2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah allah sıcaklardan mı acaba ? inşallah herşey yolunda gider canım, telaş yapma sakin ol. Bebişin hareketlerinde v.s. bir değişiklik yok değil mi ? Besleyici serum v.s. bağlarlar belki toparlarsın hemen. Acil şifalar diliyorum

dolap içi örtüsü yapan var mı????

ben yaptım beyaz kapitoneden uçlarına da pembe fisto dikildi

bir git bakalım aksine benimde iştahım acıldı hep ac hissediyorum kendimi

hadi bana acil cevap kızlar şimdi almaya gidicem kumaşını ölçü
aldım da kendim kessem hatta makina var kendim diksem olur mu diyecektm...
overlok falan gerekir mi acaba kenarlarına...

ya bu hazırlardan alsak hani altı böle kumaş gibi üstü böle silinio öle bişi olmazmıyı acaba...

hareketlerinde bir değişiklik yok çok şükür gayet hareketli inşallah kilosu falan yerindedir ya..

Overlok falan gerekir mi acaba kenarlarına...

overlok yapmana gerek yok benim kaynanam yaptı uölarında 1 cm kıbırmıştı onun için kıvırma payı bırakarak kes

aklıma geldi ama yapmadım ya..... aslında iyiolurdu ama nasııl yapcazki?

dorukçum çok temiz ve güzel duruyor hem bebişin kıyafetleri boyaya temas
etmiyor daha iyi lur diye düşünüyorum.sen onrada yaptırabilirsin pek vaktin
kalmadı çünkükaydirigubbakcemile3ama ben kendim yapabilirmiyim acaba diye
düşünüyorum bir de mavisi varmıdır acaba bu kapitone kumaşın hep sarı simli ve
gri simli gördüm de inşallah vardır mavisi...

overlok falan gerekir mi acaba kenarlarına...

makina varsa kendin kolayca yaparsın , çekme payını da düşünüp kesi içeri katlarsan overloga gerek kalmaz bence. Özellikli makinaysa iki de süs işlersin güzel olur. Ben şimdi yaptıramam ama düzgün birşeye rastlarsam hazır alır kullanırım artık.

kızlarrrr bana biraz müsade ütü yapayım biraz altaçmaları felan yıkadım dün ütüliyimde çıksın aradan....öptüm hepinizi....

Geçmiş olsun canım, git bakalım ne diyecek dr'un.

Ben de sürekli aç dolaşıyorum. Ye Allah ye, sonu hayır olur inşallah...

hoşgeldin canım
burdada gök gürlüyor ben anadolu yakasındayım yağacak birazdan sanırsam
park yatak ne aldınız güle güle kullansın meleğin şekercim bende alıcam da daha ne alsam karar veremedim

damla hoşgeldinn...
biz de bu hafta sonu parkyatak işini hallediyoruz ay yarın annem
geliyor...yarından itibaren çok sık giremem sanırım...
offf midem bulanıyor bu aralar yaaa...

midem benimde ara ara bulanıyor sanırım üşütüyoruz havalar bi açıyo bi kapıyo dengesiz üşütüyoruz herhalde

ay canım geçmiş olsun havalardan olabilir böyle yaa inşallah başka bişey yoktur dikkat et kendine

dolap içi örtüsü yapan var mı????

valla ben yapmadım sanki dağınıklık olurmuş gibi gelir bana o örtülerden nefret ediyorum yaa ama kullanabiliyorsan ne güzel
kızlarrrr bana biraz müsade ütü yapayım biraz altaçmaları felan yıkadım dün ütüliyimde çıksın aradan....öptüm hepinizi....
kolay gelsin canım dikkat et yorma kendini fazla opuyorumnanaktan

cine5'de anne olunca anladım diye bebek programı var müsait olan varsa baksın uyku düzeni ile ilgili konuşuyorlar. Bu arada gök gürültüsü var ama halen yağmadı maltepe tarafında.

canım hazır satılmıyor ki onlar...ölçüye göre yapıorlar...makinanın nakış özelliği
de var sanırım k.validemin makinası yaparım bişiler iki köşesine..çekme payını iyi hatırlattın çekiyodur o kumaşta heralde ben tam ölçü aldım şimdi kumaşı alıcam...
eve kaç metreyse artık büsbütün alıcam.sonra autocad te yerleştiricem parçaları
üzerine fire vermeden kesiym diyorumçok teknik çalışıyorum demi?kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…