2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saolun kızlar cevaplar için teşekkürler

nas yani yaa didem niye gelmiyormusum demişsin işten mi bahsediyorsun?
yarın gidicekmisin işe allah allah anlamadım ben?

bu arada benim kociş yarın işe gidicekmiş.ne zamandır ilk defa bi c.tesi olmayacak evde.
yarın kimler gelicek topike bakiiym hadi bi el kaldırın hee???
DAMLAA????

vereliniortak

aaa sen burdamısın bugün hiç konusmadın hayrola iyimisin yada küstünmü?

bugün benimdekarnımın üstünde kızım cok canım acıyo bıcak saplanıyo gibi

Kız sana yazdım yazdım, okumadın mı? Aaaa neden küsücem canım :)) Kocam geç gittide fazla bakamıyodum bilgisayara.Yani yazıp çıkıyodum mesajı ,anca 1 saat sonra okuyodum. Şimdi yalnızım , bilgisayar bana kaldı. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni İyiyim bu arada . Ama havalar serinledi ,deniz planım suya düştü. birde pazar ya da pazartesi annemlere gidiyorum, sanırım 1 hafta orda kalırım. Özleyin beni. sempatiksalakcinni

Ben de kasılma değil de, adet sancısı gibi oluyor. Hatta bazen akıntım da oluyor aynı anda, eyvah diyorum. WC'ye gidince rahatlıyorum.

Ne şakası çok ciddiler

Odun lazım bunlara klava:

kilo almak çok kötü yaşımız biraz daha ilerlediğinde metobolizmamız yavaşlıycakmış s de giydim m de l de ah ah hep 38 kalsaydım ne giysem yakışırdı nekadar dikkat ettiysemde evlendikten sonra kilo aldım

canım çok haklısın mesela maviden almışım 100 küsüre olmuyo komşulara diyorum aaaa bu verilirmi diyolar

görmedim merak ettim bende ya sen emin önünegitcen mi ?*

kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş ancak vedalaşıp çıkıcam artık kendinize iyi bakın

hadi p.tesi görüşürüz

yarın kızımı görücem raporumu alıcam onun için yarın ben yokum :)

Canım yarın çok zor görümcem bizde ya pcli odada yatacak sabah uğrayamam sonra da anneme geçicez sanırım ama yine de fırsat olursa gelirim.

yoksa inanın öyle cimri biri değilim hamilelikten önce spora başlamıştımda bayağıda azimliydim 6 ayda 9 kilo vermiştim 38 olmayı umuyordum da birazda o nedenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…