2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım
nasılsın görüyorum ki herşey yolunda maşallahkaydirigubbakcemile2
dün akşam bende ilk defa bi hoş oldum böle kıvrım kıvrım kıvrandı karnım:)) am açok güzel yaa
Allah a binlerce şükür olsun bizlere bu mucizeyi yaşattı:)

benim de yarın kontrolüm canım çok heycanlıyım çünkü doğum vs. hastane herşeyi konuşcam bakalım hayırlı haberler alırız inşallah

gel bakem sen yamacıma yamacımaaa cokacimcoook

az kalmış hadi canım sık dişini biraz daha

sıkıyorum canım ama yakında kırılcak hepsi

Merhabaaa..günaydın desem geç kalmış sayılmam di mii? Aslında kalkalı 1 saati geçti de, kahvaltımızı yaptık, mutfağı filan toparladım..ve geldimm.

Herkese gÜnaydın geÇmİŞİ okumaktan gelemedİm bugÜn de burası cok sıcak yanıyourm

günaydın kıslar hoşgeldiniz
nasılsınız
off evet canım burasıda sıcak çok fena :gitme:

Çığdoş kız ben gidince mi geliyorsun .

Çığdemcim hoşgeldin canım maşallah bebişine ben de annem gelicek birazdan evi toparladım zil çaldığı an kalkmam gerekirecek.

güle güle kullan canım.

Ben de mutfağı toparladım sabah kahvaltı yapmıştık , şimdi de kahvemi yaptım keyif yapayım kuzumla :))

Herkese gÜnaydın geÇmİŞİ okumaktan gelemedİm bugÜn de burası cok sıcak yanıyourm

günaydın canım
evet sıcaklar başladı sanki yavaştan yavaştan

yok yok bişeycikler olmuycak tatlım ne dişelr sıktık bizz ne dişlerr

Ben bugün ayın 28'i filan sanıyordum..haziranın son günüymüş..çok heycanlandım..yarın temmuz olacak yani. gerçekten 2 gün ne farkeder dersiniz belki ama bilmiyorum, temmuza giriyor olmak biraz korku yarattı üzerimde.

günaydın kızlar...... yarın dr kontrolüm var çok heycanlıyım.. galiba haftaya bugün doğurcam ama durup dururken doğurmakda bi garip yahu ben hala ayın 12 sini beklemek istiyorum ama drum gereksiz die tutturuyo.... bebişler haftaya bugün 35+3 günlük olcak bari 36 bitseydi yahu dime ama...

Çİğdoş kız ben gidince mi geliyorsun .

Çİğdemcim hoşgeldin canım maşallah bebişine ben de annem gelicek birazdan evi toparladım zil çaldığı an kalkmam gerekirecek.

Hoşgördük kuşumcum. Çok teşekkür ederim. Ne güzel senin yanında sürekli biri var, ben k.validemin gelmesini beklemek zorundayım. Yoksa yalllnızıııım, yaaalllnıııızzz :1ninca:

güle güle kullan canım.

Ben de mutfağı toparladım sabah kahvaltı yapmıştık , şimdi de kahvemi yaptım keyif yapayım kuzumla :))

Teşekkür ederim, paşabahçenin hiçbir kataloğunda bulamadım nedense. O kadar da yeni ürün değil ama, Allah Allaaahhh... Neyse yarın gösteririm.
Sana ve bebişine afiyet olsun....

Kızlar aklıma ne geldi... Bizim iptal ettiğimiz siparişimiz vardı ya, kimseye söylememiştik iptal ettiğimizi işte. Dün teyzem aradı, bizim iptal ettiğimiz herşeyi almış haberi olmadan. akannehir . Şoka girdik resmen. Demek ki kısmet denen şey buymuş, bebeğim o biberonu kullanacakmış, öyle de böyle de elimize geçiyor. Şoke oldum resmen.

ya kızlar bide ben ceren isminden vazgeçdim ya nedense içime sinmedi irem e uygun güzel isimler önerirmisiniz....

Çİğdoş kız ben gidince mi geliyorsun .

Çİğdemcim hoşgeldin canım maşallah bebişine ben de annem gelicek birazdan evi toparladım zil çaldığı an kalkmam gerekirecek.

Kıskandım iştee...ben de annemi aradım, biraz duygu sömürüsü yaptım..tamam gelirim 1-2 saate kadar dedi. kaydirigubbakcemile2

GÜNAYDIINNN annecikleeeerrrhihoyyyt

Günaydın canımcım nasılsın bakim!

Canım benim maşallah kuzuna , az kaldı zaten, temmuzu saymıyorum
kızlar, sizlere iyi sohbetler ben kaçıyorum. Bir sürü işim var yapılması gereken. kendinize ve bebişlerinize ii bakın:)

Kolay gelsin canım benim.

Ayyy alıntıladım iletileri, bi türlü yanıt yazıp yollayamadım, tepemde bi sürü insan..ıyyy benneyaptımki

Bebişim ve Dorukcum, hoşgeldiniz ikiniz de... Dorukcum güzel haberlerle gelirsin inşallah, kusucuklarınla ilgili... kaydirigubbakcemile5

ay keşke bende haftaya doğursam hemen kızıma kavuşsam ya ben cok tuhaf oldum hem hemen doğurayım kızıma kavuşayım isityorum hemde soğurmayayım böyle güzel hep benimle diyorum sizdede armı bu ???

[ı]
bebişim ve dorukcum, hoşgeldiniz ikiniz de... Dorukcum güzel haberlerle gelirsin inşallah, kusucuklarınla ilgili... Kaydirigubbakcemile5
[/ı]

hoşbulduk canım bardakların hayırlı olsun belki birgün oralara gelirsek bizde süt içeriz:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…