2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnn.....:)
kızlar ikiz annelerinden bi arkadaşım 30 haftalık doğuma alınıyor bugün dualarrınızı bekliyorum..bebişlerden birinin su kesesi yırtıldı... çok endişeli.. allahım yardımcısı olsun...

Kızlar gunaydın, cuma dr a gittim dr baktı bebek iri 2 hafta onden gidiyor dedi seker olcumu yapıldı aclık 93 tokluk 173 cıktı doktorun hosuna gitmedi, diyet verdi ve 10 gun sonra 100 gr yukleme yapılacak moralim bozudu..

Kızlar günaydın,

Sonunda evimizdeyiz ve 36. hafta...
Eşimi yolladım evimi topladım kahvaltımı hazırladım yanıma aldım ve anem gelene kadar sizleyim sonra kızımın odasını yerleştiricez. Çalışanlara iyi mesailer az kaldı dayanın

Günaydın canımcım, insanın evinde olması çoookk güzel.. Bazen bi kaç saat bile evde olmayınca gelince bi huzur yükleniyorum sorma gitsin.

serdemcim benim 37. haftaya kadar calısabilir raporum var ne zaman izne ayrılmalıyım? 37+0 ı beklemem gerekiyormu

ohh gözün aydın canım.. bol bol dinlenme zamanı şimdi....:)

serdemcim benim 37. haftaya kadar calısabilir raporum var ne zaman izne ayrılmalıyım? 37+0 ı beklemem gerekiyormu

Canım benim de vardı 35de çıktım 1 hafta yıllık izin 1 hafta da raporu erkene çekicem yani tam 37yi beklemen gerekmiyor ne zaman istersen ayrılırsın izne doğum sonrasına kaç hafta çalıştıysan o eklenir benim 12 hafta olacak doğum sonram

ohh gözün aydın canım.. bol bol dinlenme zamanı şimdi....:)

Sağol canım valla dinlenmeye vakit yok gibi çok iş var yarın da arkadaşım doğuracak çok heyecanlıyım:1shok:

amanıııııın kimleri görüyorum hiç beklemiyordum didemcimmm...
misafirin gitti mi şekerim?
neler yaptın haftasonu?

ben öldüm öldüm bittim yaaa biz mutfağı indirdik.c.tesi 6 makina bulaşık yıkadım.
koy yerleştir çıkar.öldüm öldüm bittim.sonra bütün mutfak dolaplarımı iç-dış sildik.
çamaşır suyuyladelikafaduldensüper oldu çok temiz oldu ama ben bittim tabiiii.
en zoruda yerleştirmesiymiş...

Günaydın Güzel Anneler...

güzel bir hafta olsun inş. herkes için kimse de doğurmasın :) biz bu hafta da işteyizz... az kaldıı :)))

dideeeeem senhep annemle yerleştiricez yapıcaz edicez diyodun ya sen
hep ben de sana özeniyordum valla ne yalan söyliyeyim.bütüüüün
haftasonu da aklımdaaydı dideminannesi var bana 1 kişi bile yardım etmiyormafoldumben
diye hep aklımdan geçiriyordum.dün annemlekonuştuk işten ayrılma kararı almış başka bir yere girecek inşallah.:dance:bana sana gelicem dedi
temizik falan yaparız havalara uçtum resmen ohhh çok şükür nasıl çıkıcam
bu işlerin içindendiyordum annem koltuklarını camlarını silerim ben dedi..k.valideme de kızmak istemiyorumama c.tesi günü 4-5 defa yukarı gelip kızım ben yapamam bak kadın tutarız diyip durdu..kızmasam da sinir olmaya başlamıştm ben temizlikçi kadına da gel kap-kacağımı yıka da diyemem demi?annem gelicek bana heeeepsini yapar valla.yapmayan kendi bilir.
BİTEK ANNEM OLSUN BANA BİŞEY OLMAZZZ delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…