slm kızlar ıyı aksamlar....karnınızda kasıntı oluyormu benım super kasıntım ve catlaklarım var.kasıntıdan duramıyorum sızlerınde oluyormu? bır cozum yolu varmı bıldıgınız,ben arada kolanya dokuyorum bıraz ıyı gelıyor ama sonrası yıne aynı..benım gbı olan varmı arnızda...
günaydın arkadaşlar nasılsınızzzzzzz,yarın dr randevumuz var oğluşumu çok özledim bakalım kaç kilo aldı geçen hafta 2,500 gr dı.
Günaydın herkeseeee...dilerim gününüz çok ama çok güzel geçer. Biz yine bel kasık ağrısı filan derken yatamadık kalktık.
bende de mide bulantısı var, ilk üç ayıma geri dönücem diye korkuyoruminşallah gelip geçicidir...
günaydın kıslarr
yine sıcak bir gün bekliyor beni akannehir
nasılsınız bugün umarım herkesler iyidir
Kızlar hepinize günaydın, hava belli ki çok sıcak olucak! Benim gibi çalışanlara da ayrıca kolay gelsin! Hepinizi öpüyorum canlar. opuyorumnanaktan
Günaydınnn..eh işte çat pat gidiyoruz bakalım. Sen nasılsın? Dün orda da hava kapalıydı sanki..hemen geri mi ısındı?
günaydın herkescikleree umarım herkes iyidir meleklerinizde iyidir öpüyorum hepinizii sositososito
ya kızlar akıntısı giderek artan varmı ?? benim akıntım en başından beri oluyorda son haftalarda iyice arttı foş diye hissediyorum birde öyle böyle değil beyaz yumurta akı kıvamında
günaydın canım şu bel ağrımda olmasa çok iyiyim aslında
perşembe günü dr ramdevumuz var bakalım inşallah herşey yolundadır meleğimde iyidir
sen nasılsın canımm
canım ya benimde var sürekli hiç kurumuyor zaten günlük ped kullanıyorum sürekli ama öle foş diye değil yani dediğin gibi benimkide beyaz renk
perşembe öğrenicem inşallah nedenini bakalım ne dicek
senin randevun ne zaman canımcım bi sormak lazım
günaydın canım evet malesef sıcak ve bunaltıcı
sen nasılsın canım
Allah bize sabır versin evet şu sandalyeye otur oturmazmı başlar insanın bel ağrısı yaa
evde bişeyim yok burda bütün gün işkence çekiyorum şu 3 haftada bi geçse hayırlısıyla gerisi kolay inşallah
ya kızlar akıntısı giderek artan varmı ?? benim akıntım en başından beri oluyorda son haftalarda iyice arttı foş diye hissediyorum birde öyle böyle değil beyaz yumurta akı kıvamında
Günaydın kızlar,
Dün pek gelemedim malum kızımın odasını hazırladık dönencesi bile takıldı her şeyi hazır kuzumun ama annemle öldük valla ayaklarımın altı zonkluyor hala neyse bitti ya. Bu gün de arkadaşm sezeryana girdişimdi 1-2 saate eşimle onların yanına gidicez ayılmadan götürmem dedi eşim çok heyecanlıyım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?