2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay sana zor gelcek şimdii tekrar iş hayatı..allahj hepimize kolaylıklar versin napalım cnm katlancaz işte..

hele bana canım 7 aydır heyet raporluyum iş miş unuttum gitti birde hemen başlamam lazım bebeğimle yasal iznim ve yıllık iznimle beraber 10 hafta beraber olucam bu kadar rapor kullanınca haklarım bitti nasıl çalışıcam bilmiyorum işlerimi bile unuttum

ben chicconun aldım. Çoğu markanın içinde metal tas oluyor suyu o tasa koyuyorsun kaynayıp buhar yapıyor ama arada sırada içine asit tozu satıyorlar ondan alıp kullanman gerekiyor. bir de buhar aynı yerde devir yapıyor. Chicconun su haznesi yandan takılıyordu içi de daha büyüktü 2 katlı v.s. daha adam akıllı gözüktü gözüme , ama tuzlu bayıldık yine. Neyse benim alacağım zaten pek birşey kalmadı kredi kartlarımı biraz boşaltmam lazım :))

bende omonun baby sini aldım yumoş aldım yine çokda güzel oldu valla mis gibimde kokuyor

ben daha deterjan almadım annem pazartesi gelicek o yıkayacak o zaman alıcaz ama kafam çok karışık herkes başka birşey söylüyor ne alıcağımı bilmyorum dalan roxy den de memnun olan çok bakalım annem gelsinde artık ona o karar verir büyükler daha tecrübeli bu konularda

ay canım ya yatarak geçirmek çok zor olmuş olsa gerek ben son haftaalrda yatıyorum kanamam oldu diye çok fena 7 ay olsaydı valla ekstra taktir edilmelisin canım inşallah ödülün kocaman olucak

orası öyle tabi ama omonun argesinde çalışan birileri yazmıştı kk da okumuştum kesinlikle tavsiye ederiz gibi yazılar okumuştum ondan güvenip aldım neticede hepsi aynı aşağı yukarı ama büyükler daha iyi bilir elbette

canım valla chicco baya tuzluydu 250 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam ama arzumun içine bakmadım almaya gidince incelerim nasıl yaptığını bilmiyorum ben 3 özellik bir arada olunca cazip geldi bana bakıcaz artık valla bebişler bizi baya masrafa soktu ama olsun yeterki sağlıklı olsunlar eşim banyo termomtresi alıyorum gülüyor bizler dirseklerle ölçülen sularda yıkandık şimdikilere bak diyor tarağını fırçasını tırnak makasını hepsine ohhhh falan dedi valla

deterjan ne aldınız ? ben omomatik baby aldım. Sabuntozları tam erimiyormuş , dalinlerde iyi temizlemiyormuş dediler. Bir de yumoş sensetive bebek yumuşatıcısı aldım.

Canım ben dalan roxi bitkisel sabun tozundan aldım ve çok çok memnun kaldım.hiç öle artık filan olmuyoo kesinlikle..çokta hoş bi kokusu var..yumuşatıcı kullanmıycam ben zaten gerekte kalmadı..çamaşırları yumuşak duruyo..

moda çarşısı ? ankarada mı bizim modada mı ? biz büyük marketlere , jokere baktık , internete baktım ama tarihlerini görmeden almak istemedim en uygununu istanbulda e-bebekte bulduk.

Ankaradaki cnm :))

olsun cnm hayırlısı..buralara kadar sağlıkla geldin ama o raporlarla önemli olnada o..olsun yine 2,5 ay bebişinle olcan..süt izninide kullancan bi de..biz sağlıkla kucağımıza alalımda bebiklerimizi gerisi foss..

allahım en büyük taktiri bebeğimi bana ve babasına sağlıcakla bağışlamak olacak ben hiçç şikayt etmeden yattım yeterki bebeğim yaşasın erkenden doğmasın diye allahım mükafatını vermeye artık 20 günüm kaldı

ay doğum sonrası nasıl bırakıcaz bebeklerimizi ben kayınvalideme bırakıcam bakabileceğinden de endişeliyim hemen sıkılır kesin

evet cannım dediğin doğru yeterki sağlıklı noksansız kusursuz hayırlı bir şekilde kucağımıza alalım gerisiii hiççççç önemli değii

deterjan ne aldınız ? ben omomatik baby aldım. Sabuntozları tam erimiyormuş , dalinlerde iyi temizlemiyormuş dediler. Bir de yumoş sensetive bebek yumuşatıcısı aldım.

