2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım
o kalça ağrısı bende kaç aydır var bilmiyorum valla uzundur yaşıyorum bir ara sağ tarafa dadanıyor bir ara sola çok fena çok iyi biliyorum allah kolaylık versin canım

evet olmadı bu gitmemde sorarım allahtan kaşıntı falan yok normal akıntı gibi ama azıcık yorulsam artıyor akıntı o enteresan bir şey bakalım haftaya gidicem nasılsa doktora

bu bel ağrısı öldürecek beni çok fena belimden kasıklarıma doğru giriyor

bende aynı dertten şikayetçiyim canım..benimde kasıklarımdan belime yayılan bir ağrın var 2-3 gündür...doktora telefon edip sordum anne olmak kolay değil dayanacağız dedi!!!verdiği teknik cevaptan dolayı tşk.edip kapadım telefonukaydirigubbakcemile3

günaydın canım
off hepimizde aynı ağrılar malesef kolay gelsin sanada evin mis gibi olu rşimdik:)
bizde seni öperiz canım

benimde bel ağrımı , mide yanmamı ve ve sabah sabah işe gelmemin sinir bozukluğunu saymazsak bende iyiyim canımkaydirigubbakcemile3

aman az kaldı inşallah 3 hafta sonra bugün son inşallahkaydirigubbakcemile2

akıntı şikayetim için doktor kültür aldı mantar yada enfeksiyon falan olabilir diye ama bişey çıkmadı çok şükür...bu kadar fazla olması normalmiş yorgunlukta streste dahada artarmış..

süpermişşş kaydirigubbakcemile3 benim doktorda aynı böylee ee olucak tabii ee kolay değil tabi o kadar ağırlık taşıyorsun ee ağrıycak tabi bla bla blaa delikafadulden

sen 36. haftadamı izne çıkcaksın canım?bende 33+1 deyim bugün benim daha 4 haftam var:umursamaz:

süpermişşş kaydirigubbakcemile3 benim doktorda aynı böylee ee olucak tabii ee kolay değil tabi o kadar ağırlık taşıyorsun ee ağrıycak tabi bla bla blaa delikafadulden

:roflol:acaba aynı doktormu diye düşündüm bi an:roflol::roflol:doktorların hastalarını geçiştirme cevapları böyle oluyor demekkii:roflol::roflol:

sen 36. haftadamı izne çıkcaksın canım?bende 33+1 deyim bugün benim daha 4 haftam var:umursamaz:

nasıl dayanıcan o kadar zaman yaa allah yardımcın olsun valla ve hala çalışan ve bir o kadar çalışacak olan tüm annelere allah kolaylık versin sıcaklar olmasa yine bir derecede sıcaklar dayanılmaz kılıyor durumu

bu bel ağrısı öldürecek beni çok fena belimden kasıklarıma doğru giriyor

gecmıs olsun cnaım benımde belım cok agrıyor ama normalmıs doktor demıstı yalancı sancıların olcak dıye

kızlar ya dün sormuştum ama kimse cevap vermemişş(
ya geçenlerde aslında epey oluyoo bi tane ninni vardı bebeklerimiz için isme özel..
o siteyi favorilerimden silmişim...linki varsa gönderirmisiniz?

Under Construction dan ındırmıstım ben seker

Benim eşim sürekli aynı şeyleri bana tekrarladığı için, doktorumu arayıp ondan duymama gerek kalmıyor. "e olacak tabi" kaydirigubbakcemile3

ben artık sıcakları falanda geçtim hergün sabahın bir vakti yataktan kalkmak,hazırlanmak,buraya gelmek insanların hergün bitmek tükenmek bilmeyen acımasız eleştirileriyle laflarıyla uğraşmak,ayaklarını uzatıp,sırtını yaslayıp biraz olsun dinlenememek beni deli ediyorrmafoldumbenama ne yazıkki dayanmaktan başka hiçbir çarem yokkkmafoldumben

:roflol:acaba aynı doktormu diye düşündüm bi an:roflol::roflol:doktorların hastalarını geçiştirme cevapları böyle oluyor demekkii:roflol::roflol:

şehirlerimiz aynı olsa bende düşünürdüm şekerim :)
ya benim doktor riskli gebelik uzmanı aslında adam her hastaya bakmıyor benim hamileliğim başından beri sorunlu ilerlediği için ve adam hep büyük riskli durumlarla muhattap olduğu için bel ağrısı kasık ağrısı yok akıntı onlara bebek oyuncağı gibim geliyor sanırım ciddeiye almıyor kaydirigubbakcemile3
en son dedimki ya dedim tetanoz aşısı falan olmadım dedim yaa annene sor bakim olmuş mu dedi bana kaydirigubbakcemile3 yok olmamıştır dedi o ilkel şartlarda olan durumlar için iştee getirildi falan filan ki 20 haftalarında senin yaşadığın sorunları bir hatırla dedi bana tetanozumu kalmıştı dedi koptum bende orda tabi kaydirigubbakcemile3

yarın kontrole gittiğimde 36+0 37 haftama girmiş olacağım eğer bu haftayı doldurman gerek falan derse rapor alıp ayrılmayı düşünüyorum dayanamıyorum artık masa başı olduğu için oturmaktan kaburgalarım batıyor karnımın içinde acayip bir yanma oluyor bebeğim ve benim sağlığımdan daha önemli değil ne yapayım hem evde kızımlada ilgilenirim.

Benim eşim sürekli aynı şeyleri bana tekrarladığı için, doktorumu arayıp ondan duymama gerek kalmıyor. "e olacak tabi" kaydirigubbakcemile3
eşleri hiç saymıyorum zaten onlar kendi alanlarında taktiredeğer davranışlarından asla vazgeçmezler her biri ayrı platformda maşallahhları var yanii

ay canım yaa allah sabır versin ne diyim mecbur olunca elden birşey gelmez tabi ama duymuycan görmüycen konuşmıycan 3 maymunu oynuycan bir süre daha dayan

canım sen tokatta nerdesın ? hangı doktora gdıyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…