2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnnnnnnnn. Ben de erkenden kalktım , gezmeye gidiyorum. Hadi öptük hepinizi. opuyorumnanaktan

ii günler kızlar ama kimse yok sanırsam.bizde gezmeye gidicez ama çookkkk bunaltıcı bi hava varrr.neyse ilerleyen saatlerde artık.:hulya:

ya arkadaşlar ben aksıdıkça sıvı geliyo,altıma mı kaçırıyorum aksırınca suyum mu geliyo anlamıyorum tecrübeli olanlar özellikle yardımcı olun lütfen...

hep de pazara geliyo benim böyle durumlarım yaaaa..napıyım ben şimdi mafoldumben

bence idrarını kaçırıyosun bebek büyüdüğü için baskı yapıyodur endişelenme

anlaşılan bu gün herkesler gezmede bebişleriyle bizde yni geldik gezmeden öpüyoruz hepinizi güzel anneler ve bebişleri

slm kızlar
naıslsınız?annemlerdeyim bende dün nikaha gittik sonra kociş beni annemlere bıraktı
kpss ye çalışıcam 10 gün bakalım
bugün bizim evlenme yıldönümümüz ama ayrıyız yaw kocişle
konuştuk bugün keşke bugün gitseydiniz diyo bende bakalım unutacak mı diye dün söylemedim hiç
neysee
akşam yemek planımız var bakalım artık:içelim:
3 yılı devirdik az ama öz şeyler yaşadık:asigim::asigim::asigim:
mutluyum mutluyum mutluyummmmmmmm:teytey::teytey::teytey:

cnm endişelenme hiç suyun gelse devamlı olur ara ara sadece hapşırınjca gelmez
idrarını kaçırıyorsun bebek büyüdü artık idrar kesesine baskı yapıyo ondandır cnm
arada bende de oluyor

cnm suyun gelemediği sürece gitme demişssin ama bu herkeste bir olmuyor malesef
benim sancılarım vardı hemde 5 dk.dan aza inmişti nişan geldi ama suyum gelmedi
hastane yakın olunca gittik bizde iyi ki de gitmişim
açılma sıfır,bebeğin kalp atımları normal ama bu gidişle anca 2 güne doğurursun dedi dr. sezeryana aldılar bebeğim kakasını yapmış tam sezeryan esnasında
ona rağmen bir hafta kaldı yoğun bakımda bu anllatıklarım akşam 9-10 gibi oldu sabahı bekleseydimm eğer bebeğimi kaybedebilirdim dr.un dediğine göre
herkesin farklı oluyor işte bence sancınız 5 dk.ya düşünce hastane yolu görünsün size
ha sancıyı evde çekmişssin ha hastanede çeken sensin nede olsa evde de olsa ağrını kimse alamıyor senden
bi Allah bir sen kalıyorsun nerde olsanyerimseniben

bende korkumdan sezeryen dodm ama dr kesinlikle normal diodu
Tek umudum bebişim belki dönmez de zoraki sezeryan olur diodm ama 29. Hafta kontrolümde başı aşağıdaydı.

merhaba kızlar

canım ben de aynı senin gibi düşünüyodum bana da doktor aksi durum olmadığı müddetçe normal olcak dedi
ben de bir ümit belki dönmez falan diye geçiriyodum içimden ama benim bıdık da dönmüş o da normal yoldan gelmek istiyo demek ki
artık ben de bıraktım diretmiycem
hayırlısı olsun Allah gücünü de verir inş.

sağ taafımda dünden beri sancı var

Belim kalçam kasığım ve diz kapağımda ki bu sancı bi gelip bi gidio
Hastaneyi aradım ebe ile görüştüm gel makineye bağlayalım nie dünden beri gelmedin dedi ve ben şimdi çok korktum korkudan gidemiorm eşim işte ona hiç bişi demedim desem gidelim dicek
Uzattım ayaklarımı dinleniorum
Dünden beri hiç yormadm da kendimi
Keyifsizlikten dışarı bile çıkmadm hüç ufff

canım hapşırınca bende de oluyor,doktora soylemistim sadece hapsırınca oluyorsa iyi demişti kaydirigubbakcemile3

idrar kaciyor yani

cok bı ağrın varsa gıtsene sekerım valla daha oyle cok kotu olmadım arada yururken cok zorlanıyorum kasıklarımdan onuda normaldır dıye onemsemıyorum gecıyor zaten

ben geldim.gezdik gezdik kocamla geldik.havada bi bunaltıcıki sormayın.neyse kimsecikler yok.

merhaba cuma günü hastanedeydik cuma gündüz yazmıştım bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye işte akşam üzeri gittik usgde baktı dr ters dedi yani kafa yukarıdaydı biraz zor döner artık büyük çünkü şimdiye kadar 1 tane hastamın döndü dedi neyse nst alalım dedi benim kız durmuyor nstde ebe çıldırdı resmen kalbi bi sağda bi solda bi aşağıda dr da anlamadı bi türlü bakamadılar bana soruyorlar hissediyormusun hiç bir şey hissetmiyordum ama bebeğim 5 dk yerinde durmuyor dr bi sakinleştirici verdi sonra 2 serum 2 saat sonra serumları yiyince kızım sakinleşti bende hareketlerini hissetmeye başladım gece hastanede kal dedi dr ben istemedim stres oldum eve gideyim dedim neyse sabah gel dedi sabah gittik bizim yaramaz normale dönmüş kafa aşağıda dr şok tabi baya becerikli kızınız varmış diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…