2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim drumda hiç kasamayın diyor hazırlıksız olursanız biz burda hallederiz diyor ama insan utanır valla bu arada jiletle nasıl yapıyorsun ya ben hiç görmüyorum bu hafta ağdacıya gidicem benimde ağda maceram kabus oluyor 3 saatte çıkamıyorum maşallaj tüylerim jopanlanmış gibi gelmiyor:)))

canım hazırlıksız yakalanan çok oluyo malesef bide sen ne kadar temiz gidersen git jilet vuruyolarmış kuzen ağda yaptırdığı halde istemişler çünkü karın bölgendeki tüleri bile kesiyolarmış...düşünsene birden suyu geldi 34. haftada napcak ay dur ben bi traşlıyımmı kaydirigubbakcemile3

eşim de çok yoğun çalışıyor bu aralar, hep mesai, ancak hafta sonu olur onda da beraber bişiler yapalım derken olmuo... dinlene dinlene yapıcam artık. bugün 2 banyomuda yıkadım... ama çok yoruldum. ayaklarım hala batıyor

erzakları derleyip topladım. yıkama işini bu akşam yapsam aman... bakalım başladım artık kaç gün sürer:)

kızlar banada müsadeeee kociş gelir şimdi öptüm hepinizi.....

canlarım.....karındaki bu sertleşmenin nedeni nedir?....patlayacakmış gibi hissediyorum...akannehirakannehir

off eşim yine geç gelicek patladım valla evde kös kös tek başıma oturmaktan tvde de bi şey yok (

benimki de yaaaaaaaaaa, gözüm telde ama yok bu akşam da geç gelicek...
nese ben kaçıyorum kızlar, acıktım... kocam da yok kızımla başbaşa yemek yielim biz de:)
hepiniz kendinize ii bakın, ii akşamlar:)

Giden arkadaşlara iyi akşamlarrrrrrr, görüşemezsek allah rahat versin iyi uyuyalım inşallah bu akşam :))

merhaba güzel anneler biz oğluşumla hep geziyoruz bu aralar o yüzden pek giremiyorum nete ama sizleride merak etmeden yapamıyorum ablam bu hafta izinli onda kalacağım bir kaç gün geçmişi okuyamadım umarım herkesler iyidir öpüyorum hepinizi kocaman :))

ayşecik bence sen yinede druna sor yanş uzun sürüyor ve çok rahatsız ediyorsa
hoşgeldin nurcan ay ben hep evdeyim ama yarın kararlıyım sabah serinlikte çarşıya çıkıcam inşallah fikrim değişmezse:)

öyle yapmak gerekiyor ama ben de bu aralar pek tembelleştim dışarı çıkma konusunda...hep evde olmak istiyorum....kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…