2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anne olacaksın değişik duygular deneyimleyeceksin sonra düzenin kurup başlarsın sen temelli mi bırakıyorsun ben geçmişi bilmiyorum ?

yok canım temmeli bırakmıyorumda herkes nasıl bırakacaksın filan diyo deli oluyorum annesinle hep birşeyleri eksik büyümektense annesi gerektiğinde yanında olsun herşeyi tam olsun taraftarıyım

hosbulduk kızlarrr.park yatak sundan aldım ; (silivride beğenmistim bunu 200'e veriyodu,hasim iscan geçitinde 150 ye aldım.) yesil olanı aldım.

oyun parkı lux | oyun park | papetto ocuk gereleri

cok güzelmiş güle güle kullansın

çok ciciymiş tatlım güle güle kullansın meleğin inşallah
bend ekrafttan almayı düşünüyorum ama kesin net karar veremedim buda çok şekermiş fiyatıda çok uygun

çok güzelmiş güle güle kullanın . Ben de

BABY MAX, | Babymax 3'L Set Pembe, | Oyun Park ve Park Yataklar,, | kraft,baby max,chicco,avent,maxi cosi,babybjrn,camino,medela gs pompas,lansinoh gspedi,oyun park,yrte,fisher price,playskool,sunnybaby oto koltuu,anakuca,ikiz bebek arabas,ift ynl be

bundan aldım. Setin içindeki nevresimi yastığı hepsini yıkadım birşey de olmadı. Bu site güzel çalışıyor memnun kaldım.

bend ekrafttan almayı düşünüyorum ama kesin net karar veremedim buda çok şekermiş fiyatıda çok uygun

çok güzelmiş cnm park yatağınız iyi günlerde kullanın

sağol cnm yediklerim bebişime yarasın

Tesekkür ederim kızlarrrr. opuyorumnanaktan Bı de bunu aldık dün.

http://www.minikbaby.com/pinfo.asp?pid=1888

cnm çamlıcadaki yeri çok büyük e bebek in ben oradan aldım sütyeni kalkanı falan,yakınsan oraya bak istersen
kalkan çok komik ben denedim, evlere şenlik bi görüntüsü var

yaa iyi bari izleriz bakalım
o zaman sen kullanamazsın ben atletsixz neyim çıkmam genelde çok sıcakalrda fırlatırım sıcaklarda ama hem atlet hem sütyen çok zor olur aslında evde yelkenler fora olurdumda şimdi anladım kadarıyla kayınpeder de sürekli bizde olucak malesef lohusa evinde ne işi varsa en azından toparlar briaz olsun ama o kalkanlarlaa sorma füze gibim olucak da napalım artıkın kaydirigubbakcemile3

bu da şekermiş. güle güle kullanın...

damla hoşgeldinn...
biz de bu hafta sonu parkyatak işini hallediyoruz ay yarın annem
geliyor...yarından itibaren çok sık giremem sanırım...
offf midem bulanıyor bu aralar yaaa...

defnecim, sen nereden almayı planlıyorsun? marka, fiyat ne durumda?

krafta baktım Haşim İşcanda bir dükkanda 504 modelini 200 e kadar verebilirim dedi nakitte. model hoşuma gitti. fiyat nasıl, alan, inceleyen var mı?

Merhaba herkese. Sohbete ortadan dalmak gibi oalcak ama... Ben de Ağutos anneleri listesindeki anne adaylarından biriyim. Kullanıcı adım değiştiği için eski nickimle yer alıyorum listede. Bugün mesaj attım hallisna'ya değiştirmesi için.
Artık son haftalara geldik. Umarım hepimiz sağlıklı ebekleri sağlıklı doğumlarla dünyaya getiren sağlıklı anneler oluruz.

Bu pierre cardin koltuğu çok görmek istedim ama yakından hiçbiryerde bulamadım , bel desteği var mı , kumaşı nasıl yumuşak mı kemer takma yerleri nasıl çok önemliydi . 1 sene kullanacaklar sonuçta fiyatı ve renkleri çok güzel ama görmeden de alamadım, sonuçta güvenlik ve konforda önemli konu.

