Hosbulduk kızlarrr.PArk yatak sundan aldım ; (Sİlivride beğenmistim bunu 200'e veriyodu,Hasim İScan geçitinde 150 ye aldım.) YEsil olanı aldım.
OYUN PARKI LUX | Oyun Park | Papetto ocuk Gereleri
günaydın canım
afiyet olsunn
uykuda yediklerinizde yarasın kızınla sanabayanssulusmile
anne olacaksın değişik duygular deneyimleyeceksin sonra düzenin kurup başlarsın sen temelli mi bırakıyorsun ben geçmişi bilmiyorum ?
hosbulduk kızlarrr.park yatak sundan aldım ; (silivride beğenmistim bunu 200'e veriyodu,hasim iscan geçitinde 150 ye aldım.) yesil olanı aldım.
oyun parkı lux | oyun park | papetto ocuk gereleri
çok ciciymiş tatlım güle güle kullansın meleğin inşallah
bend ekrafttan almayı düşünüyorum ama kesin net karar veremedim buda çok şekermiş fiyatıda çok uygun
bend ekrafttan almayı düşünüyorum ama kesin net karar veremedim buda çok şekermiş fiyatıda çok uygun
çok güzelmiş cnm park yatağınız iyi günlerde kullanın
sağol cnm yediklerim bebişime yarasın
yok canım temmeli bırakmıyorumda herkes nasıl bırakacaksın filan diyo deli oluyorum annesinle hep birşeyleri eksik büyümektense annesi gerektiğinde yanında olsun herşeyi tam olsun taraftarıyım
cok güzelmiş güle güle kullansın
yarın da tuvalet alışkanlığı konusu varmış konukları prof. & psikologmuş denk gelirse seyrederiz yine.
Ben sütyeni hiç sevmem ama atletten de nefret ederim karda bile giyemem , hele ki ağustosta ben fenalıklar geçiririm artık :)) Biz de kızıltopraktaki şubesine gideceğiz haftasonu, kartta çıkartmışlardı . Bu kalkanları sütyenin içine sokar üstüne gecelik giyince bir de memişler şiş olursa acaip görünecek gibi geliyor kafamçokkarıştı
yarın da tuvalet alışkanlığı konusu varmış konukları prof. & psikologmuş denk gelirse seyrederiz yine.
Ben sütyeni hiç sevmem ama atletten de nefret ederim karda bile giyemem , hele ki ağustosta ben fenalıklar geçiririm artık :)) Biz de kızıltopraktaki şubesine gideceğiz haftasonu, kartta çıkartmışlardı . Bu kalkanları sütyenin içine sokar üstüne gecelik giyince bir de memişler şiş olursa acaip görünecek gibi geliyor kafamçokkarıştı
Günaydın kızlar, ben de kalktım,kahvaltı edicem birazdan.Beyoğlunda yağmur var çooook. Silivrideki yağmuru buraya getirdim .kaydirigubbakcemile3 Gök gürlüyo simdi.kaydirigubbakcemile3 Dün az yağmur vardı, park yatak ve anakucağımızı aldık.Az bi eksiğimiz kaldı. Siz nasılsınız kızlarrr ? BEn kahvaltımı yapıp gelicem. Öptük hepinizi.
damla hoşgeldinn...
biz de bu hafta sonu parkyatak işini hallediyoruz ay yarın annem
geliyor...yarından itibaren çok sık giremem sanırım...
offf midem bulanıyor bu aralar yaaa...
çok güzelmiş güle güle kullanın . Ben de
BABY MAX, | Babymax 3'L Set Pembe, | Oyun Park ve Park Yataklar,, | kraft,baby max,chicco,avent,maxi cosi,babybjrn,camino,medela gs pompas,lansinoh gspedi,oyun park,yrte,fisher price,playskool,sunnybaby oto koltuu,anakuca,ikiz bebek arabas,ift ynl be
bundan aldım. Setin içindeki nevresimi yastığı hepsini yıkadım birşey de olmadı. Bu site güzel çalışıyor memnun kaldım.
