2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi benim kafam karıştı biraz;
şampuan
sabun
pişik kremi ve
bebe yağı
dışında zorunlu olduğumuz bir ürün var mı arkadaşlar

pişik kremi pıtı için var bir de losyon şeklinde var oda bebişin kolları bacakları tombiş olursa araları pişmesin diye kıyafet değiştirirken v.s. sürülüyor. Yağ ise banyodan sonra masaj için ve nemlendirmek için kullanılıyor.

bebe şampuanı
bebe vucut şampuanı (sabun yerine tercih edilebilir )
pişik kremi
bebe yağı
yüz kremi

ben bunları aldım sebamed

şimdi benim kafam karıştı biraz;
şampuan
sabun
pişik kremi ve
bebe yağı
dışında zorunlu olduğumuz bir ürün var mı arkadaşlar

Valla cnm ben aynen yazdığın şeyleri aldım :))

doğumdan sonra yüzünde yağ noktacıkları v.s. oluyor ya onlara iyi geliyor , vucuda sürülen kremler zaten yüzce sürülünce daha çok yağ bezeleri yapar diye .

Yok zaten vücuda sürülen şeyleri yüzüne sürmemde,ne bileyim yüz için bişeyler kullanıldığını hiç duymamıştım..

bende sabun yerine vücut köpüğü almayı düşünüyorum..kullanımı daha kolay oluyor diyolar..

Benim süngerim oluklu yani içine sabunu koyabileceğim şekilde o yüzden rahat kullanmak açısından tercih ettim..vücut köpüğüde olabilir tabii..

bebe şampuanı
bebe vucut şampuanı (sabun yerine tercih edilebilir )
pişik kremi
bebe yağı
yüz kremi

ben bunları aldım sebamed

ben kalıp sabun haricinde ne varsa aldım bayaa bir kutu tuttu :))

bu arada chicco gerçek süngerler ne kadar pahalı gördünüz mü 40 tl falan. Ben bir tane nuk'un aldım daha uygundu bir de 4'lü renkli sahte sünger aldım. Sert duruyorlar ama suya girince yumuşuyorlarmış.

dayanamadım yine geldim :))
canzi sen kalktın mı artık yatmıyormusun?

kalktım sayılır canım ama ne kadar ağrılarım izin verirse 500 mt yürüdümmü acayip popolarım ağrıyor belim kopuyor canım alışverişe gittik oda eve çok yakın bir yere mağaza mağaza gezemedim canım herşeyi ordan almak zorunda kaldım pahalı bir yerdi ama ne yapalım indirim yaptılar doktor kalk yürü hamileliğin tadını çıkar dedi ama koca göbekle 9 aylık olunca ne kadar gezilebilir ki canım

teşekkür ederim arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum mesai bitti.eve gitmeden de şu ürünleri alayım da kurtulayım bari hepiniz kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere.akannehir

dayanamadım yine geldim :))
canzi sen kalktın mı artık yatmıyormusun?

Hoşgeldin :)) yatıp kalkıp geliyon kıss ohh iyimi böleee :) kıskandım senii bende iznimin gelmesini dört gözle bekliyorummmmmmmmmm yerimseniben

ben dalin şampuan ve sabun aldım .umarım memnun kalırım.

İnşallah cnm hepimiz memnun kalırız aldıklarımızdan..sonuçta şu an için hepsi muamma..kullanınca görcez..her bebiş farklı çünkü..hayırlısı :)

doğru söylüyorsun bende öyle artık hareket etmekte zorlanıyorum ki sen benden kaç hafta öndesin geçen akşam konser vardı eşimle gittik ne oturabildim ne kalkabildim tam kabustu kızımda sesi duydukça hopladı zıpladı dayandı öldürdü beni sonra yarıda eve geldik

evet canım vala acayip pahalıydı bende nuk aldım tatlım bir tane lazım olursa yine alırım dedim elim chiccoya gitmedi doğrusu
birde sterilazatörde arzumu çok önerdi benim alışveriş yaptığım yer hem haşlama hem steril hemde biberon ısıtma özelliği bir aradaymış 90 tl ben ondan alıcam herhalde

teşekkür ederim arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum mesai bitti.eve gitmeden de şu ürünleri alayım da kurtulayım bari hepiniz kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere.akannehir

Cnm sebamed ürünleri moda çarşısında alt katta bi parfümerici var orda ucuza satıyolar..ben zaten çoğu şeyimi ordan alıyorum..herşey orda daha uygun oluyo..gerçi biz bebiş için sebamedleri diğer eksiklerle beraber ulustaki özelcan dan aldık orasıda müthiş ucuz..aklında olsun )

ooh maşallah canım gözünaydın bak bişeycikler yokmuş bundan sonra dikkat etmeye çalış ama besleneceği varsa besleniyor keretalar:)))

ooh gözün aydın canım maşallah bebişinee
banada 4 kilıyu geçer dedi böyle giderse hadi hayırlısı hakkımızda

bende sebamed aldım tüm kozmetiğini :hulya: daha şimdiden benden fazla kozmetik ürünü var eşşeğinn kaydirigubbakcemile3

Ben sabununuda aldım vücudunu yıkamak için..yüz kremi mi ? bebeklere yüz kremide mi oluyomuş? ben hiç duymamıştım..
sabunu çok tavsiye etmiyolar kurutuyormuş cildini diye söyledi kaç kişi bana bende almadım sabundan köpük alıcam bak köpük dendi unutmuşum onu

bizde dün akşam yemeğe gittik o yemeği yiyene kadar mahvoldum canım valla o kadar zorki artık insan hemen yatıp devrilmek istiyor on dakika otur gerisini yat öyle oluyor

deterjan ne aldınız ? ben omomatik baby aldım. Sabuntozları tam erimiyormuş , dalinlerde iyi temizlemiyormuş dediler. Bir de yumoş sensetive bebek yumuşatıcısı aldım.

moda çarşısı ? ankarada mı bizim modada mı ? biz büyük marketlere , jokere baktık , internete baktım ama tarihlerini görmeden almak istemedim en uygununu istanbulda e-bebekte bulduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…