2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim aldığım park yatak seti çok güzel , nevresimi yatakları da güzel, yıkadım birşey de olmadı. Önceden park yatak kurma tecrübemiz olmadığından kurarken kafamız karışmıştı ama internetten park kurma video diye arama yaptım video çıktı superdi adım adım kuruyor adam biz de böylece öğrenmiş oldu kurması da kolay, site super çalışıyor hemen tertemiz gönderdiler . Ben bir de ordan kraftın sallanan ninni çalan , mama sandalyesi olan sleeper beşiğinden de aldım ama galiba bitmiş baktım şimdi fiyatı da en uygun burdaydı.

akşam bi kociş gelsin de ona gösteririm benimde aklıma çok yattı senin park yatak du bakalım şekercim dedesi alıcaktı ondan haber bekliyoruz satın almak için yoksa bana kals açoktan alıcamda
neyse ben çıkıyorum sonra konuşuruz yine öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

benimde biraz işlerim var onları yapmam lazım
ama nedense canımda hiç bişey yapmak istemiyo yaaa
neyse ben kalkimde şu işlerimi yapim

ben geldim ama herkesler gittimi yoksa nolduysa 11 den önce uyanamaz oldum eşimi gönderiyorum aman daha erken 5 dk daha yatayım diyorum hop bi bakıyorum saat 11 gerçi kalkıp napıcam nasılsa gece uyayamıyorum en iyisi uyuyabildiğinde uyumak aslında evi toparlamam ütü yapmam lazım ama kim yapıcak :)

Evet bari izinim başlasa ne güzel olurdu..napalım sabretcez dediğin gibi cnm..

Güle güle kullanın cnm..bizde park yatağı aldık ama daha kurmadık..bakalım becerebilcekmiyiz.yapamazsak netten bakarız artık..

Hoşgeldiinn..Ay ne güzel yat tabi napıcan kalkıpta..işler olur nasıl olsa akşama çok zaman var..

Ben de acıktım hem şimdi yemelik hem de akşam için birşeyler hazırlıyorum , görüşürüzzzzz

bende ütümü yapayım en iyisi yeter bu kadar tembellik yarın eşimin giyeceği kalmadı çamaşır falan atayım makinaya hem azcık hareket etmiş olurum. sonrada üşenmezsem inşallah çarşıya gidicem

afiyet olsun cnm

teşekkür edeirm yedik karnımız doydu şimdi kızımı hıkıcık tutar:)))

bende ütümü yapayım en iyisi yeter bu kadar tembellik yarın eşimin giyeceği kalmadı çamaşır falan atayım makinaya hem azcık hareket etmiş olurum. Sonrada üşenmezsem inşallah çarşıya gidicem

bende gezmek konusunda hiç üşenmem :))

libadiye caddesine çok yakın soyak varya orada , eşin bulur dediğin gibi

Kızlar birşey soracağım, konu da açtım bununla ilgili ama uğrayan olmadı.
35 haftalık hamileyim. Benim son bir aydır filan el parmaklarımın kemiklerinde ve ayaklarımın taban ve topuk kemiklerinde tuhaf bir ağrı var. Sanki oklavayla dövülmüş gibi ya da hani saatlerce yürüdükten sonra topuklarda hissedilen sızı gibi; üzerine basınca ya da parmaklarımı kıvırıp açınca çok acıyor. Ve işin ilginci bu yataktan yeni kalkarken veya hareketsiz durunca artıyor, biraz hareket edince yürüyünce azalıyor. Ellerimi kullanmadığım zaman da parmaklarımdaki artıyor, elle bir iş yapınca azalıyor.
Önce ayaklarımda başladı ve vücut ağırlığım arttığı için kemiklerim zorlanıyor diye düşündüm ama ellerimdekine ve dinlemiş haldeyken ayağa kalktığımda acıyı daha çok hissetmeme bir anlam veremiyorum.
Bu durumu yaşayan veya sebebi hakkında bir fikri olan var mı?

geçmiş olsun, benim kalçamda , bağlarımda oluyor ama senin söylediğin gibi değil. B vitamini / magnezyum eksikliği / bel fıtığı / kreçlenme / bebişin sinirlerine baskı yapması bile sebep olabilir. Dr.'a danıştın mı ?

Yok geçen kontorlde bu kadar yoktu, ilk kez NST'ye girmenin heyecanı da olunca unutmuşum. Yarın kontrolüm var. Soracağım da bir de başka yaşayan var mı diye merak ettim. Magnezyum eksikliği çekiyorum aslında. Bacakta uyuşma çok oluyordu magnezyum takviyesi verdi doktor. O azaldı ama hala az yeterli olmayabilir belki kullandığım magnezyum. En yüksek dozla kullanıyorum. Günde üç sefer. Çok da ishal yapıyor. Kalıcı bir sorun olmasın da yoksa ben şikayetçi değilim. Bunlar tatlı acılar bebeğim için.

sebebi hakkında hiçbir fikrim yok ama aynısı bende de oluyor.özellikle gece eğer tuvalete kalkarsam ayağımı yere bastığım anda sanki topuklarımın yanına müthiş basınç yapılıyormuş gibi acıyor.bir de ellerim uyuşuyor.sonra da sabah kalkıp 2 dahkika yürüyorumö ve açılıyor.normal olsa gerek bunlar tıpkı kalça ağrısı gibi.

Evet en çok gece tuvalete kalkınca süzerine basarken zorlanıyorum. Demek normal birşey bu.

Ben de karnımı doyurdum 1 tane yemek pişirdim şimdi çıkıp bir duş alıp 2 saat uzanacam.... Kalkınca yemek işine devam edeceğim. Çok hamarat oldum bugün ama eşimin 2 gün sonra doğumgünü onun sevdiği yemekleri pişireyim kocişime. Görüşürüzzz

Evet en çok gece tuvalete kalkınca süzerine basarken zorlanıyorum. Demek normal birşey bu.

Ben bazı zamanlarda yürüyemiyorum bile topal karga gibiyim , sağ bacağım çalışmıyor, hele geceleri wcye zor gidiyorum , hepimiz aynı dertten müzdaripiz ama geçecekmiş dr öyle dedi. Ben magnezyum pastil kullanıyorum günde 3 kere ama düzenli de içemiyorum sinir oluyorum 2 saatte erimiyor bitmiyor sonunu kıtır kıtır yiyorum bitsin diye :))

O topuk ağrıları bendede oluyor ama ben yürüyüş ço yapınca veya yorulunca çok oluyor..sanırım ağırlığımız arttığı için kemik ve eklemler zorlanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…