2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burdayım kız neden vedalaşıyım ki kuzum sizden ayrılan yokki

ya ya ya sen haftaya hiç girmezsin bi selam bi bakiym dedim size dersin çıkarsın.
ben biliom neyse çok ta beklemiyorm aslında ama öbür hafta sıkılıp gelicen buraya onu da biliorm bu hafta işlerini topaarlarsın çünkü...

neyse ben de perşembe günü yani 1 temmuzda yani 34+0 da doktora gidicem haberin
olsun kuşum.doruğumu merak edersen diye söylüyorm kaç gram olmuş falan.2300 2400 arası bekliyorum bakalım....

ya ben hüzünlendim işten ayrılıcam diye gözlerim doldu deliyim ben kesin

öyle olur tatlım öyle olur ne kadar nefret etsen de bi hüzünlenir insan.
işyerinde samimi olduğun arkadaşın filan var mıydı?
amaan sanki tamamen ayrılıyorsun 6 ay sonra oradasın yine kuşum uğraşıcaksın
yine o işlerle 6 ay dediğin ne ki?

istersen gitmeden önce doktora bir ara bilgilendirsin o seni içinde rahat eder yarına kadar hem eşinde huzrsuz olmamıs olur ama aklına kötü seler kesinlikle getirme ferahla emin ol bişey yoktur bnde yasadım bak sölüyorum en olmadı cikolata felan yee sevdiği seleri bilirsin mesela ben karpuz yedğim zaman fıldır fıldır oynuo öle bişeler dene

kıslar ben artık kaçayım bugün yemek yapcam,uzun süredir yapmıyorum diyebilirim biraz özel olsun bakalım kocişin hoşuna gitsin şööle,gerçi niye kendini yordun diicek orası kesin ama hoşuna da gider heralde....öpüyorum hepinizi vee meleklerinizi opuyorumnanaktan

canım olmuştur o kadar ben her halukarda beni merak etmeyin diye her sabah yazarım bir de her akşam kociş gelmeden kesin yazarım. Gün içinde de her fırsatta gelirim ama tabi annem bizde vitrin filan indirirken dur kızlara iki laf ediyim diyemem ama okuyamasam da evdeysem 2 saatte bir durum bildiririrm kesin anneme de gidiceksem haber veririm aksi bir durumda doğurdu bu de kalk gel hastaneye

pisim o tekmeler değişti artık biliosun herkes öyle söylüyor zaten ki ben de
baris bir şekilde farkındayım o tekmeler yerini balık gibi dönmelere sürtünmelere
bıraktı sen ben den öndesin bilirsin.o pat küt tekmeleri yok artık.arada bir gerinme filan oluyor böyle saniyede zıplama gibi falan ama o da çok nadir artık kolunu dirseğinin falan çıkarıyor yani...

Çok çok samimi yok canım ama tabi kaç senedir yanyanayız

Başlarım kocanın doğumgününe kızım oynamıyorsa bu akşamdan git ne sabahı bak çok kızdım

Ya herşey yolundaysa? O yüzden korkuyorum. Gece eve gidene kadar bekleyeyim. Sadece bu durumu kocama anlatayım. Nasılsa arabamız var altımızda. Gece yarısı bile olsa basar gideriz hastaneye. Kızlar bir kaç gündür doktor tavsiyesi ile süt içiyorum (ayıptır söylemesi). Benim laktoza alerjim var. Gaz yapıyor, motorumu bozuyor. Sürekli karnım ağrıyor, ayrıca ülserim de azdı. Sizce benim alerjim onu da etkiler mi?

Aynen canım tekme atmıyor artık atmasın zaten mümkğnse çok acıyor ama sürtünüp duruyor

bende yerım bende yerım onu zaten hep oyle yapıyorlar ellerı yuzlerı kapalı yada sırt üstu falan yatırlar gecen gıttığımde tam çişini yaparken yakaladık keske hep gorebılsek cok ozluyorum

bıde merak edıyorum acaba burası neresıdır dıyee satı onde gıdenler artık anlıyormusunuz sız ?????????

merhaba kızlar bu gün topik çok yoğun sizlere sormak istediğim bir şeyler varda bana yardımcı olursanız çok sevinirim dün kendi gardrobumu düzenliyim dedeim kızlar
hurçlardaki kıyafetler hep dolapların kapısını açıpğ havalandırıyorum ama 2-3 senedir giyilmemekten bir tuaf kokmuş ama çok kıyafet kızlar yıkıyımmı sizce doğumdan önce sonra yapamam belki bebekten sonra ama çok ütü çıkacak
birde ben şimdi 42 giyiyorum benim 38 kıyafet okadar çokki hiç giyilmemiş yeni onları ne yapsam kızlar yine içine girermiyim acaba 50 kiloydum önceleri hamilelikten önce 64 olmuştumda dar olanları hiç giyemiyorum

Ben valla sadece ayağını böğrüme dayayınca anlıyorum başka organlarını ayırt edemiyorum kafası zaten aşağıda benimkinin...
Didemcim hoşgeldin

Bu arada kızlar şefim gelince her an çıkabilirim belşki konuşuruz son 1 saat şimdiden haberiniz olsun

vzgeçtim sen telini kapatma en iyisikaydirigubbakcemile3merak filan ederiz.
ya haftaya okadar sık girmezsin de ondan sonraki haftalarda hep beraber bekliyelim doğumu kuşum bunun zevki bir başka yani bak ben bile 1 hafta sonra 35.haftama başlıycam.36 dan sonra her an bekleyeceğiz.sancımız filan gelir beraber olalım sitiyorum ben burada.bi topik vardı aylar öncesinde okumuştm bu akşam doğurabilirim diye...
oraya bi anne yazıyodu işte sancılarım başladı doktora gidiyorum falan.sonra doktor git evde çek sancını demiş o da gelmiş yazıyodu habirekaydirigubbakcemile3sonra gece yarısına kadar yazmış 12 ye doğru gidiyorum ben yazmıştı en son çok hoşuma gitmiştikaydirigubbakcemile3

Ben de poposunu anlayabiliyorum çok rahat, ha bir de başını. Poposu tabak gibi çıkıyor karnımın üstüne. Kafasını da oynatınca tuvaletim geliyor, oradan anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…