canım diyorum ya buyuk temizliğe kalkıştım.işte yavaş yavaş yapıorum.
en çokta bebeğin eşyaları oyalıyor yıka ütüle koy falan daha da yerleşmedi odasına..
yerleşse de bitse...
kermit sen kaç yaşındasın?
ama kızlar ben allah nasip kısmet ederse 2.bebeğimi de 3sene sonra falan
düşünüyorum e öyle olunca da 3 sene buradan 1 sene hamilelik falan 4 yaşınada
diğeri gelse 8 sene falan çalışmayı düşünmemem lazım ama ben çalışmak istiyorum.
Hem de çokk...fundanın da dediği gibi boşuna mı okuduk..bi baltaya sap olamadan
yaşayıp gitmek..hiç bana göre değil ama ne yapacağımı da bilemiyorum tabi..
hehe açıköğretim sonuçları açıklanmış geçmişim çoook sevindim :))) hiiç çalışmamıştım
aman durun yapmayın temizlik valla 7. Aydan sonra elini başının üstüne götürmeyeceksin derler o yüzden aman dikkat dolap falan silmeyin valla ben sadece yemek yapıyorum oda bebeğim için arada da ev süpürüyorum :))
canancım ilkk defaa senin k.validen için olumsuz birşşey söylediğini
gördüm şekerim.ama doğru her güzelin bi kusuru vardır...
ay benim evimi temizleyende yok ama acaip rahatım nedense:)) annemede dedim zaten gelince şok olma ev çok pis diye şimdiden yerini yapıyorum
ben de senden feyz aldım, mutfağa başladım bugün. erzaklar, kuru gıdalar falan hepsini aktardım. dolaplardakiler yıkancak dolaplar silincek, camlar için artık birini bulcam ama acele mi ediom ne?
1. sınıf :)))))
bu arada kaza kurşunu derken benim kızımda kaza kurşunu oldu o kadar uğraştık yok yumurtlama günü yok pozisyon olmadı 2 sene sonra olmayacak zamanda geldi kereta:))
naber kızlarr..... ?
kızlar bizim zaten çok zor oldu ben birde 30 yaşına giriyorum o yüzden korunmadan yoluma devam edicem allahım ne zaman verirse bizim için uygun zaman ne zamansa oğlumun kardeşi olsun istiyorumm yine aynı sıkıntıları yaşıcak olsamda ben hazırım canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?