2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla aspirincim benimde son gezişlerim büyük ihtimalle doğumdan önce artık önümüzdeki haftadan itibaren evde doğumu beklerim gidersemde bir yere anca kocişle giderim altında araba var nede olsa birşey olursa doğruuuuu hastaneye gideriz artık :))))

bende ayın 9 da ağdacı gelicek eve yapıcak temizlenicem iyice 20 sinde de doğum uzamaz herhalde daha geç yaptırcaktım kadın izine gidiyormuş eşime söylemiş bende tamam gelsin 9 da dedim bakalım ben epeydir ilk defa ağda yaptırcam azcıkta tırsmıyo değilimmm

bilmiyorumki
tatlım ya risk etmekde kolay değil dr un mutlaka bi bildiği vardır diyorum... gerçi ikizler ölepek sabırlı olamıyolarkaydirigubbakcemile3

allahım hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin canım

benim ağdacım bana inanmıyor ya koca koca kadınlar ağlayıp sızlıyor senin sesin çıkmıyor diyor ama dayanıyorum bide cidden kabus oluyor benimki tek tek eliyle alıyor düşünün ama dayanıyorum kadın kan ter içinde kalıyor bende gık yok :)) inşallah doğumda da öyle olurum

evet çok pahalı 40 tl acaba dedim çok mu gerekli bütün doğum yapanlarda görür oldum gerçi 2 gün sonra onu koyacak yerde olmaz döküntü gerek yok :)

ben pazartesi günü hallettim ağda mevzunu çokta ii oldu ne olur ne olmaz diye olmadı 2 hafta sonra tekrar giderim anca çıkar hatta çıkmaz bile hamilelikte tüylerim çıkmamaya başladı bacaklarımı alalı 2 aya yakın oldu dersinizki dünmü aldın tek tük onun için erken davrandım biraz :)

nurcan benimde öyle anlamadım neden çok geç çıkıyor ki benim 1 hafta 10 gün zor dayanırdı şimdi maşallah 1 ayı görür oldum bende şimdi gideyim bide 36. haftada falan giderim diyorum 37 çatı muayenesi olursa zaten 38 de doğurmazsam yine giderim

yemek yemem lazım sanırım midem çoştu acıktığımda ağrıyor galiba buda yeni çıktı akşamları burda olmuyorsunuz sanırım ben yine arada bakarım sıkılıcam çünkü eşim yok

valla bilmiyorum aspirincimmm aslında çok memnunum bu konuda keşke hiç çıkmasalar :)

valla bilmiyorum aspirincimmm aslında çok memnunum bu konuda keşke hiç çıkmasalar :)

valla ben kıldan tüyden yana çok sıkıntılıyım doğumdan sonra ilk işim lazere gidicem tamamen kurtulucam inşallah görümcem gitti o kadar rahat ki bacaklar her zaman kaymak aniden hastaneye gidiyoruz hoppp kıl sıkıntısı allahım izin verirse epilasyona gitmek istiyorummm

Ben lazere de gittim hem de kaç kere , azaldı ama bitmedi. Bir de çok canım yanıyordu en iyi makine ve merkez ama ne bileyim bitmedi. Arkadaş bir yere gitmiş bitene kadar diye anlaşma yapıyormuşsun , onunkiler bitmiş bayaa. Ben de 3 hafta sonra dr'a gidecem bu hafta bitti 2 hafta kaldı , önümüzdeki hafta gitsem muayenede çatı kontrolu yaparsa temiz olur. Sonra 2 hafta sonra , sonra da 1 hafta sonra geleceksin dedi. Artık doğuma kadar 2 kere gidecem herhalde ağdaya. bu göbekle de şekilden şekile gir sıcaklarda zor oluyor. Keşke birşey olsa hiç çıkmasalar, erkekler ne rahat walla :)) görümcen nereye gitmiş öğrenelim de sonra belki oraya gideriz yakınsa...

