merhaba cuma günü hastanedeydik cuma gündüz yazmıştım bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye işte akşam üzeri gittik usgde baktı dr ters dedi yani kafa yukarıdaydı biraz zor döner artık büyük çünkü şimdiye kadar 1 tane hastamın döndü dedi neyse nst alalım dedi benim kız durmuyor nstde ebe çıldırdı resmen kalbi bi sağda bi solda bi aşağıda dr da anlamadı bi türlü bakamadılar bana soruyorlar hissediyormusun hiç bir şey hissetmiyordum ama bebeğim 5 dk yerinde durmuyor dr bi sakinleştirici verdi sonra 2 serum 2 saat sonra serumları yiyince kızım sakinleşti bende hareketlerini hissetmeye başladım gece hastanede kal dedi dr ben istemedim stres oldum eve gideyim dedim neyse sabah gel dedi sabah gittik bizim yaramaz normale dönmüş kafa aşağıda dr şok tabi baya becerikli kızınız varmış diyor
merhaba cuma günü hastanedeydik cuma gündüz yazmıştım bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye işte akşam üzeri gittik usgde baktı dr ters dedi yani kafa yukarıdaydı biraz zor döner artık büyük çünkü şimdiye kadar 1 tane hastamın döndü dedi neyse nst alalım dedi benim kız durmuyor nstde ebe çıldırdı resmen kalbi bi sağda bi solda bi aşağıda dr da anlamadı bi türlü bakamadılar bana soruyorlar hissediyormusun hiç bir şey hissetmiyordum ama bebeğim 5 dk yerinde durmuyor dr bi sakinleştirici verdi sonra 2 serum 2 saat sonra serumları yiyince kızım sakinleşti bende hareketlerini hissetmeye başladım gece hastanede kal dedi dr ben istemedim stres oldum eve gideyim dedim neyse sabah gel dedi sabah gittik bizim yaramaz normale dönmüş kafa aşağıda dr şok tabi baya becerikli kızınız varmış diyor
merhaba nasılsınız?
geçmişi okumaya yetişemiyorum artık. maşallah son günlerin heyecanı herkesi sarmış ne güzel kaydirigubbakcemile2
merhaba nasılsınız?
geçmişi okumaya yetişemiyorum artık. maşallah son günlerin heyecanı herkesi sarmış ne güzel kaydirigubbakcemile2
iyidir canim sen nasilsin
benim biraz bogazim agriyor
benim kiz da tersti 28.haftada
bu hafta gidecegiz doktora bakalim 32.haftada donmus mu? anlayamıyorum ben neresi neremde :)
herkeze merhaba kısss varya ben anlıyorum artık... benım kız oyle bı hareket edıyokı karnımda kucuk tepecıkler daglar olusuyo:):):)
benim kiz da tersti 28.haftada
bu hafta gidecegiz doktora bakalim 32.haftada donmus mu? anlayamıyorum ben neresi neremde :)
herkeze merhaba kısss varya ben anlıyorum artık... benım kız oyle bı hareket edıyokı karnımda kucuk tepecıkler daglar olusuyo:):):)
ınsallah donmusstur cnm.bnde anlayamıyorum neremde neresı bası asagıda onu bılıyoruz yururken rahatsız edıyor baya agır gelıyor:)) ama uzanırken fılanda yanlardan vuruyor o neresı bılmıyom kollarımı ayaklarımı :))
of of of çok yoruldum bugün(
bütün mutfağı indirdik.herşeyi yıkadım her yeri sildik.
mis gibi oldu ama bitirdi beni yani.kocişim sağolsun çoğunu
o yaptı...
cnm sancılarının sıklığına baksaydın yasağ taafımda dünden beri sancı var
Belim kalçam kasığım ve diz kapağımda ki bu sancı bi gelip bi gidio
Hastaneyi aradım ebe ile görüştüm gel makineye bağlayalım nie dünden beri gelmedin dedi ve ben şimdi çok korktumkorkudan gidemiorm eşim işte ona hiç bişi demedim desem gidelim dicek
Uzattım ayaklarımı dinleniorum
Dünden beri hiç yormadm da kendimi
Keyifsizlikten dışarı bile çıkmadm hüç ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?