Ben bazı zamanlarda yürüyemiyorum bile topal karga gibiyim , sağ bacağım çalışmıyor, hele geceleri wcye zor gidiyorum , hepimiz aynı dertten müzdaripiz ama geçecekmiş dr öyle dedi. Ben magnezyum pastil kullanıyorum günde 3 kere ama düzenli de içemiyorum sinir oluyorum 2 saatte erimiyor bitmiyor sonunu kıtır kıtır yiyorum bitsin diye :))
Evet en çok gece tuvalete kalkınca süzerine basarken zorlanıyorum. Demek normal birşey bu.
Kızlar birşey soracağım, konu da açtım bununla ilgili ama uğrayan olmadı.
35 haftalık hamileyim. Benim son bir aydır filan el parmaklarımın kemiklerinde ve ayaklarımın taban ve topuk kemiklerinde tuhaf bir ağrı var. Sanki oklavayla dövülmüş gibi ya da hani saatlerce yürüdükten sonra topuklarda hissedilen sızı gibi; üzerine basınca ya da parmaklarımı kıvırıp açınca çok acıyor. Ve işin ilginci bu yataktan yeni kalkarken veya hareketsiz durunca artıyor, biraz hareket edince yürüyünce azalıyor. Ellerimi kullanmadığım zaman da parmaklarımdaki artıyor, elle bir iş yapınca azalıyor.
Önce ayaklarımda başladı ve vücut ağırlığım arttığı için kemiklerim zorlanıyor diye düşündüm ama ellerimdekine ve dinlemiş haldeyken ayağa kalktığımda acıyı daha çok hissetmeme bir anlam veremiyorum.
Bu durumu yaşayan veya sebebi hakkında bir fikri olan var mı?
az kaldı az.bebeğini düşün rahatla en iyi terapi bence bebeklerimizin varlığı.offf 33 haftalık oldum hala benden iş bekliyorlar kafayı yicem...37.hafta gelsede gitsem artık:gitme:
yok cnm elle yapılıyor.açılma varmı yada çatı dar mı ona bakmak için.
ArkadaŞlar hangİ pİŞİk kremİ ve banyo ÜrÜnlerİnİ almaya karar verdİnİz sİzce erken mİ zamanı mı almak İÇİn yardımcı olur musunuz?
slm kızlar.ben geldim.doktordaydım.güzel haberlerle döndüm(kısmen).oğlum ii mşlh.kilosuda bayaaa iyi.o yüzden belki normal doğum yapamayabilirim.nst yede bağladılar.çünkü dün biraz bel ağrım olmuştu.oda iyi çıktı sancım yok.2 hafta sonra tekrar gidicem kontrole.sonrada hafatda bir ve iğrenç çatı muayenesi oılacak 37.haftada.ayy neyse çok konuştum bu kadar şimdilik.
az kaldı az.bebeğini düşün rahatla en iyi terapi bence bebeklerimizin varlığı.
meryem bebeğin kaç kilo neden normal doğum olmayabilir bende bu konuyu baya taktımda kafayı yakın bi arkadaşım bebeği 4 küsür olduğu için 38. haftada sezeryana aldılar
ArkadaŞlar hangİ pİŞİk kremİ ve banyo ÜrÜnlerİnİ almaya karar verdİnİz sİzce erken mİ zamanı mı almak İÇİn yardımcı olur musunuz?
offf 33 haftalık oldum hala benden iş bekliyorlar kafayı yicem...37.hafta gelsede gitsem artık:gitme:
saol cnm.yok yaptırmadım.37. haftada yapacmış öle dedi.çocuk iyice yerleşsin dedi.bende geriliyorum ama ellicek diye.yoksa korkmuyorum.kendinizi kasmadığınız sürece acımaz.
Öncelikle Allah hepinizi bir avazada kurtarsın..
Bende 2009 Ağustos annesiyim..yazılarınızı okuyunca kendim ve çektiğim sıkıntılar geldi ..bunların aynısını yaşadım hatta birisi elimden tutarsa yürüyebiliyordum..çok canım yanardı ayağa kalkmak oturmak zulümdü..gece tuvalete kalkınca ayrı zulüm..ama doğum sonrası hepsi bir anda bitiyor..:lepi:kaydirigubbakcemile3
benim sorunum bebeğin başı sinirime bası yapıyordu sağ bacak iptaldi..sempatiksalakcinni
bu arada 65.5 kilo olmuşum eyvahedigeldismilesinir oldum.13 kiloyu geçiyorum yavaş yavaş.allahtan boyum uzunda göstermiyorum.
ayaklarım davul olmuş ben biraz uzanayım
bu arada bebişi hala dönmeyen var mı? normal doğum istiyorum ama benim kızım inatla dönmemiş hala. gerçi doktor dönebilir hala diyor ama... yavaş yavaş yeri daralıyor, nasıl olacak bilmem. konuşuyorum arada, kızım üzme beni, hadi dön artık diyorum. artık bilmem beni dinleyecek mi...
Hoşgeldin gözün aydın cnm..bebişinede kocaman bi maşallahhh..bu arada kilosu ne kadar gözüktü cnm..benimde biraz önden gidiyoda bebiş normal yapamayabilirim diye endişeleniyorum o yüzden sordum cnm..
bu arada 65.5 kilo olmuşum eyvahedigeldismilesinir oldum.13 kiloyu geçiyorum yavaş yavaş.allahtan boyum uzunda göstermiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?