canım bitip bitmemsi biraz insanın kıl yapısıylada alakalı görümcem bizim sağlık ocağının sorumlu hekimin yerine gitti kadıköy hasanpaşada delefome diye bir yer makineler gerçekten son kalite ama yğende oraya gitti onun bitmedi evet anlaşma yapılan yerler var bitene kadar diye bende allah nasip ederse gidicem kafaya koydum bitmesede en azından azalsın tek tuklarıda elleinle alıverirsin

Kızlar yogunluktan ölüyorum annem tozumu attırdı maşallahı var dolapların çoğunu hallettik ama çok yoruldum kasıklarıma ağrılar girdi korktum sonra bir daha bu kadar yormıycam kendimi sizleri çok özledim. Yarın sabahtan uğrarım öptüm çok hepinizi

ben yine geldim eşime kapris yaptım azcık ama malesef gelemiyor valla sinir bastı akşam olunca hiç vakit geçmiyor kayınvalidem de amma insansızmış bi tel açıp kızım napıyosun yanlız gel yada gelelim demiyor helal valla demekki tek çağırdığı oğluymuş oğlu olmayınca yemeğe çağırma gereği duymuyor annemler keşke bir an önce gelse

canım diyorum ya buyuk temizliğe kalkıştım.işte yavaş yavaş yapıorum.
en çokta bebeğin eşyaları oyalıyor yıka ütüle koy falan daha da yerleşmedi odasına..
yerleşse de bitse...

ah be canım yorma kendini gerçekten çok yorucu bu işler tatlım yerleşir yerleşir anneciğinde gelicekmiş zaten yaparsınız onunla zemuszemus
benimde elektrikler gitti ondan bi anda yok oldum kusura bakmayın kızlar bizim burda arada oluyor malesef boshayallersmile

mustela demek öyle işte sanırsam birazda bebişlerin bünyesi birine iyi gelen birine alerji yapabiliyor yada iyi gelmeyebiliyor bakalım bizimkiler neyden memnun kalıcaklar
ne güzel iş hayatını bitirmişsin canım darısı bize inşallah ama mali durumlar fena olduğu için ömür boyu çalışmak zorunlulukmuş gibi duruyor şimdilik ama hayırlısı tabi

kızlarr bişi sorcam ya utanarakk...:) şimdi ben ağda yaptım ama bikini bölgeme yapmadım serklaj dikişim var atar die korkuyorum sizce atarmı dikiş.. yoksa traşlasammı...?

tatlım jilet vur gitsin hiç riske atma
bende normalde ağda yapıyorum ama son jilet vurdum görmeden tabi el yordamıylan kaydirigubbakcemile3 ağdayı dedim biraz daha ilerlesin o zaman yaptırcam daha var o zaman çıkmamış olur çünkü tam olarak gebelikten azaldı sanki daha seyrek çıkıyor

tatlım doktoruna güven sen gerisini boşver bir bildikleri vardır elbet

bende 3 kere gittim lazere ama sonra acısından yeter dedim azaldı ama bitmedi tabiki ama azalmış olması bile güzel acaba o sözleşmeli yer neresi öğrenirsen banada söylermisin belkim bende daha sonra fikir değiştirirsem giderim bayanssulusmile acıdan korkmazsam yanii

selam kıslar nasılsınız
ilk defa bu saatte topike girdim:))
belim çok ağrıdı bugün dayanılmazdı ama resmen ağladım oturamadım müdürümde izin verdi bugün 3 gün
de yıllık iznimden izin aldım pazt kadar evdeyim
yarın sabahta kontrolüm var
sizler napıyosunuz

selam kızlar.opuyorumnanaktan
bende bu ara uğrayamadım misafirim bitmedi iki haftadır..
yorgunum sıcaklardan da bunaldım.
kardeşim eşimin kuzenleri benim kuzenimm...
oyyy artık doğuma kadar kimseyi istemiyorummmmm!!!akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…