ya kızlar bide ben ceren isminden vazgeçdim ya nedense içime sinmedi irem e uygun güzel isimler önerirmisiniz....
burası serin hala
Ya sıcaklar baŞlamasın bÖyle cok gÜzel
Ben bugün ayın 28'i filan sanıyordum..haziranın son günüymüş..çok heycanlandım..yarın temmuz olacak yani. gerçekten 2 gün ne farkeder dersiniz belki ama bilmiyorum, temmuza giriyor olmak biraz korku yarattı üzerimde.
güle güle kullan canım.
Ben de mutfağı toparladım sabah kahvaltı yapmıştık , şimdi de kahvemi yaptım keyif yapayım kuzumla :))
ya illa uymasıda gerekmio aslında ne bilim böle hoş ve sıradan olmayan bi isim güzel olur...
ay keşke bende haftaya doğursam hemen kızıma kavuşsam ya ben cok tuhaf oldum hem hemen doğurayım kızıma kavuşayım isityorum hemde soğurmayayım böyle güzel hep benimle diyorum sizdede armı bu ???
hoşbulduk canım bardakların hayırlı olsun belki birgün oralara gelirsek bizde süt içeriz:))))))))))
günaydın kızlar...... yarın dr kontrolüm var çok heycanlıyım.. galiba haftaya bugün doğurcam ama durup dururken doğurmakda bi garip yahu ben hala ayın 12 sini beklemek istiyorum ama drum gereksiz die tutturuyo.... bebişler haftaya bugün 35+3 günlük olcak bari 36 bitseydi yahu dime ama...
bir gün annem gibi fedakar anne olucam mı acaba yazık ya her gü gelip işleri yapıyor kıyamam ben o olmasa ne yapardım
Bir gün annem gibi fedakar anne olucam mı acaba yazık ya her gü gelip işleri yapıyor kıyamam ben o olmasa ne yapardım
ay keşke bende haftaya doğursam hemen kızıma kavuşsam ya ben cok tuhaf oldum hem hemen doğurayım kızıma kavuşayım isityorum hemde soğurmayayım böyle güzel hep benimle diyorum sizdede armı bu ???
Şuanda bir sıkıntı yoksa niye beklemiyor ki anlamadım, ne kadar çok dururlarsa o kadar iyi .... sinem, gizem irem ile uyumlu olabilir .... Senin ve kuzucukların için en hayırlısını diliyorum
sağolun arkadaşlar... bade hoşuma gidio aslında ama bi anlamı şarap demek o yüzden emin değilim...
sağol tatlım çok tşkler... bebişler anne karnında çok sıkışıyolar ve ikizlerde kordon dolanması çok yaşanıyormuş o yüzden bide kilo alımları duruyo malesef...[/
DÜN BİR TANIDIGIMIZ DOĞRUMUŞ İKİZLERİ ASLINDA ÜÇÜZDÜ BİRİ İLK ZAMANLARDA DÜŞÜTÜ İKİ TANE KIZ DOPURDU 2500 KİLO DOĞURMU İKİSİNİDE
Biz hiç bu ara tartışmıyoruz annemlke:)
sağol tatlım çok tşkler... bebişler anne karnında çok sıkışıyolar ve ikizlerde kordon dolanması çok yaşanıyormuş o yüzden bide kilo alımları duruyo malesef...[/
DÜN BİR TANIDIGIMIZ DOĞRUMUŞ İKİZLERİ ASLINDA ÜÇÜZDÜ BİRİ İLK ZAMANLARDA DÜŞÜTÜ İKİ TANE KIZ DOPURDU 2500 KİLO DOĞURMU İKİSİNİDE
maşallah kuzulara kaç haftalık doğdular acaba?
sağol tatlım çok tşkler... bebişler anne karnında çok sıkışıyolar ve ikizlerde kordon dolanması çok yaşanıyormuş o yüzden bide kilo alımları duruyo malesef...
sağolun arkadaşlar... bade hoşuma gidio aslında ama bi anlamı şarap demek o yüzden emin değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?