şimdi benim kafam karıştı biraz;
şampuan
sabun
pişik kremi ve
bebe yağı
dışında zorunlu olduğumuz bir ürün var mı arkadaşlar
bende sabun yerine vücut köpüğü almayı düşünüyorum..kullanımı daha kolay oluyor diyolar..
şimdi benim kafam karıştı biraz;
şampuan
sabun
pişik kremi ve
bebe yağı
dışında zorunlu olduğumuz bir ürün var mı arkadaşlar
doğumdan sonra yüzünde yağ noktacıkları v.s. oluyor ya onlara iyi geliyor , vucuda sürülen kremler zaten yüzce sürülünce daha çok yağ bezeleri yapar diye .
bende sabun yerine vücut köpüğü almayı düşünüyorum..kullanımı daha kolay oluyor diyolar..
bebe şampuanı
bebe vucut şampuanı (sabun yerine tercih edilebilir )
pişik kremi
bebe yağı
yüz kremi
ben bunları aldım sebamed
dayanamadım yine geldim :))
canzi sen kalktın mı artık yatmıyormusun?
dayanamadım yine geldim :))
canzi sen kalktın mı artık yatmıyormusun?
ben dalin şampuan ve sabun aldım .umarım memnun kalırım.
ben kalıp sabun haricinde ne varsa aldım bayaa bir kutu tuttu :))
bu arada chicco gerçek süngerler ne kadar pahalı gördünüz mü 40 tl falan. Ben bir tane nuk'un aldım daha uygundu bir de 4'lü renkli sahte sünger aldım. Sert duruyorlar ama suya girince yumuşuyorlarmış.
teşekkür ederim arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum mesai bitti.eve gitmeden de şu ürünleri alayım da kurtulayım bari hepiniz kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere.akannehir
slm kızlar..geldim hastaneden..bebişimi yine tam olarak göremedim zaten randevusuz gittiğimden doktorunda çok vaktini almak istemedim..ama yinede ayaklarını falan tam gördüm..çok şükür bir yaramazlık yok..2300gr olmuş..kilosu gayet iyi dedi.bende 1200gr vermişim..şurup verdi içinde vitamin falan varmış iştah artırıcı özelliği varmış..günde 1ölçek iç mutlaka dedi..içim öyle bir rahatldıki anlatamammkaydirigubbakcemile3
ooh gözün aydın canım maşallah bebişineeslm kızlar.ben geldim.doktordaydım.güzel haberlerle döndüm(kısmen).oğlum ii mşlh.kilosuda bayaaa iyi.o yüzden belki normal doğum yapamayabilirim.nst yede bağladılar.çünkü dün biraz bel ağrım olmuştu.oda iyi çıktı sancım yok.2 hafta sonra tekrar gidicem kontrole.sonrada hafatda bir ve iğrenç çatı muayenesi oılacak 37.haftada.ayy neyse çok konuştum bu kadar şimdilik.
bende sebamed aldım tüm kozmetiğini :hulya: daha şimdiden benden fazla kozmetik ürünü var eşşeğinn kaydirigubbakcemile3merhabalar, ben de 2 saat uyumuşum kociş geldi uyandım, şimdi açılıyoruzzzz
Biz bütün banyo ürünlerini kremlerini v.s. sebamed aldık, ayaklı küveti arkadaşım verdi onun içine sünger aldım daha rahat kullanabilmek için.
sabunu çok tavsiye etmiyolar kurutuyormuş cildini diye söyledi kaç kişi bana bende almadım sabundan köpük alıcam bak köpük dendi unutmuşum onuBen sabununuda aldım vücudunu yıkamak için..yüz kremi mi ? bebeklere yüz kremide mi oluyomuş? ben hiç duymamıştım..
doğru söylüyorsun bende öyle artık hareket etmekte zorlanıyorum ki sen benden kaç hafta öndesin geçen akşam konser vardı eşimle gittik ne oturabildim ne kalkabildim tam kabustu kızımda sesi duydukça hopladı zıpladı dayandı öldürdü beni sonra yarıda eve geldik
şimdilik yatıp kalkıyorum çalışabilir raporumu alıp işe geri dönücem(((((((
Cnm sebamed ürünleri moda çarşısında alt katta bi parfümerici var orda ucuza satıyolar..ben zaten çoğu şeyimi ordan alıyorum..herşey orda daha uygun oluyo..gerçi biz bebiş için sebamedleri diğer eksiklerle beraber ulustaki özelcan dan aldık orasıda müthiş ucuz..aklında olsun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?