- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
Hafif hafif kıpraşıyor sanki...
tamam canım rahatına bak sen hadi güle güle...hihoyyytCanım yarın çok zor görümcem bizde ya pcli odada yatacak sabah uğrayamam sonra da anneme geçicez sanırım ama yine de fırsat olursa gelirim.
yoksa inanın öyle cimri biri değilim hamilelikten önce spora başlamıştımda bayağıda azimliydim 6 ayda 9 kilo vermiştim 38 olmayı umuyordum da birazda o nedenle
canım çok haklısın mesela maviden almışım 100 küsüre olmuyo komşulara diyorum aaaa bu verilirmi diyolar
:teytey:
Sağol canım bak sıpa çok oynamazsa doktora git aklım kalmasın sizde
HADİ BİRTANEM AZICIK VUR ŞU ANNENE DE GÖRSÜN :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ya kızlar şimdi size birşey soracağım hep merak ediyorum ne zamandır
hiç sormadım...
şimdi şu altta KONUYU TOPLAM 20 KULLANICI OKUYOR yazan çubuk varya hani.
onun da altın da online olanların nickleri var isimlerimiz yani...herzaman hep en başta ben kendi nickimi görüyorum defne25 diye sizde de öylemi?diğerleri hep değişşiyor ama beniki hep en başta ben buranın demirbaşı oldum da acep ondan mı diyorum:uhm:
bilen biri varsa aydınlatsın ya da sizin çubukta en başta kim var onu söyliyn bana bakem..
hiç sormadım...
onun da altın da online olanların nickleri var isimlerimiz yani...herzaman hep en başta ben kendi nickimi görüyorum defne25 diye sizde de öylemi?diğerleri hep değişşiyor ama beniki hep en başta ben buranın demirbaşı oldum da acep ondan mı diyorum:uhm:
bilen biri varsa aydınlatsın ya da sizin çubukta en başta kim var onu söyliyn bana bakem..
ya ben o kasılmaları hiç anlamıyorum.kasılmaları tarif ediyor herkes benim
karnımda da oluyor onlardan tamam da ben bebeğin yaptığını düşünüyorum.çünkü hareket ediyor.bir yere yaslanırsa ya da kocaman bi çıkıntı yaparsa o zaman orası taş gibi oluyor.
semsert ve çok canım acıyor...bu şekilde oluyor ama bu tarif aynı kasılmanın da tarifi.
ama bebişin hareketleriyle doğğru orantılı bu dediğim bebişim ne kadar çok hareket ederse
okadar çok yapıor dayandığı yer semsert ouyor...
nas yani yaa didem niye gelmiyormusum demişsin işten mi bahsediyorsun?
yarın gidicekmisin işe allah allah anlamadım ben?
bu arada benim kociş yarın işe gidicekmiş.ne zamandır ilk defa bi c.tesi olmayacak evde.
yarın kimler gelicek topike bakiiym hadi bi el kaldırın hee???
DAMLAA????
Kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş ancak vedalaşıp çıkıcam artık kendinize iyi bakın
görmedim merak ettim bende ya sen emin önünegitcen mi ?*
hadi p.tesi görüşürüz
yarın kızımı görücem raporumu alıcam onun için yarın ben yokum :)
o verilir mi bu verilir mi diye diye dağ gibi oluyor işte. benim eşim de veremez. ama ben ona sormadan veriyorum. bi kere bile sormuyor. çünkü 1 sene giymeyince aklından çıkıyor. açıp dolabı baksan gidip benzerini almışsındır kesin. yayıntı oluyor sonra. herşey sıkış tepiş. ver gitsin hayrın olsun.
pism ben de sende görüyorm + işaretini bi de serdemm de berrakada da var
allah allah ben de ona dikkat etmemişim enteresan o + ne acep?
Parmak atıyorum, göbeğimi sallıyorum, sıkıştırıyorum. Bekleyelim bir süre daha... Aha da şimcik dayadı bir yerini.
Ben de kendimi en başta görüyorum. Bazılarında da + işareti var niklerinde. Sende de + görüyorum. Sen görmüyor musun? O ne anlama geliyor, ben de onu merak ediyorum.
ben hiç görmüyorum + işareti. nerde görüyosunuz
o verilir mi bu verilir mi diye diye dağ gibi oluyor işte. benim eşim de veremez. ama ben ona sormadan veriyorum. bi kere bile sormuyor. çünkü 1 sene giymeyince aklından çıkıyor. açıp dolabı baksan gidip benzerini almışsındır kesin. yayıntı oluyor sonra. herşey sıkış tepiş. ver gitsin hayrın olsun.
hiç sormadım...
Ben de kendimi en başta görüyorum. Bazılarında da + işareti var niklerinde. Sende de + görüyorum. Sen görmüyor musun? O ne anlama geliyor, ben de onu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?