Kızlar günaydın,
Sonunda evimizdeyiz ve 36. hafta...
Eşimi yolladım evimi topladım kahvaltımı hazırladım yanıma aldım ve anem gelene kadar sizleyim sonra kızımın odasını yerleştiricez. Çalışanlara iyi mesailer az kaldı dayanın
hoşgeldin özleeeem...
Günaydın kızlar... mirmirmirmir
Pardon kızlar annemler kahvaltıya gelicekmiş kahvaltı hazırladım da onları bekliyorum.
Görümcem dün döndü canım kabus gibi pazar geçirdim eşimle kavga ettik yok hsrçlık vericekmiş hardeşine vs neyse dinlemedi verdi yine neyse barıştık sonunda çok ağladım dün ama geçti. <Annenin de geleceğine cidden o kadar sevindim ki. Biz de bütün haftasonu annemden bizim eve eşya taşıdık yok küveti yok bohçası
Benden ev hanımı olmaz dün yine tüm ütüleri bitirdim sanki çalışıyor gibi evim ter temiz eee sıkıldım ben şimdiden annemlere baskı yaptım apar topar bize geliyorlar
Benden ev hanımı olmaz dün yine tüm ütüleri bitirdim sanki çalışıyor gibi evim ter temiz eee sıkıldım ben şimdiden annemlere baskı yaptım apar topar bize geliyorlar
"evim tertemiz eee sıkıldım ben..." ahan da tecrübe konuşmuş değil mi?
Ö<zlemcim sana da günaydın canım son haftan değil mi?
Valla ya 7 de eşime kalktım şimdiye canım sıkıldı kızım doğsa da onla oynasam:dance:
Annemler park ediyor hadi öptüm sizi çiğdem çok konuştun valla küstüm gelince barışırtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?