Benim de dün bi ara tansiyonum yükseldi, kafamda kelebekler uçuşuyo gibiydi, bugün biraz daha iyiyim ama sanki aynı şey olcak gibi hissediyorum!! Sıcaklara bağlıyorum ama bilmiyoruum ya, hayırlısıyla alsak kucağımıza sağlıkla.. :Saruboceq:
Ben günlük ped kullanırım yıllardır, akıntı beyaz ama çok çok az oluyo, bazen olmuyo!!!Ama artadabilir, normal hamilelikte, rengi şeffaf yada beyaz oldu mu sorun yok diye biliyorum. :CüvCüv:
Sağol canım gerçekten yorucu ama çok zevkliydi çok zor karar verdik ne nereye konucak hangi çekmecede ne olcak diye ama çok şirin oldu resmini koyarız size sonra
gunaydın canım umarım hepımızın gunu guzel gecer ama hava cok kotu yagıs var karanlık oda mutsuz edıyor benıGünaydın tüm anneler ve melekleri:) Gününüz güzel başlasın, güzel geçsin...
gnydın canım oglusuna masallah kılosu cok ıyımısgünaydın arkadaşlar nasılsınızzzzzzz,yarın dr randevumuz var oğluşumu çok özledim bakalım kaç kilo aldı geçen hafta 2,500 gr dı.
Günaydın herkeseeee...dilerim gününüz çok ama çok güzel geçer. Biz yine bel kasık ağrısı filan derken yatamadık kalktık.
gnydın canım allaha sukur ıyıyız dıyelım az belım agrıyor ama gecer ınsallah odagünaydın kıslarr
yine sıcak bir gün bekliyor beni akannehir
nasılsınız bugün umarım herkesler iyidir
gnydın seker burda hava soguk ya yagmur cok fazla yagıyor ve karanlık havadaKızlar hepinize günaydın, hava belli ki çok sıcak olucak! Benim gibi çalışanlara da ayrıca kolay gelsin! Hepinizi öpüyorum canlar. opuyorumnanaktan
gnydın cnım nasıslıngünaydın herkescikleree umarım herkes iyidir meleklerinizde iyidir öpüyorum hepinizii sositososito
Günaydın kızlar,
Dün pek gelemedim malum kızımın odasını hazırladık dönencesi bile takıldı her şeyi hazır kuzumun ama annemle öldük valla ayaklarımın altı zonkluyor hala neyse bitti ya. Bu gün de arkadaşm sezeryana girdişimdi 1-2 saate eşimle onların yanına gidicez ayılmadan götürmem dedi eşim çok heyecanlıyım:))))
ay canım benim ya geçmiş olsun bende alıştım bel ağrısına hatta kalçama öyle bir vuruyorki geceleri uyurken uyuşmuş ve ağrılı vaziyette uyanıp duruyorum çatımızmı genişliyor nedir bebişlerimizinde yükü arttıkça belin ağrımasıda normalmiş doktorum demişti banada katlancaz şekercim yaa biraz daha sabır :sinifsinif:
perşembeye az kalmış annesii eminim çok çok iyidir kuzucunnnn alkisalkisalkis
normal sanırsam bir önceki randevumda demiştim doktorum normal dedi yani benim doktorum acuk geniş bir adam kaydirigubbakcemile3 istersen fitil yazayım dedi yok dedim bende evdeyken 4 kere en az çamaşır değiştiriyorum bazı günler olmuyor bazı günler daha çok oluyor olan günler genelde yürüdüğüm kendimi yorduğum günler oluyor yalnızca sanırım bünye iş yapma diye mi uyarıyo napıyor
ped koymuyorum kokuyor sıcaklarda falan ama dışarda olunca mecbur koyuluyor evdeyken çamaşır değiştiriyorum selpak koyuyorum
bende kuzucumu haftaya 7 temmuzda görmeye gidicem yani iki hafta geçmiş olucak bir önceki randevudan bakalım yumurta kapıya dayanmaya başladı yaaa delikafadulden
Günaydın kızlar,
Dün pek gelemedim malum kızımın odasını hazırladık dönencesi bile takıldı her şeyi hazır kuzumun ama annemle öldük valla ayaklarımın altı zonkluyor hala neyse bitti ya. Bu gün de arkadaşm sezeryana girdişimdi 1-2 saate eşimle onların yanına gidicez ayılmadan götürmem dedi eşim çok heyecanlıyım:))))
Benim de dün bi ara tansiyonum yükseldi, kafamda kelebekler uçuşuyo gibiydi, bugün biraz daha iyiyim ama sanki aynı şey olcak gibi hissediyorum!! Sıcaklara bağlıyorum ama bilmiyoruum ya, hayırlısıyla alsak kucağımıza sağlıkla.. :Saruboceq:
Ben günlük ped kullanırım yıllardır, akıntı beyaz ama çok çok az oluyo, bazen olmuyo!!!Ama artadabilir, normal hamilelikte, rengi şeffaf yada beyaz oldu mu sorun yok diye biliyorum. :CüvCüv:
gunaydın canım umarım hepımızın gunu guzel gecer ama hava cok kotu yagıs var karanlık oda mutsuz edıyor benı
gnydın canım oglusuna masallah kılosu cok ıyımıs
gnydın seker gece donmek cok zor ya bendede vıncle cevırcekler yakında benı:)
gnydın canım allaha sukur ıyıyız dıyelım az belım agrıyor ama gecer ınsallah oda
gnydın seker burda hava soguk ya yagmur cok fazla yagıyor ve karanlık havada
gnydın cnım nasıslın
gnaydın sekerrrrr
günaydın güzel anneciklerr ve tatlı bebişlerr..
Günaydın onatcım kızım hala uyanmadı ben de oynasın diye bekliyorum
ya kızlar akıntısı giderek artan varmı ?? benim akıntım en başından beri oluyorda son haftalarda iyice arttı foş diye hissediyorum birde öyle böyle değil beyaz yumurta akı kıvamında
benım sıpamda yaıyor hala bıseyler yedım sımdı sbahın korunde sızde meyva yıyormusunuz :) ben kalkınca bı tabak meyvaya saldırıyorum azda belım agrıyor okadar cok hapsırıyorumkı kasıklarımada sancılar gırıyorbu arada bebısın odası hayırlı olsun canım saglıklı gunlerde bol bol resımlerını ceker koyarsın forma ınsallah :)
Sağol canım gerçekten yorucu ama çok zevkliydi çok zor karar verdik ne nereye konucak hangi çekmecede ne olcak diye ama çok şirin oldu resmini koyarız size sonra
günaydınnopuyorumnanaktan
nasılsın canım
benım sıpamda yaıyor hala bıseyler yedım sımdı sbahın korunde sızde meyva yıyormusunuz :) ben kalkınca bı tabak meyvaya saldırıyorum azda belım agrıyor okadar cok hapsırıyorumkı kasıklarımada sancılar gırıyorbu arada bebısın odası hayırlı olsun canım saglıklı gunlerde bol bol resımlerını ceker koyarsın forma ınsallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?