2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ahhh nerde o günler bende rüyamda bir normal dğuruyorum bir sezeryan oluyorum valla nasıl doğuracağım konusunda kararsızım rüyalarıma giriyor :))))

benimde bugün sağ kalçamda ve belimde çok ağrı oldu.kıvrandım resmen.ahaa doğuruyorum dedim.yalnızdım evdede.neyse uzandım biraz.10 dk sonra geçti bende gezmeye gittimdelikafadulden delilik benimkidedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hayırlı aksamlar kızlar ben hıc korkmuyorum ya normal dogumdan sancıdan falan... dıyorum kı kendı sancım olsun yeterkı kendı sancımla dogum yapayım... en fazla cekecegım 1-2 saat.. sonra ıns kızım kollarımda olucak:)

Bu arada herkese iyi akşamlar.Nasılsınız bebekleriniz nasıl ben 32 haftalıkım sizler kaç haftalıksınız ve bebeklerinizin duruş pozisyonu nasıl doktorunuz ne dedi.Benimki kafası yukarda ayakları aşağıdaymış

ıyı aksamlar tatlım... benım bebeıs 33 haftalık 28. haftada bası donmustu... bası assagıda ayakları yukarıda... kılosuda haftasına gore normal... kılolu bı bebek degıl... doktor normal yaparsın gıbı gorunuyo dedı...

sanada ii akşamlar cnm.allaha şükür ii olmaya çalışıyoruz.tabi son haftalarda ne kadar ii olabilirsek kaydirigubbakcemile3 ben 34.haftamdayım ve 5.ayımdan beri oğlum baş aşağı duruyor.yani illa da normal doğacam diyor sempatiksalakcinni seninkide bundan sonra zor döner normal doğumda yapamazsın heralde böle giderse.olsun herşeyin hayırlısı.:ecrin_bebek:

Ay canım ne güzel seninki dönmüş benim daha dönmemiş.doktorum 15 gün sonra döndü döndü dnmezse muhtemelen muhtemelen sezeryan dedi birza moralim bozuldu.Çok seviniyodum normal olacak diye kızım normal olmuştu çünkü yerleri darldığı için dönme ihtimali azalıyormuş galiba

ınsallah doner canım ya bebişin... evet bende okumustum netten.. bellı bı haftadan sonra donmelerı zorlasıyomus.. ıns doner annesi... pekı ılk kızın dogumu nasıl oldu canım anlatsana... tecrubelı bı anneden normal dogumu dınlemek ısterım:)

Seymacım teşk.ederim canım.Kızımda Ramazan ayına denk gelmişti,oğluşumda şimdi ramazana geliyor bakalım.Kızımda belim çok ağrıyordu benim gece saat 3 gibi ağrılarım başlamıştı belden.Oturamıyorum yatamıyorum evin içinde dolanıyorum 5 dakikada bir geliyordu ağrılarım sonra lavaboya gittiğimde nişanım gelmiş düğünüm başlıyordu:))yani hafif lekelenme suyum gelmediği için evde çektim ağrılarımı sabah 10a kadar artık iyice artmıştı hastaneye gittik doktor muayne ederken açılmama bakarken yani suyum patlaı ve asıl sancılar başladı saat 3 gibide prensesim dünyaya gözlerini açtı hala dün gibi aklımda şimdide kardeşini bekliyoruz hayırlısıyla Allahım hepinize kolalay doğumlar nasip eder inşallah

masallah kızna annesı... pek zorlamamıs senı herhalde... ne guzel.... ıns oglusunuda boyle alrsın guzelce kucagına... Allahım hepımıze guzel agrısız sancısız dogum nasıp etsın... bende sancılarım cok sıklasmadıgı surece hastaneye gıtmeyı dusunmuyorum canım ya... hastane ınsanı gerıyo zaten... ıns kolay bı dogum olur hepımzıınkı...

[/COLherkeze hayırlı geeler kızlar.... benım kız durmuyo yıne ben bı gezdırıp gelem sunu... optum kocmanOR]

Bencede suyun gelmediği sürece gitme dayanabildiğin kadar dayan canım bol bol yürüyüş yap canım Allahın izniyle doğar kolayca annesi bide doğumdan sonra çok duygusallaşıyor insan herşeyi kafaya takmamk lazım geçici bir durum olarak düşünelim ben çok alıngan olmuştum lohusalıkdan dolayı.

bende korkumdan sezeryen dodm ama dr kesinlikle normal diodu
Tek umudum bebişim belki dönmez de zoraki sezeryan olur diodm ama 29. Hafta kontrolümde başı aşağıdaydı.

Ne kadan güzel korkacak hiç bişey yok canım inanın öyle abarttıkları gibi değil Allah sabrını veriyor helede o bebğin yüzünü görünce aman allahım hiç yaşamamışcasına unutuyorsun herşeyi ne ağrı ne sızı hiçbişey kalmıyor kolay doğumlar

geceleri niye kimsecikler olmuyor yaf ( herkescikler kocişi ile uyuyor mu???kaydirigubbakcemile3

uyku tutmayanlar nerdesiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…