- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
günaydın şekerler :))oğluşumla geldik bizde...benimki büyüdükçe resmen sersem ediyo beni gerilmeleri,dönmeleri sayesinde kıvrım kıvrım kıvranıyorum...yolda yürüken durup itttiriyorum bazen o kadar yani :)))
bu hafta kontrolumuz vardı bi türlü gidemiyoz babamızın işleri çok yoğun son kontrollerimizde de gelememişti,bu durum beni çok üzüyo yaa akşam yine gelemeyeceğini söyeleyince bende bi güzel ağladım tabi...sonra randevuyu biraz kaydırdık,yarın saat 11 de oğlumuzu görmeye gidicez inş. :)))
işte böyle ben azcık geçmişe bi bakim geliyorum yine opuyorumnanaktan
gel bakem sen yamacıma yamacımaaa cokacimcoook
az kalmış hadi canım sık dişini biraz daha
Merhabaaa..günaydın desem geç kalmış sayılmam di mii? Aslında kalkalı 1 saati geçti de, kahvaltımızı yaptık, mutfağı filan toparladım..ve geldimm.
Herkese gÜnaydın geÇmİŞİ okumaktan gelemedİm bugÜn de burası cok sıcak yanıyourm
Paşabahçe'nin workshop bardak ürünlerinden birini aldık, böyle simetrik desenli; altın yaldızlı, su bardağı... Acayip moda oldu izmir'de. İnternette aradım ama resmi yok, fotosunu çekerim yarın koyarım. O kadar çok istiyordum ki, en sonunda gözümüzü karartıp gittik kemeraltı'na. 6 tane aldık. Dün de hevesimi alayım diye süt içtim.
Sen de hoşgeldin pisicimmm....
Herkese gÜnaydın geÇmİŞİ okumaktan gelemedİm bugÜn de burası cok sıcak yanıyourm
günaydın canım
nasılsın görüyorum ki herşey yolunda maşallahkaydirigubbakcemile2
dün akşam bende ilk defa bi hoş oldum böle kıvrım kıvrım kıvrandı karnım:)) am açok güzel yaa
Allah a binlerce şükür olsun bizlere bu mucizeyi yaşattı:)
benim de yarın kontrolüm canım çok heycanlıyım çünkü doğum vs. hastane herşeyi konuşcam bakalım hayırlı haberler alırız inşallah
sıkıyorum canım ama yakında kırılcak hepsi
Çİğdoş kız ben gidince mi geliyorsun .
Çİğdemcim hoşgeldin canım maşallah bebişine ben de annem gelicek birazdan evi toparladım zil çaldığı an kalkmam gerekirecek.
güle güle kullan canım.
Ben de mutfağı toparladım sabah kahvaltı yapmıştık , şimdi de kahvemi yaptım keyif yapayım kuzumla :))
Çİğdoş kız ben gidince mi geliyorsun .
Çİğdemcim hoşgeldin canım maşallah bebişine ben de annem gelicek birazdan evi toparladım zil çaldığı an kalkmam gerekirecek.
GÜNAYDIINNN annecikleeeerrrhihoyyyt
Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım???
Malum dün doktor amcamızı ziyarete gittik. Şükürler olsun 2,5 kiloyu geçmiş bebeğim. Boyu da 47,5cm olmuş. Sonra da k.validemle gezdik akşama kadar. İzmir'in yeni modası olan bardaklardan aldık kaydirigubbakcemile3 Siz neler yaptınız??
kızlar, sizlere iyi sohbetler ben kaçıyorum. Bir sürü işim var yapılması gereken. kendinize ve bebişlerinize ii bakın:)
günaydın kızlar...... yarın dr kontrolüm var çok heycanlıyım.. galiba haftaya bugün doğurcam ama durup dururken doğurmakda bi garip yahu ben hala ayın 12 sini beklemek istiyorum ama drum gereksiz die tutturuyo.... bebişler haftaya bugün 35+3 günlük olcak bari 36 bitseydi yahu dime ama...
ya kızlar bide ben ceren isminden vazgeçdim ya nedense içime sinmedi irem e uygun güzel isimler önerirmisiniz....
Canım benim maşallah kuzuna, az kaldı zaten, temmuzu saymıyorum
Gizemm..ya da baş harfler uysun dersen; İpek..İkra..bakim dahaa; sinem..sanemm.. aklıma bunlar geliyor şimdilik canım.
günaydın kızlar...... Yarın dr kontrolüm var çok heycanlıyım.. Galiba haftaya bugün doğurcam ama durup dururken doğurmakda bi garip yahu ben hala ayın 12 sini beklemek istiyorum ama drum gereksiz die tutturuyo.... Bebişler haftaya bugün 35+3 günlük olcak bari 36 bitseydi yahu dime ama...
[ı]
bebişim ve dorukcum, hoşgeldiniz ikiniz de... Dorukcum güzel haberlerle gelirsin inşallah, kusucuklarınla ilgili... Kaydirigubbakcemile5[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?