2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben sebamed aldım. daha önce burada biri tavsiye etmişti. Eczane mizde.com | Eczane, Gzellik, Salk, Kozmetik,Avene sitesinde baya indirim vardı. oradan aldım. bugün tekrar bakmıştım siteye indirim var yine...

evet orda baya uygundu ama bir kaç yorumda son kullanma tarihleri bitmeye yakın olanları yolluyorlar diye okudum o yüzden almadım dışardan aldık ama yine indirimli oldu benim aldığım yerde de %20 indirim vardı artık ordan aldım

sezeryan falan olsa çatı muayenesine falan gerek olmaz dimiieyvahedigeldismile

saol cnm.bende endişelenmeye başladım normal olmucak diye.annemde kızdı hayırlısı ne ise o olsun diye. 2930 gr çıktı kilosu.senin ne kadar.

Benimde 32+0 da yani geçen hafta 2100 gr çıkmıştı oğlum :)) dr um böle giderse 4 ü görebilirsin demişti bir önceki randevumuzdada..ama bazen bebeklerin son haftalarda kilo alımları yavaşlayıp durabilirmiş bellide olmayabilir demişti..ama biz hep baştan beri 1 hafta önden gidiyoruz..napalım hayırlısı artık..

Buarada 13 kilo çok değilki ben 16 kilo aldım bugüne kadar ([/QUOTE]

hayırlısı olsun alacağımız aldık şurda kaldı bir ay nolursa olcak

Ben son haftada bebişleri dönenleri duydum o yüzden merak etme daha zamanı var :))

sezeryan falan olsa çatı muayenesine falan gerek olmaz dimiieyvahedigeldismile

yok cnm..sezeryana karar verilirse doğumun için yapılmıyorr..tırsak seniiii

benimkine doktor"başıyla geliyor"dedi ama.bizim sorunumuzda plesenta.sol yana yaslı idi üste doğru bu muayenede ortaya gelmiş nesıl oluyosa artık.yolları kapatmışmı dedim. "yok" dedi doktor ama endişelendim biraz.

işte mesela çatı dar derse dr zaten 38 den sonra sezercik oluyosempatiksalakcinni

Ki geneldede dar diyolarr!!! nedense 10 kişiden 8 ine çatın dar deniyor valla benim bazen bu muhabbetede pek inanasım gelmiyor açıkçası..malum dr lar sezeryandan yana olduğu için birinci bahaneleri bu gibime geliyor benim.. o yüzden normal doğumu destekleyen dr lar edinmek en iyisi ama artık bu saatten sonrada dr değiştirilmez..yada normal doğumu çok istediğimizi belirtmekte fayda olabilir..

Ben son haftada bebişleri dönenleri duydum o yüzden merak etme daha zamanı var :))

yok cnm..sezeryana karar verilirse doğumun için yapılmıyorr..tırsak seniiii

:roflol::roflol:napiim ya öyle elle yaplılan muayene falan kulağa hiiç hoş gelmedi..tırstım walaaohaoldumsmile

kaçıncı haftada yaparlarki çatı muayenesini acaba?
ben doktora gittiğimde 34+larda olacağım.nstye gir dedi dr. muayen öncesi ama çatı falan hiç bilmiyorum.

bir de sabun almak gerekmiyor muydu.ayrıca yüz kremini bebek için dimi.

ben vucut köpüğü aldım sebamedin, sabun almadım. e-bebekten aldım fiyatları uygundu tarihleri de tazeydi. şampaun,köpük, yağ, losyon, yüz kremi, yağlı mendil v.s. ne varsa aldım :)) bünchen de iyi arkadaşım almanyadan getirmişti arkadaşımız doğurduğunda kullandı bir problem olmadı. Ama neyin alerji yapacağı belli olmuyor, kardeşimin bebeklerine nivea dalin alerji yapmıştı. sebamed en garantisi.

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler , walla işte sıra bizde seke seke ahlaya uhlaya devam yolumuza. Allahtan havalar yağmurlu v.s. sıcak daha da bunaltıyordu. Allah sizin yavrunuzu da bağışlasın, herşey gönlünüzce olsun.a.s.

Ben sabununuda aldım vücudunu yıkamak için..yüz kremi mi ? bebeklere yüz kremide mi oluyomuş? ben hiç duymamıştım..

doğumdan sonra yüzünde yağ noktacıkları v.s. oluyor ya onlara iyi geliyor , vucuda sürülen kremler zaten yüzce sürülünce daha çok yağ bezeleri yapar diye .

bende sabun yerine vücut köpüğü almayı düşünüyorum..kullanımı daha kolay oluyor diyolar..

bir de sabun almak gerekmiyor muydu.ayrıca yüz kremini bebek için dimi.

canım sabun yerine vucut şampuanı aldım daha fazla dayanır dediler hemde kullanımı kolay pompalı şişede süngere sık vucudunu yıka dedi yüz kremide evet bebek için hani yüzünde hafif isilikler falan oluyor o yüzden yumuşaması için sürerim diye düşündüm tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…