2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sütümüde içeyim bari eşim hala gelmedi bi sürü şey istedim naz yapamıyorum kaç gündür bari msjla yapayım dedim umarım unutup gelmez onun açısından hiç iyi olmaz çünkü:)))

off bide ben içebilsem

off canım yaa ben hiç içemiyorum
midem almıyor direk çıkarıyorum
elimde değil

kıslar uyuyormusunuz sesiniz çıkmıyor

canım benim net koptuda onunla uğraşıyodum
açıldı şimdi:))

valla ben araştırma yapıyom kendi çapımda park yataklara neyim bakıyordum
güyya bügün ebebeğe gidicektikte olmadı yarına belki
biraz tv ye bakam bende görüşürüz öpüyom kocaman hepicinizi

hoşçakal çiçek.
sende mi içemiyorsun burcu meyvelilerini dene belki onları içebilirsin
yarın kendimi atıcam sokağa eve gece yarısı gelicem valla patladım ya bütün gün aynı koltukta allahtan siz varsınız yoksa depresyona girerdim kaç gündür aynı haldeyim

valla ben araştırma yapıyom kendi çapımda park yataklara neyim bakıyordum
güyya bügün ebebeğe gidicektikte olmadı yarına belki
biraz tv ye bakam bende görüşürüz öpüyom kocaman hepicinizi

bak bakalım canom
bana e bebek baya pahalı geldi ama bakın tabi:))
bende yatıcam zaten sabah kontrol var erken kalkıcam
öpüyorum seni kocaman

içemiyorum malesef canım
kaşarla ayran yoğurtla takviye yapıyorum
inşallah büyüyodur kızım

at tabi canım gez dolaş stres at
annen uzakmı canım sana

annem ankarada baya uzak ( neyse az kaldı ama gelmesine o gelse sıkılmam sürekli alışverişe çıkarız. bende çıkayım makinam durdu çamaşırımı asayım
iyi geceler öpüyorum

laktozsuz light için hem gaz yapmıyor hem tadı hafif ben normal süt içemiyorum ama bunu içebiliyorum

bende çıkıyorum canlarr
öpüyorum hepinizi
iyi gecelerr
Allah a emanet olun siz ve melekleriniz

Merhaba guzEl anneleR bugun kontrolumuZ vardı 2100 gR 45 cm olmuS. Oğlum doktor. IRı olacak. Dedi. BaSı halA aSAGıda. NST dE normAl

günaydın arkadaşlarrrrr,dün dr daydık maşallah oğluşum çok iyiymiş 2,600 gr olmuş.dr 37 haftama yeni girdiğimi 1 hafta daha çalışmam gerektiğini söyledi ama ayrılmak istersende istirahat yazayım dedi bende tama dedim bugün de raporumu bırakmaya geldim öğleden sonra artık izindeyim.

ayrıca doğuma hazırlıklı olmamı temmuzun 10 undan sonra heran doğabileceğini söyledi haftada bir nst çağırdı.bizden haberler böyle

Günaydınlarrrr..biz bugün erkenciyiz epey, kalktık kahvaltı yaptık, bulaşıklarımızı hallettik ve en son keyif çayımızı alıp buraya geldik hemen.

Senin adına çok sevindim Nasya, ne güzel istirahat edebileceksin artık..ayrıca 10 temmuza çok az kaldı, ben heycan yaptım vallaa..Allahım kolayca kurtarsın seni inşallah.

Herkese günaydınlar bugün annem ve kızımla gezmeye gidicez:)))

Canım hayırlı olsun iznin en iyisi evde olmak ben de evdeyim 4 gündür hayırlısıyla kucağımıza alalım işallah

günaydın kızlarr....
birazdan dr a gidicem sanırım bu son kontrololcak... kasıklarımda ağrılarım oluyo ara ara hayır olsun inşallah...çokşükür temmuzu gördüm:) allahım vakitlice doğurmayıda nasip eder inşallah... hepimize....

Herkese günaydınlar bugün annem ve kızımla gezmeye gidicez:)))

Canım hayırlı olsun iznin en iyisi evde olmak ben de evdeyim 4 gündür hayırlısıyla kucağımıza alalım işallah

ohh ne güzel... gez valla canım dermanın varsa:)

hayırlısı olsun canım hakkında vakitlice gelsin bebişin inşallah... bu saatten sonra korkulcak bişide yok şükür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…