2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçen yıl bizim de olmuştu çok normal...vazelin sürebilirsin ya da soğuk su..bir süre sonra geçecek üzülme...ben 2009 ağustos annesiyim:)))

günaydın arkadaşlar nasılsınızzzzzzz,yarın dr randevumuz var oğluşumu çok özledim bakalım kaç kilo aldı geçen hafta 2,500 gr dı.

Günaydın herkeseeee...dilerim gününüz çok ama çok güzel geçer. Biz yine bel kasık ağrısı filan derken yatamadık kalktık.

günaydın arkadaşlar nasılsınızzzzzzz,yarın dr randevumuz var oğluşumu çok özledim bakalım kaç kilo aldı geçen hafta 2,500 gr dı.

Maşallah canım, sana da bebişine de nazar değmesin. görmeyi düşünmek bile nasıl heyecanlandırıyor değil mi? hayırlısı ile kucağımıza alalım bebeişlerimizi...

günaydın kıslarr
yine sıcak bir gün bekliyor beni akannehir
nasılsınız bugün umarım herkesler iyidir

Kızlar hepinize günaydın, hava belli ki çok sıcak olucak! Benim gibi çalışanlara da ayrıca kolay gelsin! Hepinizi öpüyorum canlar. opuyorumnanaktan

Kızlar hepinize günaydın, hava belli ki çok sıcak olucak! Benim gibi çalışanlara da ayrıca kolay gelsin! Hepinizi öpüyorum canlar. opuyorumnanaktan

günaydın canım evet malesef sıcak ve bunaltıcı
sen nasılsın canım
Allah bize sabır versin evet şu sandalyeye otur oturmazmı başlar insanın bel ağrısı yaa
evde bişeyim yok burda bütün gün işkence çekiyorum şu 3 haftada bi geçse hayırlısıyla gerisi kolay inşallah

Günaydınnn..eh işte çat pat gidiyoruz bakalım. Sen nasılsın? Dün orda da hava kapalıydı sanki..hemen geri mi ısındı?

bende iyiyim canımcım
burda hava değişik yaa gerçi heryerde öle sanırım bu sene sabahtan sıcak akşam üzeri 4 ten sonra alacakaranlık kuşağı gibi gri bulutlar beliriyo sonra başlıyor şakır şakır yağmaya :)
ya dışarı serin azcık şu an ama ben işyerinin 2. katındayım asma kat camımız yok malesef klima da var ama çalıştırmıyolar o nedenle sıkıcı sıcak ve kasvetli bi ortamda çalışmak zorundayım:gitme:

ya kızlar akıntısı giderek artan varmı ?? benim akıntım en başından beri oluyorda son haftalarda iyice arttı foş diye hissediyorum birde öyle böyle değil beyaz yumurta akı kıvamında

günaydın herkescikleree umarım herkes iyidir meleklerinizde iyidir öpüyorum hepinizii sositososito

günaydın canım şu bel ağrımda olmasa çok iyiyim aslında
perşembe günü dr ramdevumuz var bakalım inşallah herşey yolundadır meleğimde iyidir

sen nasılsın canımm

ya kızlar akıntısı giderek artan varmı ?? benim akıntım en başından beri oluyorda son haftalarda iyice arttı foş diye hissediyorum birde öyle böyle değil beyaz yumurta akı kıvamında

canım ya benimde var sürekli hiç kurumuyor zaten günlük ped kullanıyorum sürekli ama öle foş diye değil yani dediğin gibi benimkide beyaz renk
perşembe öğrenicem inşallah nedenini bakalım ne dicek
senin randevun ne zaman canımcım bi sormak lazım

günaydın canım şu bel ağrımda olmasa çok iyiyim aslında
perşembe günü dr ramdevumuz var bakalım inşallah herşey yolundadır meleğimde iyidir

sen nasılsın canımm

ay canım benim ya geçmiş olsun bende alıştım bel ağrısına hatta kalçama öyle bir vuruyorki geceleri uyurken uyuşmuş ve ağrılı vaziyette uyanıp duruyorum çatımızmı genişliyor nedir bebişlerimizinde yükü arttıkça belin ağrımasıda normalmiş doktorum demişti banada katlancaz şekercim yaa biraz daha sabır :sinifsinif:
perşembeye az kalmış annesii eminim çok çok iyidir kuzucunnnn alkisalkisalkis

Günaydın kızlar,

Dün pek gelemedim malum kızımın odasını hazırladık dönencesi bile takıldı her şeyi hazır kuzumun ama annemle öldük valla ayaklarımın altı zonkluyor hala neyse bitti ya. Bu gün de arkadaşm sezeryana girdişimdi 1-2 saate eşimle onların yanına gidicez ayılmadan götürmem dedi eşim çok heyecanlıyım:))))

normal sanırsam bir önceki randevumda demiştim doktorum normal dedi yani benim doktorum acuk geniş bir adam kaydirigubbakcemile3 istersen fitil yazayım dedi yok dedim bende evdeyken 4 kere en az çamaşır değiştiriyorum bazı günler olmuyor bazı günler daha çok oluyor olan günler genelde yürüdüğüm kendimi yorduğum günler oluyor yalnızca sanırım bünye iş yapma diye mi uyarıyo napıyor
ped koymuyorum kokuyor sıcaklarda falan ama dışarda olunca mecbur koyuluyor evdeyken çamaşır değiştiriyorum selpak koyuyorum
bende kuzucumu haftaya 7 temmuzda görmeye gidicem yani iki hafta geçmiş olucak bir önceki randevudan bakalım yumurta kapıya dayanmaya başladı yaaa delikafadulden

Benim de dün bi ara tansiyonum yükseldi, kafamda kelebekler uçuşuyo gibiydi, bugün biraz daha iyiyim ama sanki aynı şey olcak gibi hissediyorum!! Sıcaklara bağlıyorum ama bilmiyoruum ya, hayırlısıyla alsak kucağımıza sağlıkla..
:Saruboceq:

Ben günlük ped kullanırım yıllardır, akıntı beyaz ama çok çok az oluyo, bazen olmuyo!!!Ama artadabilir, normal hamilelikte, rengi şeffaf yada beyaz oldu mu sorun yok diye biliyorum. :CüvCüv:

günaydın canım ooh şükür üzerinden yük kalkmış oldu ne güzel inşallah güle oynaya kullanır bebişin herşeysini canım
arkadaşınında gözü aydın darısı bizlerin başına inşallah ca
nım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…