hareketlerinde bir değişiklik yok çok şükür gayet hareketli inşallah kilosu falan yerindedir ya..
cine5'de anne olunca anladım diye bebek programı var müsait olan varsa baksın uyku düzeni ile ilgili konuşuyorlar. Bu arada gök gürültüsü var ama halen yağmadı maltepe tarafında.
cine5'de anne olunca anladım diye bebek programı var müsait olan varsa baksın uyku düzeni ile ilgili konuşuyorlar. Bu arada gök gürültüsü var ama halen yağmadı maltepe tarafında.
sıcaklardandır bence sıkma canını...
benim de 15 gündür oğlum rahatsızdı, son bir ayda kilo almadığım gibi 1 kg cıvarında verdim de... doktora söyledim. "e iyi ya" dedi. bebişim yeterince almış, problem değilmiş...
Doktora gidicek arkadaşlar iyi haberleri bekliyoruzzzzzzz
fundacım ben fisto istemiyorum yani sarkmayacağı için fisto olmasa daha iyi olur gibi...
çünkü çekmece çoğu yer zaten çekmece içine oyunca fistolar havada kalıyor.ama iyi
fikirmiş renka açısından beyaza pembe...
cnmm dedn için geçmiş olsun çok...
ben bugün doktora gidiyorummm, 1 ay oldu gitmeyeli bakalım bebişim nasıl
emzirme atleti aldınız mı kızlar
ooffçok pis gök gürledi bütün araçların alarmları çalıştı yaa :1shok:
cok nazlı olucak ama cocuklar isimlerini taşıyorlar
Günaydın kızlar, ben de kalktım,kahvaltı edicem birazdan.Beyoğlunda yağmur var çooook. Silivrideki yağmuru buraya getirdim .kaydirigubbakcemile3 Gök gürlüyo simdi.kaydirigubbakcemile3 Dün az yağmur vardı, park yatak ve anakucağımızı aldık.Az bi eksiğimiz kaldı. Siz nasılsınız kızlarrr ? BEn kahvaltımı yapıp gelicem. Öptük hepinizi.
2-3 gündür iştahım hiç yok..kendimi zorluyorum ama yinede yiyemiyorum.son 15 gündür 1,5 kg vermişim...az önce doktoru arayıp söyledim gel bakalım bir dedi...normalde randevum haftaya cuma günüydü şimdi gel deyince telaşlandım...öğleden sonra izin alıp gidicem..
Herkese gunaydın arkadaslar
emzirme atleti aldınız mı kızlar
ooffçok pis gök gürledi bütün araçların alarmları çalıştı yaa :1shok:
Sen maltepe'de mi oturuyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?