Günaydın canımcım, insanın evinde olması çoookk güzel.. Bazen bi kaç saat bile evde olmayınca gelince bi huzur yükleniyorum sorma gitsin.Kızlar günaydın,
Sonunda evimizdeyiz ve 36. hafta...
Eşimi yolladım evimi topladım kahvaltımı hazırladım yanıma aldım ve anem gelene kadar sizleyim sonra kızımın odasını yerleştiricez. Çalışanlara iyi mesailer az kaldı dayanın
Günaydın canımcım, insanın evinde olması çoookk güzel.. Bazen bi kaç saat bile evde olmayınca gelince bi huzur yükleniyorum sorma gitsin.
Kızlar günaydın,
Sonunda evimizdeyiz ve 36. hafta...
Eşimi yolladım evimi topladım kahvaltımı hazırladım yanıma aldım ve anem gelene kadar sizleyim sonra kızımın odasını yerleştiricez. Çalışanlara iyi mesailer az kaldı dayanın
serdemcim benim 37. haftaya kadar calısabilir raporum var ne zaman izne ayrılmalıyım? 37+0 ı beklemem gerekiyormu
ohh gözün aydın canım.. bol bol dinlenme zamanı şimdi....:)
Gözün aydın serdemciğim darısı benim başıma
Günaydın canımcım(AZERİCE) Sabahınız xeyir olsun analar ve balalar...
günaydıııııın:teytey:
ben geldiimhihoyyyt
Canım benim de vardı 35de çıktım 1 hafta yıllık izin 1 hafta da raporu erkene çekicem yani tam 37yi beklemen gerekmiyor ne zaman istersen ayrılırsın izne doğum sonrasına kaç hafta çalıştıysan o eklenir benim 12 hafta olacak doğum sonram
Sağol canım valla dinlenmeye vakit yok gibi çok iş var yarın da arkadaşım doğuracak çok heyecanlıyım:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?