- 2 Aralık 2009
- 852
- 175
- 133
onlaraneymiş ya..herkes herşey hakkında müdahale etmeye bayılıyor resmen...göbekte bebekte bizim onlarada halt etmek düşer..hadlerini bilmeden burunlarını sokuyorla herşeye...sürekli dua ediyorum şu hamileliğimi kimseye patlamadan bitireyim diye...aylardır ne lafları bitti ne sözleri ya..bizde insanız üstelik hamileyiz!!!
bir arkadaşım doğum yaptı sezeryanla...
sezeryanla yaptığından doğumdan sonra göbeği bir süre daha kaldı..o sürede kıza birsürü densiz içinde bir bebek daha var heralde, daha doğum yapmadınmı falan gibilerinden akılları sıra espiri yapıyorlardı!!
kaydirigubbakcemile3 ay o yaşlı teyzeler yokmu zateennnn..herbişey onların başının altından kalkıyo zatenn..profesörler mübarek..
benim oğlumun doğumunda halamlar kuzenler falan hayırlı olsuna geldiler. 3. ya da 4. gün falan. tepkileri "ay ne olmuşsun kalas gibi olmuş belin". pardon da sen ebru şallı gibi mi doğurdun. insan hamilelikte kilo alır ve beli fizyolojik olarak kalınlaşır. akraban da olsa farketmiyor düşüncesiz işte. lohusa insana söylenir mi bu?
ay valla bebeğimin beni duymasına bayılıyorum allahım maşallah ya cidden mucize bunlar
bide nstde çok güzeldi ben konuşunca babası konuşunca başlıyo kıpırdanmaya kalp atışları hızlanıyor ninnisini dinletince hele kalbini duymanız lazım at koşturuyo sanki sonra müzik bitince kalbide normale dönüyordu valla nstye girerseniz ve şansınız olursa mutlaka deneyin
aynen şu 1 ayı patlamadan bitirmek istiyorum... bnmde öz teyzem takmış göbeğime giydiğim xl tişörtlerime göbeğim ortada geziyomusum ayıpmış bebeğide saklıycaz mı dogduktan sonra diyorum hayır ama bu mahrem şuan diyor sen bu tarz davranman bebeğinin sağlığını tehlikeye atıyor diyor delirdim resmen
bir arkadaşım doğum yaptı sezeryanla...
sezeryanla yaptığından doğumdan sonra göbeği bir süre daha kaldı..o sürede kıza birsürü densiz içinde bir bebek daha var heralde, daha doğum yapmadınmı falan gibilerinden akılları sıra espiri yapıyorlardı!!
yok direk bizim duyacağımız şekilde yani telde çaldık tabi yaklaştımadık ama duyuyor deneyin bence çok eğlenceli:)
bu arada giyin hamile tşhörtler çok güzel bence bende giymiyordum ama artık giyiyorum çokta rahat kötüde görünmüyor aksine güzel bence
merhaba güzel anneler geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir istanbulda havalar yine bozdu bir kaç günlüğüne ablama gideceğim kendisi izine çıktı cuma günüde oğluşumu görmeye gideceğiz ayy çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider öpüyorum hepinizi kocaman :)))
mrh kızlar biz geldik evde uyuya kalmışım biraz daha uyusaydım keşkeeeeeee.
ben geldim kıslar
yemek yedim şöle bütün gün sohbette oluyum diyorum sizinle ama ne mümkün
bu arada hava çok sıcak burası bunaltıcı fena
benimde yine bel ağrılarım başladı öğlene kadar iyiyim öğleden sonra kötülüyorum yaa
ee sizler neler yaptınız
Türk milletinin genel yapısı bu. arkadaşım amerikada yaşıyor. orda bu tarz şeyler söyleyenlere dava açıyormuş insanlar. özel hayata müdahale diye.
ben bide en çok egeyle beni görünce yurdum teyzelerinin tepkisne sinir oluyorum. oğlum sarışın mavi gözlü. benim saçlarım koyu kestane ve kumral biriyim. .her dışarı çıkışımızda istisnasız ama en az 1-2 kişi "bu çocuk senin mi aaa hiç benzemiyo Allah Allah" falan diyo. bir kere çok fena damarım kabardı. yok teyze dedim cami avlusunda bulduk biz bunu.
ama çok sinirleniyorum.
hoşgeldin nurcan ay keşke hava biz doğum yapıncaya kadar bozuk olsa ne güzel olur:)
bu arada ne kadar da bir dra gidiyorsunuz biz haftada bir drdayız
Hoşgeldiniz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?