2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi kaç kilolar ? Küveze alacaklar mıymış ?

küvez konusu belli değil canım hiç belli olmuyomuş bu durum kimsi 38 haftada doğuruyo alıyolar küveze kimisi 32 de doğuruyo girmio... allaha kaldı işimiz önceden belli olmuyo yani canım... dr ölçümüne göre geçen hafta biri 2400 diğeri 2270 di.. ama 300 gr farklı olabiliomuş.. geneldede oluyo. dün bi arkdaşadan haber aldım 31. haftada doğurdu 1.5 demişdi dr u 1300 doğdular 2 gün yoğun bakımda kaldılar şimdi sadece küvezdeler...

günaydın canım
evet sıcaklar başladı sanki yavaştan yavaştan

yok yok bişeycikler olmuycak tatlım ne dişelr sıktık bizz ne dişlerr

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın canım
en hayırlı zamanda sağlıkla gelirler inşallah
hiç sıkma kendini Allah ım bi yola koymuştur

bende iyiyim canım sadece bel ağrım çok onun dışında şükür diyelim
hazırlıklar iyi gidiyo alışveriş kısmı bitti canım sadece bi alt değiştirme ünitesi alıcaz pazar o kadar yatağını halısını perdesini kayınvalidemler aldı bursadan bu ay sonu gelicekler daha çok var
bende onlar gelinceye kadar kıyafetleri falan yıkayıp ütülücem yerleştircem inşallah 20 sinde izne ayrılıyorum zaten o zaman hallederiz herşeyi inşallah
heycanlı günler bizi bekliyor çok şükür bugünlere

canım bizde ilk ADA dedik ama sonra vazgeçtik ilk başta çok güzel geliyodu ama işte karar veremedik şimdi NAZ koyucaz inşallah bu son kararımızbayanssulusmile

kızlarrr bişi sorcam ya bu çoklu alıntıyı nası yapıyonuz :) 2 yıldır üyeyim hala bilmiom :)

Adları ile büyüsünler , vatana millete hayırlı evlatlar olsun kuzularımız inşallah.

Beliniz ağrıyorsa ortapedik terlik kullanmayı ihmal etmeyin iyi geliyor.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım bizde ilk ADA dedik ama sonra vazgeçtik ilk başta çok güzel geliyodu ama işte karar veremedik şimdi NAZ koyucaz inşallah bu son kararımızbayanssulusmile

cok nazlı olucak ama cocuklar isimlerini taşıyorlar

foxda dadı dizisini veriyorlar bu kız sinem güven galiba ne kadar küçükmüş o zamanlar....

kızlarrr bişi sorcam ya bu çoklu alıntıyı nası yapıyonuz :) 2 yıldır üyeyim hala bilmiom :)

Alıntı yap butonunun yanındaki butona basıyorsun; 3 alıntı yapacaksan 2si HQ 3. alıntı yap butonu oluyor. 3 tane alıntı yapmış oluyorsun böylece...

Alıntı yap butonunun yanındaki butona basıyorsun; 3 alıntı yapacaksan 2si HQ 3. alıntı yap butonu oluyor. 3 tane alıntı yapmış oluyorsun böylece...

çok sağol canımmmmm... jeton geç düşdü yinede kaydirigubbakcemile3 anladım ama sonunda...

canım ben sana da görünür yaptım bak şimdi benim fotolarıma gir özel adlı bi albüm var 9 adet foto var içinde gizliliğini ayarladım seni de görebilenlere aldım bida bi bak bakiiiim...

Günaydın kızlar, ben de kalktım,kahvaltı edicem birazdan.Beyoğlunda yağmur var çooook. Silivrideki yağmuru buraya getirdim .kaydirigubbakcemile3 Gök gürlüyo simdi.kaydirigubbakcemile3 Dün az yağmur vardı, park yatak ve anakucağımızı aldık.Az bi eksiğimiz kaldı. Siz nasılsınız kızlarrr ? BEn kahvaltımı yapıp gelicem. Öptük hepinizi.

Hoşgeldin canım, hayırlı olsun bebişinin park yatakı. Güle güle yatsın içinde. Ayrıca da afiyet olsun...

damla hoşgeldinn...
biz de bu hafta sonu parkyatak işini hallediyoruz ay yarın annem
geliyor...yarından itibaren çok sık giremem sanırım...
offf midem bulanıyor bu aralar yaaa...

2-3 gündür iştahım hiç yok..kendimi zorluyorum ama yinede yiyemiyorum.son 15 gündür 1,5 kg vermişim...az önce doktoru arayıp söyledim gel bakalım bir dedi...normalde randevum haftaya cuma günüydü şimdi gel deyince telaşlandım...öğleden sonra izin alıp gidicem..

beğendiğin gibi birşey bulkdun mu hadigülegüle kulansın bebişin

dideme soracaktım ama malum krşılaşamıyoruz bir türlü.
kendisi işyerindeyken canı sıkılmasın diye bana gitme
gidersen küserim diye tehdit ediyordu ama şimdi kendi iki kelam yazıyo
kayboluyo hanımefendi.geçmişi de okumuyo ohh dedikodu yaptım
işte okumayacak nasıl olsa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…