2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ne sezeryanı NORMAL NORMAL adı üstünde normal doğum çok
korkuyorsanız epidural normal yapın sezeryana kadar kaççeşit yol var önümüzde...

Soluma yatırmazdı hiç, şimdi yatabiliyorum... Şu an hareket ediyor ama sanki poposunu değil dirseğini hissediyorum karnımda. Eyvah yoksa başı yukarı mı döndü bunun?

canım korkutma kendını pazen benım mınık böcükümde oyle yapıyor yorulmussundur ayakta fazla kaldıysan falan dınlen bakalım hıssedıyorum dıyosun ıste duzelır annesı

tatlım aynen bende daha hiç meraklanmadım hareketlerinden dolayı benimki karnımdan fırlıycak sanki bi o tarafa vuruyor kendini bi tarafa,dün babası kayak yapıyo içerde diyo kayıyo kayıyo hop bi o taraf bi bu taraf :))

Benimkinin de maşallahı vardı, anlamadım ki ne oldu ikimize de? Benimki şu anının 10 katı daha hareketliydi. Bugün üzerinde garip bir uyuşukluk var. Yediğim bir şey mi dokundu ki?
bilmiyorumkismile

biraz rahatsız et öne doğru eyilip öyle dur biraz valla benimki o pozisyona öyle
bir sinirleniyor ki anlatamam...

Benimkinin de maşallahı vardı, anlamadım ki ne oldu ikimize de? Benimki şu anının 10 katı daha hareketliydi. Bugün üzerinde garip bir uyuşukluk var. Yediğim bir şey mi dokundu ki?
bilmiyorumkismile

dönemimiz aynı sayılır hemen hemen canım endişelenme cünkü bana da aynısı oluyor genelde cok hareketliyken bazı günler hatta bu 2-3 gün bile olabiliyor daha az hareket ediyor normal yani hiç sıkma canını bebeğin keyfi yok belki annesi öle düşün

Çığdemcim aynı haftadayız uyuma saatleri dışında elimi koyunca ya da öne doğru eğilince kesin deli gibi oynuyor. Çömel bakıyım tepki verecek mi

tatlım baktımda sen 34+ dasın yeri daralmıştır onun,ama sen daha iyi hissedersin illa az geliyosa hareketleri çok önenli biliyosun bi görünmen faydalı olabilir...

ay maşşaaalllahh yavrumahiç bugün az hareket ediyor demedim sadece dün çok fenydı bugün daha normal falan diyorum arada yani ki oda az hareket etmek değil
yani...

Hımm evet senin miniğinde tombişş olcak sanırım o zaman annesi :)) Ama dediğim gibi bazen bebişler son haftalarda kilo almazlar dururmuş kilosu..öle olmazsa bu gidişle 4 ü görebilirsin dedi dr ama tahmini tabii..o günler bi gelsin görürüz bakalım..dün oğluşumun yüzünü zar zor gördük sürekli elleri kolları yüzündeydi..bi tane fotosunu aldık yanakları tombik tombiktiii:)) pek şirindi yaaa yerim ben onu yerimm..

ya ben hüzünlendim işten ayrılıcam diye gözlerim doldu deliyim ben kesin

:roflol: kıs sen deli gibi bu anı bekliyodun :))al işte duygusal dengesizlik kaydirigubbakcemile3

pisi sen didemin dediğini yap bence aynıymış bebişlerde tepki vermezse bi git görün derim ben...

Çİdemcim çok gitsene doktora hareketleri çok önemli biliyorsun

Hareketlerini sayıyorum, 10'u bulmazsa sabah giderim doktora. Kocamın da doğumgünü yaaa, nasıl korkuturum adamı?

biraz rahatsız et öne doğru eyilip öyle dur biraz valla benimki o pozisyona öyle
bir sinirleniyor ki anlatamam...

Tamam sıkıştırayım, yerini daraltayım bakalım ne olacak?

Bana hiç olmamıştı. İlk başta tekmelerdi, şimdi pek yok; yeri daraldı diye. Hiç bu kadar az hareket etmemişti. Daha 2 gün önce doktor ultrasonda bakarken ultrason aletini tekmeledi, bugün bir değişik... Şimdilik beklemekten başka çarem yok gibi.

Temmuz topiğinde 10 doğum var kızlar 1 aya bizde kaç olacak acaba benim kesin 1 ay içinde dorukun kesin öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…