2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yarın çok zor görümcem bizde ya pcli odada yatacak sabah uğrayamam sonra da anneme geçicez sanırım ama yine de fırsat olursa gelirim.
tamam canım rahatına bak sen hadi güle güle...hihoyyyt
yoksa inanın öyle cimri biri değilim hamilelikten önce spora başlamıştımda bayağıda azimliydim 6 ayda 9 kilo vermiştim 38 olmayı umuyordum da birazda o nedenle

o zaman güzel kıyafetlerini verme o azimle doğumdan sonra 38 bedene düşmeyi başarırsın hedelikafadulden

canım çok haklısın mesela maviden almışım 100 küsüre olmuyo komşulara diyorum aaaa bu verilirmi diyolar

o verilir mi bu verilir mi diye diye dağ gibi oluyor işte. benim eşim de veremez. ama ben ona sormadan veriyorum. bi kere bile sormuyor. çünkü 1 sene giymeyince aklından çıkıyor. açıp dolabı baksan gidip benzerini almışsındır kesin. yayıntı oluyor sonra. herşey sıkış tepiş. ver gitsin hayrın olsun.

ya kızlar şimdi size birşey soracağım hep merak ediyorum ne zamandır
hiç sormadım...
şimdi şu altta KONUYU TOPLAM 20 KULLANICI OKUYOR yazan çubuk varya hani.
onun da altın da online olanların nickleri var isimlerimiz yani...herzaman hep en başta ben kendi nickimi görüyorum defne25 diye sizde de öylemi?diğerleri hep değişşiyor ama beniki hep en başta ben buranın demirbaşı oldum da acep ondan mı diyorum:uhm:
bilen biri varsa aydınlatsın ya da sizin çubukta en başta kim var onu söyliyn bana bakem..

Ben de kendimi en başta görüyorum. Bazılarında da + işareti var niklerinde. Sende de + görüyorum. Sen görmüyor musun? O ne anlama geliyor, ben de onu merak ediyorum.

bende ben varım. sanırım ilk başta kendi adımız yazıyor

İlk zamanlar bebiş yapıyodu, yani bana da öyle geliyodu.Ta ki kasılmalar ağrılı oluncaya kadar. Gerçi şimdi azaldı benim.

Ben de burdayım ama 3 e kadar kociş evde, yani 3 e kadar ara ara burda olurum. sonrasında hep burdayım canım .opuyorumnanaktan

Kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş ancak vedalaşıp çıkıcam artık kendinize iyi bakın

Güle güle canım, sakın gelmemezlik yapma, merakta bırakma bizi. opuyorumnanaktan

görmedim merak ettim bende ya sen emin önünegitcen mi ?*

hadi p.tesi görüşürüz

yarın kızımı görücem raporumu alıcam onun için yarın ben yokum :)

Bi aksilik olmazsa gidicem tabi ki. İstediğin bişey var mı canım? opuyorumnanaktan

Ben evlenmeden 1 hafta önce gittim kocamın tüm eşyalarını ayıkladım, beğenmediklerimi ayırdım , başkasına versinler diye. Beğendiklerimi yıkattım , sonra evime yerleştirdim. sempatiksalakcinni Hatta bi pantolunu varmış kocamın çok sevdiği , onu da vermişim sanırım. Soruyodu onu da mı attın diye, ama hatırlamıyorum valla bahsettiği pantolonu.Vermişim demek ki . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba 2 gündür giremiyom nete off çok yoğunum çokkk sizde hemen unutmuşsunuz zaten beni kaynatmışsınız yeni gelenlerde olmuş hoş gelmişler hepinizi çok öpüyorum kendinize ii bakın şimdilik

pism ben de sende görüyorm + işaretini bi de serdemm de berrakada da var
allah allah ben de ona dikkat etmemişim enteresan o + ne acep?

Parmak atıyorum, göbeğimi sallıyorum, sıkıştırıyorum. Bekleyelim bir süre daha... Aha da şimcik dayadı bir yerini.

teyzesini dnlermiş kurban olurum ben ona canım benimmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizŞeniz

Ben de kendimi en başta görüyorum. Bazılarında da + işareti var niklerinde. Sende de + görüyorum. Sen görmüyor musun? O ne anlama geliyor, ben de onu merak ediyorum.

benimde öyle demek kendi ismimiz önce

canım benim eşim ne yaptı biliyomusun ona doğum gününde bir kot aldım lee den beğenmedi kesimini hiç giymedi verdi birine dedimki insan hatır için bir iki kere giyer inatçı kendisi benim herşeyime karışır dün gece gelmiş yanıma bunları ver bunları verme diyoooo aaa ben ona bakmıycam o yokken vericem hepsini dediğiniz gibi

Bende kendimde en baştayım. kaydirigubbakcemile3

Bende sende de + işareti görünüyo canım. Nedenki o acaba? Ben de anlamadım. Ben de neden + yok. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…