2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mşL.bbebeğine canım kacıncı haftadasın 2300 cok ii valla benm bebem 1 hafta önce 2 kilocuktu pzt.günü gidicem inş.kilo aldığını duyarımm boshayallersmile

almıştır tatlım merak etme bu haftalarda çok kg alırmış zaten bebişler..bana bol bol istirahat et ayaklarını uzat bu haftalar önemli yorma kendini dedi doktor..

saol siercim..kaç gündür hiçbişey yiyemiyordum zorla yiyincede çıkarıyordum..bugün sabah dr.u aradım kilo verdiğimi çok iştahsız olduğumu falan söyledim.gel bakalım bir dedi..o yüzden randevusuz gittim..ama gidene kadarda öldüm..oda kilo vermişmidir diye çook korktum çok şükür korktuğum başıma gelmedi:Saruboceq:

gündüz hareketliyim dükkandayım felan iyiyim felan ama aksamları öle bir acısı cıkıyor ki dinlenmiyorum doğrusu belkide ondan kilo almıyordur bilemiorum neyse sağlığı yerinde olsunda bebiklerimizin gerisi boş kızlar

tatlım gecmiş olsun ALLAH yardım ediyor işte bak bebeğinin masallahı varmış

Anladım cnm..bebişler biz yemesekte merak etme allahımın işi işte onlar bizden ,depolarımızdan devam ediyolar büyümelerine,gelişimlerine :)) Allahtan bende bulantı çıkarma filan yok ama iştahta epey bi azalma var..sıcaklardanmı anlamadım gitti..neyseki bizim oğlanda iyi çıktı gönlüm rahat

ani hava değişimlerinden falan dedi doktor..bide artık sonlara yaklaştıkça kimi hamilelerde iştah azalması görülürmüş normalmiş..

sevindim senin adına...

ani hava değişimlerinden falan dedi doktor..bide artık sonlara yaklaştıkça kimi hamilelerde iştah azalması görülürmüş normalmiş..

Hımm anlaşılmıştır :)) sanırım bende ikiside var bu günlerde..neyse sağlık olsun en büyük derdimiz bu olsun..

ben de girişince bir gayret temizlik yapıyorum. sonra da yorulunca kızım daha az kıpırdıyor, acaba bişey mi oldu diye korkuyorum... bir daha temizlik falan yapmayacam demeye başlıyorum:) bir de babasına mızıldanıyorum tabi. yardım etmedin bana, senin yüzünden kızım da yoruldu diyorum.

oh arada yemeimi yedim canımın istediği yapıp pişmeye bıraktım onuda 2 saat sonra yerim zaten habire yiyorum bende 13 kilo aldım toplam dr önemli değil dedi bi 60 lık kadın vardır bi 70 lik dedi haha sanki rakı :))) o yüzden takma dedi zaten pek taktığım yok ya:)

dolap içi örtüsü (kapitone)siparişi verdim.grii simli olandan kumaşı dikilmesi hepsi 50 tl.
bir de tac ın nevresim kumaşından beğendim 35 tl ye tek kişilik onu diktiriyorum hastaneye
götürücem ama çokk tatlı bir mavi rengi çok hoş cumartesi alıcam hepsini birlikte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…