benim drumda hiç kasamayın diyor hazırlıksız olursanız biz burda hallederiz diyor ama insan utanır valla bu arada jiletle nasıl yapıyorsun ya ben hiç görmüyorum bu hafta ağdacıya gidicem benimde ağda maceram kabus oluyor 3 saatte çıkamıyorum maşallaj tüylerim jopanlanmış gibi gelmiyor:)))
bilmiyorumki
tatlım ya risk etmekde kolay değil dr un mutlaka bi bildiği vardır diyorum... gerçi ikizler ölepek sabırlı olamıyolarkaydirigubbakcemile3
bundan alanınız var mı bu ara çok görüyorum herkeste acaba gerçekten kullanışlımı
evet çok pahalı 40 tl acaba dedim çok mu gerekli bütün doğum yapanlarda görür oldum gerçi 2 gün sonra onu koyacak yerde olmaz döküntü gerek yok :)
valla bilmiyorum aspirincimmm aslında çok memnunum bu konuda keşke hiç çıkmasalar :)
valla ben kıldan tüyden yana çok sıkıntılıyım doğumdan sonra ilk işim lazere gidicem tamamen kurtulucam inşallah görümcem gitti o kadar rahat ki bacaklar her zaman kaymak aniden hastaneye gidiyoruz hoppp kıl sıkıntısı allahım izin verirse epilasyona gitmek istiyorummm
Ben lazere de gittim hem de kaç kere , azaldı ama bitmedi. Bir de çok canım yanıyordu en iyi makine ve merkez ama ne bileyim bitmedi. Arkadaş bir yere gitmiş bitene kadar diye anlaşma yapıyormuşsun , onunkiler bitmiş bayaa. Ben de 3 hafta sonra dr'a gidecem bu hafta bitti 2 hafta kaldı , önümüzdeki hafta gitsem muayenede çatı kontrolu yaparsa temiz olur. Sonra 2 hafta sonra , sonra da 1 hafta sonra geleceksin dedi. Artık doğuma kadar 2 kere gidecem herhalde ağdaya. bu göbekle de şekilden şekile gir sıcaklarda zor oluyor. Keşke birşey olsa hiç çıkmasalar, erkekler ne rahat walla :)) görümcen nereye gitmiş öğrenelim de sonra belki oraya gideriz yakınsa...
canım diyorum ya buyuk temizliğe kalkıştım.işte yavaş yavaş yapıorum.
en çokta bebeğin eşyaları oyalıyor yıka ütüle koy falan daha da yerleşmedi odasına..
yerleşse de bitse...
mustela demek öyle işte sanırsam birazda bebişlerin bünyesi birine iyi gelen birine alerji yapabiliyor yada iyi gelmeyebiliyor bakalım bizimkiler neyden memnun kalıcaklarmustelanın pişik kremi hiç emmiyormuş kardeşim almıştı kalıp gibi bembeyaz kalmış teninde. desitin amerikan olanı galiba 45 tl civarındaydı sanırım o iyiymiş ama pahalı geldi sebamed aldım iyi gelmezse desitin alacam. Elin yandığında v.s bile iyi geliyormuş desitin çok iyi bir krem.
Benim kayınvalidem aramıyor bile , onun bir tane oğlu var onun derdine düşmüş bizi unuttu. Kayınpeder bile geçenlerde boşayacam bu kadını kafayı yedi diyor 80 yaşında :)) Aman bizden uzak allaha yakın olsunlar.
Ben 16 sene çalıştım birikimimi yaptım 35 yaşında yöneticilikten ayrıldım. Ev hanımlığını deneyimliyorum, allaha şükür eşim yabancı bir şirkette yönetici o devam ediyor. 2 sene sonra zaten istanbul'dan ayrılmayı planlıyoruz. 36 yaşında doğuruyorum zaten ben kendim bir kafe falan açmazsam allah muhtaç etmezse tabi çalışmayı düşünmüyorum artık.
Mesaisi biten arkadaşlar iyi akşamlar. Ben de akşam yemeğini hazırlıyorum ufak ufak.
kızlarr bişi sorcam ya utanarakk...:) şimdi ben ağda yaptım ama bikini bölgeme yapmadım serklaj dikişim var atar die korkuyorum sizce atarmı dikiş.. yoksa traşlasammı...?
tatlım doktoruna güven sen gerisini boşver bir bildikleri vardır elbetcanım tam olarak 35+5 filan oluyorum dr a göre 36 bitti dio ultrason ölçümünde yani.. bende beklesinler diorum ama ikizlerde malesef son dönemde kilo alımı duruyo ve kordon dolanması olasılığı yüksekmiş o yüzden risk etmeyelim dio...
Ben lazere de gittim hem de kaç kere , azaldı ama bitmedi. Bir de çok canım yanıyordu en iyi makine ve merkez ama ne bileyim bitmedi. Arkadaş bir yere gitmiş bitene kadar diye anlaşma yapıyormuşsun , onunkiler bitmiş bayaa. Ben de 3 hafta sonra dr'a gidecem bu hafta bitti 2 hafta kaldı , önümüzdeki hafta gitsem muayenede çatı kontrolu yaparsa temiz olur. Sonra 2 hafta sonra , sonra da 1 hafta sonra geleceksin dedi. Artık doğuma kadar 2 kere gidecem herhalde ağdaya. bu göbekle de şekilden şekile gir sıcaklarda zor oluyor. Keşke birşey olsa hiç çıkmasalar, erkekler ne rahat walla :)) görümcen nereye gitmiş öğrenelim de sonra belki oraya gideriz yakınsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?