2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim zamanımda vardı o adam... Vay anam vay. Ne hainler var memlekette. klava:
Eee ne yapıyorsun ne ediyorsun bakalım??

ebet bunalımlardayım kocam artık işe gitmemi istemiyo yeter artık bu kadar diyo yarından sonra da izine ayrılacağım daha doğrusu rapor alacağım işte:) ne yapacağım ben 40 gün bekle dur kızım gelsin diye daha internet te almadık eve zaten iice sıkılırım ben ya hem sizlerden de bi süre ızak kalacam demektir

çisoşum ben sana çiğdem demiyom i:) çisoş diyom hep :) o zaman daha günaydın dememiştin de:) bir buhran çökmüştü üstüme
çiğdem valla bu adamı hiç hatılamıom ama ibbli ise yapar:=)

günaydın kıslarr
hepinize mutlu haftalarrr
nasılsınız nasıl geçti hafta sonunuz
ben çok iyiyim ve mutluyum
3 haftam kaldı çıkmaya ve en önemlisi dün kızımın bütün ihtiayaçlarını aldık :)
oto koltuğu küveti filesi şampuanı pişik kremi ne bileyim aklınıza gelen herşey kendime de gecelik göğüs pedi göğüs kremi :) annişim aldı hepsini sağolsun üstümden büyük bi yük kalktı:)
şimdi bi tek alt değiştime ünitesi kaldı onuda bu pazar hallettikmi bi meleğimi kalıyor eksiğimiz:)
Allah ım hayırlısıyla onuda kucağıma almayı nasip eder inşallah tabi hepimizin meleklerini

hoşgeldin burcuuuu
hadi herkes çıksın da evinden yazsın yaaaa.
hem daha güzel olur doğum sancılarımızı bekleriz hep beraber...

Günaydın kızlar,nasılsınız? Dün akşam kardeşimle nişanlısı geldi.O yüzden gelemedim nete.opuyorumnanaktan Akşam 7 gibi yola çıkıcaz, annemlere gidiyorum.opuyorumnanaktan 1 hafta pek görüşemeyiz. sempatiksalakcinni

Canım, sağlığına sıhhatine bak sen. Yarın benim de kontrolüm var, sabahın 6'sında kalkmam lazım, yoksa öğleden sonraya kalır işim... Bizim kendi evimizde de int. yok. Buranın sözleşmesi ağustosta bitiyor diye pc burada kaldı. Canım sıkılmasın diye. Ağustosta superonline'ın fiber interneti var, telefon hattaı bağlatmadan internet alabiliyorsun. Bizim evin bulunduğu siteye kadar var...

çisoşum ben sana çiğdem demiyom i:) çisoş diyom hep :) o zaman daha günaydın dememiştin de:) bir buhran çökmüştü üstüme
çiğdem valla bu adamı hiç hatılamıom ama ibbli ise yapar:=)

Bana pisi de bari, karışmasın...

Hoşgeldin, hayırlı olsun canım... Hepimize nasip etsin Rabbim...

Günaydın kıss, hoşgeldin. Aaah ah benim de annecim hayatta olsaydı da başımda dursaydı...

hoşgeldin damlacım yaaa gitme yaa neyse 1 haftacık ama...
ben de çıkıyorum şimdi..kahvaltı edicem sonra temizlik malzemeleri
alıcam birkaç yerim var temizlenecek...2.makina çamaşırım çıkıcak
onları sericem elime ne geçerse yıkıyorum.banyo paspaslarımı atıcam
makinaya koltuk takımımın yastıklarını peluş halılarımı tül güneşlik perde
hepsini yıkamam lazım...neyse ara ara gelirim görüşürüüüz...

hoşgeldin burcuuuu
hadi herkes çıksın da evinden yazsın yaaaa.
hem daha güzel olur doğum sancılarımızı bekleriz hep beraber...

az kaldı canım inşallah 3 hafta dediğin nedir ki :))
çok uzun dimi

sağol canım
amin inşallah

KIZLAAAARRRR!!!! ACİL YARDIM LÜTFEN!!!!!!

SABAHTAN BERİ ÇOK FENA MİDEM BULANIYO, Bİ ARA AZALDI GİBİ, ŞİMDİ YİNE ARTTI, MİDEM KALKIYO YA.. bilmiyorumkismile (Hamişliğim boyunca bi kez bile başıma gelmedi,bi kez bile kusmadım) İŞYERİNDEYİM ŞUAN NE YAPABİLİRİM, BULANTI NASIL GEÇER ?!?!?!!?!? :1shok::1shok:

AYYYY FECİ Bİ HİS YA, NE KÖTÜYMÜŞ.. BULANTI YAŞAYANLARI ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM..
:çok üzgünüm:

pisimmm kıyamam ben sana ne olur deme öyle içim acıyo valla...

Ne kadar kızsanız da yanınızdakilerin değerini iyi bilin kızlar. Herşey yerine geliyor, herşeye çift çift sahip olabilirsiniz ama annelerimiz tek. Kıymetini bilin, başınızı şişirse bile...

Geçmiş olsun canım... Tuzlu bir şeyler iç, tuzlu ayran bastırır, yanında da tuzlu kraker vs ye. İyi gelir.

Günaydın kıss, hoşgeldin. Aaah ah benim de annecim hayatta olsaydı da başımda dursaydı...

Hoşbuldum canım opuyorumnanaktan Allah rahmet eylesin annene.O senin yanındadır şimdi, böyle söyleyip bizi de üzme. :gitme:

Hoşbuldum canım.opuyorumnanaktan Annemlerde internet var,ara sıra girerim evde olduğumda.Fazla evde duracağımı sanmıyorum .sempatiksalakcinni Zaten cuma akşamı gelicem , 1 haftadan az yani. kaydirigubbakcemile3

Ben kusmadan bulantı geçmiyodu canım. Doktor ilaç falan vermişti ama bi işe yaramadı.Sonra daha etkilisini verdi.Onu da ben kullanmadım. Bi elini yüzünü yıka bakalım,düşünmemeye çalış. Benimde hala ara sıra devam ediyo bulantılar. ılk zamanlar o bulantı yüzünden 4 kilo vermiştim ben.bilmiyorumkismile

Burcu sen nasılsın canım ? opuyorumnanaktan Funda sen de aşağıda kalma yukarı çık. kaydirigubbakcemile3

Üzülmeniz için söylemiyorum, annenize kızdığınızda ben aklınıza geleyim diye söylüyorum kuşum.

Ben evlendiğimden beri anneme hiç kızmıyorum, aksine kardeşlerim annemle tartışmış olduğunda bile onlara kızıyorum. Annemin yanımda yaşamasını isterdim.İlk günler ne çok ağlıyodum annemi göremiyorum diye.Evlenmeden önce de anneme bişey olucak korkusu vardı bende, geceleri kalkar nefesini kontrol ederdim annemin.bilmiyorumkismile Böyle işte. Şimdi hepimiz anne olucaz.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…