2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay gecmis olsunnnn
insan ne yapacagini bilemiyor

magnezyum kullanıyor musun canım sen? kasılmalar icin?

Sağol , içiyorum canım her gün. erken mi doğurucam ne. kaydirigubbakcemile3

Kıııız korkutma bizi.Zaten kaçgündür giremedim baktım hemen douran felan varmı die kaydirigubbakcemile3

Burdaım burdaım :)

Kasılmalar da beni korkuttu canım. sempatiksalakcinni Hem de hiç bu kadar uzun sürmemişti. akannehir Ne yaptıysam karnım düzelmedi. Hani bacağa giren kramplar var ya, dokununca semsert oluyo o an, aynı onun gibi kaldı karnım öyle. kaydirigubbakcemile3

Çıkmadan bakiim dedim, geç kaldım aslında , sülenmem biraz uzun sürdü. HAdi görüşürüz kızlar. Kendinize iyi bakın.opuyorumnanaktan

Şuan tam yazını okurken banada aynısı oluyor......Ohhh sonunda geçti.Merak etme önündeki haftalar daha çok olucak.Başlarda ben de korkuyordum ama artık alıştım hatta oturup nefes alamayarak geçmesini bekliyorum hatta bazen işime devam ediyorum o şekilde kaydirigubbakcemile3 dourcak olsam ben doururdum heralde.Tabi ne olur ne olmaz die yavaş yavaş işlerimi bitirmeye çalışıyorum.Çünkü karnım bikaç haftadır biraz daha aşaıya indi.Şeyi farkettim bende sanırım bebiş kendini yaslıyo nasıl nereye bilemiyorum hatta karnımı dürtüp "şiiişşt çık ordan,normal dur canım acıyo oğlum" diyorum kaydirigubbakcemile3

sevindim :)
benim de canım sıkılıyor,esim evde yok...

ben de biraz usutmusum rahatsizim,yatiyorum kalkiyorum akit gecmiyor :)
Aman dikkat bu aralar havalar bozdu.Normalde çok sıkılırım böle havalrdan ama şuan memnunum çünkü çok sıcak bu halde hiiiç çekilmiyor.
Ben de dün mutfak dolaplarımın içlerine raf örtüsü almıştım onları kestim yerleştirdim bi yandanda alt dolaplarımı sildim.Ohh şimdi mis gibi oldu ama daha çoook iş var boya badana bir an önce bitsinde sadece oğluşumu beklemek kalsın....

kasılma değil kızlar ama dün aksam saat 10 gibi baslayan belimden kasıklarıma vuran bir ağrı yattım kalkamıyorum kalcam kitleniyor nasıl ağrıyor neyse öle dinlendim felan kalkmayınca kalcamgecti ama o kasık ağrısı rahime baskı bebeğin hareketleri ama nasıl hareketler durmak bilmedi gündüz de hareketliydi ama o kadar deil 10 dk.bi vc gitmeler felan ödüm koptu gece 4 e kadar cektim o sancıyı suyum ya da bi kanamam olsa hemen giderdim ama dua ettim inatlastm gecicek bu ağrı diye ve gercekten de en son sızlana sızlna uyumusum allahım hepimize yardımcı olsun dilerim zor valla

evet ya hep bole serin olsun havalar....
ay ne guzel benim hic birsey yapacak halim yok,isleri kim yapacak bilmiyorum :)

ayy haftalar ilerledikce kasilmalar artacak heraldeeyvahedigeldismile

evet ya hep bole serin olsun havalar....
ay ne guzel benim hic birsey yapacak halim yok,isleri kim yapacak bilmiyorum :)
Benimde badanadan soora felan camlarımı kocam silecek inşallah pek umutlu deilim yarım ağızla üff ben yaparım tamam dedi ama yapmasada yapmasın napiim kimsede yapmasa kalsın öle.Yapmayanlar utansın.
Hiiiç takmıcam kafaya geçen günler zaten bizim kızlardan biri 6,5 aylıkken erken doum yapmış bebişi melek olmuş çook moralim bozuldu,hiç bişi oğlumdan deerli deil.
Hiç olmadı doumda illa annemler gelicek,ben hastanedeyken yapılmamış iş varsa yapsınlar..
Kızlar ben çıkıyorum ayaklarımı uzatıcam biraz çünkü baldırlarım dahi oturmaktan davul oldular kalan işlerimi halldip üstünden evi silip süpüreyim akşama beki gelriiz görüsürüz byyy

güle güle
kolay gelsinnnn

güle güle
kolay gelsinnnn

merhaba kızlar ben bebeklerin cicileri bölümüne resim ekliycektim beceremedim sayfa doldu gereksiz yere silmek istiyorumda edit yapma yı tarif edebilirmisiniz bana edite basıyorum silinmiyor:çok üzgünüm:

merhaba kızlar ben bebeklerin cicileri bölümüne resim ekliycektim beceremedim sayfa doldu gereksiz yere silmek istiyorumda edit yapma yı tarif edebilirmisiniz bana edite basıyorum silinmiyor:çok üzgünüm:

canım cok buyuk boyutta eklemissin
resim yuklenen yerde 320*240 a boyutlndir secenegini secersen kucuk olacakir resimler

peki silmeyi nasıl yapıcam edite basıyorum silinmiyo

kızlar ben 1 hafta once sordum doktoruma hıç problem olmaz ıstersen 2 3 saat kal suyun içinde dedi ancsak sabah 11 e kadar aksamda 5 ten sonra gunes dokunabılıyor hamılelere dedı yoksa okadar saat kalıp yuzebılırsın dedı bana

offf çok yoruldum yaa birazdan 3.makina bulaşık çıkacak ama çiğdemin de dediği gibi çok yorucu koy yerleştir çıkar falan belim koptu.bir de makinaya girmeyenler var teflonlar plastikler onları da elde yıkamaya
çalışıyorum dağ gibiler valla teflon tepsilerim tencerelerim.3.ye oturuyorum daha durulayamadım belim
koptu valla.yorma kendini diceksiniz şimdi bana ama yapacak kimse yok maalesef mecburum....

aksam yemegınden sonra yuruyuse cıktık esımle bıde bebek halısı baktık donerken nasıl kasıklarıma ağrı gırdı yuruyemedım adet sancısı cok cektığım için bılıyorum tıpkı oyle ağrıdı ve mığdem bulandı eve cok yaklasmıstık ama cok zorladı benı .....

bundan sonra bu tur ağrılar hep olucak bana epeydır oluyoo yanı bu ılk değil

valla bızden baska kım yapcakkı esımde yapmıyooo dınlene dınlene yap canım sende zaten ben tencere yıkamak ıçın yanasamıyorum tezgaha bıde elımı yuzumu yıkarkende cok zorlanıyorum belım acıyooo senı suan dusunemıyorum onca seyı yıkamıssın

nurcancııım edit yapmak mesajı değştirmek oluyor canım mesjı tamamen
silemiyorsun...resimlerin linklerini sil tekrar dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…