benim aldığım park yatak seti çok güzel , nevresimi yatakları da güzel, yıkadım birşey de olmadı. Önceden park yatak kurma tecrübemiz olmadığından kurarken kafamız karışmıştı ama internetten park kurma video diye arama yaptım video çıktı superdi adım adım kuruyor adam biz de böylece öğrenmiş oldu kurması da kolay, site super çalışıyor hemen tertemiz gönderdiler . Ben bir de ordan kraftın sallanan ninni çalan , mama sandalyesi olan sleeper beşiğinden de aldım ama galiba bitmiş baktım şimdi fiyatı da en uygun burdaydı.
merhaba canım allah yardımcın olsun hem uykusuz hem çalışmak çok zor
ben çok uzun süredir uykusuzum ama eskidende öyleydim başlarında biraz iyi uyuyordum ama sonra gitti bitti uyku artık sabır canım sabır başka birşey gelmez elden
benim aldığım park yatak seti çok güzel , nevresimi yatakları da güzel, yıkadım birşey de olmadı. Önceden park yatak kurma tecrübemiz olmadığından kurarken kafamız karışmıştı ama internetten park kurma video diye arama yaptım video çıktı superdi adım adım kuruyor adam biz de böylece öğrenmiş oldu kurması da kolay, site super çalışıyor hemen tertemiz gönderdiler . Ben bir de ordan kraftın sallanan ninni çalan , mama sandalyesi olan sleeper beşiğinden de aldım ama galiba bitmiş baktım şimdi fiyatı da en uygun burdaydı.
ben geldim ama herkesler gittimi yoksa nolduysa 11 den önce uyanamaz oldum eşimi gönderiyorum aman daha erken 5 dk daha yatayım diyorum hop bi bakıyorum saat 11 gerçi kalkıp napıcam nasılsa gece uyayamıyorum en iyisi uyuyabildiğinde uyumak aslında evi toparlamam ütü yapmam lazım ama kim yapıcak :)
afiyet olsun cnm
bende ütümü yapayım en iyisi yeter bu kadar tembellik yarın eşimin giyeceği kalmadı çamaşır falan atayım makinaya hem azcık hareket etmiş olurum. Sonrada üşenmezsem inşallah çarşıya gidicem
İkisi de bana aynı uzaklıkda krokisine bir bakalım eşim bulur herhalde yerini , daha büyükse oraya gideyim hem kızıltopraktakiler bir alemler :))
Benim de annem yazlıkta sanırım teyzem ve eniştemle beraber gelecekler eniştemi satamıyorlar , o da bütün gün oturur evde nasıl olacak bilmiyorum :)) Artık ben üst kattan aşağya inmem zaten sezeryan olursa diye şimdiden düşünüyorum bu merdiven işini ...
Kızlar birşey soracağım, konu da açtım bununla ilgili ama uğrayan olmadı.
35 haftalık hamileyim. Benim son bir aydır filan el parmaklarımın kemiklerinde ve ayaklarımın taban ve topuk kemiklerinde tuhaf bir ağrı var. Sanki oklavayla dövülmüş gibi ya da hani saatlerce yürüdükten sonra topuklarda hissedilen sızı gibi; üzerine basınca ya da parmaklarımı kıvırıp açınca çok acıyor. Ve işin ilginci bu yataktan yeni kalkarken veya hareketsiz durunca artıyor, biraz hareket edince yürüyünce azalıyor. Ellerimi kullanmadığım zaman da parmaklarımdaki artıyor, elle bir iş yapınca azalıyor.
Önce ayaklarımda başladı ve vücut ağırlığım arttığı için kemiklerim zorlanıyor diye düşündüm ama ellerimdekine ve dinlemiş haldeyken ayağa kalktığımda acıyı daha çok hissetmeme bir anlam veremiyorum.
Bu durumu yaşayan veya sebebi hakkında bir fikri olan var mı?
geçmiş olsun, benim kalçamda , bağlarımda oluyor ama senin söylediğin gibi değil. B vitamini / magnezyum eksikliği / bel fıtığı / kreçlenme / bebişin sinirlerine baskı yapması bile sebep olabilir. Dr.'a danıştın mı ?
Kızlar birşey soracağım, konu da açtım bununla ilgili ama uğrayan olmadı.
35 haftalık hamileyim. Benim son bir aydır filan el parmaklarımın kemiklerinde ve ayaklarımın taban ve topuk kemiklerinde tuhaf bir ağrı var. Sanki oklavayla dövülmüş gibi ya da hani saatlerce yürüdükten sonra topuklarda hissedilen sızı gibi; üzerine basınca ya da parmaklarımı kıvırıp açınca çok acıyor. Ve işin ilginci bu yataktan yeni kalkarken veya hareketsiz durunca artıyor, biraz hareket edince yürüyünce azalıyor. Ellerimi kullanmadığım zaman da parmaklarımdaki artıyor, elle bir iş yapınca azalıyor.
Önce ayaklarımda başladı ve vücut ağırlığım arttığı için kemiklerim zorlanıyor diye düşündüm ama ellerimdekine ve dinlemiş haldeyken ayağa kalktığımda acıyı daha çok hissetmeme bir anlam veremiyorum.
Bu durumu yaşayan veya sebebi hakkında bir fikri olan var mı?
sebebi hakkında hiçbir fikrim yok ama aynısı bende de oluyor.özellikle gece eğer tuvalete kalkarsam ayağımı yere bastığım anda sanki topuklarımın yanına müthiş basınç yapılıyormuş gibi acıyor.bir de ellerim uyuşuyor.sonra da sabah kalkıp 2 dahkika yürüyorumö ve açılıyor.normal olsa gerek bunlar tıpkı kalça ağrısı gibi.
Evet en çok gece tuvalete kalkınca süzerine basarken zorlanıyorum. Demek normal birşey bu.
selam kızlar atv de kaan kocatepe çıkacakmış birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?