boşveeeeeeeerkaydirigubbakcemile3doğumdan sonra bide ağustos anneleri zayıflıyor topiği açarız sonrasında gitsin kilolarkaydirigubbakcemile2
ben sebamed aldım. daha önce burada biri tavsiye etmişti. Eczane mizde.com | Eczane, Gzellik, Salk, Kozmetik,Avene sitesinde baya indirim vardı. oradan aldım. bugün tekrar bakmıştım siteye indirim var yine...
Yaa arkadaşlar geçen kk da okudum, bu çatı muayenesini bazı dr lar doğum anında doğum sancılarının başladığı zaman yapılması gerektiğini,çünkü önceden yapılan muayenelerde çatının durumu hakkında bilgi verilemeyeceğini filan söylüyolarmışş ve bu yüzdende çatı muayenesini yapmıyolarmış önceden..benim dr şimdilik hiç bişey demedi yapılcak yapılmıcak gibilerinden..
valla cnm bende kesin bilmiyorum ne zaman doğrusu ama dr 37 de yapıcam dedi.
saol cnm.bende endişelenmeye başladım normal olmucak diye.annemde kızdı hayırlısı ne ise o olsun diye. 2930 gr çıktı kilosu.senin ne kadar.
sezeryan falan olsa çatı muayenesine falan gerek olmaz dimiieyvahedigeldismile
bu arada bebişi hala dönmeyen var mı? normal doğum istiyorum ama benim kızım inatla dönmemiş hala. gerçi doktor dönebilir hala diyor ama... yavaş yavaş yeri daralıyor, nasıl olacak bilmem. konuşuyorum arada, kızım üzme beni, hadi dön artık diyorum. artık bilmem beni dinleyecek mi...
sezeryan falan olsa çatı muayenesine falan gerek olmaz dimiieyvahedigeldismile
bu arada bebişi hala dönmeyen var mı? normal doğum istiyorum ama benim kızım inatla dönmemiş hala. gerçi doktor dönebilir hala diyor ama... yavaş yavaş yeri daralıyor, nasıl olacak bilmem. konuşuyorum arada, kızım üzme beni, hadi dön artık diyorum. artık bilmem beni dinleyecek mi...
işte mesela çatı dar derse dr zaten 38 den sonra sezercik oluyosempatiksalakcinni
merhabalar bende bakım ürünlerini sebamedin aldım dün gittik aldık 95 tl tuttu şampuan ve vucut şampuanını 500 ml aldık pişik kremi yüz kremi ve bebe yağı 5 parça aldım artık erken değil bencede alınabilir
Ben son haftada bebişleri dönenleri duydum o yüzden merak etme daha zamanı var :))
yok cnm..sezeryana karar verilirse doğumun için yapılmıyorr..tırsak seniiii
bir de sabun almak gerekmiyor muydu.ayrıca yüz kremini bebek için dimi.
Öncelikle Allah hepinizi bir avazada kurtarsın..
Bende 2009 Ağustos annesiyim..yazılarınızı okuyunca kendim ve çektiğim sıkıntılar geldi ..bunların aynısını yaşadım hatta birisi elimden tutarsa yürüyebiliyordum..çok canım yanardı ayağa kalkmak oturmak zulümdü..gece tuvalete kalkınca ayrı zulüm..ama doğum sonrası hepsi bir anda bitiyor..:lepi:kaydirigubbakcemile3
benim sorunum bebeğin başı sinirime bası yapıyordu sağ bacak iptaldi..sempatiksalakcinni
Ben sabununuda aldım vücudunu yıkamak için..yüz kremi mi ? bebeklere yüz kremide mi oluyomuş? ben hiç duymamıştım..
Ben sabununuda aldım vücudunu yıkamak için..yüz kremi mi ? bebeklere yüz kremide mi oluyomuş? ben hiç duymamıştım..
ben vucut köpüğü aldım sebamedin, sabun almadım. e-bebekten aldım fiyatları uygundu tarihleri de tazeydi. şampaun,köpük, yağ, losyon, yüz kremi, yağlı mendil v.s. ne varsa aldım :)) bünchen de iyi arkadaşım almanyadan getirmişti arkadaşımız doğurduğunda kullandı bir problem olmadı. Ama neyin alerji yapacağı belli olmuyor, kardeşimin bebeklerine nivea dalin alerji yapmıştı. sebamed en garantisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?