2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu hafta baya gördüm pzt cuma cumartesi şimdi cuma gidicez ama tam görünmüyor kocaman oldu kuzum dr sadece ölçüyor ben yüzünü görmek istiyorum ama malesef

slm ben gellldiimmmm.ama fazla kalmayacağım.bugün dr a gidecektim randevusu yoktu boş.neyse yarın gidicem oğlumla buluşmaya.siz nasılsınız.

aaa ne güzel yaaa biz de açalım dava...
sen ne yaptın misafirini canım?gitti mi akşam okudum da?
ben de yyuuuhhhh diyenlerdenim canım merak etme..kaydirigubbakcemile3

bizim misafir yüzsüz çıktı. ben akşam iş çıkışı eşimi aradım eve gelmiycem alışveriş merkezine gidiyorum siz ne yaparsanız yapın dedim. eşim yalvar yakar oldu.söz verdi iş yaptırmıycam diye. yemeği dışarda yedik sonra da dolaştık AVM'de ama kızın yüzünden mağaza kapandı anonsuna rağmen 10.20'de çıktık ordan. kitapçıya girdi. çıkmadı. sonra eve geldik. kız aldı benim bilg. geçti baş köşeye oturdu saçlarını kurcalayıp dökülenlerini yere attı. ben delirdim tabi. çünkü pazar temzilemiştim evi. ve kızın saçları kızıl bizim halı krem. öyle yumak yumak kızıl saçlar var evde. ayrıca kız arkasını toplamayı bilmiyo mu ne? bi lavabodan çıktı. 20 dk. lavobo topladım. kıllar yerde, aynada su izleri. klozetin kapağı açık. daha neler neler. deli çıkmadığıma şükrediyorum. bakalım belki bu akşam da yemekten sonra gidebilir dedi eşim. sakın eve getirme dedim ama eşim çok yumuşak yüzlü.

ya akrabam değil arkadaşım değil. anası babası da ne rahat insanlarmış. tanımadıkları birinin evinde nasıl bırakır insan. beni babam evlenene kadar kimseye yatıya göndermedi.

bunun yaptığı hepten hödüklük olmuş... kaynananda iyi demiş çiğdemcim valla... çok edepsiz bu insanlar çook...

sanki bidiklerinden söylüyorlar be özlemcim.
kaçıncı haftada kaç gram olması gerektiğini hangimiz
ezbere biliyoruz.miletin işi laf olsun torba dolsun işte...

sorma... gıcık olduğum şey ben böyle bişey asla yapmam insanlara onlar neden bana yapıyor nedeennn...

dün bütün gün gezdim ama ne halı ne perdee yoooooookkkkkkkkkk.sinir oldum.neyse gitmişken bebek şekerlerim için malzemelerimi aldım yarısını yaptım bile kaydirigubbakcemile3

nurcan napıon kuşummm?

ne yapayım çiğdemim yaaa evde takılıyorum işte oğluşumla dün gittik şekerini beğendik oğlumun cuma günü gidip alacağım herşeyi tamamladık allaha şükür bir eksiğimiz kalmadı bende ablama gideceğim bir kaç günlüğüne izne çıktı beraber takılacağız sen neler yaptın :)

Ohaa diyorum başka bişey diyemiyorum yaniiiiii.....:1shok::1shok:

merhaba kızlar benimki 30+5 günde 1580 çıktı doktorum iyi dedi suyun iyi bundan sonra iyi kilo alır dedi yalnız benimki ultrasyona göre 4 gün geride görünüyor
internette haftasına göre değerlerine bakıyorum normal hatta çok az ileride bile görünüyor mesela neyne.net bakıyorum benim haftama göre benim bebeğim 100 gr fazla görünüyor haftasına göre gebelik.org yine aynı normal görünüyor ama ultrasyon neden geride gösteriyor acaba.Doktorum hiç geriden geliyor falan demiyor ama ben ultrasyon kağıdına bakınca anlıyorum....

evet canımcım hep birlikte dayanmamız lazım
20 gün kadar
Allah ım sabur versin
canımcım perşembe günü randevum
bakalım hayırlısı Allah tan

ben geldim........

hoşgeldinbayanssulusmile

dimi yaaa sanki biz çok meraklıyız size ve işe gelmeye... yemek yemeğe çıkmıştım yemekhaneci kadın diyor ki sen neden hep böle geç geliyorsun dedim kimse görmesin ne zaman gidicen diye sormasın diye dedim gülüyor :)))

ben de canoom ben deeee ooyyy ooyy :)))

dün bütün gün gezdim ama ne halı ne perdee yoooooookkkkkkkkkk.sinir oldum.neyse gitmişken bebek şekerlerim için malzemelerimi aldım yarısını yaptım bile kaydirigubbakcemile3

ayyy fotosu gok mu şekerlerinin göndersene canım bizeee :))) bende başlamalıyım artık :)))

ayyy fotosu gok mu şekerlerinin göndersene canım bizeee :))) bende başlamalıyım artık :))) [/QUOTE] cnm foto ekliycemde msj sayım yetmiyo yarın falan eklerim.

eveeeet aynı sorun bende de var.evde otursam ben de hergün 1 saat yürürüm ama zaten 9 saat çalışıyorum.oturam bile iş yerinde çok zor geliyor.eve gidince de yemek faslı sonra çıkmak yürüyüş için ölüm geliyor.yürüyüş yapmayınca çok mu ağır geçiyor ki doğum son aya kadar çalışıyor olmak işe yaramıyor mu onlar hareket olmuyor mu acaba.

bir de arkadaşlar ben bir türlü şu yazılarınızın altında kaç haftalık hamile olduğunuzu gösteren zımbırtıdan yapamadım benim yerime birisi yapabilir mi acaba çok mutlu edersiniz beni.

ayyy fotosu gok mu şekerlerinin göndersene canım bizeee :))) bende başlamalıyım artık :)))
cnm foto ekliycemde msj sayım yetmiyo yarın falan eklerim.[/QUOTE]

nasıl peki canım biraz tarif etsene neler kullanıyorsun yaparken? :)) bir de kolay oluyor mu? ben bir iki tane yapabildim daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…