2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende şekerlerimi yapmaya başlıcam yakındaaa...çok heyecanlıyımm.ama sayıyı arttırıyorum biraz daha..çünkü ben mevlütte dağıtmayı düşünüyorum kısmetse..k.validemde mevlütte o gelir bu gelir diye sayına epey bi sayı çıktı..bende ona birer numune verdim aynılarından biraz daha alıcak :)) ben içine lavanta koyucam ve mıknatıslı olcak..çünkü mevlütte zaten lokum,lohusa şerbeti ve tatlıda verileceği için lavantalı olsun dedimm..şekere boğulcaklar çünkü mevlütte hihihih..

Ben doğumdada hastaneye ve eve gelenlerede üstü minik biblolu çikolatalardan ikram edeyim diyorum..

Yaa bizim didoba da amma şanssız bu konularda yaa..o anlatırken bana afakanlar basıyoo burdaa,üzülüyorum vallahi ya..

valla ne şansızlık. misafir iyi güzel de. gelen tüm misafri mi hürrem sultan gibi davranıp hizmet bekler. 5 senedir evliyiz yemin ediyorum bıktım artık. nerdeyse her hafta yatılı misafirim var benim. hem hamilelik hem çocuk kaldıramıyorum. insanlar dşünmüyo mu bunu acaba???? mafoldumben

cnm foto ekliycemde msj sayım yetmiyo yarın falan eklerim.

nasıl peki canım biraz tarif etsene neler kullanıyorsun yaparken? :)) bir de kolay oluyor mu? ben bir iki tane yapabildim daha :) [/QUOTE]ben şimdilik 100 adet lik malzeme aldım.şeker yerine lavantayı tercih ettim.çün kü uzun ömürlü oluyor.tül aldım.50 tane beyaz 50 tane mavi.üstünde parlak kalpler var.simli kurdele aldım.birde üzerine minik biberon baby yazıoyor üstünde.sonrada doğum tarihi belli olsun onları zımbalıcam.kolay yapılıyor bence.ben lavantayı koyup sıkıyorum ve hani bu minik minik renkli lastikler varya onları takıyorum sabitleşiyo ve istediğim gibi süslüyorum.şimdilik böle.

ıyyyy iğrenççççç benim kıldan tüyden zaten çok miğdem bulanır hele elaleminkiii

kocanla da yanlız bırakma neme lazım (evde tv seyredip durunca bir paranoyaklaşıyorum ama gerçek hikayeler sonuçta ) bu ne pişkinlik ben anlamadım...

Kendi annemin kardeşimin evine bile gitsem banyodan sonra 50 kere arkama bakarım aman saçım düşmüşmü herşey düzgün mü diye , Senin gebe olduğunu görmüyor mu okuzzz , kayınvalidene de söyle bir daha böyle bir emrivaki yapmasınlar canımız kendimize yetiyor anca , Allah sabır versin

nasıl peki canım biraz tarif etsene neler kullanıyorsun yaparken? :)) bir de kolay oluyor mu? ben bir iki tane yapabildim daha :)
ben şimdilik 100 adet lik malzeme aldım.şeker yerine lavantayı tercih ettim.çün kü uzun ömürlü oluyor.tül aldım.50 tane beyaz 50 tane mavi.üstünde parlak kalpler var.simli kurdele aldım.birde üzerine minik biberon baby yazıoyor üstünde.sonrada doğum tarihi belli olsun onları zımbalıcam.kolay yapılıyor bence.ben lavantayı koyup sıkıyorum ve hani bu minik minik renkli lastikler varya onları takıyorum sabitleşiyo ve istediğim gibi süslüyorum.şimdilik böle.[/QUOTE]

aaaa o lastikler süper fikir ben de alayım :))) saol canım ben de kurdela ile denemiştim ama sıkılmıyor pek.. sağolasın...

selamlar herkese, 31. haftamdayım, ve bugün bi arkadaşım bebek aşağı inmeye başlamış dedi ama daha doğuma çok var, normal mi aşağıya inmeye başlaması ???

Ay canım yaa inan bak ben sana çok üzülüyorum..seni çok çok iyi anlıyorum çünkü..Yani insan hiç çocuğu olmasa hamile olmasa bile çalıştığı için evine zaten anca yetiyor bide yatılı misafir normaldede zor oluyo..hayır bide gelenler yardımcı olan,anlayışlı,ne bileyim sana yardım eden birileri olsa gam yemicem..çünkü ne misafirler oluyo insan hiç yoruluyo saolsunlar anlayışlılar çünkü..ay ne diyeyim cnm yaa..allah sana sabır versin işte..

Bnede hiiiçç hazetmem saçtan kıldann ıyyyyy...

pazar gecesinden beri kafayı yemek üzereyim. kıza bi laf söylememek için zor dayandım. eğer akşam eve gittiğimde yine evde olursa bu sefer papaz olucaz hem kızla hem k.validemle.

asspirin ninnileri nerden buldunuz ben de dinletmek istiyorum ama bi türlü bulamıyorum

selamlar herkese, 31. haftamdayım, ve bugün bi arkadaşım bebek aşağı inmeye başlamış dedi ama daha doğuma çok var, normal mi aşağıya inmeye başlaması ???

canım arkadaşın doktor mu? Nerden anlamış aşağıya inmeye başladığını???

ohaoldumsmile
canım arkadaşın doktor mu? Nerden anlamış aşağıya inmeye başladığını???

Dr olduğunu sanmıyorum işte klasik yorumlar :))
Banada dedi ya işte özlemcim, alt komşum yakında doğurursun diyee...yani herkes dr başımıza biliyosunn..

ohaoldumsmile

Dr olduğunu sanmıyorum işte klasik yorumlar :))
Banada dedi ya işte özlemcim, alt komşum yakında doğurursun diyee...yani herkes dr başımıza biliyosunn..

arkadaş çok ciddiye almış gibi yazmışta o yüzden bir daha bir sorim dedim... yoksa herkes dediğin gibi dr başımıza hatta bizimkiler dr onlar prof :roflol:

ninni isme özel ama sitesi açılmıyor şimdi ailemiseviyorum diye bi siteydi diğer ninnileride bi ara youtube a girebiliyordum ordan buldum

2 gündür bi şeler oldu bana ye ye doymuyorum kesin çok kilo alıcam bu ay sürekli bi şeler yemek istiyordum hatta şimdi yemek yedim meyve yiyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…