2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

neyse ben de çıkıyorum zatennn...
yemeğimi koydum ufak tefek işlerim var onları yapıym...
yarın da misafirim gelebilir tam belli değil ama...
k.kardeşimin k.valideleri...heryerim derli toplu da işte bir bebek
odasının eşyaları girecek odaya yerleştiremedim birtürlü.
mis.odam dağıldı çok.neyse bay bay...

nevresim güzelmiş defne güle güle kullan
ya ben arada uzanıyorum arada bi şeler yiyorum o yüzden sürekli yazamıyorum pcyide yanıma almak istemiyorum fazla uzanırken hepten sıcak yapıyor

herkeze merhaba nasılsınız kızlar....

benım hamılelıgn basında mıdemı bulandıran seyler yenıden basladı gıbı... tavugun ve sutun kokusu mıdemı bulandırıyo ya

slm kızlar.ben geldim.doktordaydım.güzel haberlerle döndüm(kısmen).oğlum ii mşlh.kilosuda bayaaa iyi.o yüzden belki normal doğum yapamayabilirim.nst yede bağladılar.çünkü dün biraz bel ağrım olmuştu.oda iyi çıktı sancım yok.2 hafta sonra tekrar gidicem kontrole.sonrada hafatda bir ve iğrenç çatı muayenesi oılacak 37.haftada.ayy neyse çok konuştum bu kadar şimdilik.

ArkadaŞlar hangı pıŞık kremı ve banyo ÜrÜnlerını almaya karar verdınız sızce erken mı zamanı mı almak ıÇın yardımcı olur musunuz?

CANIM BEN YAKLAŞIK 15 GÜN ÖNCE FALAN ALDIM, NıVEANIN ÜRÜNLERıNı ALDIM,BEBEĞıM ıÇıN BEBEK KÜVETı VE FıLESıNı ALDIM!! BENCE ERKEN DEĞıL,DÜŞÜNÜYOSAN AL,ÇIKSIN ARADAN!

Son düzenleme:
ArkadaŞlar hangİ pİŞİk kremİ ve banyo ÜrÜnlerİnİ almaya karar verdİnİz sİzce erken mİ zamanı mı almak İÇİn yardımcı olur musunuz?
bende şampuan olarak nivea aldım.ablamadan biliyorum oğlunua kullanıyor çok güzel.küvetini filesinide aldım.pişik kremi nivea var bide yabancı bi marka var görümcem getirmişti.

çatı muayenesi zor mu oluyor ki.bak ben de korktum şimdi ne yapıyorlar[/QUOTE]

yok yani zor değilde elle bakması falan o yüzden dedim.kendini kasmazsan zor değil.

ArkadaŞlar hangİ pİŞİk kremİ ve banyo ÜrÜnlerİnİ almaya karar verdİnİz sİzce erken mİ zamanı mı almak İÇİn yardımcı olur musunuz?

merhabalar, ben de 2 saat uyumuşum kociş geldi uyandım, şimdi açılıyoruzzzz

Biz bütün banyo ürünlerini kremlerini v.s. sebamed aldık, ayaklı küveti arkadaşım verdi onun içine sünger aldım daha rahat kullanabilmek için.

Ben dalinin ürünlerini almıştım çok önceden almak içinde erken değil hatta en kısa zamanda alışveriş işlerinin tamamlamak lazım havalar çok bunaltıcı ve son haftalarda çok ağırlasıyor insan

çatı muayenesi zor mu oluyor ki.bak ben de korktum şimdi ne yapıyorlar

yok yani zor değilde elle bakması falan o yüzden dedim.kendini kasmazsan zor değil.[/QUOTE]

yahu o muayene ultrasonla yapılmıyor mu ben hiç elle yapıldığını düşünemedim.biliyorum şimdi diyeceksin ki doğum yaparken ne olacak diye ama ne bilim birden zor geldi

CANIM BENİM GÜZEL HABERLERLE GELMENE ÇOK SEVİNDİM, YA BİŞİ DİCEM SEN ÇATI MUAYENESİ YAPTIRDIN MI HİÇ, BEN GERİM GERİM GERİLİYORUM YA, NE ZAMAN YAPCAK BİLMİYORUM, SON HAFTALAR DEMİŞTİ DOKTORUM AMA... :sinifsinif:

yok yani zor değilde elle bakması falan o yüzden dedim.kendini kasmazsan zor değil.

yahu o muayene ultrasonla yapılmıyor mu ben hiç elle yapıldığını düşünemedim.biliyorum şimdi diyeceksin ki doğum yaparken ne olacak diye ama ne bilim birden zor geldi[/QUOTE]

yok cnm elle yapılıyor.açılma varmı yada çatı dar mı ona bakmak için.

saol cnm.yok yaptırmadım.37. haftada yapacmış öle dedi.çocuk iyice yerleşsin dedi.bende geriliyorum ama ellicek diye.yoksa korkmuyorum.kendinizi kasmadığınız sürece acımaz.

yahu o muayene ultrasonla yapılmıyor mu ben hiç elle yapıldığını düşünemedim.biliyorum şimdi diyeceksin ki doğum yaparken ne olacak diye ama ne bilim birden zor geldi

yok cnm elle yapılıyor.açılma varmı yada çatı dar mı ona bakmak için.[/QUOTE]

nasıl elle yaaa?doktor elinimi sokuyooo?:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…