bende yerım bende yerım onu zaten hep oyle yapıyorlar ellerı yuzlerı kapalı yada sırt üstu falan yatırlar gecen gıttığımde tam çişini yaparken yakaladık keske hep gorebılsek cok ozluyorum
bıde merak edıyorum acaba burası neresıdır dıyee satı onde gıdenler artık anlıyormusunuz sız ?????????
toplantı bitti ben geldim yine.
merhaba kızlar bu gün topik çok yoğun sizlere sormak istediğim bir şeyler varda bana yardımcı olursanız çok sevinirim dün kendi gardrobumu düzenliyim dedeim kızlar
hurçlardaki kıyafetler hep dolapların kapısını açıpğ havalandırıyorum ama 2-3 senedir giyilmemekten bir tuaf kokmuş ama çok kıyafet kızlar yıkıyımmı sizce doğumdan önce sonra yapamam belki bebekten sonra ama çok ütü çıkacak
birde ben şimdi 42 giyiyorum benim 38 kıyafet okadar çokki hiç giyilmemiş yeni onları ne yapsam kızlar yine içine girermiyim acaba 50 kiloydum önceleri hamilelikten önce 64 olmuştumda dar olanları hiç giyemiyorum
vzgeçtim sen telini kapatma en iyisikaydirigubbakcemile3merak filan ederiz.
ya haftaya okadar sık girmezsin de ondan sonraki haftalarda hep beraber bekliyelim doğumu kuşum bunun zevki bir başka yani bak ben bile 1 hafta sonra 35.haftama başlıycam.36 dan sonra her an bekleyeceğiz.sancımız filan gelir beraber olalım sitiyorum ben burada.bi topik vardı aylar öncesinde okumuştm bu akşam doğurabilirim diye...
oraya bi anne yazıyodu işte sancılarım başladı doktora gidiyorum falan.sonra doktor git evde çek sancını demiş o da gelmiş yazıyodu habirekaydirigubbakcemile3sonra gece yarısına kadar yazmış 12 ye doğru gidiyorum ben yazmıştı en son çok hoşuma gitmiştikaydirigubbakcemile3
Karnında hareket ederkenmi anlamıyosun cnm anlayamadım orayı..
Hoşgeldiinn)
merhaba kızlar bu gün topik çok yoğun sizlere sormak istediğim bir şeyler varda bana yardımcı olursanız çok sevinirim dün kendi gardrobumu düzenliyim dedeim kızlar
hurçlardaki kıyafetler hep dolapların kapısını açıpğ havalandırıyorum ama 2-3 senedir giyilmemekten bir tuaf kokmuş ama çok kıyafet kızlar yıkıyımmı sizce doğumdan önce sonra yapamam belki bebekten sonra ama çok ütü çıkacak
birde ben şimdi 42 giyiyorum benim 38 kıyafet okadar çokki hiç giyilmemiş yeni onları ne yapsam kızlar yine içine girermiyim acaba 50 kiloydum önceleri hamilelikten önce 64 olmuştumda dar olanları hiç giyemiyorum
arada rahminiz karnınız taş gşibi kasılıyo dimi sizinde kızlar.hazırlık kasılmaları olarak oluyor dimi bunlar
arada rahminiz karnınız taş gşibi kasılıyo dimi sizinde kızlar.hazırlık kasılmaları olarak oluyor dimi bunlar
tuhaf kokuyosa yıkanmadan giyilmez o kıyafetler.sana olanları ayırıp yıka, olmayanları yıkama bence. :))
ay onu bende okumuştum, çok heyecanlıydı. Kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok bıtanem bazen ağlatcak derecede hareketlerı benımkının ozellıkle aksmları oluyorum uykusuzluktan benı bıle sallıyor yaramaz
cıkıntı falan yapıyorya top gıbı oluyor tam anlamıyorum ben elımı ayagımı dıye bızden onde gıden annelere sordum artık anlıyormusunuz dıyee elını ayagını ben tahmın edebılıyorum sadece
serdem yıkama konusunda ne diyorsun peki hiç giyilmemeş hafif koku var yıkayımmı
Utanmadan yarın geliyor musun dediler aaa niye gelmiyormuşum çok sinirlendim
utanmadan yarın geliyor musun dediler aaa niye gelmiyormuşum çok sinirlendim
yok bıtanem bazen ağlatcak derecede hareketlerı benımkının ozellıkle aksmları oluyorum uykusuzluktan benı bıle sallıyor yaramaz
cıkıntı falan yapıyorya top gıbı oluyor tam anlamıyorum ben elımı ayagımı dıye bızden onde gıden annelere sordum artık anlıyormusunuz dıyee elını ayagını ben tahmın edebılıyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?