Tesekkür ederim kızlarrrr. opuyorumnanaktan Bİ de bunu aldık dün.
minikbaby | Pierre Cardin Tenteli Taşıma Koltuğu
bende öyle uyuyabilsem keşke hep uyanığım yarım yamalak uyuyorum aylardır hep uyanığım hep uyanığım :gitme:
benim bir arkadaşım haziranda doğum yaptı aynı diyor uyku düzeni karnındayken nasılsa öyleymiş kızlar yani geeceeleri bizleri uyutmuyorsa muhtemelen doğduktan sonrada uyutmuycakmış boshayallersmile
cnm çamlıcadaki yeri çok büyük e bebek in ben oradan aldım sütyeni kalkanı falan,yakınsan oraya bak istersen
kalkan çok komik ben denedim, evlere şenlik bi görüntüsü var
gerçekten öylemiymiş.çünkü ben geceleri bebeğim yüzünden uykusuzluk çekmedim hiç.hiç hareketini hissetmiyorum geceleri.sadece kalçamda ağrı var.
bi de oda arkadaşım 1 saattir karadeniz müzikleri çalıyor benimki çıldırdı.eğer hareketinde bi sıkıntı hissedersem hemen karadeniz müzikleri çalıcam
krafta baktım Haşim İşcanda bir dükkanda 504 modelini 200 e kadar verebilirim dedi nakitte. model hoşuma gitti. fiyat nasıl, alan, inceleyen var mı?
güle güle kullansın melekcanınBu pierre cardin koltuğu çok görmek istedim ama yakından hiçbiryerde bulamadım , bel desteği var mı , kumaşı nasıl yumuşak mı kemer takma yerleri nasıl çok önemliydi . 1 sene kullanacaklar sonuçta fiyatı ve renkleri çok güzel ama görmeden de alamadım, sonuçta güvenlik ve konforda önemli konu.
Biz de ;
Auto- Fix Fast Çocuk Güvenlik Oto Koltuğu
aldık, bel desteği falan çok güzel, güvenlik ödülleri de var biraz tuzlu gerçi 435 idi 100 tl'lik hediye çeki verdiler onunla ciciler aldım kuzuşa.
evet canım yaa çok kişiden duydum bunu aşağı yukarı aynı oluyormuş :hulya:gerçekten öylemiymiş.çünkü ben geceleri bebeğim yüzünden uykusuzluk çekmedim hiç.hiç hareketini hissetmiyorum geceleri.sadece kalçamda ağrı var.
bi de oda arkadaşım 1 saattir karadeniz müzikleri çalıyor benimki çıldırdı.eğer hareketinde bi sıkıntı hissedersem hemen karadeniz müzikleri çalıcam
bende gitmedim çamlıcaya iki kere gitme deneyimi yaşadık bulamadık döndük benim kocam yol bulma özürlüdür de kaydirigubbakcemile3 neyse öğrenmiş birinden tam olarak güyya artık buluruz herhaldeıkisi de bana aynı uzaklıkda krokisine bir bakalım eşim bulur herhalde yerini , daha büyükse oraya gideyim hem kızıltopraktakiler bir alemler :))
Benim de annem yazlıkta sanırım teyzem ve eniştemle beraber gelecekler eniştemi satamıyorlar , o da bütün gün oturur evde nasıl olacak bilmiyorum :)) Artık ben üst kattan aşağya inmem zaten sezeryan olursa diye şimdiden düşünüyorum bu merdiven işini ...
Eğer öyleyse ben de şanslı annelerden olacağım. Geceleri bir iki gece hariç rahat uyuyorum hep. Kalça ağrısı bende de var. Sanırım sürekli yan yatmaktan oluyor, büyük ağırlık biniyor kemiklere.
Merhabalar kızlar.nasılsınız?
Ben bugece hiç uyuyamadım yaagerçi zaten son 1 aydır filan hiç güzel ve kaliteli uyuyamıyorum..bari şu son aylarda güzel güzel uyusak zaten bebişler doğunca uykusuz günler geceler bizi bekliyor olacak ( uykuyuda çok severim ama uyuyamıyom işte..iznimede 20 gün filan kaldı..ya sabır çekiyorum valla yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?