2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mıdem nası yanıyo kızlar napsam kı ben ya... ilac aldım gecmedı kekık cıgnedım gecmedı cok acıyo yanıyo mıdem yaaa

hosdeldın canım naber ben bugun oglusuma gıttım nst gırdım ılk defa ıyıymıs cok sukur durumu normal dedı :)

Hoşbulduk canım, maşallah oğluşuna. Nst ye ben hiç girmedim. sempatiksalakcinni ama sabah ezanında karnıma giren sancıdan dolayı gitmiş olsaydım hastaneye nst ye sokarlardı beni de herhalde.Daha vaktimiz var ama kasılmalar arttı bende.akannehir

Topiğimizde olan herkese merhabalar :))
Annemler geldiler izmirden..ve bugün oğluşumun kıyafetlerini,nevresimlerini vs leri yıkadık..birazdan ütüleme operasyonuna geçilcek:)) ay o kadar tatlı telaşlarki bunlar.hele hele o minik çoraları eldivenleri yokmuuuuu yerim ben onları yerim hihihiihi..
Buarada dalan roxi sabun tozu da çok güzelmiş..mis gibi de kokuyor..kısa programda yıkadık biz nede olsa sadece bi tozu gitsin diye..yumuşacıkta olmuş..yumuşatıcıya gerek yok yanii..
işler bitincede çantayıda hazırlıca inşallah..

Merhaba cnm :)) buarada bende hiç nst ye girmedim hiçç..ama dr um artık 15 günde bir geleceğimi söyledi..benim şimdilik kasılma filan olmuyo yada oluyo ben anlamıyom

Merhaba cnm :)) buarada bende hiç nst ye girmedim hiçç..ama dr um artık 15 günde bir geleceğimi söyledi..benim şimdilik kasılma filan olmuyo yada oluyo ben anlamıyom

Hadi hayırlı olsun canım, cicişlerde yıkanmış. Bende roxyle yıkadım.Ütüledim, minicik minicik kıyafetleri.opuyorumnanaktan Kasılman olsaydı anlardın , çünkü ben gece uykumdan uyandım o ağrı ve sancıyla. Doğuruyorum sandım bi de kaydirigubbakcemile3 . Annenlerde hoşgelmiş bu arada, benimkiler daha gelmedi, pazartesi ben gidicem onlara 1 haftalığına. opuyorumnanaktan Benim doktorda 15 günde bir gel dedi.

selamlar kızlar nabersiniz :)

Bende salı için randevumu aldm acaba nasıldır bebişimin durumu. Nstye girmedm hüç bu kontrolde girermiyim acaba? Bide artık 15 güne düşer dimi kontrolüm daha sık görürüm bebişimi.
Bugün sağ tarafıma hep iğne batio sanki
Hiç olmamıştı böyle klçamdan diz kapağıma kadar iğneler batio arada sağ kasığımda da hissediorm..

merhaba bayanlar.şimdi gezmeden geldim ayaklarımın altı felaket ağrıyor.:gitme: zaten normalde ağrıyodu şimdi dahada beter oldu.napayım yaa evde olmuyo hep canım sıkılıyo.şu zaman geçsede hayırlısıyla oğlumu kucağıma alsam.aslında doğunca dertler büyücek ama olsun yüzünü görünce unuturum.:sm_cool:

birde şunu sorayım sağ kaburgam yani göğsümün altı çok ağrıyor.artık organlarım sıkışıyor heralde bazen dayanılmayacak gibi oluyo.yatamıyorum oturamıyorum geçmiyo ağrısı.sizdede oluyor mu?

ben hep çekiorm o ağrıyı çünkü poposunu sağ gögsümün altına dayıyor ve geriliorm nefesm kesilio hele bazen gerinio hissediorm o zaman daha kötü oluo işte sağdan soldan çıkıo resmen ayakları poposu :)

Selam canım, iyiyiz sen nasılsın ? Nst yi bilmem ama artık 15 günde bir gel der sana da doktorun sanırım. Artık hepimize bişeyler oluyo bugünlerde, az kaldı doğuma ondan sanırım. sempatiksalakcinni

selam canım, evet evde oturunca insanın canı sıkılıyo.Ben de gezmeyi çok seviyorum.Bol bol yürüyorum valla. Hatta bugün yolda doktorumu gördüm. :roflol: Karısı ve çocuğuyla geziyolardı, selamlaştık. kaydirigubbakcemile3 Kaburgandaki ağrıdan bende de oluyo arada, hatta nefes alamıycak gibi oluyorum.sempatiksalakcinni

kızlar normal doğum için doktorlarınız ne diyor.ben normal düşünüyorum ama bazende acaba yapabilecekmiyim diyede düşünüyorum.birde çatı muayenesi nekadar doğru yönlendiriyor doktoru??? çok mu soru sordum delikafadulden

Daha doktorumla konuşmadım bennn.Ama epidural normal istiyorum. :))) opuyorumnanaktan

merhaba güzel anneler sancılar başlamış berrakcım banada oldu o sancıdan bir gecede 2 kere birde bir hafta sonra inan doğuruyorum sandım ama allahtan o kadar vurmuyor dün gece yine bel ağrısıyla uyandım ama o sancı ap ayrı valla allahım yardım etsin ne diyeyim normal doğum düşünüyorum ama epiduralsiz yapamam herhalde :)))

Hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan Doğuma hazırlanıyoruz artık, inşallah kolaycacık doğururuz. kaydirigubbakcemile3Sabah kahvaltı hazırlarken belim ağrıyodu benimde.Sonradan kesildi. Ben de epiduralsiz yapamam herhalde. kaydirigubbakcemile3

canım bu sancıları çekerken insan normal doğumdan çok korkuyor aman düşünmemeye çalışıyorum valla

Ben hep rüyalarımda çok kolay doğurduğum için hep bana doğum kolay olucakmış gibi geliyo. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…