2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım yaa tansiyonuna çok dikkat et bol bol su iç az kaldı zaten tehlikeli tansiyonun çıkması hiçbirşeyi de takma kafana valla belki anlık çıkmıştır

benimkide şeffaf yada beyaz zaten de arada artıyor böle ay diyorum su mu geldi gibi hissettiriyor mazallah

Sağol canım gerçekten yorucu ama çok zevkliydi çok zor karar verdik ne nereye konucak hangi çekmecede ne olcak diye ama çok şirin oldu resmini koyarız size sonra

Sağol canım gerçekten yorucu ama çok zevkliydi çok zor karar verdik ne nereye konucak hangi çekmecede ne olcak diye ama çok şirin oldu resmini koyarız size sonra

ay evet koyun resmini :dance:
ya ben de hala kararsızım yerleştirdim ama yaa acaba böylemi yapsaydım etseydim yok bir sürü şeysi hala dışarda karar vermedim nereye koycama çok gıcık bir durum ya hala en son haline getiremedim

Günaydın tüm anneler ve melekleri:) Gününüz güzel başlasın, güzel geçsin...
gunaydın canım umarım hepımızın gunu guzel gecer ama hava cok kotu yagıs var karanlık oda mutsuz edıyor benı

günaydın arkadaşlar nasılsınızzzzzzz,yarın dr randevumuz var oğluşumu çok özledim bakalım kaç kilo aldı geçen hafta 2,500 gr dı.
gnydın canım oglusuna masallah kılosu cok ıyımıs

Günaydın herkeseeee...dilerim gününüz çok ama çok güzel geçer. Biz yine bel kasık ağrısı filan derken yatamadık kalktık.

gnydın seker gece donmek cok zor ya bendede vıncle cevırcekler yakında benı:)
günaydın kıslarr
yine sıcak bir gün bekliyor beni akannehir
nasılsınız bugün umarım herkesler iyidir
gnydın canım allaha sukur ıyıyız dıyelım az belım agrıyor ama gecer ınsallah oda

Kızlar hepinize günaydın, hava belli ki çok sıcak olucak! Benim gibi çalışanlara da ayrıca kolay gelsin! Hepinizi öpüyorum canlar. opuyorumnanaktan
gnydın seker burda hava soguk ya yagmur cok fazla yagıyor ve karanlık havada

günaydın herkescikleree umarım herkes iyidir meleklerinizde iyidir öpüyorum hepinizii sositososito
gnydın cnım nasıslın

gnaydın sekerrrrr

çok zor ya bel ağrısı öldürücü ağrı valla yerimde oturamıyorum bi girince sürekli geziniyorum evet katlancaz hep şükür diyorum zaten hiç şikayetlenmiyorum canımcım

evet az kaldı inşallah görücem kızımı büyümüştür inşallah teyzesi:)

evet canım herkes normal diyoda işte bizim hep ilk bebeğimiz olduğu için pimpirikliyiz haliyle:))
evet evet hemde ne dayandı sorma)) benide iyice heycan sardı bide alışverişimizi falanda bitirince artık iyice sabırsızlanmaya başladım ben gelsin zamanında minik meleğim inşallah

günaydın canım
ne güzel bitmiş bütün işler
ohh mis gibi evdesin de
hadi bakalım hayırlısıyla hep eksiklerimiz tamamlanıyor bir meleklerimiz kalıyor:))
arkadaşında hayırlısıyla kurtulur meleğini kucağına alır inşallah canım

evet evet tamamen sıcaklardan canım
dikkat etmek lazım sürekli oturmakta iyi değil ayakta olmakta
birde sürekli sıvı tüketmeliyiz
off gel ağustos gell:))

günaydın canım hoşgeldin
bel ağrısı artık ortak sorunumuz
inşallah geçer en kısa zamanda canımŞeniz

