2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Karnında hareket ederkenmi anlamıyosun cnm anlayamadım orayı..

toplantı bitti ben geldim yine.

Hoşgeldiinn )

serdem yıkama konusunda ne diyorsun peki hiç giyilmemeş hafif koku var yıkayımmı

arada rahminiz karnınız taş gşibi kasılıyo dimi sizinde kızlar.hazırlık kasılmaları olarak oluyor dimi bunlar

Tuhaf kokuyosa yıkanmadan giyilmez o kıyafetler.Sana olanları ayırıp yıka, olmayanları yıkama bence. :))

Ay onu bende okumuştum, çok heyecanlıydı. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Karnında hareket ederkenmi anlamıyosun cnm anlayamadım orayı..

Hoşgeldiinn )

yok bıtanem bazen ağlatcak derecede hareketlerı benımkının ozellıkle aksmları oluyorum uykusuzluktan benı bıle sallıyor yaramaz

cıkıntı falan yapıyorya top gıbı oluyor tam anlamıyorum ben elımı ayagımı dıye bızden onde gıden annelere sordum artık anlıyormusunuz dıyee elını ayagını ben tahmın edebılıyorum sadece

acele etme derim.bikaç ayda şişlikler inmeyebilir.gerçi kişiye göre değişir ama.
giyebilme ihtimalin yüksek olan bikaç bişi yıka hazırla ama herşeyide deşme derim

anaaam kız nası tutuyorsun 3 senedir giyilmeyen şeyleri anında veririm bi de benim elim çok açık o konuda yepyeni şeylerimi verdim dayımın kızına e ama malum 10 ayda 13 kg aldım ben evlendikten sonra.çok zayıftım önceden hep derdim bi kilo alsam bütün dolabımı vermeye razıym.t.dağa her gittiğimde 2 kocaman poşet yapar götürüüm.hem de yepyeni miss gibi streç gömlekler kumaş pantolonlar kot pantolonlar.dünya para vermiş bile olsam hiç düşünmem.çünkü birdaha giyemeyeceğimi biliorm ne diye eziyet ediym kendime dolap içinde tutup..

ben ce sen ne yap nurcancım bilior musun?2-3 senedir giyilmyen şeyler demişsin.muhtemelen birçoğunu gözden çıkarırsın.vericek kimsen yoksa veya baya eski şeylerse ihtiyaç mağazaları var al-getir al-götür gibi bişi....oraya verirsin.kocaman poşetler edin bul biyerden otur biiiir güzel ayıkla yıkamakla uğraşma ne yapıcan bu halinle uğraşıp alan kişi yıkar.onları biiir güzel doldur poşete şimdi gözden çıkaramıyorsun belki ama ayıklamaya başlayınca hepsini gönderiyor insan.vermeye kıyamadıklarında varsa onlarıda yıkamadan topla kaldır bir yere...daha az kalmış olacaklar an azından doğumdan sonra onlarında çresine bakarsın hem eski kilomuza dönücez yavaş yavaş hem de yıkarsın miss gibi olurlar....

mesai bitse de gitsek artık
bi dünya iş var haftasonu yapılacak. hazır eşim yok babam egeyi oyalarken bitirsem hepsini

arada rahminiz karnınız taş gşibi kasılıyo dimi sizinde kızlar.hazırlık kasılmaları olarak oluyor dimi bunlar

Benim geçenlerde ağrılı kasılmalarım oldu, biraz daha sürse doktora gidicektim. Geçen çarşamba doktora gittiğimde sordum, yalancı doğum sancısı o dedi. :) sempatiksalakcinni

tuhaf kokuyosa yıkanmadan giyilmez o kıyafetler.sana olanları ayırıp yıka, olmayanları yıkama bence. :))

ay onu bende okumuştum, çok heyecanlıydı. Kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aaa sen burdamısın bugün hiç konusmadın hayrola iyimisin yada küstünmü?

bugün benimdekarnımın üstünde kızım cok canım acıyo bıcak saplanıyo gibi

ben her sezon sonunda ayıklıyorum kıyafetleri. mesela kış bitiminde bunu giydim bunu hiç giymrdim diye. hiç giymediklerimi veriyorum. demek ki sevmiyorum artık diye düşünüyorum. bazıları saklar sonra giyerim diye ama hiç giyilmez benzeri yeni alınır eskisi kalır durur. benim giymediğim eskim başkasının yenisi oluyo. tutmamak lazım o kadar.

ya ben o kasılmaları hiç anlamıyorum.kasılmaları tarif ediyor herkes benim
karnımda da oluyor onlardan tamam da ben bebeğin yaptığını düşünüyorum.çünkü hareket ediyor.bir yere yaslanırsa ya da kocaman bi çıkıntı yaparsa o zaman orası taş gibi oluyor.
semsert ve çok canım acıyor...bu şekilde oluyor ama bu tarif aynı kasılmanın da tarifi.
ama bebişin hareketleriyle doğğru orantılı bu dediğim bebişim ne kadar çok hareket ederse
okadar çok yapıor dayandığı yer semsert ouyor...

Valla ben pek anlıyo sayılmam cnm..ama başaşağı durduğu için göğüs tarafıma vurduğunda ayakları diyorum aşağılarda hissediyosam elleri heralde diyorum ama öle kesin burası şurası diye anlamıyorum ben..eşim bile benden daha iyi bu konuda.onun eli sürekli karnımda olduğu için bak bak ayakları diyo bazende eli bu diyo valla uzman olmuş durumda kendisi..bide ben öle hareket ederken elleyemiyom karnımı tuhafıma gidiyooo..hemen eşimi çağırıyom o zevkle elliyoo :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…