Burdayım kız neden vedalaşıyım ki kuzum sizden ayrılan yokki
ya ben hüzünlendim işten ayrılıcam diye gözlerim doldu deliyim ben kesin
Hareketlerini sayıyorum, 10'u bulmazsa sabah giderim doktora. Kocamın da doğumgünü yaaa, nasıl korkuturum adamı?
Tamam sıkıştırayım, yerini daraltayım bakalım ne olacak?
Bana hiç olmamıştı. İlk başta tekmelerdi, şimdi pek yok; yeri daraldı diye. Hiç bu kadar az hareket etmemişti. Daha 2 gün önce doktor ultrasonda bakarken ultrason aletini tekmeledi, bugün bir değişik... Şimdilik beklemekten başka çarem yok gibi.
ya ya ya sen haftaya hiç girmezsin bi selam bi bakiym dedim size dersin çıkarsın.
ben biliom neyse çok ta beklemiyorm aslında ama öbür hafta sıkılıp gelicen buraya onu da biliorm bu hafta işlerini topaarlarsın çünkü...
neyse ben de perşembe günü yani 1 temmuzda yani 34+0 da doktora gidicem haberin
olsun kuşum.doruğumu merak edersen diye söylüyorm kaç gram olmuş falan.2300 2400 arası bekliyorum bakalım....
Kötüyüm, nefes alamıyorum sanki yeterince, başım da dönüyor. Sen nasılsın?
DİKKAT ETKENDİNE İSTERSEN DOKTORA GİT BİRAZCIK RAHATLARSIN
Benimkinin de maşallahı vardı, anlamadım ki ne oldu ikimize de? Benimki şu anının 10 katı daha hareketliydi. Bugün üzerinde garip bir uyuşukluk var. Yediğim bir şey mi dokundu ki? bilmiyorumkismile
CANIM SANKİ BİRAZCIK TELAŞ YAPIYORSUN GİBİ AMA GİT GÖR UZAK DEĞİLSE H.HANE HEM İÇİN RAHATLAR HEM MELEĞİNİ GÖRÜRSÜN
öyle olur tatlım öyle olur ne kadar nefret etsen de bi hüzünlenir insan.
işyerinde samimi olduğun arkadaşın filan var mıydı?
amaan sanki tamamen ayrılıyorsun 6 ay sonra oradasın yine kuşum uğraşıcaksın
yine o işlerle 6 ay dediğin ne ki?
Başlarım kocanın doğumgününe kızım oynamıyorsa bu akşamdan git ne sabahı bak çok kızdım
pisim o tekmeler değişti artık biliosun herkes öyle söylüyor zaten ki ben de
baris bir şekilde farkındayım o tekmeler yerini balık gibi dönmelere sürtünmelere
bıraktı sen ben den öndesin bilirsin.o pat küt tekmeleri yok artık.arada bir gerinme filan oluyor böyle saniyede zıplama gibi falan ama o da çok nadir artık kolunu dirseğinin falan çıkarıyor yani...
Hımm evet senin miniğinde tombişş olcak sanırım o zaman annesi :)) Ama dediğim gibi bazen bebişler son haftalarda kilo almazlar dururmuş kilosu..öle olmazsa bu gidişle 4 ü görebilirsin dedi dr ama tahmini tabii..o günler bi gelsin görürüz bakalım..dün oğluşumun yüzünü zar zor gördük sürekli elleri kolları yüzündeydi..bi tane fotosunu aldık yanakları tombik tombiktiii:)) pek şirindi yaaa yerim ben onu yerimm..
canım olmuştur o kadar ben her halukarda beni merak etmeyin diye her sabah yazarım bir de her akşam kociş gelmeden kesin yazarım. Gün içinde de her fırsatta gelirim ama tabi annem bizde vitrin filan indirirken dur kızlara iki laf ediyim diyemem ama okuyamasam da evdeysem 2 saatte bir durum bildiririrm kesin anneme de gidiceksem haber veririm aksi bir durumda doğurdu bu de kalk gel hastaneye
Ben valla sadece ayağını böğrüme dayayınca anlıyorum başka organlarını ayırt edemiyorum kafası zaten aşağıda benimkinin...
Didemcim hoşgeldin
Bu arada kızlar şefim gelince her an çıkabilirim belşki konuşuruz son 1 saat şimdiden haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?