2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar bide ben ceren isminden vazgeçdim ya nedense içime sinmedi irem e uygun güzel isimler önerirmisiniz....

Canım benim,noldu ki,niye vazgeçtin Ceren ismi çok güzel! "Ama ben iki isim taraftarı değilim! Çocuk içinde sıkıntı,iki ismi birden kullanılırsa güzelde, biri bi isim, başkası diğer isimle seslenicek bence iyi olmuyo.. Benim düşüncem bu tabi... Ama seçtiğin isimlere bayıldım doğrusu.. Özgü ve Öykü olanlara... Hem uyumlu hem çok tatlı isimler..

burası serin hala

Ayyy Didem ne güzel ya, burda klima açık ama yok anam,kesmiyo beni.. Yanıyorummmmm
:roflol:

Ya sıcaklar baŞlamasın bÖyle cok gÜzel

güle güle kullan canım.

Ben de mutfağı toparladım sabah kahvaltı yapmıştık , şimdi de kahvemi yaptım keyif yapayım kuzumla :))

Ohhh kuzunla yap mis mis keyif!! Zaten az kaldı heyecan dorukta :CüvCüv:

Bir gün annem gibi fedakar anne olucam mı acaba yazık ya her gü gelip işleri yapıyor kıyamam ben o olmasa ne yapardım

hoşbulduk annecikler....opuyorumnanaktan

angel teşekkürler tatlım,çok şükür yoluna giriyo diyelim :))sen nasılsın canım,senin hazırlıklar ne alemde...

çiğdemcim maşaallah yavruna kocaman olmuş,bizde yarın görcez çok merak ediyorum kilosunu felan,çok heyecanlıyım :)))

vee çisem diyeyim şimdi karışcak yoksa,ben hala göremedim odanızı dün heryeri karıştırdım ama göremedim..beni yönlendirir misin canımcım...

dorukcum ne az kalmış maşaallah,hayırl sağlıkla gelsinler inş. :Saruboceq:

Ya aslında ben ADA ismini çok seviyordum ama eşimle tam hem fikir olamadık Ada konusunda ve Defne'ye karar kıldık. Sen beğenirsen sen koy Ada'yı.. Hatta kızım ilerde kullanmak istemezse Ada'yı diye yanına bir de ceylin ekleyecektim. Bu isimler bizim çevremizde olmayan isimler..sanki çokta başkalarında da duymuyorum. ıstersen düşün.

Neden olmasın?? a.s

Şuanda bir sıkıntı yoksa niye beklemiyor ki anlamadım, ne kadar çok dururlarsa o kadar iyi .... sinem, gizem irem ile uyumlu olabilir .... Senin ve kuzucukların için en hayırlısını diliyorum

Bir gün annem gibi fedakar anne olucam mı acaba yazık ya her gü gelip işleri yapıyor kıyamam ben o olmasa ne yapardım

Ben annemi haziranın başında altınoluğa gönderdim ,doğuma gelirsin dedim. Ben hiç ona birşey yaptırmıyorum , doğumda geldiğinde bana baksın tırlaşmayalım yeter :))

ay keşke bende haftaya doğursam hemen kızıma kavuşsam ya ben cok tuhaf oldum hem hemen doğurayım kızıma kavuşayım isityorum hemde soğurmayayım böyle güzel hep benimle diyorum sizdede armı bu ???

Ben de aslında keşke hep içimde dursa böyle diyorum..bazen de evet çok merak diyorum ve çıksa da görsem diyorum. Aslında bana benden anne olmaz gibi geliyor nedense hep, o yüzden doğsa da görsem anne olur muymuş olmaz mıymış benden..

sağolun arkadaşlar... bade hoşuma gidio aslında ama bi anlamı şarap demek o yüzden emin değilim...

Şuanda bir sıkıntı yoksa niye beklemiyor ki anlamadım, ne kadar çok dururlarsa o kadar iyi .... sinem, gizem irem ile uyumlu olabilir .... Senin ve kuzucukların için en hayırlısını diliyorum

sağol tatlım çok tşkler... bebişler anne karnında çok sıkışıyolar ve ikizlerde kordon dolanması çok yaşanıyormuş o yüzden bide kilo alımları duruyo malesef...

sağolun arkadaşlar... bade hoşuma gidio aslında ama bi anlamı şarap demek o yüzden emin değilim...

Bade kuantuma göre harf enerjileri güzel ben de düşünmüştüm ama kadeh anlamına da geliyordu vaz geçtim. Aslında "ö" harflerini pek tavsiye etmiyorlar... Ama herşey allahtan pek de inanmamak lazım aslında, gönlünden ne geçiyorsa o güzel. Biz "eda" diye karar verdik ama halen tam alışmış değilim, yüzünü görünce belki daha netleşir bazı şeyler.

kızlar benim annem kadar fedakarı yokdur heralde hamileliğimin başından beri kanamalıydım biliosunuz. annem kayseride oturmasına rağmen 9 ayın nerdeyse 8 ayını burda geçirdi.. canım babam bi başına idare eti. hala bana bişicik yaptırmıyo şimdi çayımı aldım keyif yapıom canım annem bulaşık topluo annelerin hakkı ödenmez.....

Biz hiç bu ara tartışmıyoruz annemlke:)

Ben de evlendiğimden beri maşallah hiç tartışmıyoruz ilişkimizi bu şekilde devam ettirmek istiyorum :)) Lohusalık olayını da atlatsak başka birşey istemem , kız kardeşimi delirtmişti ama artık olgunlaştı diyor bakalım inşallah :)) Benimki enteresan ama iyi bir annedir , pek fedekar değildir sevgisini göstermez , sıkıntılıdır v.s. Biz ondan zaten bir güler yüzden başka birşey beklemeyiz. Lohusalık da zaten hassas oluyormuşuz bir de onunla uğraşmak istemiyorum , temizlikçi zaten devamlı gelecek bir yemek hazırlar, bebek ile az ilgilenirse yeter de artar :))

sağol tatlım çok tşkler... bebişler anne karnında çok sıkışıyolar ve ikizlerde kordon dolanması çok yaşanıyormuş o yüzden bide kilo alımları duruyo malesef...

Şimdi kaç kilolar ? Küveze alacaklar mıymış ? Grupta başka ikiz anneleri de vardı onlarla görüştün mü ? onların durumu nasıl acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…