Günaydınlarrrr..biz bugün erkenciyiz epey, kalktık kahvaltı yaptık, bulaşıklarımızı hallettik ve en son keyif çayımızı alıp buraya geldik hemen.
Senin adına çok sevindim Nasya, ne güzel istirahat edebileceksin artık..ayrıca 10 temmuza çok az kaldı, ben heycan yaptım vallaa..Allahım kolayca kurtarsın seni inşallah.
afiyet olsun canım... baya hızlısın:) ben hala kahvaltı etmedim birazdan çıkıcam evden ama canım istemio galiba...
Ya kızlar ben de dün çok yoruldum kasıklarım ağrıdı
ooh maşallah demetcim çok güzelmiş bebişinin kilosu sağlığı oh ohMerhaba guzEl anneleR bugun kontrolumuZ vardı 2100 gR 45 cm olmuS. Oğlum doktor. IRı olacak. Dedi. BaSı halA aSAGıda. NST dE normAl
günaydın arkadaşlarrrrr,dün dr daydık maşallah oğluşum çok iyiymiş 2,600 gr olmuş.dr 37 haftama yeni girdiğimi 1 hafta daha çalışmam gerektiğini söyledi ama ayrılmak istersende istirahat yazayım dedi bende tama dedim bugün de raporumu bırakmaya geldim öğleden sonra artık izindeyim.
ayrıca doğuma hazırlıklı olmamı temmuzun 10 undan sonra heran doğabileceğini söyledi haftada bir nst çağırdı.bizden haberler böyle
hadi hayırlısı canım az kaldı senin biz bir tanesinde kasık ağrıları yaşıyoruz sen iki melek taşıyosun normal sanırsam ama yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin neticedegünaydın kızlarr....
birazdan dr a gidicem sanırım bu son kontrololcak... kasıklarımda ağrılarım oluyo ara ara hayır olsun inşallah...çokşükür temmuzu gördüm:) allahım vakitlice doğurmayıda nasip eder inşallah... hepimize....
Günaydıııııın ben geldim....
Aynen benim de..hatta bu aralar öyle ilginç bir ağrı oluyor ki kasklarımda, yatarken sağdan sola dönerken bile birden saplanabiliyor ağrı. sanırım ben de yoruyorum kendimi bebek odası hazırlayacağım diye..hayırlısı ile şöyle herşeyi halledip bitirseydim..rahat rahat otururdum..ha eksik biter mi bilmiyorummm.
Canım hoşgeldin ben de çantamı hazırlıyordum 1 yandan:)))) Bu hafta böyle oldu haftaya daha sık gelicem işallah sen ne yaptın canım annen kaçta geliyor
ya kızlar bişey sorucam ben yaa şimdi dün nevr.takımı diktirmek için sipariş verdim
ya tek kişilik dedim ben onu ama acayip güzel bişey tacın zaten çok tatlı bir maviii.
şimdi tek kişilik demekle hata mı ettim ki acaba ben onu bizim yatağımıza hiç
kullanamayacağım..çift kişilik diktirseydim hastanede kullanabilirmiydim acaba???
çok mu buyuk olur ikiye katlayıp yaysak çarşafını falan hiç bişey belli olmaz zaten dimi???
ne yapsam ki acaba ben doğumdan sonra da kullanmak istiyorum böyle olunca sadece
gelen misafire çıkarabilirim ne yapsam yaaa...numarası var oranın dün verdim siparişi
arasam mı acaba?hadi bana bi akıl verin?????[/QUOTE
Ara canım çift kişilik yaptır bence ben çift kişilik çarşaflarımı da misafir gelince ikiye katlayıp kullanıyorum bence daha iyi olur ara geç olmadan
çiçek benim de oluyor dönerken özellikle yatakta bir ağrı saplanıyor kasıklarıma..
valla bu çok fena bişey eğer doğ.sancıları bununn gibi bişeyse yandık çok fecii...
adet ağrısından çok çok farklı bir de ben gece wc ye gidip geldikten sonra çok kötü
oluyorum kasıklarımda şiddetli bi baskı hissediyorum sizde de oluyor mu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?