dimi yaaa sanki biz çok meraklıyız size ve işe gelmeye... yemek yemeğe çıkmıştım yemekhaneci kadın diyor ki sen neden hep böle geç geliyorsun dedim kimse görmesin ne zaman gidicen diye sormasın diye dedim gülüyor :)))
Herkes aşağı yukarı aynı şeyler yaşıyor demekkiii...off neyseki izinlerimize az kaldı kurtulcaz topundan
tez zamanda inş. canımm amiinnn :Saruboceq:
eveeeet aynı sorun bende de var.evde otursam ben de hergün 1 saat yürürüm ama zaten 9 saat çalışıyorum.oturam bile iş yerinde çok zor geliyor.eve gidince de yemek faslı sonra çıkmak yürüyüş için ölüm geliyor.yürüyüş yapmayınca çok mu ağır geçiyor ki doğum son aya kadar çalışıyor olmak işe yaramıyor mu onlar hareket olmuyor mu acaba.
bir de arkadaşlar ben bir türlü şu yazılarınızın altında kaç haftalık hamile olduğunuzu gösteren zımbırtıdan yapamadım benim yerime birisi yapabilir mi acaba çok mutlu edersiniz beni.
ıssız bir adada yaşamamız lazım sanırım bu tür sorulardan uzaklaşmak için :))
SAT ını ver ben yapim canım sana :))) benimkinin aynısından olsun mu? bir de bebiişin kız mı erkek mi?
Yaa bizim didoba da amma şanssız bu konularda yaa..o anlatırken bana afakanlar basıyoo burdaa,üzülüyorum vallahi ya..
cnm foto ekliycemde msj sayım yetmiyo yarın falan eklerim.
bizim misafir yüzsüz çıktı. ben akşam iş çıkışı eşimi aradım eve gelmiycem alışveriş merkezine gidiyorum siz ne yaparsanız yapın dedim. eşim yalvar yakar oldu.söz verdi iş yaptırmıycam diye. yemeği dışarda yedik sonra da dolaştık AVM'de ama kızın yüzünden mağaza kapandı anonsuna rağmen 10.20'de çıktık ordan. kitapçıya girdi. çıkmadı. sonra eve geldik. kız aldı benim bilg. geçti baş köşeye oturdu saçlarını kurcalayıp dökülenlerini yere attı. ben delirdim tabi. çünkü pazar temzilemiştim evi. ve kızın saçları kızıl bizim halı krem. öyle yumak yumak kızıl saçlar var evde. ayrıca kız arkasını toplamayı bilmiyo mu ne? bi lavabodan çıktı. 20 dk. lavobo topladım. kıllar yerde, aynada su izleri. klozetin kapağı açık. daha neler neler. deli çıkmadığıma şükrediyorum. bakalım belki bu akşam da yemekten sonra gidebilir dedi eşim. sakın eve getirme dedim ama eşim çok yumuşak yüzlü.
ya akrabam değil arkadaşım değil. anası babası da ne rahat insanlarmış. tanımadıkları birinin evinde nasıl bırakır insan. beni babam evlenene kadar kimseye yatıya göndermedi.
ben şimdilik 100 adet lik malzeme aldım.şeker yerine lavantayı tercih ettim.çün kü uzun ömürlü oluyor.tül aldım.50 tane beyaz 50 tane mavi.üstünde parlak kalpler var.simli kurdele aldım.birde üzerine minik biberon baby yazıoyor üstünde.sonrada doğum tarihi belli olsun onları zımbalıcam.kolay yapılıyor bence.ben lavantayı koyup sıkıyorum ve hani bu minik minik renkli lastikler varya onları takıyorum sabitleşiyo ve istediğim gibi süslüyorum.şimdilik böle.[/QUOTE]nasıl peki canım biraz tarif etsene neler kullanıyorsun yaparken? :)) bir de kolay oluyor mu? ben bir iki tane yapabildim daha :)
valla ne şansızlık. misafir iyi güzel de. gelen tüm misafri mi hürrem sultan gibi davranıp hizmet bekler. 5 senedir evliyiz yemin ediyorum bıktım artık. nerdeyse her hafta yatılı misafirim var benim. hem hamilelik hem çocuk kaldıramıyorum. insanlar dşünmüyo mu bunu acaba???? mafoldumben
ıyyyy iğrenççççç benim kıldan tüyden zaten çok miğdem bulanır hele elaleminkiii
kocanla da yanlız bırakma neme lazım (evde tv seyredip durunca bir paranoyaklaşıyorum ama gerçek hikayeler sonuçta ) bu ne pişkinlik ben anlamadım...
Kendi annemin kardeşimin evine bile gitsem banyodan sonra 50 kere arkama bakarım aman saçım düşmüşmü herşey düzgün mü diye , Senin gebe olduğunu görmüyor mu okuzzz , kayınvalidene de söyle bir daha böyle bir emrivaki yapmasınlar canımız kendimize yetiyor anca , Allah sabır versin
ıyyyy iğrenççççç benim kıldan tüyden zaten çok miğdem bulanır hele elaleminkiii
kocanla da yanlız bırakma neme lazım (evde tv seyredip durunca bir paranoyaklaşıyorum ama gerçek hikayeler sonuçta ) bu ne pişkinlik ben anlamadım...
Kendi annemin kardeşimin evine bile gitsem banyodan sonra 50 kere arkama bakarım aman saçım düşmüşmü herşey düzgün mü diye , Senin gebe olduğunu görmüyor mu okuzzz , kayınvalidene de söyle bir daha böyle bir emrivaki yapmasınlar canımız kendimize yetiyor anca , Allah sabır versin
ay valla bebeğimin beni duymasına bayılıyorum allahım maşallah ya cidden mucize bunlar
bide nstde çok güzeldi ben konuşunca babası konuşunca başlıyo kıpırdanmaya kalp atışları hızlanıyor ninnisini dinletince hele kalbini duymanız lazım at koşturuyo sanki sonra müzik bitince kalbide normale dönüyordu valla nstye girerseniz ve şansınız olursa mutlaka deneyin
selamlar herkese, 31. haftamdayım, ve bugün bi arkadaşım bebek aşağı inmeye başlamış dedi ama daha doğuma çok var, normal mi aşağıya inmeye başlaması ???
asspirin ninnileri nerden buldunuz ben de dinletmek istiyorum ama bi türlü bulamıyorum
canım arkadaşın doktor mu? Nerden anlamış aşağıya inmeye başladığını???
ohaoldumsmile
Dr olduğunu sanmıyorum işte klasik yorumlar :))
Banada dedi ya işte özlemcim, alt komşum yakında doğurursun diyee...yani herkes dr başımıza biliyosunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?