2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de çalışmak istiyorum ama ne zaman bırakırım oğlumu ne kadarlıkken
bilemiyorum.burada çalıştığım bir yer yoktu evlenmeden önce 4 yıl kadar çalıştm...

hoş geldin defne25, al benden de o kadar, hamileliğim boyunca evdeydim şehir değişikliğinden dolayı bir işe başlamadan hamile olduğumu öğrenince evde kaldım ama çalışmak istiyorum ama kızımı da bırakamam ki en azından 2 yaşına kadar beraberiz die kendimce hesap yapıyorum... aslında gönlümden geçen 3 ama çok bunaldım evde, ev hanımı olmak çok daha zor

defne bende imkanın varsa bi süre daha çalışma bebeğini kendin büyük keşke benimde öyle bi şansım olsa ama malesef

ooh gözün aydın canım maşallah bebişinee
banada 4 kilıyu geçer dedi böyle giderse hadi hayırlısı hakkımızda

saol cnm.valla hayırlısı olsun.allah kucağımıza almayı nasip etsin.

aspirincim senin adın neydi ya?
k.validen de senin ev işlerini yapsın o zaman sen çalışırken...
madem gezmek istiyor sizinle hep ama hep te olmaz yani.
k.pederin yok mu?onunla gezsin...

meryemcim maşallah bebeğine ne yiyosun sen kız?bize de söyle...
bu arada halı bulabildin mi?

opuyorumnanaktan oğluma yarıyo demekki ne bilim kız özel bişide yapmıyom.ama meyve yiyorum onu söliyim.bide süt içiyorum.

yok ya halı yok perde yok.insan kafayı yiyecek.en sonunda düz bi perdeyle halı alıcam o olcakmafoldumben

tickerda yazıyor şekerim adım:)
kayınpeder var ama arabası yok :))) illa uzağa gitmek istiyor kocasını koluna takıp dolmuşa binip bi yere gitmez sanki arabada doğdu anlamadım biz evlendikten sonra araba aldık evlenmeden önce nereye gidiyormuş gezmeye anlamış değilim. evimin işini hayatta yapmaz aman yapsada yarım yamalak istemem yapmasada olur asıl korkum ben çocuğa bakıyorum diyip bizden acısını çıkarıcak gibibe geliyor ama hadi hayırlısı

defne bende imkanın varsa bi süre daha çalışma bebeğini kendin büyük keşke benimde öyle bi şansım olsa ama malesef

ama kızlar ben allah nasip kısmet ederse 2.bebeğimi de 3sene sonra falan
düşünüyorum e öyle olunca da 3 sene buradan 1 sene hamilelik falan 4 yaşınada
diğeri gelse 8 sene falan çalışmayı düşünmemem lazım ama ben çalışmak istiyorum.
hem de çokk...fundanın da dediği gibi boşuna mı okuduk..bi baltaya sap olamadan
yaşayıp gitmek..hiç bana göre değil ama ne yapacağımı da bilemiyorum tabi..

anacım senin ne bitmez işlerin varmış bir rahat dur kuzucum yasakkelime

valla bünyene yazık şekercim

canım diyorum ya buyuk temizliğe kalkıştım.işte yavaş yavaş yapıorum.
en çokta bebeğin eşyaları oyalıyor yıka ütüle koy falan daha da yerleşmedi odasına..
yerleşse de bitse...

3 sene sonra erken değil mi büyük konuşmayayım ama ben en az 5 sene beklemeyi düşünüyorum ha tabi bide kredimiz var yani aynı imkanları 2.bebeğimede sağlamak için beklemem lazım

kız hiç dikkat çekmiyor adın da yavv.dikkat te etmemişim amaan senin
k.validen de yanii almayın canım sizde benim eşim hayatta çağırmaz 1-2
kere çağırdık k.pederim de hiçbiyere götürmez onu adam evden çıkmaz
haftasonu falan bi işe gidio gelio işte..biz de üzülüoduk yani ama herzaman
herzaman da olmuyor yani.hatta birkeresin de biz sahile gidiyoruz yürüycez
falan demiştik onu çağırmamıştık baya bozulmuştu.eşime dedim eşim de
napayım cnm herseferinde gel de denmez demişti...

3 sene sonra erken değil mi büyük konuşmayayım ama ben en az 5 sene beklemeyi düşünüyorum ha tabi bide kredimiz var yani aynı imkanları 2.bebeğimede sağlamak için beklemem lazım

aynı hikaye:) bizimde kredi var, ve çok büyük haksızlık olur en az 5 eşime kalsa 8 falan olsun diyor da kızmet tabiii

ayy yok benim eşim öyle dese kayınvalidem valla koca oğlan demez haşlar bi bağırıyor işine gelmeyen bi şey olduğunda zavallı kocamda bi şey diyemiyor tabi bana mahçup oluyor olmadı arabayı veriyor ama ben sinir oluyorum bu sefer önceden nasıl geziyorsa şimdide öyle gezsin ama nerdeee.

burcucum ben 26 yaşındayım 3 yıl sonra o da en az..29 falan olucam yani..
bana kafii gibi geliyor tabi bilemem yine de ama..29 en geç 30 olur diye
düşünüyorum senin yaşın kaç?

canım bende vumartesi günüm vardı benimkide ne dese beğenirsin bu gün bittikten sonrakine bende girerim çocuk bakıcam nasıl olsa sonra bana döndü şaka yaptım yavrum falan dedi ama ben biliyorum onun bu huyunu eşime söyledim öyle şeymi olurmuş benim çocuğumu baktığı için asla para falan vermem dedi ama ihtiyacının herşeyini annem olduğu için alırım dedi tek kötü huyu parayı çok seviyor bütün huyları iyi hoş ne yapalım her güzelin bir kusuru olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…