bir de doğduktan bi kaç gün sonra topuktan kan alınıyor,bununla 3 hastalığın teşhisi yapılabiliyor.onu ihmal etmemk lazım.
ben güven hastanesi'nde bir doktor var ona götüreceğim,adını unuttum ama eşim not almıştı.giden arkadaşlarım çok memnun kaldı.
Ben bazı zamanlarda yürüyemiyorum bile topal karga gibiyim , sağ bacağım çalışmıyor, hele geceleri wcye zor gidiyorum , hepimiz aynı dertten müzdaripiz ama geçecekmiş dr öyle dedi. Ben magnezyum pastil kullanıyorum günde 3 kere ama düzenli de içemiyorum sinir oluyorum 2 saatte erimiyor bitmiyor sonunu kıtır kıtır yiyorum bitsin diye :))
arkadaşlar çocuk doktoru araştıran var mı ayrıca doğum olduğu an itibari ile çocuk için yapılması zorunlu tetkikleri bilen var mı.ona göre dikkatli olalım
ben geldim sadece ütü yapabildim bide banyoyu temizledim ütüyüde görseniz 5 dk yattım kalktım yaptım sonra 5 dk daha yatıp öyle bitirdim kötü oldum sizde de oluyormu ama benim karnım ağrıyor dün gecede vardı sanki afedersiniz tuvaletim varmıış ishal olmuşum gibi bi ağrı ütü yaparkende oldu yatınca geçti dün gecede vardı
arkadaşlar çocuk doktoru araştıran var mı ayrıca doğum olduğu an itibari ile çocuk için yapılması zorunlu tetkikleri bilen var mı.ona göre dikkatli olalım
slm kızlar..geldim hastaneden..bebişimi yine tam olarak göremedim zaten randevusuz gittiğimden doktorunda çok vaktini almak istemedim..ama yinede ayaklarını falan tam gördüm..çok şükür bir yaramazlık yok..2300gr olmuş..kilosu gayet iyi dedi.bende 1200gr vermişim..şurup verdi içinde vitamin falan varmış iştah artırıcı özelliği varmış..günde 1ölçek iç mutlaka dedi..içim öyle bir rahatldıki anlatamammkaydirigubbakcemile3
mşL.bbebeğine canım kacıncı haftadasın 2300 cok ii valla benm bebem 1 hafta önce 2 kilocuktu pzt.günü gidicem inş.kilo aldığını duyarımm boshayallersmileslm kızlar..geldim hastaneden..bebişimi yine tam olarak göremedim zaten randevusuz gittiğimden doktorunda çok vaktini almak istemedim..ama yinede ayaklarını falan tam gördüm..çok şükür bir yaramazlık yok..2300gr olmuş..kilosu gayet iyi dedi.bende 1200gr vermişim..şurup verdi içinde vitamin falan varmış iştah artırıcı özelliği varmış..günde 1ölçek iç mutlaka dedi..içim öyle bir rahatldıki anlatamammkaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydın,bebişine de maşallah annesi..yaa benim de iştahım biraz kesilsin lütfen ya biri beni durdursuunnn
slm kızlar..geldim hastaneden..bebişimi yine tam olarak göremedim zaten randevusuz gittiğimden doktorunda çok vaktini almak istemedim..ama yinede ayaklarını falan tam gördüm..çok şükür bir yaramazlık yok..2300gr olmuş..kilosu gayet iyi dedi.bende 1200gr vermişim..şurup verdi içinde vitamin falan varmış iştah artırıcı özelliği varmış..günde 1ölçek iç mutlaka dedi..içim öyle bir rahatldıki anlatamammkaydirigubbakcemile3
gözün aydın gülay maşallah bebeğine bu arada kaç haftalıktı kesin önceden de sordum ama unuttum:)
hem bebeğin iyi hem zayıflamışsın süper olmalı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?