arkadaş çok ciddiye almış gibi yazmışta o yüzden bir daha bir sorim dedim... yoksa herkes dediğin gibi dr başımızahatta bizimkiler dr onlar prof :roflol:
yok canım doktor değil, öğretmen arkadaşım söledi bugün, hiç bişeyim hazır değil biraz panik oldum , Allahtan yarın doktor randevum var ona soracam...
Kız bu gecede bizde. bilet bulamamışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
2 gündür bi şeler oldu bana ye ye doymuyorum kesin çok kilo alıcam bu ay sürekli bi şeler yemek istiyordum hatta şimdi yemek yedim meyve yiyim bari
ee yuh artık,valla ebn bile burda sinirlendim
Bazen bende de öyle oluyor geçen hafta yazmıştım hatta kuzu yesem doymuyorum ama salatalık meyve su ile bastırmaya çalışıyorum , geçen ay kilo almamışım ama bebiş 700 gr almış , meyveyi de fazla kaçırma sonuçta şeker var içinde....
Dün akşam internete baktım haftada 200-250 gr alırmış bebiş hesapladım 3.500 gr gibi doğar gibi gözüküyor. Kafa çevresi biraz büyük çıktı , dr pek üstünde durmadı bu saatten sonra zaten yapacak birşey yok ama umarım bir anormallik yoktur.
ozaman boşuna stress yapma arkadaşım... ona öyle gelmiş olabilir... daha minicik bebeğin... zamanında gelsin inş. burdaki bikaç arkadaşa daha öyle şeyler demişti birileri çok şükür hala doğurmadılar zamanlarını bekliyorlar :)
geçmişi biraz okudum da...
insanların konuşmalarından çok şikayetçi olan vardı, isim isim alıntı yapmadım...
kızlar siz hamilesiniz ve yakında mucizeleri kucaklarınıza alacaksınız...
kilo almışsınız, çirkinleşmişsiniz, insanlar ne demiş, ne yorum yapmış ne önemi var...
bunları düşünüp kendinizi de bebişlerinizi de üzmeyin...
Allah bu mucizeyi herkese vermiyor, nice isteyip de sahip olamayan var, farklılığınızın kıymetini bilip mutlu olun...
yorumlara gelince; hiç biriniz cahil insanlar değilsiniz. insanların cahilce konuşmalarına gülün geçin, hatta üstüne siz de espri yapın. daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz...
ben de çok bilmiş konuştum:)
ben de ilk hamileliğimde streslere giriyordum. 2 yıldır da istediğim halde hamile kalamamıştım. şimdi eşim bile bendeki farkı farketmiş. sanki hamileliğin tadını çıkarıyor gibisin, hamilelik sana çok yakıştı diyor...
Biz ankaraya bilet bulup ona şöyle bir hamile ordusu olarak bir saçını başını yolalım ibreti alem için kargo ile postalayalım geldiği yere, bir daha da kimse arkadaşımızı rahatsız edemez kaydirigubbakcemile:jeyyar:
ee yuh artık,valla ebn bile burda sinirlendim
neeeeeeeee???
ayy sen şunu bize göndersene didoba zaten keçilerim üstümde tüm sinirimi o çatlak kızdan çıkarırımmmkötükedihüso
Biz ankaraya bilet bulup ona şöyle bir hamile ordusu olarak bir saçını başını yolalım ibreti alem için kargo ile postalayalım geldiği yere, bir daha da kimse arkadaşımızı rahatsız edemez kaydirigubbakcemile:jeyyar:
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı Nasıl bulamamışşş..bahane yapmasın bu kız kalmak içinn..ne de olsa rahatı yerindee..klava:
tez zamanda inş. canımm amiinnn :Saruboceq:
ıssız bir adada yaşamamız lazım sanırım bu tür sorulardan uzaklaşmak için :))
SAT ını ver ben yapim canım sana :))) benimkinin aynısından olsun mu? bir de bebiişin kız mı erkek mi?
benim SAT: 9 Kasım bebeğim kız. şimdiden çok teşekkür ederim canım sabırsızlıkla bekliyorum
Doğru söylüyosun cnm de,hayır benim kızdığım tamam bazı değişimler yaşıyoruz ve yaşıycaz da.sanki biz görmüyomuyuzda kendimizi, bize öle patavatsız patavatsız söyleniyo..sorun burda.yoksa biz sorun yapmıyoruz..ha tabiiki insan ister bu süreci en az deformelerle sağlıkla atlatabilmeyi..buda bi gerçek tabiiki..ama insanlar çok düşüncesiz.benim şahsen gıcık olduğum taraf bu..yoksa dediğin gibi o mutluluk tan gerisi boşşş yanii..
:roflol: kesinlikleeee..hatta uçakla gönderelim otobüs bileti bulamamışsaa..hafta içide bilet nasıl bulamamış nereye gitcektiki bu kız?
benim SAT: 9 Kasım bebeğim kız. şimdiden çok teşekkür ederim canım sabırsızlıkla bekliyorum
Yaa ben deliricem kesin. vallahi çok sinirliyim. eşimi arayıp getirme dedim. akşam bi yere davetliyiz de dedim. kıza demiş işimiz var diye. ee ben ne yapcam demiş. hayret bişey yaa...
benim de benim deeeee tamamen katılıyorum canım sana... bir de siercim sen 32+6 dasın kalan gün sayısı 41 yazıyor :))) beim bugün 34+2 kalan gün sayım 40nasıl oluyor bu iş :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?