ben de çalışmak istiyorum ama ne zaman bırakırım oğlumu ne kadarlıkken
bilemiyorum.burada çalıştığım bir yer yoktu evlenmeden önce 4 yıl kadar çalıştm...
üfff ben yine geldim...
ütü yaptım biraz daha da var...
cuma günü randevum var kızlar yani 34+1 de aşadan bakar mı dr acep???
bakar ama sıkılır eminin 2 gün sokağa çıkmasa surat yapıyor küsüyor çocuk nasıl bakıcak onu merak ediyorum mesela haftasonu işimiz vardı bi yere götürmedik diye surat yapıyor şimdi hiç arayıp sormuyor arasada soğuk soğuk anlamadım sürekli gezidirmek zorundayız sanki bana siz geziyorsunuzdur diyor ama bende evdeyim hem eşimde yok çok geç geliyor işleri yüzünden bütün gün evde tek başıma oturuyorum onun kadar sızlanmıyorum çocuğa bakarken nasıl olucak bilmem kesin haftasonu gezmek istiyicek bende istemiyicem sonuçta çalışacağım için biraz ev işi yapmam geri kalan zamanda eşimle bebeğimle ilgilenmem lazım işim zorrr
meryemcim maşallah bebeğine ne yiyosun sen kız?bize de söyle...
bu arada halı bulabildin mi?
hoş geldin defne25, al benden de o kadar, hamileliğim boyunca evdeydim şehir değişikliğinden dolayı bir işe başlamadan hamile olduğumu öğrenince evde kaldım ama çalışmak istiyorum ama kızımı da bırakamam kien azından 2 yaşına kadar beraberiz die kendimce hesap yapıyorum... aslında gönlümden geçen 3 ama çok bunaldım evde, ev hanımı olmak çok daha zor
defne bende imkanın varsa bi süre daha çalışma bebeğini kendin büyük keşke benimde öyle bi şansım olsa ama malesef
anacım senin ne bitmez işlerin varmış bir rahat dur kuzucum yasakkelime
valla bünyene yazık şekercim
tickerda yazıyor şekerim adım:)
kayınpeder var ama arabası yok :))) illa uzağa gitmek istiyor kocasını koluna takıp dolmuşa binip bi yere gitmez sanki arabada doğdu anlamadım biz evlendikten sonra araba aldık evlenmeden önce nereye gidiyormuş gezmeye anlamış değilim. evimin işini hayatta yapmaz aman yapsada yarım yamalak istemem yapmasada olur asıl korkum ben çocuğa bakıyorum diyip bizden acısını çıkarıcak gibibe geliyor ama hadi hayırlısı
3 sene sonra erken değil mi büyük konuşmayayım ama ben en az 5 sene beklemeyi düşünüyorum ha tabi bide kredimiz var yani aynı imkanları 2.bebeğimede sağlamak için beklemem lazım
3 sene sonra erken değil mi büyük konuşmayayım ama ben en az 5 sene beklemeyi düşünüyorum ha tabi bide kredimiz var yani aynı imkanları 2.bebeğimede sağlamak için beklemem lazım
tickerda yazıyor şekerim adım:)
kayınpeder var ama arabası yok :))) illa uzağa gitmek istiyor kocasını koluna takıp dolmuşa binip bi yere gitmez sanki arabada doğdu anlamadım biz evlendikten sonra araba aldık evlenmeden önce nereye gidiyormuş gezmeye anlamış değilim. evimin işini hayatta yapmaz aman yapsada yarım yamalak istemem yapmasada olur asıl korkum ben çocuğa bakıyorum diyip bizden acısını çıkarıcak gibibe geliyor ama hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?