hoşbulduk çiğdemcim valla bi tek sen bana hoş geldin dedin hemen unutulmuşum baksanaağlarım şimdi ben
hee duymam mı şerefsiz herif brde gelmiş itfaiyede çalışmış utanmasa itfaiyeyi de satardı bu adam vallaaama benim dönemde hatırlamıyom bunu
ebetbunalımlardayım kocam artık işe gitmemi istemiyo yeter artık bu kadar diyo yarından sonra da izine ayrılacağım daha doğrusu rapor alacağım işte:) ne yapacağım ben 40 gün bekle dur kızım gelsin diye daha internet te almadık eve zaten iice sıkılırım ben ya hem sizlerden de bi süre ızak kalacam demektir
çisoşum ben sana çiğdem demiyom i:) çisoş diyom hep :) o zaman daha günaydın dememiştin de:) bir buhran çökmüştü üstüme
çiğdem valla bu adamı hiç hatılamıom ama ibbli ise yapar:=)
günaydın kıslarr
hepinize mutlu haftalarrr
nasılsınız nasıl geçti hafta sonunuz
ben çok iyiyim ve mutluyum
3 haftam kaldı çıkmaya ve en önemlisi dün kızımın bütün ihtiayaçlarını aldık :)
oto koltuğu küveti filesi şampuanı pişik kremi ne bileyim aklınıza gelen herşey kendime de gecelik göğüs pedi göğüs kremi :) annişim aldı hepsini sağolsun üstümden büyük bi yük kalktı:)
şimdi bi tek alt değiştime ünitesi kaldı onuda bu pazar hallettikmi bi meleğimi kalıyor eksiğimiz:)
Allah ım hayırlısıyla onuda kucağıma almayı nasip eder inşallah tabi hepimizin meleklerini
Günaydın kızlar,nasılsınız? Dün akşam kardeşimle nişanlısı geldi.O yüzden gelemedim nete.opuyorumnanaktan Akşam 7 gibi yola çıkıcaz, annemlere gidiyorum.opuyorumnanaktan 1 hafta pek görüşemeyiz. sempatiksalakcinni
hoşgeldin burcuuuu
hadi herkes çıksın da evinden yazsın yaaaa.
hem daha güzel olur doğum sancılarımızı bekleriz hep beraber...
Canım, sağlığına sıhhatine bak sen. Yarın benim de kontrolüm var, sabahın 6'sında kalkmam lazım, yoksa öğleden sonraya kalır işim... Bizim kendi evimizde de int. yok. Buranın sözleşmesi ağustosta bitiyor diye pc burada kaldı. Canım sıkılmasın diye. Ağustosta superonline'ın fiber interneti var, telefon hattaı bağlatmadan internet alabiliyorsun. Bizim evin bulunduğu siteye kadar var...
Bana pisi de bari, karışmasın...
Hoşgeldin, hayırlı olsun canım... Hepimize nasip etsin Rabbim...
pisimmm kıyamam ben sana ne olur deme öyle içim acıyo valla...
KIZLAAAARRRR!!!! ACİL YARDIM LÜTFEN!!!!!!
SABAHTAN BERİ ÇOK FENA MİDEM BULANIYO, Bİ ARA AZALDI GİBİ, ŞİMDİ YİNE ARTTI, MİDEM KALKIYO YA.. bilmiyorumkismile (Hamişliğim boyunca bi kez bile başıma gelmedi,bi kez bile kusmadım) İŞYERİNDEYİM ŞUAN NE YAPABİLİRİM, BULANTI NASIL GEÇER ?!?!?!!?!? :1shok::1shok:
AYYYY FECİ Bİ HİS YA, NE KÖTÜYMÜŞ.. BULANTI YAŞAYANLARI ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM.. :çok üzgünüm:
Günaydın kıss, hoşgeldin. Aaah ah benim de annecim hayatta olsaydı da başımda dursaydı...
hoşgeldin damlacım yaaa gitme yaa neyse 1 haftacık ama...
ben de çıkıyorum şimdi..kahvaltı edicem sonra temizlik malzemeleri
alıcam birkaç yerim var temizlenecek...2.makina çamaşırım çıkıcak
onları sericem elime ne geçerse yıkıyorum.banyo paspaslarımı atıcam
makinaya koltuk takımımın yastıklarını peluş halılarımı tül güneşlik perde
hepsini yıkamam lazım...neyse ara ara gelirim görüşürüüüz...
KIZLAAAARRRR!!!! ACıL YARDIM LÜTFEN!!!!!!
SABAHTAN BERı ÇOK FENA MıDEM BULANIYO, Bı ARA AZALDI GıBı, ŞıMDı YıNE ARTTI, MıDEM KALKIYO YA.. bilmiyorumkismile (Hamişliğim boyunca bi kez bile başıma gelmedi,bi kez bile kusmadım) ıŞYERıNDEYıM ŞUAN NE YAPABıLıRıM, BULANTI NASIL GEÇER ?!?!?!!?!? :1shok::1shok:
AYYYY FECı Bı HıS YA, NE KÖTÜYMÜŞ.. BULANTI YAŞAYANLARI ŞıMDı DAHA ıYı ANLIYORUM.. :çok üzgünüm:
Hoşbuldum canım opuyorumnanaktan Allah rahmet eylesin annene.O senin yanındadır şimdi, böyle söyleyip bizi de üzme. :gitme:
Üzülmeniz için söylemiyorum, annenize kızdığınızda ben aklınıza geleyim diye söylüyorum kuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?