2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya benim şeyimden çıkacak sanki kramplar giriyo orama yaa ben biraz uzanıcamm iki büklüm oldum bi anda yemek yedim ondanmı acaba

dinlen canım o kramplar bende de çok oluyo magnezyum alıyo musun?baya faydası var aklında olsun..

çiğdemcim aklına kötü şeyler getirme,korkma hiç bişi yoktur belki yeri dar gelmeye başlamıştır senin pisinin :))

Ya kızlar anlamadım gitti. Uyudum 2 saat kadar, soluma yatıyorum cılız cılız hareketler... Şekerli şeyler yedim, yerini bulup sıkıştırdım tık yok. Korkmaya başlıyorum...

Günü gününe uymuyor hayatı 2 gün önce benimki nasıldı bir görsen bir oraya bir buraya zıp zıp, dün daha durgundu v.s. telaşlanma uyuyordur belki kuzuşşşşş

Ya kızlar anlamadım gitti. Uyudum 2 saat kadar, soluma yatıyorum cılız cılız hareketler... Şekerli şeyler yedim, yerini bulup sıkıştırdım tık yok. Korkmaya başlıyorum...

Dün sabahta benimki oynamadı hiç, salladım falan, korktum sonra, uzandım.Bekledim bekledim yine bişey yok. Daha da korktum,sonra aradan 3-4 dk geçti bi tekme attı rahatladım. Bugün normaldi hareketleri, ama dün azdı. bilmiyorumkismile

Yaa kızlar bu yazı karakterini ve rengini nasıl nerden ayarlıyonuz yavv..bende öle renkli ve kalın yazmak istiyommm...

yazı yazdığımız yerlerde üst sol köşede yazı tipleri ve bir a var yanında ok olan ona tıklatınca renkler açılıyo canım dene biraz yaparsın yerimseniben

Uyuma düzeni bu değil ki? Ben uyudum mu o da uyuyor, gece uyuyoruz. Eskiden uyandırırdı, uzun süredir uyandırmıyor. Öğlen de uyuduk, bir iki oynadı ama o kadar az hissettim ki, sanki karın gurultusu gibiydi.

canım senınkı en son kac kıloydu oyle dedı doktorun

Tamam cnm becerdim saolasın )

Benim k.validede sezeryan ol ne gerek var bu devirde zorlanmaya filan diyor.gerçi kendi annemin doğumları hep kolay olmuş.eşimde normal yap adı üstünde normal işte diyor..anlıyacağın herkes bişey söylüyo..sanırım son zamanlarda dr um ne derse ona güvenip öle karar vermek en doğrusu..çünkü herkesin bünyesi bebişi farklı bu doğum konusunda..hayırlısı inşallah neyse öle olsun hepimize..

Kaç gündür yorgunum zaten. Dün birşey yoktu, öğlen cılızlaşmaya başladı, sanki hamile değişmişim gibi geliyor eyvahedigeldismile

Bazen o his bendede olur nadirde olsa cnm.endişelenme..hafifte hissetsen kıpraşıyo demek..belki pozisyonu birazcık değişiktir şu an..ben soluma yattığımda genelde çok vurur sende bi öle dene bakalım..

benim annem de aynısını söylüyor.hiç kolay değil gel sezeryan yaptır diyor.ama ben neye güveniyorum bilmem normal istiyorum.korkmuyo değilim ama cesareti işte.bi faydası olmasa normal diye tutturmaz doktar da dimi ama.hep öncelikle normal olcak diyolar gel seni sezeryan yapalım demiyorlar.zaten annede eğer çok şiddetli bir korku hali varsa hemen sezeryana alıyolarmış ya da (bunlar benim doktorun söyledikleri bu arada) daha rahimde ufacık açılma karşısında çok bağırıyorsa anne ki doktor bunu hemen anlıyormuş o zaman sezeryan yapılarmış.

Soluma yatırmazdı hiç, şimdi yatabiliyorum... Şu an hareket ediyor ama sanki poposunu değil dirseğini hissediyorum karnımda. Eyvah yoksa başı yukarı mı döndü bunun?

Ben geldim, ya noldu bana ya? Bir halsizlik, bir baş dönmesi. Bebeğim de az hareket ediyor bugün. Hayırdır inşallah...

pisim neyin var senin ve bebişinin yaaa??
yapma böyle hüsnü-kuruntu yapıorsundur pisim...
hareketlenir o hep zıplayacak değiller ya canım ..
benimkinin maşallahı var 8 aylık olacağız 1 kere bile merak ettirmedi kendini...
şu an da da çıkıntı yapıor karrnımın en altında ve en üstünde...

ya bunlar çok güzel ama keşke yakından görme imkanım olsaCADIARZU

Cnm daha önceki randevumuzda da dedi dünkü randevuda dedi..biz zaten 1 hafta önden gidiyoruz..dün tam 32 deydim işte 2100 dedi dr um..

Evet cnm saolun becerdim :))

canım benım ozellıkle sordum cunku bana tombıs olcak bıraz dedı ama su kadar doğar demedı benım 31+5 tı sanırım 2300 dedı oyuzden sordum sanırım bu gıdısle sezeryan yaparlar bana bende sezeryan istemıyorum normal daha ıyı tabı ama ıkısındede acı olcak muhakkak eyvahedigeldismile

Benimkinin de maşallahı vardı, anlamadım ki ne oldu ikimize de? Benimki şu anının 10 katı daha hareketliydi. Bugün üzerinde garip bir uyuşukluk var. Yediğim bir şey mi dokundu ki?
bilmiyorumkismile

keske biride bana ddesede sezeryan ol kurtul hemen kararımı vericem ama cevremde herkes normal ci nedense ben sezeryan lafı bile edemiyorum ama normalden de sezeryandan korktuğum hlde sezeryan daha hafifime geliyo:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…