- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
Offff ya iyice moralim bozuldu sizleri okuyunca ben sezeryan istemiyorum yaaa:Saruboceq:
ya arkadaşlar ben aksıdıkça sıvı geliyo,altıma mı kaçırıyorum aksırınca suyum mu geliyo anlamıyorum tecrübeli olanlar özellikle yardımcı olun lütfen...
hep de pazara geliyo benim böyle durumlarım yaaaa..napıyım ben şimdi mafoldumben
bence idrarını kaçırıyosun bebek büyüdüğü için baskı yapıyodur endişelenme
ya arkadaşlar ben aksıdıkça sıvı geliyo,altıma mı kaçırıyorum aksırınca suyum mu geliyo anlamıyorum tecrübeli olanlar özellikle yardımcı olun lütfen...
hep de pazara geliyo benim böyle durumlarım yaaaa..napıyım ben şimdi mafoldumben
Bencede suyun gelmediği sürece gitme dayanabildiğin kadar dayan canım bol bol yürüyüş yap canım Allahın izniyle doğar kolayca annesi bide doğumdan sonra çok duygusallaşıyor insan herşeyi kafaya takmamk lazım geçici bir durum olarak düşünelim ben çok alıngan olmuştum lohusalıkdan dolayı.
bende korkumdan sezeryen dodm ama dr kesinlikle normal diodu
Tek umudum bebişim belki dönmez de zoraki sezeryan olur diodm ama 29. Hafta kontrolümde başı aşağıdaydı.
sağ taafımda dünden beri sancı var
Belim kalçam kasığım ve diz kapağımda ki bu sancı bi gelip bi gidio
Hastaneyi aradım ebe ile görüştüm gel makineye bağlayalım nie dünden beri gelmedin dedi ve ben şimdi çok korktumkorkudan gidemiorm eşim işte ona hiç bişi demedim desem gidelim dicek
Uzattım ayaklarımı dinleniorum
Dünden beri hiç yormadm da kendimi
Keyifsizlikten dışarı bile çıkmadm hüç ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?