2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bence de canancım hiç bekletmeye gerek yok zor oldu diyorsun ya
o yuzden diyorum ben olsam senin yerinde aynını yapardım...2.de
gelsin başka istemem zaten allah isteyenlere versin...

ahh ahh karnım nası acıktı anlatamam 3 öğün yedim.yatana kadar daha 2 öğün
yerim aralarda meyva falan ühhh yaniii...

canım, mustelayı yeğenim için kullanmıştık, pişik kremini. çok yoğun ve çok az kullanmak gerekiyor doktor tavsiye etmişti. çok az sürün yedirin cildine sabaha hiç bişi kalmaz demişti hakikaten öle de oldu ve uzun bi süre kullandılar.

geleceğe dair güzel şeyler duymak ne kadar güzel...hayata dair her şey gönlünüzce olsun:)

amanınnn daha bu doğmadan 2. cinin yerini yapıosun iyi cesaret canım ya... allah gönlüne göre versin inşallah...

bence de canancım hiç bekletmeye gerek yok zor oldu diyorsun ya
o yuzden diyorum ben olsam senin yerinde aynını yapardım...2.de
gelsin başka istemem zaten allah isteyenlere versin...

5 sene bekleyince gelmesini o yüzden hemen düşünüyorsun valla evet çiğdoş 2 tane yeter allahım yavrularımıza uzun sağlıklı ömürler versin inşallah

kızlarr bişi sorcam ya utanarakk...:) şimdi ben ağda yaptım ama bikini bölgeme yapmadım serklaj dikişim var atar die korkuyorum sizce atarmı dikiş.. yoksa traşlasammı...?

selamlar herkeseeee

işten geldim uzandım biraz,işlerim yogun oldugu için gunduzleri bakamıyorum,biraz gecmise bakayim....

inşallah hepimizin bütün düşleri gerçek olsun , yavrularımız da hep iyi insanlarla, güzelliklerle karşılaşsınlar.

dorukk riske girme tatlım tıraşla gitsin ne yapıcan ben jilet nedir
bilmezdim vallahiiii şimdi onunla hallediyorum cırt cırt...

Hayırlısı olsun canım, inşallah gönlünce olur her şey. kardeş bambaşka bişi yaa. herkese Allah'ım nasip etsin...

dorukk tam olarak kaç haftalık oluyorsun aklını karıştırmayayım
ama hiçbi sorun yoksa az daha bekletemez mi?

canım tam olarak 35+5 filan oluyorum dr a göre 36 bitti dio ultrason ölçümünde yani.. bende beklesinler diorum ama ikizlerde malesef son dönemde kilo alımı duruyo ve kordon dolanması olasılığı yüksekmiş o yüzden risk etmeyelim dio...

5 sene bekleyince gelmesini o yüzden hemen düşünüyorsun valla evet çiğdoş 2 tane yeter allahım yavrularımıza uzun sağlıklı ömürler versin inşallah

canım seninki doğal gebelik dimi? bende 4 sene sonunda allahın ziniyle sahip olucam yavrularıma tüp bebiş benimkiler...

dorukk riske girme tatlım tıraşla gitsin ne yapıcan ben jilet nedir
bilmezdim vallahiiii şimdi onunla hallediyorum cırt cırt...

valla onu bile yapamıomki kaydirigubbakcemile3 ayna karşısında çok komik böle yamalı yamalı kaydirigubbakcemile3

ayy hiç unutmuyorum babannemle kadın doğumda yattık birkaç gün..
sezeryana girenler olmuştu 3 kişi falan ebe çıktı permatik istedi birinin
ailesinden alllah allaaah dedim sezeryanda niye permatik kullanıyolar ki
dedim ama düşündüm de baya bi kötüydü heralde ki o yüzden istemişlerdir:))))
sezeryanda kasıklara baya yakın oluyor yaa... ama insan hazırlıksız da gidermiki???

ay evet doruk haftaya allah izin verirse kucağında kızların benim arkadaşımda 35 haftada ikiz doğurdu sadece biraz oksijen verdiler küvez falan yok kilolarıda hemen hemen senin kızlar kadardı ama doğum sonrası gözünü korkutmayayım gerçi değer 4 kişi baktılar birini emziriyor öbürü sırada emen doymuyor mama yap yedir falan ama şimdi şimdi daha rahatlamış

Benimkinin de kordonu biraz dolanmış dedi ama birşey olmaz dedi dr. İkizler tabi yaramazlar içerde bir birlerini görüyorlarmış da çok mucizevi birşey.

Ağda zor şimdi traşla gitsin ama o bile zor ben pıtıyı göremiyorum, uzaylı gibi bir karnım oldu :))

Senin ve yavruların için en hayırlısını diliyorum arkadaşım.

kızlar ben kaçtım kociş geldii.
doruk o zaman doktorun doğru söylüyor şekerim
ay hadi hayırlısı çok heyecanlı sanki benimki doğacakk:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…