Soluma yatırmazdı hiç, şimdi yatabiliyorum... Şu an hareket ediyor ama sanki poposunu değil dirseğini hissediyorum karnımda. Eyvah yoksa başı yukarı mı döndü bunun?
pisim neyin var senin ve bebişinin yaaa??
yapma böyle hüsnü-kuruntu yapıorsundur pisim...
hareketlenir o hep zıplayacak değiller ya canım ..
benimkinin maşallahı var 8 aylık olacağız 1 kere bile merak ettirmedi kendini...
şu an da da çıkıntı yapıor karrnımın en altında ve en üstünde...
Benimkinin de maşallahı vardı, anlamadım ki ne oldu ikimize de? Benimki şu anının 10 katı daha hareketliydi. Bugün üzerinde garip bir uyuşukluk var. Yediğim bir şey mi dokundu ki? bilmiyorumkismile
Benimkinin de maşallahı vardı, anlamadım ki ne oldu ikimize de? Benimki şu anının 10 katı daha hareketliydi. Bugün üzerinde garip bir uyuşukluk var. Yediğim bir şey mi dokundu ki? bilmiyorumkismile
kızlar ne sezeryanı NORMAL NORMAL adı üstünde normal doğum çok
korkuyorsanız epidural normal yapın sezeryana kadar kaççeşit yol var önümüzde...
Ay ben de geldim hala işleri devredemedim devredecek adam yok ben de dosyaladım bırakıp çıkıcam
ben de seni soruyordum...devredicek adamı günler öncesinden bulmalılardı.
o yüzden boşveeeer salla gitsin.p.tesiden itibaren de birkaç gün kapat telini bence...
dönemimiz aynı sayılır hemen hemen canım endişelenme cünkü bana da aynısı oluyor genelde cok hareketliyken bazı günler hatta bu 2-3 gün bile olabiliyor daha az hareket ediyor normal yani hiç sıkma canını bebeğin keyfi yok belki annesiöle düşün
canım benım ozellıkle sordum cunku bana tombıs olcak bıraz dedı ama su kadar doğar demedı benım 31+5 tı sanırım 2300 dedı oyuzden sordum sanırım bu gıdısle sezeryan yaparlar bana bende sezeryan istemıyorum normal daha ıyı tabı ama ıkısındede acı olcak muhakkak eyvahedigeldismile
ya ben hüzünlendim işten ayrılıcam diye gözlerim doldu deliyim ben kesin
Çİdemcim çok gitsene doktora hareketleri çok önemli biliyorsun
biraz rahatsız et öne doğru eyilip öyle dur biraz valla benimki o pozisyona öyle
bir sinirleniyor ki anlatamam...
dönemimiz aynı sayılır hemen hemen canım endişelenme cünkü bana da aynısı oluyor genelde cok hareketliyken bazı günler hatta bu 2-3 gün bile olabiliyor daha az hareket ediyor normal yani hiç sıkma canını bebeğin keyfi yok belki annesiöle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?