selam kızlar.opuyorumnanaktan
bende bu ara uğrayamadım misafirim bitmedi iki haftadır..
yorgunum sıcaklardan da bunaldım.
kardeşim eşimin kuzenleri benim kuzenimm...
oyyy artık doğuma kadar kimseyi istemiyorummmmm!!!akannehir
aynen..off evet haklısın canım
son zamanlar hiç çekilmiyro misafir falan
ben bi tek annemi ve kocişi istiyom yanımda:))
aynen öyle canım hiçbirşey yok bende medium diye bir dizi vardı onu izledim bittitvde de hiç bi şey yok yaz geldimi böyle insan bari güzel bi film koyar
merhaba canım oh iyi yapmışın izin almakla dinlenirsin en azından dinlenmeden bel ağrısı geçmiyor benim öyle en azından kontrolden sonra yaz hemen durumları şekercim güzel haberlerlen gelmen dilağiyleselam kıslar nasılsınız
ilk defa bu saatte topike girdim:))
belim çok ağrıdı bugün dayanılmazdı ama resmen ağladım oturamadım müdürümde izin verdi bugün 3 gün
de yıllık iznimden izin aldım pazt kadar evdeyim
yarın sabahta kontrolüm var
sizler napıyosunuz
selam kızlar.opuyorumnanaktan
bende bu ara uğrayamadım misafirim bitmedi iki haftadır..
yorgunum sıcaklardan da bunaldım.
kardeşim eşimin kuzenleri benim kuzenimm...
oyyy artık doğuma kadar kimseyi istemiyorummmmm!!!akannehir
angel geçmiş olsun bu arada niye yıllık izninden veriyor insan idare eder sağolsun benimkiler idare ediyor çok oldu raporsuz izinsiz gitmediğim
ya kızlar sizde olmuyormu karın ağrısı yani afedersiniz ama sanki ishal olmuşum gibi yada tuvaletim varmış gibi karnım ağrıyor arada sancı falan mı yoksa bu 2 gündür peydah oldu anlamadım arada yokluyor geçiyor
aynen..
son ayımız bi atlatsaydık hayırlısıyla..
aynen öyle canım hiçbirşey yok bende medium diye bir dizi vardı onu izledim bitti
merhaba canım oh iyi yapmışın izin almakla dinlenirsin en azından dinlenmeden bel ağrısı geçmiyor benim öyle en azından kontrolden sonra yaz hemen durumları şekercim güzel haberlerlen gelmen dilağiyle
ay canım yaa yazık valla sana kimseyi ağırlama artık yeter yani az kaldı
ya ama çok terlemekte etkileyebilir tatlım da yinede dikkat et devam ederse doktorunu arayıp sor bence öenmli olabilirüşütmem zor biraz çünkü çok sıcak ve ben eve hapsoldum resmen ekmek almaya bile gitmiyorum gündüz sıcak diye arada yoklayıp gidiyor bugün 3 kere oldu dün gecede uyutmadı hayırlısı bakalım
kasıklarım pek ağrımıyor yani sadece kızım fazla yüklenirse sanki çıkacakmış gibi oluyor o kadar:)
evet canım tek duam o zaten şu son zamanlarıda hayırlısıyla bi atlatsak kazasız belasız
sonrasında da sağ salim meleklerimizi kucağımıza alsak daha ne isteriz dimi:)
evet canım helede oturmak hiç iyi gelmiyor ya ayakta gezinicem ya da yatıcam bu ağrı için belim ve sağ küreğim çok fena inşallah iyi gelir dinlenmek
canım evde gündüzleri pc olmuyor laptopu kociş sabah işe götürüyor akşam getiriyor :) o nedenle akşamdan akşama haberleşiriz ancak:)
inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım
ya kızlar sizde olmuyormu karın ağrısı yani afedersiniz ama sanki ishal olmuşum gibi yada tuvaletim varmış gibi karnım ağrıyor arada sancı falan mı yoksa bu 2 gündür peydah oldu anlamadım arada yokluyor geçiyor
hım geri dönmeyeceksen iyi o zaman bence sen 32. haftada ayrıl yani tabi maaş veriyolarmı bilmiyorum bizim şirket vermiyormuş o yüzden mecburen 36da ayrılıcam 1 ay 1aydır daha eksikler var hastane masrafları falan yani benim maaşıma ihtiyacımız var
ya ama çok terlemekte etkileyebilir tatlım da yinede dikkat et devam ederse doktorunu arayıp sor bence öenmli olabilir
iiyi o zmaan akşama güzel haberleirni bekliyorum elbette güzel güzel şeyler anlatcan annesiiii sıkıntı neyim çıkmıycak yani alkisalkisalkis
burcu o zaman gündüz giremiyicekmisin hay allah ya hiç iyi olmadı bu izne ayrıldığında azcık naz yap kocana işe götürmesin bari
inşallah canımcım
ee sen neler yapıyosun
bende de oluyor.boshayallersmileya kızlar sizde olmuyormu karın ağrısı yani afedersiniz ama sanki ishal olmuşum gibi yada tuvaletim varmış gibi karnım ağrıyor arada sancı falan mı yoksa bu 2 gündür peydah oldu anlamadım arada yokluyor geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?