuruz.
canım senınkı en son kac kıloydu oyle dedı doktorun
hoşgeldin tatlım...
siercim becermişsin bile bende cvp yazdım kaydirigubbakcemile3
Ben geldim, ya noldu bana ya? Bir halsizlik, bir baş dönmesi. Bebeğim de az hareket ediyor bugün. Hayırdır inşallah...
Kızlar FIRST STEPS sitesinden çok tatlı bebek halıları var; Anti alerjik halı üzerine istediğimiz resmi basıyolarmış ve istersek isim yazıyolarmış.Halıyı da Dinarsu dan temin ediyolarmış, benim kafama yattı.. Fiyatı da çok uygun kuzular 135-TL.. Akşam kocişle konuşim bi,bakalım o ne dicek!bilmiyorumkismile
Örnek koymuşlar kuzuşlar:
(sabah kızlardan biri link verdi ordan bakmıştım,çook hoşuma gitti)
, ,
Tabi ben daha güzellerini hayal ediyorum, odaya aksesuarla uygun olarak, onlara mail attım! İstersek odanın resmini gönderiyormuşuz, onlar ona uygun tasarlıyolarmış, bize gönderiyolarmış bi okey verirsek yapıp yolluyolarmış.. :dance:
Cnm daha önceki randevumuzda da dedi dünkü randevuda dedi..biz zaten 1 hafta önden gidiyoruz..dün tam 32 deydim işte 2100 dedi dr um..
Evet cnm saolun becerdim :))
pisim neyin var senin ve bebişinin yaaa??
yapma böyle hüsnü-kuruntu yapıorsundur pisim...
hareketlenir o hep zıplayacak değiller ya canım ..
benimkinin maşallahı var 8 aylık olacağız 1 kere bile merak ettirmedi kendini...
şu an da da çıkıntı yapıor karrnımın en altında ve en üstünde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?