Günaydın canım , iyi günlerde güle güle kullanın inşallah. Ben daha başlamadım :)) haftaya inşallah yavaş yavaş :))
günaydınlarrrrr , biz de bugün 7'de kalktık aslında pek uyuyamadım. Bütün gece bir türlü huzur bulamadım deli gibi sağ kalçam ve kasığım ağrıyor dönmeye de dönemiyorum acaip kasılmış oluyor üfff dr'a sordum normal dedi ama deli gibi ağrıyor ağrı kesici almayı bile düşündüm. Kocişle kahvaltı yaptık, gözlerim doluyor seni bu saatlerde gördüğüm için diyor eee anne olacaz tabii dedim. Bugün temizlik günü kadın geldi ütülere başladı ben de sabah haberlerini izliyorum. Bugün dediğiniz gibi çok sıcak olacak galiba şimdiden terledim. Acıbadem sütünü deneyin benim ne çatlağım ne de kaşıntım oldu tavsiye ederim. Hepinizi öptümmmmmmmmmmmm
Canım günlük azar azar arada gelmesi normal de, eğer fazla geliyorsa vajinit dedikleri enfeksiyon hastalığı oluyormuş o. Ben de bir ara oldu da doktorum içerisinde 2 tane olan bi fitil verdi. Birini bugünse diğerini 2-3 gün sonra kullanıyorsun, ortalık tertemiz oluyor valla. O 2 tane olanı da her doktor akıl edip vermiyor. Eğer doktora gidip bahsedecek olursan, o da fitil yazayım derse, 2 tane olan varmış dersin. Çünkü az olması hem zahmetsiz oluyor hem de hemencecik kurtuluyorsun.
bu bel ağrısı öldürecek beni çok fena belimden kasıklarıma doğru giriyor
günaydınlarrrrr , biz de bugün 7'de kalktık aslında pek uyuyamadım. Bütün gece bir türlü huzur bulamadım deli gibi sağ kalçam ve kasığım ağrıyor dönmeye de dönemiyorum acaip kasılmış oluyor üfff dr'a sordum normal dedi ama deli gibi ağrıyor ağrı kesici almayı bile düşündüm. Kocişle kahvaltı yaptık, gözlerim doluyor seni bu saatlerde gördüğüm için diyor eee anne olacaz tabii dedim. Bugün temizlik günü kadın geldi ütülere başladı ben de sabah haberlerini izliyorum. Bugün dediğiniz gibi çok sıcak olacak galiba şimdiden terledim. Acıbadem sütünü deneyin benim ne çatlağım ne de kaşıntım oldu tavsiye ederim. Hepinizi öptümmmmmmmmmmmm
fena sayılmaz tatlım kasıklarımdaki ağrıyı ve sabahın bir vakti işe gelmenin sinir bozukluğunu saymazsak fena sayılmamkaydirigubbakcemile3
bir dokun bin ah işit dedikleri bu olsa gerek heralde:kedi:
sen nasılsın?opuyorumnanaktan
merhaba canım
o kalça ağrısı bende kaç aydır var bilmiyorum valla uzundur yaşıyorum bir ara sağ tarafa dadanıyor bir ara sola çok fena çok iyi biliyorum allah kolaylık versin canım
evet olmadı bu gitmemde sorarım allahtan kaşıntı falan yok normal akıntı gibi ama azıcık yorulsam artıyor akıntı o enteresan bir şey bakalım haftaya gidicem nasılsa doktora
bende aynı dertten şikayetçiyim canım..benimde kasıklarımdan belime yayılan bir ağrın var 2-3 gündür...doktora telefon edip sordum anne olmak kolay değil dayanacağız dedi!!!verdiği teknik cevaptan dolayı tşk.edip kapadım telefonukaydirigubbakcemile3
günaydın canım
off hepimizde aynı ağrılar malesefkolay gelsin sanada evin mis gibi olu rşimdik:)
bizde seni öperiz canım
benimde bel ağrımı , mide yanmamı ve ve sabah sabah işe gelmemin sinir bozukluğunu saymazsak bende iyiyim canımkaydirigubbakcemile3
aman az kaldı inşallah 3 hafta sonra bugün son inşallahkaydirigubbakcemile2
süpermişşş kaydirigubbakcemile3 benim doktorda aynı böylee ee olucak tabii ee kolay değil tabi o kadar ağırlık taşıyorsun ee ağrıycak tabi bla bla blaa delikafadulden
sen 36. haftadamı izne çıkcaksın canım?bende 33+1 deyim bugün benim daha 4 haftam var:umursamaz:
bu bel ağrısı öldürecek beni çok fena belimden kasıklarıma doğru giriyor
kızlar ya dün sormuştum ama kimse cevap vermemişş(
ya geçenlerde aslında epey oluyoo bi tane ninni vardı bebeklerimiz için isme özel..
o siteyi favorilerimden silmişim...linki varsa gönderirmisiniz?
süpermişşş kaydirigubbakcemile3 benim doktorda aynı böylee ee olucak tabii ee kolay değil tabi o kadar ağırlık taşıyorsun ee ağrıycak tabi bla bla blaa delikafadulden
nasıl dayanıcan o kadar zaman yaa allah yardımcın olsun valla ve hala çalışan ve bir o kadar çalışacak olan tüm annelere allah kolaylık versin sıcaklar olmasa yine bir derecede sıcaklar dayanılmaz kılıyor durumu
:roflol:acaba aynı doktormu diye düşündüm bi an:roflol::roflol:doktorların hastalarını geçiştirme cevapları böyle oluyor demekkii:roflol::roflol:
demın bende gırdım canım sıteye bı bakıyım dıye bendede acmıyor ama o sarkıyı ben ordan ındırmıstım mınık ... uyusunda buyusun dıye bı nınnı dımı?ama site görüntülenemiyooo:sinifsinif:
eşleri hiç saymıyorum zaten onlar kendi alanlarında taktiredeğer davranışlarından asla vazgeçmezler her biri ayrı platformda maşallahhları var yaniiBenim eşim sürekli aynı şeyleri bana tekrarladığı için, doktorumu arayıp ondan duymama gerek kalmıyor. "e olacak tabi" kaydirigubbakcemile3
ben artık sıcakları falanda geçtim hergün sabahın bir vakti yataktan kalkmak,hazırlanmak,buraya gelmek insanların hergün bitmek tükenmek bilmeyen acımasız eleştirileriyle laflarıyla uğraşmak,ayaklarını uzatıp,sırtını yaslayıp biraz olsun dinlenememek beni deli ediyorrmafoldumbenama ne yazıkki dayanmaktan başka hiçbir çarem yokkkmafoldumben
yarın kontrole gittiğimde 36+0 37 haftama girmiş olacağım eğer bu haftayı doldurman gerek falan derse rapor alıp ayrılmayı düşünüyorum dayanamıyorum artık masa başı olduğu için oturmaktan kaburgalarım batıyor karnımın içinde acayip bir yanma oluyor bebeğim ve benim sağlığımdan daha önemli değil ne yapayım hem evde kızımlada ilgilenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?