aaa ne güzel yaaa biz de açalım dava...
sen ne yaptın misafirini canım?gitti mi akşam okudum da?
ben de yyuuuhhhh diyenlerdenim canım merak etme..kaydirigubbakcemile3
aaah ahh aynı dertten bizde de var cnm millet ne çok biliyor ne çok biliyor..
hadi hepsini geçtim de kaynanamların bi komşusu var eski bi komşusu kadın
yaşını başını almış 50 55 yaşlarında kaynanam hamile olduğumu söylemiş
işte kadın diyomuş ki r... söyle onlara bak ilişkiye falan girmesin tehlikeli hamilelikte..
diyomuş aaa valla benim kocam 9 ay yaklaşmadı bana her yiğidin harcı değil o falan
diyomuş sanki biz sapığız benim kocam sadece o şeyi düşünüyo başka derdi yok.
hadi onu geçtim..biz cahil bir insanmıyız ki hem sen kim oluyosun ne cürretle bunu
söyleyebiliyosun bilmiyorum.kaynanam bişey diyememiş sadece aa ben söylememm
onlar herşeyi biliyolar cahil değillerki internetten herşeyi takip ediyo onlar diyebilmiş.
nasıl sinirlenmiştm anlatamam. .kötükedihüso
sanki bidiklerinden söylüyorlar be özlemcim.
kaçıncı haftada kaç gram olması gerektiğini hangimiz
ezbere biliyoruz.miletin işi laf olsun torba dolsun işte...
nurcan napıon kuşummm?
bizim misafir yüzsüz çıktı. ben akşam iş çıkışı eşimi aradım eve gelmiycem alışveriş merkezine gidiyorum siz ne yaparsanız yapın dedim. eşim yalvar yakar oldu.söz verdi iş yaptırmıycam diye. yemeği dışarda yedik sonra da dolaştık AVM'de ama kızın yüzünden mağaza kapandı anonsuna rağmen 10.20'de çıktık ordan. kitapçıya girdi. çıkmadı. sonra eve geldik. kız aldı benim bilg. geçti baş köşeye oturdu saçlarını kurcalayıp dökülenlerini yere attı. ben delirdim tabi. çünkü pazar temzilemiştim evi. ve kızın saçları kızıl bizim halı krem. öyle yumak yumak kızıl saçlar var evde. ayrıca kız arkasını toplamayı bilmiyo mu ne? bi lavabodan çıktı. 20 dk. lavobo topladım. kıllar yerde, aynada su izleri. klozetin kapağı açık. daha neler neler. deli çıkmadığıma şükrediyorum. bakalım belki bu akşam da yemekten sonra gidebilir dedi eşim. sakın eve getirme dedim ama eşim çok yumuşak yüzlü.
ya akrabam değil arkadaşım değil. anası babası da ne rahat insanlarmış. tanımadıkları birinin evinde nasıl bırakır insan. beni babam evlenene kadar kimseye yatıya göndermedi.
hoşgeldin burcu dayan az kaldı bende işe başlıyıcam bu kadar aradan sonra nasıl yapıcam bilmiyorum ama çalışmak zorundayım sağolsun iş yerindekiler idare ederiz rapor alma dediler rapor alırsam maaş alamıyıcam o yüzden dayanmam lazım en azından 15-20 gün daha
burcu dr gittin mi bu hafta gidicektin dimi ?
ben geldim........
Hımm tamamdır bizde öle dinletelim öyleyseee gerçekten güzel fikir :))
Bende çok seviyom o hamile tişörtlerini ama benim göbeğimde büyük bayaa, ozamanda ikizmi filan yada doğum yakındamı filan diyolarrr :çok üzgünüm: öle de sinir oluyorumm..
bide işyerindekilerde hadi artık nezaman izne çıkıyon yakında burda doğurcan sen filan diyolar çokkk sinirr oluyorumm..sanki ben çok merklıyım bu halimle sizin aranızda olmaya...benneyaptımki
ben geldim kıslar
yemek yedim şöle bütün gün sohbette oluyum diyorum sizinle ama ne mümkün
bu arada hava çok sıcak burası bunaltıcı fena
benimde yine bel ağrılarım başladı öğlene kadar iyiyim öğleden sonra kötülüyorum yaa
ee sizler neler yaptınız
dün bütün gün gezdim ama ne halı ne perdee yoooooookkkkkkkkkk.sinir oldum.neyse gitmişken bebek şekerlerim için malzemelerimi aldım yarısını yaptım bile kaydirigubbakcemile3
dimi yaaa sanki biz çok meraklıyız size ve işe gelmeye... yemek yemeğe çıkmıştım yemekhaneci kadın diyor ki sen neden hep böle geç geliyorsun dedim kimse görmesin ne zaman gidicen diye sormasın diye dedim gülüyor :)))
Herkes aşağı yukarı aynı şeyler yaşıyor demekkiii...off neyseki izinlerimize az kaldı kurtulcaz topundan
ben de senin ohaa na katılıyorum sier... gerçekten yüzsüzmüş misafirin Didemcim...
hepsinin aynısından bende de varyaaa burdaki yanlış anlamayın asla kötü maksatla söylemiyorum temizlikçi abla bile karışıyor bak özlem devamlı yürümelisin bak özlem şunu yemelisin bunu yememelisin... yaa hepsini bende biliyorum akl vermeyin ne olur... benim eve gidecek dermanım kalmıyor bir de evden çıkıp nasıl yürüyüş yapayım nerde yapayım burda bütün gün oturuyoruz diye yorulmuyoruz sanıyorlar heralde...
bazen kötü bir insan olmak istiyorum... böle konuşanlara pat diye oooff yeter kapat çeneni biz de biliyoruz heralde demek istiyorum
cnm foto ekliycemde msj sayım yetmiyo yarın falan eklerim.[/QUOTE]ayyy fotosu gok mu şekerlerinin göndersene canım bizeee :))) bende başlamalıyım artık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?