merhaba kızlar, bakım malzemeleri alınmış, markalar konuşulmuş geçmişi tam okuyamasam da çoğunluk sebamed almış zannedersem. ben de şampuan(saç ve vücut ikisi bir arada olanı) ve konak şampuanı aldım musteladan. pişik kremini de mustela almayı düşünüyorum, ya da A+D ve Desitin diye markalar var onlarında pişik kremlerinin çok iyi olduğunu arkadaşlarımdan ve internette yaptığım araştırmalar sonucu edindim.

deterjan için, dalan roxy matik aldım bebişimin kıyafetlerni yıkadık, ütüledik kayınvalidemle. yıkadıktan sonra bir kerede sadece durulama yapıyorum. içime pek sinmiyor. roxy matiğin kokusunu beğenmedim. hacı şakir makinada erimediği için zamanla makinayı bozuyormuş. yumaşaıtıcı normalde bn kendimiz için bile kullanmayı bıraktım kansorojen madde içeriyormuş, bebekler için de hiç önderildiğini duymadım. kullanmayı düşünmüyorum ben.
omo baby için güzel yorumlar var nette. bi dahakine ondan alıcam bn de.

bir de hastane çantasına koyacağınız kendi pijama ve geceliklerinizi de bebğiniz için aldığınız deterjanla yıkayın. en fazla siz temasta bulunacaksınız, bunu da nerde okuduğumu tam olarak hatırlamıyorum ama ben yıkadım ve benimkileri de ütüledim :)

söz konusu bebeğim olunca daha bi özenir oldum.

ay doğum sonrası nasıl bırakıcaz bebeklerimizi ben kayınvalideme bırakıcam bakabileceğinden de endişeliyim hemen sıkılır kesin

bende kayınvalideme bırakıcam ama tam anlamıyala bakacağından eminim hatta fazla şişman yapmasından korkuyorummm hangi çocuğu baktıysa duba gibi yaptı akannehir

ben dalinn deterjanını ve yumuşatıcısını aldım yumuşatıcı harika
tek kelimeyle süüpperrr kokuyor.uzun sürede gitmiyor kokusu
dün uyku setlerini yıkadım bebişin evin içinde kuruttum evin heryeri
misss miisss...içeri giren ne kokuyor diyor...

ben de çalışmak istiyorum ama ne zaman bırakırım oğlumu ne kadarlıkken
bilemiyorum.burada çalıştığım bir yer yoktu evlenmeden önce 4 yıl kadar çalıştm...

orası öyle sağlıklı olsun keretalarda ben almadım sterilazatör yaa sanki gereksizmiş gibi geldi tabi yaşarken nasıl olur bilmiyorum yaa çok mu genişim alsammı ki akannehir

canım çok çok az kalmış artık bundan sonra için rahattır heycan dorukta yaa patır patır başlıycaz artıkın :Saruboceq:

Kader arkadaşlarım mesaim bitti hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere...
hadi iyi akşamlar canım opuyorumnanaktan

evet bende mustelayı biliyorum hatta meme ucu için mustelanın kremini aldım hepsini ondan alsaydım çok tuzlu olucaktı ondan sebamed aldım dedim eğer dokunur ederse mustela gibi başka ürün kullanırım diye düşündüm
desitini de duydum çok iyiymiş diye ama sebamed iyi gelmezse alıcam ondan da
ben kendi pijamalarımı da bebe deterjanımlan yıkadım zati kaydirigubbakcemile3

bakar ama sıkılır eminin 2 gün sokağa çıkmasa surat yapıyor küsüyor çocuk nasıl bakıcak onu merak ediyorum mesela haftasonu işimiz vardı bi yere götürmedik diye surat yapıyor şimdi hiç arayıp sormuyor arasada soğuk soğuk anlamadım sürekli gezidirmek zorundayız sanki bana siz geziyorsunuzdur diyor ama bende evdeyim hem eşimde yok çok geç geliyor işleri yüzünden bütün gün evde tek başıma oturuyorum onun kadar sızlanmıyorum çocuğa bakarken nasıl olucak bilmem kesin haftasonu gezmek istiyicek bende istemiyicem sonuçta çalışacağım için biraz ev işi yapmam geri kalan zamanda eşimle bebeğimle ilgilenmem lazım işim zorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…