2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

off evet haklısın canım
son zamanlar hiç çekilmiyro misafir falan
ben bi tek annemi ve kocişi istiyom yanımda:))

angel geçmiş olsun bu arada niye yıllık izninden veriyor insan idare eder sağolsun benimkiler idare ediyor çok oldu raporsuz izinsiz gitmediğim

tvde de hiç bi şey yok yaz geldimi böyle insan bari güzel bi film koyar
aynen öyle canım hiçbirşey yok bende medium diye bir dizi vardı onu izledim bitti

merhaba canım oh iyi yapmışın izin almakla dinlenirsin en azından dinlenmeden bel ağrısı geçmiyor benim öyle en azından kontrolden sonra yaz hemen durumları şekercim güzel haberlerlen gelmen dilağiyle

ay canım yaa yazık valla sana kimseyi ağırlama artık yeter yani az kaldı

angel geçmiş olsun bu arada niye yıllık izninden veriyor insan idare eder sağolsun benimkiler idare ediyor çok oldu raporsuz izinsiz gitmediğim

canım ya bi müdüre kalsa verir de muhasebe genel müdür patron derken baş çok bizim orda bugün öğleden sonra ve yarını verdi ama ben dedim pzt kadar gelmeyim diye o zamanda 3 gün aldım yani zaten geri dönmeyi düşünmediğimden pekte umursamıyorum yani

ya kızlar sizde olmuyormu karın ağrısı yani afedersiniz ama sanki ishal olmuşum gibi yada tuvaletim varmış gibi karnım ağrıyor arada sancı falan mı yoksa bu 2 gündür peydah oldu anlamadım arada yokluyor geçiyor

bende olmuyor nadir üşütürsem oluyor kasık bel alt karın ağrıyor ama dediğini anladım bir kere oldu o zamanda ceryanda çok kalmıştım tatlım dikkat et üşütme

hım geri dönmeyeceksen iyi o zaman bence sen 32. haftada ayrıl yani tabi maaş veriyolarmı bilmiyorum bizim şirket vermiyormuş o yüzden mecburen 36da ayrılıcam 1 ay 1aydır daha eksikler var hastane masrafları falan yani benim maaşıma ihtiyacımız var

üşütmem zor biraz çünkü çok sıcak ve ben eve hapsoldum resmen ekmek almaya bile gitmiyorum gündüz sıcak diye arada yoklayıp gidiyor bugün 3 kere oldu dün gecede uyutmadı hayırlısı bakalım
kasıklarım pek ağrımıyor yani sadece kızım fazla yüklenirse sanki çıkacakmış gibi oluyor o kadar:)

aynen..
son ayımız bi atlatsaydık hayırlısıyla..

evet canım tek duam o zaten şu son zamanlarıda hayırlısıyla bi atlatsak kazasız belasız
sonrasında da sağ salim meleklerimizi kucağımıza alsak daha ne isteriz dimi:)

evet canım helede oturmak hiç iyi gelmiyor ya ayakta gezinicem ya da yatıcam bu ağrı için belim ve sağ küreğim çok fena inşallah iyi gelir dinlenmek
canım evde gündüzleri pc olmuyor laptopu kociş sabah işe götürüyor akşam getiriyor :) o nedenle akşamdan akşama haberleşiriz ancak:)
inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım

ya ama çok terlemekte etkileyebilir tatlım da yinede dikkat et devam ederse doktorunu arayıp sor bence öenmli olabilir

iiyi o zmaan akşama güzel haberleirni bekliyorum elbette güzel güzel şeyler anlatcan annesiiii sıkıntı neyim çıkmıycak yani alkisalkisalkis

yok canım bende her türlü ağrı var ama o yok
benim genelde alt tarafım ağrıyor kramplar şeklinde onu da sorcam yarın doktoa

düşünüyorum dönmemeyi ama kısmet canım:) inşallah durumlar iyi olur ve ben 2 sene kadar çalışmam:) hele de bu işe dönmeyi asla istemiyorum
bakalım hayırlısı
ben de 37 haftada ayrılcam canım o nedenle de 20 gün daha çalışmam lazım
dediğin gibi bi ay fazla maaş iyi olur yani:)
canım maaş olayıda zaten 4 ay ücretli iznimiz varya onu da zaten ssk ödücek :))

burcu o zaman gündüz giremiyicekmisin hay allah ya hiç iyi olmadı bu izne ayrıldığında azcık naz yap kocana işe götürmesin bari

inşallah canımcım

ee sen neler yapıyosun

burcu o zaman gündüz giremiyicekmisin hay allah ya hiç iyi olmadı bu izne ayrıldığında azcık naz yap kocana işe götürmesin bari

ya keyfiyen götürmüyo mecbur işini onunla hallediyo :)
naz yaparsam işini yapamaz:)
artık akşamları görüşürüz ama çok merakta olucam tabi
bakalım belki eve bi pc alırız hayırlısı :))

o agrıdan bendede oluyor arada bı gırıyorr gaz sancısı gıbı aynen ıshal gıbıde..sonra gecıyor walla bnde korkuyorum ama organlarımızda sıkısıyor rahım buyudukce hersey normal gelıor artık ..son zamanlaarımıızz..yasakkelime

inşallah canımcım

ee sen neler yapıyosun

valla evdeyim tatlım dana gibi yatıyom kalkıyom kaydirigubbakcemile3 işte çok yapamıyorum yormuyorum yani yoksa yapacam enerjim varda işte ama biraz yemek yapmak için ayakta durunca belim kasıklarım kopuyor sanki kütük söökmüşüm gibim yani ağır aksak ilerliyoruz şükür tabi yine bu halimizede
bizim kendi iş yerimiz vardı malesef ekonomik durumlardan kapatma kararı aldık ofiste taşınma telaşı varmış bir haftadır uykularım ondan da kaçıyor çok üzülüyorum o kadar yatırım neyim emek boşuna çok çabaladım orası için tepeden tırnağa ama olmadı işte gücüme gidiyor allahtan evdeyimde görmüyorum iş yerinin kapanışını ama bir ara uğrayıp yedekleme falan yapmam lazım zor valla allah hepimizin yardımcısı olsun

bende de oluyor.boshayallersmile
ayy oturamıyorum kızlar nefesim daralıyo...:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…