2-3 gündür iştahım hiç yok..kendimi zorluyorum ama yinede yiyemiyorum.son 15 gündür 1,5 kg vermişim...az önce doktoru arayıp söyledim gel bakalım bir dedi...normalde randevum haftaya cuma günüydü şimdi gel deyince telaşlandım...öğleden sonra izin alıp gidicem..
dolap içi örtüsü yapan var mı????
2-3 gündür iştahım hiç yok..kendimi zorluyorum ama yinede yiyemiyorum.son 15 gündür 1,5 kg vermişim...az önce doktoru arayıp söyledim gel bakalım bir dedi...normalde randevum haftaya cuma günüydü şimdi gel deyince telaşlandım...öğleden sonra izin alıp gidicem..
hadi bana acil cevap kızlar şimdi almaya gidicem kumaşını ölçü
aldım da kendim kessem hatta makina var kendim diksem olur mu diyecektm...
overlok falan gerekir mi acaba kenarlarına...
Allah allah sıcaklardan mı acaba ? inşallah herşey yolunda gider canım, telaş yapma sakin ol. Bebişin hareketlerinde v.s. bir değişiklik yok değil mi ? Besleyici serum v.s. bağlarlar belki toparlarsın hemen. Acil şifalar diliyorum
Overlok falan gerekir mi acaba kenarlarına...
aklıma geldi ama yapmadım ya..... aslında iyiolurdu ama nasııl yapcazki?
overlok falan gerekir mi acaba kenarlarına...
ben yaptım beyaz kapitoneden uçlarına da pembe fisto dikildi
bir git bakalım aksine benimde iştahım acıldı hep ac hissediyorum kendimi
kızlarrrr bana biraz müsade ütü yapayım biraz altaçmaları felan yıkadım dün ütüliyimde çıksın aradan....öptüm hepinizi....
hoşgeldin canımGünaydın kızlar, ben de kalktım,kahvaltı edicem birazdan.Beyoğlunda yağmur var çooook. Silivrideki yağmuru buraya getirdim .kaydirigubbakcemile3 Gök gürlüyo simdi.kaydirigubbakcemile3 Dün az yağmur vardı, park yatak ve anakucağımızı aldık.Az bi eksiğimiz kaldı. Siz nasılsınız kızlarrr ? BEn kahvaltımı yapıp gelicem. Öptük hepinizi.
damla hoşgeldinn...
biz de bu hafta sonu parkyatak işini hallediyoruz ay yarın annem
geliyor...yarından itibaren çok sık giremem sanırım...
offf midem bulanıyor bu aralar yaaa...
ay canım geçmiş olsun havalardan olabilir böyle yaa inşallah başka bişey yoktur dikkat et kendine2-3 gündür iştahım hiç yok..kendimi zorluyorum ama yinede yiyemiyorum.son 15 gündür 1,5 kg vermişim...az önce doktoru arayıp söyledim gel bakalım bir dedi...normalde randevum haftaya cuma günüydü şimdi gel deyince telaşlandım...öğleden sonra izin alıp gidicem..
kolay gelsin canım dikkat et yorma kendini fazla opuyorumnanaktankızlarrrr bana biraz müsade ütü yapayım biraz altaçmaları felan yıkadım dün ütüliyimde çıksın aradan....öptüm hepinizi....
makina varsa kendin kolayca yaparsın , çekme payını da düşünüp kesi içeri katlarsan overloga gerek kalmaz bence. Özellikli makinaysa iki de süs işlersin güzel olur. Ben şimdi yaptıramam ama düzgün birşeye rastlarsam hazır alır kullanırım artık.
Herkese gunaydın arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?