sütümüde içeyim bari eşim hala gelmedi bi sürü şey istedim naz yapamıyorum kaç gündür bari msjla yapayım dedim umarım unutup gelmez onun açısından hiç iyi olmaz çünkü:)))
bende günde 1 litre içiyorum ama 1 aydır falan ondan önce içmiyordum kaan kocatepeyi dinlemişsinizdir mutlaka annenin yediği şeyleri ilerde bebeği seviyormuş yani bunu duyunca daha çok içmeye çalışıyorum sütü. bi arkadaşımda söylemişti hamileyken hiç içmemiş ve kızı ağzına sürmemiş sütü hep diyordu ikinciye hamile kalırsam mutlaka süt içicem diye
kıslar uyuyormusunuz sesiniz çıkmıyor
valla ben araştırma yapıyom kendi çapımda park yataklara neyim bakıyordum
güyya bügün ebebeğe gidicektikte olmadı yarına belki
biraz tv ye bakam bende görüşürüz öpüyom kocaman hepicinizi
hoşçakal çiçek.
sende mi içemiyorsun burcu meyvelilerini dene belki onları içebilirsin
yarın kendimi atıcam sokağa eve gece yarısı gelicem valla patladım ya bütün gün aynı koltukta allahtan siz varsınız yoksa depresyona girerdim kaç gündür aynı haldeyim
annem ankarada baya uzak( neyse az kaldı ama gelmesine o gelse sıkılmam sürekli alışverişe çıkarız. bende çıkayım makinam durdu çamaşırımı asayım
iyi geceler öpüyorum
günaydın arkadaşlarrrrr,dün dr daydık maşallah oğluşum çok iyiymiş 2,600 gr olmuş.dr 37 haftama yeni girdiğimi 1 hafta daha çalışmam gerektiğini söyledi ama ayrılmak istersende istirahat yazayım dedi bende tama dedim bugün de raporumu bırakmaya geldim öğleden sonra artık izindeyim.
ayrıca doğuma hazırlıklı olmamı temmuzun 10 undan sonra heran doğabileceğini söyledi haftada bir nst çağırdı.bizden haberler böyle
Herkese günaydınlar bugün annem ve kızımla gezmeye gidicez:)))
Canım hayırlı olsun iznin en iyisi evde olmak ben de evdeyim 4 gündür hayırlısıyla kucağımıza alalım işallah
günaydın arkadaşlarrrrr,dün dr daydık maşallah oğluşum çok iyiymiş 2,600 gr olmuş.dr 37 haftama yeni girdiğimi 1 hafta daha çalışmam gerektiğini söyledi ama ayrılmak istersende istirahat yazayım dedi bende tama dedim bugün de raporumu bırakmaya geldim öğleden sonra artık izindeyim.
ayrıca doğuma hazırlıklı olmamı temmuzun 10 undan sonra heran doğabileceğini söyledi haftada bir nst çağırdı.bizden haberler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?