Biz de ;

Auto- Fix Fast Çocuk Güvenlik Oto Koltuğu

aldık, bel desteği falan çok güzel, güvenlik ödülleri de var biraz tuzlu gerçi 435 idi 100 tl'lik hediye çeki verdiler onunla ciciler aldım kuzuşa.

aa buda süpermiş herşeysi içinde kampanya yapmışlar
yaa acaba bundan mı alsam kullanıp memnun olanlarla konuştunmu hiç şekercim yani ürün hakkında yeterli araştırma varmı

Tesekkür ederim kızlarrrr. opuyorumnanaktan Bİ de bunu aldık dün.

minikbaby | Pierre Cardin Tenteli Taşıma Koltuğu

ay buda çok cici daha bende alıcam anakucağı oof anam ooffff bitmiyor al al al bit bit bit bir sürü moneyyy

gerçekten öylemiymiş.çünkü ben geceleri bebeğim yüzünden uykusuzluk çekmedim hiç.hiç hareketini hissetmiyorum geceleri.sadece kalçamda ağrı var.
bi de oda arkadaşım 1 saattir karadeniz müzikleri çalıyor benimki çıldırdı.eğer hareketinde bi sıkıntı hissedersem hemen karadeniz müzikleri çalıcam

cnm çamlıcadaki yeri çok büyük e bebek in ben oradan aldım sütyeni kalkanı falan,yakınsan oraya bak istersen
kalkan çok komik ben denedim, evlere şenlik bi görüntüsü var

İkisi de bana aynı uzaklıkda krokisine bir bakalım eşim bulur herhalde yerini , daha büyükse oraya gideyim hem kızıltopraktakiler bir alemler :))

Benim de annem yazlıkta sanırım teyzem ve eniştemle beraber gelecekler eniştemi satamıyorlar , o da bütün gün oturur evde nasıl olacak bilmiyorum :)) Artık ben üst kattan aşağya inmem zaten sezeryan olursa diye şimdiden düşünüyorum bu merdiven işini ...

Eğer öyleyse ben de şanslı annelerden olacağım. Geceleri bir iki gece hariç rahat uyuyorum hep. Kalça ağrısı bende de var. Sanırım sürekli yan yatmaktan oluyor, büyük ağırlık biniyor kemiklere.

krafta baktım Haşim İşcanda bir dükkanda 504 modelini 200 e kadar verebilirim dedi nakitte. model hoşuma gitti. fiyat nasıl, alan, inceleyen var mı?

valla ne bilim ya kraft yada chicconun ürünlerini övdüklerinden ben kraft dedim bakmıştımda bi kaç yerde park yatağına hoşuma gitmişti ama kesin karar vermedim
ebrunun verdiği sitedeki süpermiş içinde herşeysi var fiyatı da çok çok uygun du bakalım biraz daha araştıram

güle güle kullansın melekcanın
evet bunlarda çok güzel ama çok pahalı ancak abimler almak isterse hediye olaraktan derim bundan alın diyee kaydirigubbakcemile3

evet canım yaa çok kişiden duydum bunu aşağı yukarı aynı oluyormuş :hulya:
o kalça ağrısı bende de var oof off gece kalktığımda kitlenmiş vaziyette oluyorum yürüdükçe açılıyor adım atamiyorum ilk etapta sonra işte hamile yengeç yürüyüşü modunda açılıyorum en sonunda normale dönüyorum kaydirigubbakcemile3
bende gitmedim çamlıcaya iki kere gitme deneyimi yaşadık bulamadık döndük benim kocam yol bulma özürlüdür de kaydirigubbakcemile3 neyse öğrenmiş birinden tam olarak güyya artık buluruz herhalde
valla benim babam gelir bi saat maksimum durur gider zaten sıkılır bağlasan durmaz ama eşimin babası annesiyle ediylen büdü gibiler ayrılmıyorlar adam karısını bırakıpta gitmez ama ben salonda emzircem muhtemelen koltukalrım çok rahat valla içerde yatak üzerinde iki büklüm saatlerce emzirirken bel fıtığı olurum kusura bakmasın derim mutfağa geçer belki öyle öyle rahatsız olurda gider
yaa üzülüyorumda böyle düşündüğüme çok iyi insanlar çünkü ama zaten canımız burnumuzda olucak anlayışlı olurlar inşallah

Eğer öyleyse ben de şanslı annelerden olacağım. Geceleri bir iki gece hariç rahat uyuyorum hep. Kalça ağrısı bende de var. Sanırım sürekli yan yatmaktan oluyor, büyük ağırlık biniyor kemiklere.

ne güzel işte uyku önemli çünkü ama o kalça ağrısı yukarda da yazdım benim kabuslarımdan biri

Merhabalar kızlar.nasılsınız?
Ben bugece hiç uyuyamadım yaa gerçi zaten son 1 aydır filan hiç güzel ve kaliteli uyuyamıyorum..bari şu son aylarda güzel güzel uyusak zaten bebişler doğunca uykusuz günler geceler bizi bekliyor olacak ( uykuyuda çok severim ama uyuyamıyom işte..iznimede 20 gün filan kaldı..ya sabır çekiyorum valla yaa..

merhaba canım allah yardımcın olsun hem uykusuz hem çalışmak çok zor
ben çok uzun süredir uykusuzum ama eskidende öyleydim başlarında biraz iyi uyuyordum ama sonra gitti bitti uyku artık sabır canım sabır başka birşey gelmez elden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…