2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kııızzz ev hanımı oldun sennnndelikafadulden

Pardon kızlar annemler kahvaltıya gelicekmiş kahvaltı hazırladım da onları bekliyorum.

Görümcem dün döndü canım kabus gibi pazar geçirdim eşimle kavga ettik yok hsrçlık vericekmiş hardeşine vs neyse dinlemedi verdi yine neyse barıştık sonunda çok ağladım dün ama geçti. <Annenin de geleceğine cidden o kadar sevindim ki. Biz de bütün haftasonu annemden bizim eve eşya taşıdık yok küveti yok bohçası

Benden ev hanımı olmaz dün yine tüm ütüleri bitirdim sanki çalışıyor gibi evim ter temiz eee sıkıldım ben şimdiden annemlere baskı yaptım apar topar bize geliyorlar

İyi kurtulmuşsun işte...
Özlemcim sen de hoşgeldin, günaydın sana da...

Kız pınar haberleri duydun mu??

İstanbul'u satacaktı! - Habertürk

Senin döneminde var mıydı bu adam?

Çığdemcim (wildcat) günaydın canımcım şimdi farkettim seni:)))

Bu arada annemler gelice acilen çıkmam lazım sonra gelirim öğlen filan en kötü akşam gelirim 5-6 gibi

Benden ev hanımı olmaz dün yine tüm ütüleri bitirdim sanki çalışıyor gibi evim ter temiz eee sıkıldım ben şimdiden annemlere baskı yaptım apar topar bize geliyorlar

"evim tertemiz eee sıkıldım ben..." ahan da tecrübe konuşmuş değil mi?

Didemcim süpeer sonunda evindesin Allah bana da göstersin inş. tez zamanda :))

Ö<zlemcim sana da günaydın canım son haftan değil mi?

günaydın canım :) evet umarım son haftam bu kararımı müdürüm yokken vermiştim biliyorsun... çarşamba gelecek aksilik olmaz ise bu cuma ben de çıkacağım :) inş. bir pürüz çıkarmazlar...

ay didoşşş ben eskiden hep izlerdim müge anlıyı ama
inanır mısın burayı bulduğumdan beri hiiiç açmıyorum tv yi desem
yeri var yani e olması lazım ama tatile mi girdi?geçen sene deli
olmuştm izlerken gop cinayeti vardı pisliğin biri ilknuru ve iki bebişini.
ayy neyse aklımda çok yer etti katil bulunsun diye çok dua etmiştim
ama bulunmuştu sonunda..kız kaynanam doktorumu falan izlio
ben hiç açmıyorum..

didem bravo valla buluştuğumuzda ne konuşmuştk hatırlıyor musun?
temizlik ev işi konusunda ben yapamam falan diyodun sen ben de dedim
ki evde kalsan öyle bir yaparsın ki hem de canın da ister demiştim.
hatırladıysan heehh benim dediğim bu işte ama daha dur bebişin kıyafetlerini
falan da yerleştir bak nasıl sıkılıcan ozaman...heryeri kaldırıp temizlersin sıkıntıdan:)))

Valla ya 7 de eşime kalktım şimdiye canım sıkıldı kızım doğsa da onla oynasam:dance:

Günaydın didoşum, pisim pisim :asigim:
Sen şimdi ikidebir banyo da temizlersin. Bak o işte çok randıman var. Hele ki kocişin benimki gibi sürekli tüy döküyorsa. Kısım daha yeni çıktın işte, kocanı yolla yat geri. Benim gibi 2 evle mi uğraşıyorsun? Bol bol ense yap işte. Doğduktan sonra emecek uyuyacak bebek. Kitap filan oku ne diyeyim şakkıdı

hoşbulduk çiğdemcim valla bi tek sen bana hoş geldin dedin hemen unutulmuşum baksana ağlarım şimdi ben
hee duymam mı şerefsiz herif brde gelmiş itfaiyede çalışmış utanmasa itfaiyeyi de satardı bu adam valla aama benim dönemde hatırlamıyom bunu

Annemler park ediyor hadi öptüm sizi çiğdem çok konuştun valla küstüm gelince barışırtım

kııııız oturduğumdan beri deli gibi yazıyorm allah allaaaahhh.
çık çık çık...ben de gidiym kahvaltı ediymmm..
ay bana bilem tuhaf geldi senin evde olman hahahakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…