ssk ödeyecek ama toplu bize her ay düzenli lazım kredi ödediğimiz için neyse artık her ay annemler yollar
Allah hayırlı rızıklar versin canım çok sıkma canını.:teselli:valla evdeyim tatlım dana gibi yatıyom kalkıyom kaydirigubbakcemile3 işte çok yapamıyorum yormuyorum yani yoksa yapacam enerjim varda işte ama biraz yemek yapmak için ayakta durunca belim kasıklarım kopuyor sanki kütük söökmüşüm gibim yani ağır aksak ilerliyoruz şükür tabi yine bu halimizede
bizim kendi iş yerimiz vardı malesef ekonomik durumlardan kapatma kararı aldık ofiste taşınma telaşı varmış bir haftadır uykularım ondan da kaçıyor çok üzülüyorum o kadar yatırım neyim emek boşuna çok çabaladım orası için tepeden tırnağa ama olmadı işte gücüme gidiyor allahtan evdeyimde görmüyorum iş yerinin kapanışını ama bir ara uğrayıp yedekleme falan yapmam lazım zor valla allah hepimizin yardımcısı olsun
sen o kadar çek hazır çocuk tabii boşver canım...oh neyse sadece bende olmuyormuş bu karın ağrısı aman azcık daha dayansın kızım en azından ağustos 5 e kadar ağustosun 10unda doğabilir benden müsade:)) zaten içime öyle doğuyor o tarihte doğurmazsam çok bozulucam anam bide kayınvalidem doğum gününe denk gelirse sinir olurum :))
geçen nstde sinir oldum eşimle ben konuşunca kızım tepki veriyor kalp atışları falan hızlanıyor kayınvalidem başladı bu kız babacı olucak aman babası sen konuşma bak sen konuşunca hemen hareketleniyor allahım sanki sadece onun çocuğu sinir oldum nedense
bebeklerimiz kısmetleriyle gelecekler inşallah
çiçek peki başka bi yer falan mı açmayı düşünüyorsunuz?
Allah hayırlı rızıklar versin canım çok sıkma canını.:teselli:
oh neyse sadece bende olmuyormuş bu karın ağrısı aman azcık daha dayansın kızım en azından ağustos 5 e kadar ağustosun 10unda doğabilir benden müsade:)) zaten içime öyle doğuyor o tarihte doğurmazsam çok bozulucam anam bide kayınvalidem doğum gününe denk gelirse sinir olurum :))
geçen nstde sinir oldum eşimle ben konuşunca kızım tepki veriyor kalp atışları falan hızlanıyor kayınvalidem başladı bu kız babacı olucak aman babası sen konuşma bak sen konuşunca hemen hareketleniyor allahım sanki sadece onun çocuğu sinir oldum nedense
kızlar mircan kaya ninnileri dinleyin süper atem tutem ben seni var bitane bayıldım ben kadının seside çok güzel
herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için.:Saruboceq:amin inşallah kızlar ya hayırlısıı elbette de insan emek verip yaptığı şeyin yıkılması zoruna gidiyor
biizim üretim imalat yapan yerimiz vardı zaten makina parçaları diyim ben size öyle anlatayım babam zaten 30 yıldır yapıyor sonra laboratuvar açmaya karar verdiler bende o zaman devreye girdim ondan önce babamla çalışmıyordum 6 yıldırda laboratuvarla uğraşıyodum üretim yapan yer devam ediyor ama oranın işleride çok parlak değil yani şubesi kapanmış gibi bişey oldu iş yerimizin ama ben diğer yerde çalışmıyorum anlamamda ki babamla o kadar içli dışlı çalışmam mümkün değil
babam belki bir yıl sonra yeniden deneriz falan diyor ama bilemiyorum bir sürü yatırım yapıldı bir sürü cihaz alınmıştı yazık günah valla ne diyim artık depoda duurcak bi süre sonra kimbilir piyasalar belki biraz düzelirse yeniden deneyebilirmişiz bilemiyorum muallak yani
amin inşallah kızlar ya hayırlısıı elbette de insan emek verip yaptığı şeyin yıkılması zoruna gidiyor
