2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet en çok gece tuvalete kalkınca süzerine basarken zorlanıyorum. Demek normal birşey bu.

Öncelikle Allah hepinizi bir avazada kurtarsın..
Bende 2009 Ağustos annesiyim..yazılarınızı okuyunca kendim ve çektiğim sıkıntılar geldi ..bunların aynısını yaşadım hatta birisi elimden tutarsa yürüyebiliyordum..çok canım yanardı ayağa kalkmak oturmak zulümdü..gece tuvalete kalkınca ayrı zulüm..ama doğum sonrası hepsi bir anda bitiyor..:lepi:kaydirigubbakcemile3
benim sorunum bebeğin başı sinirime bası yapıyordu sağ bacak iptaldi..sempatiksalakcinni

ArkadaŞlar hangİ pİŞİk kremİ ve banyo ÜrÜnlerİnİ almaya karar verdİnİz sİzce erken mİ zamanı mı almak İÇİn yardımcı olur musunuz?

Cnm bana sebamedi çok övdüler ne kadar araştırdıysam..o yüzden ben pişik kremi ve banyo ürünlerinin hepsini sebamed aldım..ki bende sebamed ürünlerini kendim içinde kullandığım için çok memnunum ayrıca.o yüzden bebişim içinde iyi olacağını tahmin ediyorum..Sende yavaştan al cnm sonuçta bozulacak şeyler değiller..yavaştan hazırlanmak lazım..hatta ben pişik kremini bebişimin hastane çantasınada koydum ne olur ne olmaz diye..

Hoşgeldin gözün aydın cnm..bebişinede kocaman bi maşallahhh..bu arada kilosu ne kadar gözüktü cnm..benimde biraz önden gidiyoda bebiş normal yapamayabilirim diye endişeleniyorum o yüzden sordum cnm..

Hoşgeldin gözün aydın cnm..bebişinede kocaman bi maşallahhh..bu arada kilosu ne kadar gözüktü cnm..benimde biraz önden gidiyoda bebiş normal yapamayabilirim diye endişeleniyorum o yüzden sordum cnm..[/QUOTE]

saol cnm.bende endişelenmeye başladım normal olmucak diye.annemde kızdı hayırlısı ne ise o olsun diye. 2930 gr çıktı kilosu.senin ne kadar.

meryem bebeğin kaç kilo neden normal doğum olmayabilir bende bu konuyu baya taktımda kafayı yakın bi arkadaşım bebeği 4 küsür olduğu için 38. haftada sezeryana aldılar

ben sordum sen yazmışsın maşallah bebeğine bende artık takmıyorum kafama hayırlısı neyse o olsun diyorum bi taraftan normal doğum isterken diğer taraftanda sezeryanda olur diyorum:)) tek korkum tansiyon hastane gidince fırlıyor çünkü doğumda da çıkar diye korkuyorum gerçi dr sakinleştirici falan yapıcaz dedi ama ben yinede tedirginim

meryem bebeğin kaç kilo neden normal doğum olmayabilir bende bu konuyu baya taktımda kafayı yakın bi arkadaşım bebeği 4 küsür olduğu için 38. haftada sezeryana aldılar

kesin normal olmucak diye bişi yokta.böle giderse iri olucak ve dr sezeryana alıcak.2930 çıktı kilosu.

bu arada 65.5 kilo olmuşum eyvahedigeldismilesinir oldum.13 kiloyu geçiyorum yavaş yavaş.allahtan boyum uzunda göstermiyorum.

offf 33 haftalık oldum hala benden iş bekliyorlar kafayı yicem...37.hafta gelsede gitsem artık:gitme:

Sabır cnm sabırrr hepimizeeeee..az kaldı artık..

saol cnm.yok yaptırmadım.37. haftada yapacmış öle dedi.çocuk iyice yerleşsin dedi.bende geriliyorum ama ellicek diye.yoksa korkmuyorum.kendinizi kasmadığınız sürece acımaz.

Yaa arkadaşlar geçen kk da okudum, bu çatı muayenesini bazı dr lar doğum anında doğum sancılarının başladığı zaman yapılması gerektiğini,çünkü önceden yapılan muayenelerde çatının durumu hakkında bilgi verilemeyeceğini filan söylüyolarmışş ve bu yüzdende çatı muayenesini yapmıyolarmış önceden..benim dr şimdilik hiç bişey demedi yapılcak yapılmıcak gibilerinden..

Hoşgeldinn..bebişinede maşallahhh:))sıkıntılar aşağı yukarı aynı zaten hepimiz kader arkadaşlarıyız bir nevi burda işte :)) bunlar tatlı dertler tabiiki napalım bebikler sağlıkla gelsinlerde biz katlanırız herşeye

bu arada 65.5 kilo olmuşum eyvahedigeldismilesinir oldum.13 kiloyu geçiyorum yavaş yavaş.allahtan boyum uzunda göstermiyorum.

boşveeeeeeeerkaydirigubbakcemile3doğumdan sonra bide ağustos anneleri zayıflıyor topiği açarız sonrasında gitsin kilolarkaydirigubbakcemile2

bu arada bebişi hala dönmeyen var mı? normal doğum istiyorum ama benim kızım inatla dönmemiş hala. gerçi doktor dönebilir hala diyor ama... yavaş yavaş yeri daralıyor, nasıl olacak bilmem. konuşuyorum arada, kızım üzme beni, hadi dön artık diyorum. artık bilmem beni dinleyecek mi...

merhabalar bende bakım ürünlerini sebamedin aldım dün gittik aldık 95 tl tuttu şampuan ve vucut şampuanını 500 ml aldık pişik kremi yüz kremi ve bebe yağı 5 parça aldım artık erken değil bencede alınabilir

Yaa arkadaşlar geçen kk da okudum, bu çatı muayenesini bazı dr lar doğum anında doğum sancılarının başladığı zaman yapılması gerektiğini,çünkü önceden yapılan muayenelerde çatının durumu hakkında bilgi verilemeyeceğini filan söylüyolarmışş ve bu yüzdende çatı muayenesini yapmıyolarmış önceden..benim dr şimdilik hiç bişey demedi yapılcak yapılmıcak gibilerinden..

valla cnm bende kesin bilmiyorum ne zaman doğrusu ama dr 37 de yapıcam dedi.

bende senle aynı durumdayım...benimkide ters duruyoo hemde haftalardır..benim drda döner daha diyo ama ben nedense umudumu tükettim..sezeryana alıştırmaya bakıyorum kendimieyvahedigeldismile

Hoşgeldin gözün aydın cnm..bebişinede kocaman bi maşallahhh..bu arada kilosu ne kadar gözüktü cnm..benimde biraz önden gidiyoda bebiş normal yapamayabilirim diye endişeleniyorum o yüzden sordum cnm..

saol cnm.bende endişelenmeye başladım normal olmucak diye.annemde kızdı hayırlısı ne ise o olsun diye. 2930 gr çıktı kilosu.senin ne kadar.[/QUOTE]

Benimde 32+0 da yani geçen hafta 2100 gr çıkmıştı oğlum :)) dr um böle giderse 4 ü görebilirsin demişti bir önceki randevumuzdada..ama bazen bebeklerin son haftalarda kilo alımları yavaşlayıp durabilirmiş bellide olmayabilir demişti..ama biz hep baştan beri 1 hafta önden gidiyoruz..napalım hayırlısı artık..

Buarada 13 kilo çok değilki ben 16 kilo aldım bugüne kadar (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…