2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biraz geçmişse baktım lalezar bak benim kız döndü hemde 2 saat içinde belki seninkide döner gerçi dr bile şaşırdı ama ihtimal var bence iyi düşün iyi olsun

masallah kıızınaa bı gecede donuvermıss hakkaten becerıklymıss. aman tembıhleseyyddın boyle kalsın bıdaha donmesın:))) nst sonucun nasıl cıktı?sancıyı olcuyolar degılmı hemde.bende gecen hafta gırdım ııyi normal dedı doktor.bundan sonrakı tum muaynelerımızde artık nst şart olucak her gııdısımzde bakıcaklar..sona yaklastık..alkisalkisalkis

merhaba nasılsınız?
geçmişi okumaya yetişemiyorum artık. maşallah son günlerin heyecanı herkesi sarmış ne güzel kaydirigubbakcemile2

gcmis olsunnn
masallah ya demekki isterse donebiliyorlar bebekler :)

merhaba nasılsınız?
geçmişi okumaya yetişemiyorum artık. maşallah son günlerin heyecanı herkesi sarmış ne güzel kaydirigubbakcemile2

merhaba bn kendı adımza konusuym ııyızz:)) kızımla sen nasılsın??:sm_cool: fazla kımseler yok suan ıcın.bnde bakıyonıyorum oylee alıskanlık olmus bakmadan gecemıyorum:))

benim kiz da tersti 28.haftada
bu hafta gidecegiz doktora bakalim 32.haftada donmus mu? anlayamıyorum ben neresi neremde :)

bu hafta gidecegiz doktora bakalim 32.haftada donmus mu? anlayamıyorum ben neresi neremde :)

herkeze merhaba kısss varya ben anlıyorum artık... benım kız oyle bı hareket edıyokı karnımda kucuk tepecıkler daglar olusuyo:):):)

ınsallah donmusstur cnm.bnde anlayamıyorum neremde neresı bası asagıda onu bılıyoruz yururken rahatsız edıyor baya agır gelıyor:)) ama uzanırken fılanda yanlardan vuruyor o neresı bılmıyom kollarımı ayaklarımı :))

inşallah bakalım perşembeye gorcem
artık 2 haftaya dusecek kontrollerimiz kaydirigubbakcemile2

of of of çok yoruldum bugün(
bütün mutfağı indirdik.herşeyi yıkadım her yeri sildik.
mis gibi oldu ama bitirdi beni yani.kocişim sağolsun çoğunu
o yaptı...

cnm sancılarının sıklığına baksaydın ya
yalancı sancı olabilir artık bu haftalarda başlar normal onlar

geçmiş olsun cnm
maşallah meleğine hemen dönmüş ama yaramaz olacak hee telaşlandırmış herkesi

bizde kocişle yemeğe çıktık
zeynebi annemlere bıraktım
az da dolaştık çok kalamadım ynında oğlna habire tepikliyo canımı da çok yakıyo bu gece
az da ağrım olunca mecbur erken döndüm ama neyse güzeldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…