Şimdi kaç kilolar ? Küveze alacaklar mıymış ?
bende kızımın adını inşallah Bade koyucam :))
adıyla büyüsün inşallah canım ....
günaydın canım
evet sıcaklar başladı sanki yavaştan yavaştan
yok yok bişeycikler olmuycak tatlım ne dişelr sıktık bizz ne dişlerr
günaydın kızlar...... yarın dr kontrolüm var çok heycanlıyım.. galiba haftaya bugün doğurcam ama durup dururken doğurmakda bi garip yahu ben hala ayın 12 sini beklemek istiyorum ama drum gereksiz die tutturuyo.... bebişler haftaya bugün 35+3 günlük olcak bari 36 bitseydi yahu dime ama...
hoşbulduk annecikler....opuyorumnanaktan
angel teşekkürler tatlım,çok şükür yoluna giriyo diyelim :))sen nasılsın canım,senin hazırlıklar ne alemde...
çiğdemcim maşaallah yavruna kocaman olmuş,bizde yarın görcez çok merak ediyorum kilosunu felan,çok heyecanlıyım :)))
vee çisem diyeyim şimdi karışcak yoksa,ben hala göremedim odanızı dün heryeri karıştırdım ama göremedim..beni yönlendirir misin canımcım...
dorukcum ne az kalmış maşaallah,hayırl sağlıkla gelsinler inş. :Saruboceq:
Ya aslında ben ADA ismini çok seviyordum ama eşimle tam hem fikir olamadık Ada konusunda ve Defne'ye karar kıldık. Sen beğenirsen sen koy Ada'yı.. Hatta kızım ilerde kullanmak istemezse Ada'yı diye yanına bir de ceylin ekleyecektim. Bu isimler bizim çevremizde olmayan isimler..sanki çokta başkalarında da duymuyorum. İstersen düşün.
kaç haftalık doğdular bilmiyorum cok yakın değiliz sadece annemden duydum okadarmaşallah kuzulara kaç haftalık doğdular acaba?
bende kızımın adını inşallah Bade koyucam :))
adıyla büyüsün güzel ve kibar bi isim
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım bizde ilk ADA dedik ama sonra vazgeçtik ilk başta çok güzel geliyodu ama işte karar veremedik şimdi NAZ koyucaz inşallah bu son kararımızbayanssulusmile
cok nazlı olucak ama cocuklar isimlerini taşıyorlar
kızlarrr bişi sorcam ya bu çoklu alıntıyı nası yapıyonuz :) 2 yıldır üyeyim hala bilmiom :)
Alıntı yap butonunun yanındaki butona basıyorsun; 3 alıntı yapacaksan 2si HQ 3. alıntı yap butonu oluyor. 3 tane alıntı yapmış oluyorsun böylece...
hoşbulduk annecikler....opuyorumnanaktan
angel teşekkürler tatlım,çok şükür yoluna giriyo diyelim :))sen nasılsın canım,senin hazırlıklar ne alemde...
çiğdemcim maşaallah yavruna kocaman olmuş,bizde yarın görcez çok merak ediyorum kilosunu felan,çok heyecanlıyım :)))
vee çisem diyeyim şimdi karışcak yoksa,ben hala göremedim odanızı dün heryeri karıştırdım ama göremedim..beni yönlendirir misin canımcım...
dorukcum ne az kalmış maşaallah,hayırl sağlıkla gelsinler inş. :Saruboceq:
Günaydın kızlar, ben de kalktım,kahvaltı edicem birazdan.Beyoğlunda yağmur var çooook. Silivrideki yağmuru buraya getirdim .kaydirigubbakcemile3 Gök gürlüyo simdi.kaydirigubbakcemile3 Dün az yağmur vardı, park yatak ve anakucağımızı aldık.Az bi eksiğimiz kaldı. Siz nasılsınız kızlarrr ? BEn kahvaltımı yapıp gelicem. Öptük hepinizi.
günaydın kızlar, ben de kalktım,kahvaltı edicem birazdan.beyoğlunda yağmur var çooook. Silivrideki yağmuru buraya getirdim .kaydirigubbakcemile3 gök gürlüyo simdi.kaydirigubbakcemile3 dün az yağmur vardı, park yatak ve anakucağımızı aldık.az bi eksiğimiz kaldı. Siz nasılsınız kızlarrr ? Ben kahvaltımı yapıp gelicem. öptük hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?