bizler iyiyiz canım asıl sen nasılsın günler yaklaştı bebişler gelecek artıkkkk
kızlar bizim zaten çok zor oldu ben birde 30 yaşına giriyorum o yüzden korunmadan yoluma devam edicem allahım ne zaman verirse bizim için uygun zaman ne zamansa oğlumun kardeşi olsun istiyorumm yine aynı sıkıntıları yaşıcak olsamda ben hazırım canlarım
mustelanın pişik kremi hiç emmiyormuş kardeşim almıştı kalıp gibi bembeyaz kalmış teninde. desitin amerikan olanı galiba 45 tl civarındaydı sanırım o iyiymiş ama pahalı geldi sebamed aldım iyi gelmezse desitin alacam. Elin yandığında v.s bile iyi geliyormuş desitin çok iyi bir krem.
Benim kayınvalidem aramıyor bile , onun bir tane oğlu var onun derdine düşmüş bizi unuttu. Kayınpeder bile geçenlerde boşayacam bu kadını kafayı yedi diyor 80 yaşında :)) Aman bizden uzak allaha yakın olsunlar.
Ben 16 sene çalıştım birikimimi yaptım 35 yaşında yöneticilikten ayrıldım. Ev hanımlığını deneyimliyorum, allaha şükür eşim yabancı bir şirkette yönetici o devam ediyor. 2 sene sonra zaten istanbul'dan ayrılmayı planlıyoruz. 36 yaşında doğuruyorum zaten ben kendim bir kafe falan açmazsam allah muhtaç etmezse tabi çalışmayı düşünmüyorum artık.
Mesaisi biten arkadaşlar iyi akşamlar. Ben de akşam yemeğini hazırlıyorum ufak ufak.
amanınnn daha bu doğmadan 2. cinin yerini yapıosun iyi cesaret canım ya... allah gönlüne göre versin inşallah...
bence de canancım hiç bekletmeye gerek yok zor oldu diyorsun ya
o yuzden diyorum ben olsam senin yerinde aynını yapardım...2.de
gelsin başka istemem zaten allah isteyenlere versin...
dorukk seni görünce heyecanndan ölüyorum:)))
canım, mustelayı yeğenim için kullanmıştık, pişik kremini. çok yoğun ve çok az kullanmak gerekiyor doktor tavsiye etmişti. çok az sürün yedirin cildine sabaha hiç bişi kalmaz demişti hakikaten öle de oldu ve uzun bi süre kullandılar.
geleceğe dair güzel şeyler duymak ne kadar güzel...hayata dair her şey gönlünüzce olsun:)
kızlar bizim zaten çok zor oldu ben birde 30 yaşına giriyorum o yüzden korunmadan yoluma devam edicem allahım ne zaman verirse bizim için uygun zaman ne zamansa oğlumun kardeşi olsun istiyorumm yine aynı sıkıntıları yaşıcak olsamda ben hazırım canlarım
dorukk tam olarak kaç haftalık oluyorsun aklını karıştırmayayım
ama hiçbi sorun yoksa az daha bekletemez mi?
5 sene bekleyince gelmesini o yüzden hemen düşünüyorsun valla evet çiğdoş 2 tane yeter allahım yavrularımıza uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
dorukk riske girme tatlım tıraşla gitsin ne yapıcan ben jilet nedir
bilmezdim vallahiiii şimdi onunla hallediyorum cırt cırt...
canım tam olarak 35+5 filan oluyorum dr a göre 36 bitti dio ultrason ölçümünde yani.. bende beklesinler diorum ama ikizlerde malesef son dönemde kilo alımı duruyo ve kordon dolanması olasılığı yüksekmiş o yüzden risk etmeyelim dio...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?