ben her sezon sonunda ayıklıyorum kıyafetleri. mesela kış bitiminde bunu giydim bunu hiç giymrdim diye. hiç giymediklerimi veriyorum. demek ki sevmiyorum artık diye düşünüyorum. bazıları saklar sonra giyerim diye ama hiç giyilmez benzeri yeni alınır eskisi kalır durur. benim giymediğim eskim başkasının yenisi oluyo. tutmamak lazım o kadar.
aaa sen burdamısın bugün hiç konusmadın hayrola iyimisin yada küstünmü?
bugün benimdekarnımın üstünde kızım cok canım acıyo bıcak saplanıyo gibi
ya ben o kasılmaları hiç anlamıyorum.kasılmaları tarif ediyor herkes benim
karnımda da oluyor onlardan tamam da ben bebeğin yaptığını düşünüyorum.çünkü hareket ediyor.bir yere yaslanırsa ya da kocaman bi çıkıntı yaparsa o zaman orası taş gibi oluyor.
semsert ve çok canım acıyor...bu şekilde oluyor ama bu tarif aynı kasılmanın da tarifi.
ama bebişin hareketleriyle doğğru orantılı bu dediğim bebişim ne kadar çok hareket ederse
okadar çok yapıor dayandığı yer semsert ouyor...
Ne şakası çok ciddiler
Kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş ancak vedalaşıp çıkıcam artık kendinize iyi bakın
ben her sezon sonunda ayıklıyorum kıyafetleri. mesela kış bitiminde bunu giydim bunu hiç giymrdim diye. hiç giymediklerimi veriyorum. demek ki sevmiyorum artık diye düşünüyorum. bazıları saklar sonra giyerim diye ama hiç giyilmez benzeri yeni alınır eskisi kalır durur. benim giymediğim eskim başkasının yenisi oluyo. tutmamak lazım o kadar.
kız sana yazdım yazdım, okumadın mı? Aaaa neden küsücem canım :)) kocam geç gittide fazla bakamıyodum bilgisayara.yani yazıp çıkıyodum mesajı ,anca 1 saat sonra okuyodum. şimdi yalnızım , bilgisayar bana kaldı. Sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni iyiyim bu arada . Ama havalar serinledi ,deniz planım suya düştü. Birde pazar ya da pazartesi annemlere gidiyorum, sanırım 1 hafta orda kalırım. özleyin beni. Sempatiksalakcinni
kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş ancak vedalaşıp çıkıcam artık kendinize iyi bakın
Kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş ancak vedalaşıp çıkıcam artık kendinize iyi bakın
Tamam canım, unutma bizi. Aradabir gel, merak ettirme kendini. Hem bebişi hem seni öpüyorum Didoşum...
pisim tepinmeye başladı mı seninki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?