2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen şu 1 ayı patlamadan bitirmek istiyorum... bnmde öz teyzem takmış göbeğime giydiğim xl tişörtlerime göbeğim ortada geziyomusum ayıpmış bebeğide saklıycaz mı dogduktan sonra diyorum hayır ama bu mahrem şuan diyor sen bu tarz davranman bebeğinin sağlığını tehlikeye atıyor diyor delirdim resmen

bence doğumdan sonra daha çok coşucak bunlar daha çok karışıcaklar eminim banada ebe karnın ne kadar çatlamış krem sürmedin mi dedi sanki tek karnı çatlayan hamile benim bende dedim sizde soruyorsanız bu soruyu ne diyeyim

bir arkadaşım doğum yaptı sezeryanla...
sezeryanla yaptığından doğumdan sonra göbeği bir süre daha kaldı..o sürede kıza birsürü densiz içinde bir bebek daha var heralde, daha doğum yapmadınmı falan gibilerinden akılları sıra espiri yapıyorlardı!!

baya şakacılarmış klava:

kaydirigubbakcemile3 ay o yaşlı teyzeler yokmu zateennnn..herbişey onların başının altından kalkıyo zatenn..profesörler mübarek..

daha neler duyuyo insan. bi de ilkinde acemi oluyosun yaa bu kadınlar 4-5 ane doğurmuş o kadar yaşı var bi bildiği vardı elbet falan diyosun. ama yanılıyosun. bi tane koca teyze doğumdan sonra geldi bize lohusaya su içirilmez, komposto falan içecek 40 gün dedi. nedenlerini söyledi kendince. annem de inandı ne bilsin koca kadın. günün sonunda ben susuzluktan ölücem anne dedim. sonra dr. kuzenim aradı ona sordu annem " öldürcek misiniz kızı" diye çıkıştı da zor kurtuldum

Ay o ne ya öle şey söylenirmi hiçç..valla ben bozarım bana öle bişey desinlerr..olacak tabii hayret bişey..sanki ilk biz kalınlaşıyoz dünyadada şaşırıyolar allah allah yaaa...

Aaa ne güzel bi yöntem..nasıl dinlettiniz karnına kulaklık filanlamı..ben hiç nst ye girmedim daha..olmazsa senin gibi yapayım bendee :)))

O göbek konusu banada deniyor cnm ( dar giyiniyomuşumm..bol şeyler daha iyiymiş falan filan..onlar öle söyleyince acaba kötümü çirkinmi görünüyor diyorum bende (mesela bi hamile tişörtüm var giyemiyom şimdi..

yok direk bizim duyacağımız şekilde yani telde çaldık tabi yaklaştımadık ama duyuyor deneyin bence çok eğlenceli:)
bu arada giyin hamile tşhörtler çok güzel bence bende giymiyordum ama artık giyiyorum çokta rahat kötüde görünmüyor aksine güzel bence

Bu ne yaaa..ay bana öle şeyler söylenirse ben kesin depresyona girerimmm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

merhaba güzel anneler geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir istanbulda havalar yine bozdu bir kaç günlüğüne ablama gideceğim kendisi izine çıktı cuma günüde oğluşumu görmeye gideceğiz ayy çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider öpüyorum hepinizi kocaman :)))

hoşgeldin nurcan ay keşke hava biz doğum yapıncaya kadar bozuk olsa ne güzel olur:)
bu arada ne kadar da bir dra gidiyorsunuz biz haftada bir drdayız

Hımm tamamdır bizde öle dinletelim öyleyseee gerçekten güzel fikir :))
Bende çok seviyom o hamile tişörtlerini ama benim göbeğimde büyük bayaa, ozamanda ikizmi filan yada doğum yakındamı filan diyolarrr :çok üzgünüm: öle de sinir oluyorumm..
bide işyerindekilerde hadi artık nezaman izne çıkıyon yakında burda doğurcan sen filan diyolar çokkk sinirr oluyorumm..sanki ben çok merklıyım bu halimle sizin aranızda olmaya...benneyaptımki

ben geldim kıslar
yemek yedim şöle bütün gün sohbette oluyum diyorum sizinle ama ne mümkün
bu arada hava çok sıcak burası bunaltıcı fena
benimde yine bel ağrılarım başladı öğlene kadar iyiyim öğleden sonra kötülüyorum yaa
ee sizler neler yaptınız

mrh kızlar biz geldik evde uyuya kalmışım biraz daha uyusaydım keşkeeeeeee.

Hoşgeldiniz arkadaşlar

Hoşdeldinn cnmmm :))

Türk milletinin genel yapısı bu. arkadaşım amerikada yaşıyor. orda bu tarz şeyler söyleyenlere dava açıyormuş insanlar. özel hayata müdahale diye.

aaa ne güzel yaaa biz de açalım dava...
sen ne yaptın misafirini canım?gitti mi akşam okudum da?
ben de yyuuuhhhh diyenlerdenim canım merak etme..kaydirigubbakcemile3

benide görenler ne oldu bi anda göbeğin çıkmış diyorlar ama gerçekten öyle oldu benim birden çıktı tabi ben çok fark edemiyorum göbek deliğimden anlıyorum hergün biraz daha dışarı çıkıyor:)))

hoşgeldin burcu dayan az kaldı bende işe başlıyıcam bu kadar aradan sonra nasıl yapıcam bilmiyorum ama çalışmak zorundayım sağolsun iş yerindekiler idare ederiz rapor alma dediler rapor alırsam maaş alamıyıcam o yüzden dayanmam lazım en azından 15-20 gün daha

burcu dr gittin mi bu hafta gidicektin dimi ?

hoşgeldin nurcan ay keşke hava biz doğum yapıncaya kadar bozuk olsa ne güzel olur:)
bu arada ne kadar da bir dra gidiyorsunuz biz haftada bir drdayız

canım 10 gün de bir gidiyorum ama her halde haftada bire düşürür bundan sonra 36.haftaya girmek üzeriyim çünkü

Hoşgeldiniz arkadaşlar

hoşbulduk canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…