biizim üretim imalat yapan yerimiz vardı zaten makina parçaları diyim ben size öyle anlatayım babam zaten 30 yıldır yapıyor sonra laboratuvar açmaya karar verdiler bende o zaman devreye girdim ondan önce babamla çalışmıyordum 6 yıldırda laboratuvarla uğraşıyodum üretim yapan yer devam ediyor ama oranın işleride çok parlak değil yani şubesi kapanmış gibi bişey oldu iş yerimizin ama ben diğer yerde çalışmıyorum anlamamda ki babamla o kadar içli dışlı çalışmam mümkün değil
babam belki bir yıl sonra yeniden deneriz falan diyor ama bilemiyorum bir sürü yatırım yapıldı bir sürü cihaz alınmıştı yazık günah valla ne diyim artık depoda duurcak bi süre sonra kimbilir piyasalar belki biraz düzelirse yeniden deneyebilirmişiz bilemiyorum muallak yani
oh neyse sadece bende olmuyormuş bu karın ağrısı aman azcık daha dayansın kızım en azından ağustos 5 e kadar ağustosun 10unda doğabilir benden müsade:)) zaten içime öyle doğuyor o tarihte doğurmazsam çok bozulucam anam bide kayınvalidem doğum gününe denk gelirse sinir olurum :))
valla evdeyim tatlım dana gibi yatıyom kalkıyom kaydirigubbakcemile3 işte çok yapamıyorum yormuyorum yani yoksa yapacam enerjim varda işte ama biraz yemek yapmak için ayakta durunca belim kasıklarım kopuyor sanki kütük söökmüşüm gibim yani ağır aksak ilerliyoruz şükür tabi yine bu halimizede
bizim kendi iş yerimiz vardı malesef ekonomik durumlardan kapatma kararı aldık ofiste taşınma telaşı varmış bir haftadır uykularım ondan da kaçıyor çok üzülüyorum o kadar yatırım neyim emek boşuna çok çabaladım orası için tepeden tırnağa ama olmadı işte gücüme gidiyor allahtan evdeyimde görmüyorum iş yerinin kapanışını ama bir ara uğrayıp yedekleme falan yapmam lazım zor valla allah hepimizin yardımcısı olsun
amin inşallah kızlar ya hayırlısıı elbette de insan emek verip yaptığı şeyin yıkılması zoruna gidiyor
herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için.:Saruboceq:
tabi ki emek verildiği için üzülür insan ama....
kızlar benim çıkmam lazım oturamıyorum kramp giriyoo nefesim daralıyo.
öptüm hepinizi bu arada burda muhabbet ediyorum ama hiçbirinizle arkadaş olmamışım doğurmadan olalım ben çıkıyorum kızım da durmuyo siz istek atarsanız sevinirim...opuyorumnanaktan
inşallah herşey yoluna girer çiçek bazen karşılaşıyoruz böyle zorluklarla her zaman şükredip beklemek lazım karşılığı alınıyor canını sıkma bebeğini üzme belki bebeğin doğunca onun şansına daha güzel şeyler olucak ve iyiki kapanmış diyiceksiniz
herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için.:Saruboceq:
tabi ki emek verildiği için üzülür insan ama....
kızlar benim çıkmam lazım oturamıyorum kramp giriyoo nefesim daralıyo.
öptüm hepinizi bu arada burda muhabbet ediyorum ama hiçbirinizle arkadaş olmamışım doğurmadan olalım ben çıkıyorum kızım da durmuyo siz istek atarsanız sevinirim...opuyorumnanaktan
Bir de teyed geçti demiyorlar mı ... Yazık o kadar emeğe çok üzülüyorum ben de... Ama sıkma canını ne yapacaksın İnşallah herşey yoluna girer. Bebiş kısmetiyle gelsin inşallahhhh
canımcım en güzeli evde yatıp dinlenmek zaten:)
ben 7 ayda yeni yeni anladım hamile olduğumu bugüne kadar berdeyse hiç sancı çekmedim zorlukta ama şimdi son 15 gündür felan çok fenayım Allah yardımcımız olsun
evde olunca rahat rahat yaparsın işini dinlene dinlene:) aceleye gerek yok canım
işiniz içinde hayırlısı zor tabi kendi işini kapatmak ama napıcaksın inşallah daha güzel bi kapı açılır hayatınızda emeklerinizi boşa çıkarmaz Allah ım
:))))
sinir bozucu kaynanalar
hep mi sinir bozmak için varlar yahu:))
görüşürüz canımcım
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?