mşL.bbebeğine canım kacıncı haftadasın 2300 cok ii valla benm bebem 1 hafta önce 2 kilocuktu pzt.günü gidicem inş.kilo aldığını duyarımm boshayallersmile
gözün aydın cnm..hayrola niye randevusuz gittin bi durum mu vardı..sen şimdi 1200 gr mı verdinn.nasıl oldu bu :)) gerçi benimde pek iştahım yok buaralar.son randevumdada kilo almamaışım ilk defa tabi çok mutlu oldum..
saol siercim..kaç gündür hiçbişey yiyemiyordum zorla yiyincede çıkarıyordum..bugün sabah dr.u aradım kilo verdiğimi çok iştahsız olduğumu falan söyledim.gel bakalım bir dedi..o yüzden randevusuz gittim..ama gidene kadarda öldüm..oda kilo vermişmidir diye çook korktum çok şükür korktuğum başıma gelmedi:Saruboceq:
saol siercim..kaç gündür hiçbişey yiyemiyordum zorla yiyincede çıkarıyordum..bugün sabah dr.u aradım kilo verdiğimi çok iştahsız olduğumu falan söyledim.gel bakalım bir dedi..o yüzden randevusuz gittim..ama gidene kadarda öldüm..oda kilo vermişmidir diye çook korktum çok şükür korktuğum başıma gelmedi:Saruboceq:
tatlım gecmiş olsun ALLAHyardım ediyor işte bak bebeğinin masallahı varmış
Anladım cnm..bebişler biz yemesekte merak etme allahımın işi işte onlar bizden ,depolarımızdan devam ediyolar büyümelerine,gelişimlerine :)) Allahtan bende bulantı çıkarma filan yok ama iştahta epey bi azalma var..sıcaklardanmı anlamadım gitti..neyseki bizim oğlanda iyi çıktı gönlüm rahat
slm kızlar..geldim hastaneden..bebişimi yine tam olarak göremedim zaten randevusuz gittiğimden doktorunda çok vaktini almak istemedim..ama yinede ayaklarını falan tam gördüm..çok şükür bir yaramazlık yok..2300gr olmuş..kilosu gayet iyi dedi.bende 1200gr vermişim..şurup verdi içinde vitamin falan varmış iştah artırıcı özelliği varmış..günde 1ölçek iç mutlaka dedi..içim öyle bir rahatldıki anlatamammkaydirigubbakcemile3
ani hava değişimlerinden falan dedi doktor..bide artık sonlara yaklaştıkça kimi hamilelerde iştah azalması görülürmüş normalmiş..
aslında deli gibi temizlik yapmak evi temizlemek istiyorum ama biraz yapıyorum kötü oluyorum bide korkuyorum ya ağır kaldırırım bi şey falan olur diye yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik biraz daha yapmayayım diyorum ev pis aslında yani hep üsten temizlik yapıyorm ama neyse odamız yeniden gelicek gelsin artık annem gelmeden temizlikçi çağırırım annemde gelince mutfağı falan temizler artık
selam ben geldim...
hoşbuldum fırtınakuşu?nbr?ya böyle olmazdı buralar bu saatte niye böyle acep???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?