2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar çocuk doktoru araştıran var mı ayrıca doğum olduğu an itibari ile çocuk için yapılması zorunlu tetkikleri bilen var mı.ona göre dikkatli olalım

24 ile 48 saat arasında alınmasının en ideal olanı olduğunu söylemişti doktorum.zeka kusurları,cücelik vs gibi sorunlar birde göz kusurları diye biliyorum canım.

Ben suda eritilenden içiyorum. Bir de yeni quick stcik çıkmış. Toz şeklinde, dile dökülüyor, hemen eriyor. Onun kullanımı daha rahat ama şasenin 3 katı fiyatı.

arkadaşlar çocuk doktoru araştıran var mı ayrıca doğum olduğu an itibari ile çocuk için yapılması zorunlu tetkikleri bilen var mı.ona göre dikkatli olalım

Ben de bu gidişimde bunu soracağım doktora. Bana daha yakın bir hastane var, kadın doğumcusunu beğenmediğim için gitmemiştim. Bir ara oranın çocuk doktorunu da deneriz. Tetkikleri tam bilmiyorum ama doğum paketlerinde zaten ilk muayene dahil oluyor diye biliyorum.

ben geldim sadece ütü yapabildim bide banyoyu temizledim ütüyüde görseniz 5 dk yattım kalktım yaptım sonra 5 dk daha yatıp öyle bitirdim kötü oldum sizde de oluyormu ama benim karnım ağrıyor dün gecede vardı sanki afedersiniz tuvaletim varmıış ishal olmuşum gibi bi ağrı ütü yaparkende oldu yatınca geçti dün gecede vardı

Arada bende de oluyor ama çok rahatsız edici olmuyor. Biraz hareketli olmak lazım. Ben gçeen hafta bir nedenden moralim bozuktu çokça yattım, çok ağırlaştım. Haftasonu boya yaptık, mobilyalar geldi, işyerinde de bu hafta işim çok. Bütün bu tempoda çok daha rahat ve hafifim.

aslında deli gibi temizlik yapmak evi temizlemek istiyorum ama biraz yapıyorum kötü oluyorum bide korkuyorum ya ağır kaldırırım bi şey falan olur diye yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik biraz daha yapmayayım diyorum ev pis aslında yani hep üsten temizlik yapıyorm ama neyse odamız yeniden gelicek gelsin artık annem gelmeden temizlikçi çağırırım annemde gelince mutfağı falan temizler artık

kimsecikler kalmadı mı off canım çarşıya çıkmak istiyor ama kayınvalideme haber vermesem niye haber vermedin der haber vermek istemiyorum çünkü onunla gezmek sarmıyor hiç bi şey alamıyorum ona göre herşey gereksiz ve pahalı neyse olmazsa yarın sabah serinlikte çıkarım sonra ona uğrarım

slm kızlar..geldim hastaneden..bebişimi yine tam olarak göremedim zaten randevusuz gittiğimden doktorunda çok vaktini almak istemedim..ama yinede ayaklarını falan tam gördüm..çok şükür bir yaramazlık yok..2300gr olmuş..kilosu gayet iyi dedi.bende 1200gr vermişim..şurup verdi içinde vitamin falan varmış iştah artırıcı özelliği varmış..günde 1ölçek iç mutlaka dedi..içim öyle bir rahatldıki anlatamammkaydirigubbakcemile3

hadi gözün aydın,bebişine de maşallah annesi..yaa benim de iştahım biraz kesilsin lütfen ya biri beni durdursuunnn

gözün aydın gülay maşallah bebeğine bu arada kaç haftalıktı kesin önceden de sordum ama unuttum:)
hem bebeğin iyi hem zayıflamışsın süper olmalı:)

mşL.bbebeğine canım kacıncı haftadasın 2300 cok ii valla benm bebem 1 hafta önce 2 kilocuktu pzt.günü gidicem inş.kilo aldığını duyarımm boshayallersmile

ne garip dimi nerdeyse son haftalar atağa geçiyor bebişler anlıyorlar doğacaklarını anneye uzun süre yük taşıtmamak için son zaman kilo alıyorlar :)))
ama bide merak ettiğim bu 4 küsür doğan bebekler acaba bizimle aynı haftalarda hemen hemen aynı kilodamı oluyorlar yoksa çok mu fark oluyor

hadi gözün aydın,bebişine de maşallah annesi..yaa benim de iştahım biraz kesilsin lütfen ya biri beni durdursuunnn

kesilmesin yaaaa ye bol bol walla ben yiyemiyorum diye günlerdir öyle bir vicdan azabı çektimki...öyle yada böyle aldık kiloları artık bu saatten sonra hesap kitap fayda etmezkaydirigubbakcemile3

gözün aydın cnm..hayrola niye randevusuz gittin bi durum mu vardı..sen şimdi 1200 gr mı verdinn.nasıl oldu bu :)) gerçi benimde pek iştahım yok buaralar.son randevumdada kilo almamaışım ilk defa tabi çok mutlu oldum..

gözün aydın gülay maşallah bebeğine bu arada kaç haftalıktı kesin önceden de sordum ama unuttum:)
hem bebeğin iyi hem zayıflamışsın süper olmalı:)

çok saol canım...33+3 bugün itibariyle..hayatımda zayıfladığıma bukadar üzüldüğümü hatırlamıyorum..ama şimdi herşeyin yolunda olduğunu öğrenince kendimi 1kg karda gibi hissettim..gerçi 12 kg nun içinde 1 kg nun hesabını yapmk nekadar doğru bilmiomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…