2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım diyorum ya buyuk temizliğe kalkıştım.işte yavaş yavaş yapıorum.
en çokta bebeğin eşyaları oyalıyor yıka ütüle koy falan daha da yerleşmedi odasına..
yerleşse de bitse...

ben de senden feyz aldım, mutfağa başladım bugün. erzaklar, kuru gıdalar falan hepsini aktardım. dolaplardakiler yıkancak dolaplar silincek, camlar için artık birini bulcam ama acele mi ediom ne?

canancım ilkk defaa senin k.validen için olumsuz birşşey söylediğini
gördüm şekerim.ama doğru her güzelin bi kusuru vardır...

27 yaşındayım ama işte maddi açıdanda düşünmek zorunda olduğumuz için mecburuz beklemeye tabi kısmet bazen kaza kurşunu oluyor belli olmuyor büyük konuşmamak lazım:))
aynı para gözlülük bizde de var kesin acısını çıkarıcak annemde sıkma canını ben sık sık gelirim diyor bakalım artık hayırlısı bide ne dese beğenirsiniz erken yaşta kreşe gitmeli çocuk dedi geçen gün bana yani fazla bakamam demeye getirdi gerçi tahmin ediyorum şaşırmadım

aman durun yapmayın temizlik valla 7. aydan sonra elini başının üstüne götürmeyeceksin derler o yüzden aman dikkat dolap falan silmeyin valla ben sadece yemek yapıyorum oda bebeğim için arada da ev süpürüyorum :))

1. sınıf :)))))
bu arada kaza kurşunu derken benim kızımda kaza kurşunu oldu o kadar uğraştık yok yumurtlama günü yok pozisyon olmadı 2 sene sonra olmayacak zamanda geldi kereta:))

bence en az5 sene beklenmeli 1 yılda hamilelik kızım 6 yasındayken kardeşi olur inş.

hehe açıköğretim sonuçları açıklanmış geçmişim çoook sevindim :))) hiiç çalışmamıştım

bende 2 dersten geçmişim bütlere girmem lazım ( 5 tane daha var of of busene son bitse oda rahat bende rahat ama bitmiyooooooooo

ben uzun zamandır ve filan süpürmüyorum saolsun kardeşim annem kocam temizliyorlar ama annemle kardeşimden allah razı olsun bir kere bile süpürüp temizlemedim evi

ay benim evimi temizleyende yok ama acaip rahatım nedense:)) annemede dedim zaten gelince şok olma ev çok pis diye şimdiden yerini yapıyorum

ay benim evimi temizleyende yok ama acaip rahatım nedense:)) annemede dedim zaten gelince şok olma ev çok pis diye şimdiden yerini yapıyorum

benim de temizlyecek, bana yardım edecek hiç kimse yok :a015: Allahtan doğuma gelcek ablam da yalnız kalmıcam hoş onda bile az canım sıkılmadı. valla kızlar annelerin hakkı yenmez. annem hayatta olsa kimseciklere eyvallah etmem. bi tek annen olsun valla gerisi yalan...

mustelanın pişik kremi hiç emmiyormuş kardeşim almıştı kalıp gibi bembeyaz kalmış teninde. desitin amerikan olanı galiba 45 tl civarındaydı sanırım o iyiymiş ama pahalı geldi sebamed aldım iyi gelmezse desitin alacam. Elin yandığında v.s bile iyi geliyormuş desitin çok iyi bir krem.

Benim kayınvalidem aramıyor bile , onun bir tane oğlu var onun derdine düşmüş bizi unuttu. Kayınpeder bile geçenlerde boşayacam bu kadını kafayı yedi diyor 80 yaşında :)) Aman bizden uzak allaha yakın olsunlar.

Ben 16 sene çalıştım birikimimi yaptım 35 yaşında yöneticilikten ayrıldım. Ev hanımlığını deneyimliyorum, allaha şükür eşim yabancı bir şirkette yönetici o devam ediyor. 2 sene sonra zaten istanbul'dan ayrılmayı planlıyoruz. 36 yaşında doğuruyorum zaten ben kendim bir kafe falan açmazsam allah muhtaç etmezse tabi çalışmayı düşünmüyorum artık.

Mesaisi biten arkadaşlar iyi akşamlar. Ben de akşam yemeğini hazırlıyorum ufak ufak.

kızlar bizim zaten çok zor oldu ben birde 30 yaşına giriyorum o yüzden korunmadan yoluma devam edicem allahım ne zaman verirse bizim için uygun zaman ne zamansa oğlumun kardeşi olsun istiyorumm yine aynı sıkıntıları yaşıcak olsamda ben hazırım canlarım

ben de senden feyz aldım, mutfağa başladım bugün. erzaklar, kuru gıdalar falan hepsini aktardım. dolaplardakiler yıkancak dolaplar silincek, camlar için artık birini bulcam ama acele mi ediom ne?

yok be canım erken değil daha da iş yapamaz hale gelicez...
kirlenicek mi hemen sanki doğuma kadar..ama dolaplarını kim silecek.
birinin yardım etmesi lazım...benim eşim sildi.ben 1 gün önceden herşeyi
indirdim yıkadım 6 makina bulaşık
bide benim mutfağım çok buyuk at koştur mubarek içerde iyi
güzel rahat oluyorda heryer dolap işte gerçi 2 senedir hiç yemek pişmediği
için gayet temizdi heryeri.eşim 3 defa sildi ilki çamaşırsuyunla sonra duru
suyla en sonda kuruladı mis oldu misss.herşeyin yerini değiştirdim bide.
daha da kullanışlı oldu..derli toplu sonra ocaktı davlumbazdı fırınlardı
hepsini sildim temizledim

1. sınıf :)))))
bu arada kaza kurşunu derken benim kızımda kaza kurşunu oldu o kadar uğraştık yok yumurtlama günü yok pozisyon olmadı 2 sene sonra olmayacak zamanda geldi kereta:))

tebrik ederim canım ben de çok şükür 4'e geçtim.
benim kızımda tam kaza:) ama kaza olmasaydı herhalde daha 2 yıl beklerdik:) ama ii ki de olmuş:) başıma gelen en güzel kaza kızım :)

amanınnn daha bu doğmadan 2. cinin yerini yapıosun iyi cesaret canım ya... allah gönlüne göre versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…