günaydınlarrrrr , biz de bugün 7'de kalktık aslında pek uyuyamadım. Bütün gece bir türlü huzur bulamadım deli gibi sağ kalçam ve kasığım ağrıyor dönmeye de dönemiyorum acaip kasılmış oluyor üfff dr'a sordum normal dedi ama deli gibi ağrıyor ağrı kesici almayı bile düşündüm. Kocişle kahvaltı yaptık, gözlerim doluyor seni bu saatlerde gördüğüm için diyor eee anne olacaz tabii dedim. Bugün temizlik günü kadın geldi ütülere başladı ben de sabah haberlerini izliyorum. Bugün dediğiniz gibi çok sıcak olacak galiba şimdiden terledim. Acıbadem sütünü deneyin benim ne çatlağım ne de kaşıntım oldu tavsiye ederim. Hepinizi öptümmmmmmmmmmmm

Günaydın onatcım kızım hala uyanmadı ben de oynasın diye bekliyorum

benım sıpamda yaıyor hala bıseyler yedım sımdı sbahın korunde sızde meyva yıyormusunuz :) ben kalkınca bı tabak meyvaya saldırıyorum azda belım agrıyor okadar cok hapsırıyorumkı kasıklarımada sancılar gırıyor bu arada bebısın odası hayırlı olsun canım saglıklı gunlerde bol bol resımlerını ceker koyarsın forma ınsallah :)

Dün kontrole gittiğimizde akıntıdan bahsettim , hemen anında müdahale etmezsem deli gibi kaşıntı yapıp tahriş oluyordu, Dr. muayene etti mantar yok dedi, krem yazdı rahatsız olduğumda kullanacakmışım.

ya kızlar akıntısı giderek artan varmı ?? benim akıntım en başından beri oluyorda son haftalarda iyice arttı foş diye hissediyorum birde öyle böyle değil beyaz yumurta akı kıvamında

Canım günlük azar azar arada gelmesi normal de, eğer fazla geliyorsa vajinit dedikleri enfeksiyon hastalığı oluyormuş o. Ben de bir ara oldu da doktorum içerisinde 2 tane olan bi fitil verdi. Birini bugünse diğerini 2-3 gün sonra kullanıyorsun, ortalık tertemiz oluyor valla. O 2 tane olanı da her doktor akıl edip vermiyor. Eğer doktora gidip bahsedecek olursan, o da fitil yazayım derse, 2 tane olan varmış dersin. Çünkü az olması hem zahmetsiz oluyor hem de hemencecik kurtuluyorsun.

Sağol canım oynadı prenses şimdi annesine günayın diyo
<benim de her yerim ağrıyoeyvahedigeldismile

Günaydın canım , iyi günlerde güle güle kullanın inşallah. Ben daha başlamadım :)) haftaya inşallah yavaş yavaş :))

günaydınnopuyorumnanaktan
nasılsın canım

fena sayılmaz tatlım kasıklarımdaki ağrıyı ve sabahın bir vakti işe gelmenin sinir bozukluğunu saymazsak fena sayılmamkaydirigubbakcemile3
bir dokun bin ah işit dedikleri bu olsa gerek heralde:kedi:
sen nasılsın?opuyorumnanaktan

Sabah sabah meyve yiyemiyorum da, sabah kahvaltımı yapıp, öğlen yemeği yerine meyve yiyorum. Ayrıca bugün kepek ekmeğine başladım. Doktorum öyle istedi.
Ayy hapşırmakta ne fena..ben karnımı tutuyorum valla hapşırırken, sanki karnım düşüyor gibi oluyor.

Ayrıca şimdi geldi aklıma..gün gelecek doğumdan sonra bebişlerin fotolarını koyacağız di mi? Ne heycan verici. Sanki hala bana şaka gibi geliyor bir bebeğimin olması. Alışmışım heralde hep oyuncak bebeğimin olmasına. kaydirigubbakcemile3

kızlar ya dün sormuştum ama kimse cevap vermemişş(
ya geçenlerde aslında epey oluyoo bi tane ninni vardı bebeklerimiz için isme özel..
o siteyi favorilerimden silmişim...linki varsa gönderirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…