peki silmeyi nasıl yapıcam edite basıyorum silinmiyo
Bu arada herkese iyi akşamlar.Nasılsınız bebekleriniz nasıl ben 32 haftalıkım sizler kaç haftalıksınız ve bebeklerinizin duruş pozisyonu nasıl doktorunuz ne dedi.Benimki kafası yukarda ayakları aşağıdaymış
sanada ii akşamlar cnm.allaha şükür ii olmaya çalışıyoruz.tabi son haftalarda ne kadar ii olabilirsek kaydirigubbakcemile3 ben 34.haftamdayım ve 5.ayımdan beri oğlum baş aşağı duruyor.yani illa da normal doğacam diyor sempatiksalakcinni seninkide bundan sonra zor döner normal doğumda yapamazsın heralde böle giderse.olsun herşeyin hayırlısı.:ecrin_bebek:Bu arada herkese iyi akşamlar.Nasılsınız bebekleriniz nasıl ben 32 haftalıkım sizler kaç haftalıksınız ve bebeklerinizin duruş pozisyonu nasıl doktorunuz ne dedi.Benimki kafası yukarda ayakları aşağıdaymış
Ay canım ne güzel seninki dönmüş benim daha dönmemiş.doktorum 15 gün sonra döndü döndü dnmezse muhtemelen muhtemelen sezeryan dedi birza moralim bozuldu.Çok seviniyodum normal olacak diye kızım normal olmuştu çünkü yerleri darldığı için dönme ihtimali azalıyormuş galiba
Seymacım teşk.ederim canım.Kızımda Ramazan ayına denk gelmişti,oğluşumda şimdi ramazana geliyor bakalım.Kızımda belim çok ağrıyordu benim gece saat 3 gibi ağrılarım başlamıştı belden.Oturamıyorum yatamıyorum evin içinde dolanıyorum 5 dakikada bir geliyordu ağrılarım sonra lavaboya gittiğimde nişanım gelmiş düğünüm başlıyordu:))yani hafif lekelenme suyum gelmediği için evde çektim ağrılarımı sabah 10a kadar artık iyice artmıştı hastaneye gittik doktor muayne ederken açılmama bakarken yani suyum patlaı ve asıl sancılar başladı saat 3 gibide prensesim dünyaya gözlerini açtı hala dün gibi aklımda şimdide kardeşini bekliyoruz hayırlısıyla Allahım hepinize kolalay doğumlar nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?