2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

afiyet olsun canım... baya hızlısın:) ben hala kahvaltı etmedim birazdan çıkıcam evden ama canım istemio galiba...

bu gün misafirlerim var akşam kocişle temizlik yaptık bi toz alıcam....
k.kardeşim ve k.valideleri annem de dahil...

Canım hoşgeldin ben de çantamı hazırlıyordum 1 yandan:)))) Bu hafta böyle oldu haftaya daha sık gelicem işallah sen ne yaptın canım annen kaçta geliyor

Ya kızlar ben de dün çok yoruldum kasıklarım ağrıdı

Aynen benim de..hatta bu aralar öyle ilginç bir ağrı oluyor ki kasklarımda, yatarken sağdan sola dönerken bile birden saplanabiliyor ağrı. sanırım ben de yoruyorum kendimi bebek odası hazırlayacağım diye..hayırlısı ile şöyle herşeyi halledip bitirseydim..rahat rahat otururdum..ha eksik biter mi bilmiyorummm.

günaydın tüm annoşlarr

Merhaba guzEl anneleR bugun kontrolumuZ vardı 2100 gR 45 cm olmuS. Oğlum doktor. IRı olacak. Dedi. BaSı halA aSAGıda. NST dE normAl
ooh maşallah demetcim çok güzelmiş bebişinin kilosu sağlığı oh oh

maşallah sana da tatlım ne güzel oluşun
artık izne ayrılmanın vakti geldi hayırlı beklemeler sanada canım

hadi hayırlısı canım az kaldı senin biz bir tanesinde kasık ağrıları yaşıyoruz sen iki melek taşıyosun normal sanırsam ama yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin neticede

Ya kızlar ben de dün çok yoruldum kasıklarım ağrıdı

ah be canım bende öyle az bişey yapayım belim kopucak gibi oluyor kasıklar isyan ediyor normal yani birde sen üst üste yaptın hep işlerini normal ama artık çok yorma kendini

Günaydıııııın ben geldim....

günaydın şekerim

bende bu gece 3 te kasık ağrısıylan uyandım hayırdır dedim sağa sola döndüm ama geçmedi korkttum biraz ama sonra dalmışım 5 gibi sanırım uyandığımda geçmişti sonlar ya artık normal iyice coşmaları

Canım hoşgeldin ben de çantamı hazırlıyordum 1 yandan:)))) Bu hafta böyle oldu haftaya daha sık gelicem işallah sen ne yaptın canım annen kaçta geliyor

canım şu an geldiler sanırım onlar ama kardeşim rahatsız ya..
cerrahpaşa tıp.fak.ne geldiler iyi bir profesör varmış ona görünecek
kardeşim bakalım inşallah iyi birşeyler söyler doktor...
ben de bir yandan toz falan alıyorum birazdan kahvaltı hazırlıycam
bu arada doruk hiç ama hiç doymuyor dün 4 öğün yemek yedim
yatmadan önce yine acıktım zaten acıkmamla birlikte doruk hıçkırmaya
başlıyor eşime de söyledim bunu akşam yataktayız uyumaya çalışıyoruz.
küüt kütt hıçkırmaya başladı ben korktum en başta dedim bu hıçkırık
olamaz bu kadar şiddetli ama baktım ki geçmiyor ve ritmik eşim başladı
söylenmeye işte aç yatıyorsun da kendini düşünmüyorsan bu miniği
düşün de hakikaten de acıkmıştı meyva yedim yattım ama meyva ne kadar
doyurucu olur ki sonra kalktım yine bişeyler atıştırdım ki akşam yemeğindeki
halimi göseydiniz ölürdünüz gülmekten.elim ayağım titriyor resmen.çatalı da
nasıl kullanacağımı şaşırdımaçlıktan ağzımda kaldı çatal masa da koptuk
tabiii.kaydirigubbakcemile3

bu arada yarın doruğumu görmeye giiyorum sadece 1 güncük kaldı ilk defa
kendi annemle gidicem ona da kısmet olacak inşallah usg de görmek.bu
arada babannem nevresim takımı almış 35 tl miş.çok güzel diyorrr..
ama ben dün sordum 20 tl ye sanırım tacın kumaşından bebek için
nevr.takımı dikiliyor bizim burada...ay ne çok yazdm...

çiçek benim de oluyor dönerken özellikle yatakta bir ağrı saplanıyor kasıklarıma..
valla bu çok fena bişey eğer doğ.sancıları bununn gibi bişeyse yandık çok fecii...
adet ağrısından çok çok farklı bir de ben gece wc ye gidip geldikten sonra çok kötü
oluyorum kasıklarımda şiddetli bi baskı hissediyorum sizde de oluyor mu????

ya kızlar bişey sorucam ben yaa şimdi dün nevr.takımı diktirmek için sipariş verdim
ya tek kişilik dedim ben onu ama acayip güzel bişey tacın zaten çok tatlı bir maviii.
şimdi tek kişilik demekle hata mı ettim ki acaba ben onu bizim yatağımıza hiç
kullanamayacağım..çift kişilik diktirseydim hastanede kullanabilirmiydim acaba???
çok mu buyuk olur ikiye katlayıp yaysak çarşafını falan hiç bişey belli olmaz zaten dimi???
ne yapsam ki acaba ben doğumdan sonra da kullanmak istiyorum böyle olunca sadece
gelen misafire çıkarabilirim ne yapsam yaaa...numarası var oranın dün verdim siparişi
arasam mı acaba?hadi bana bi akıl verin?????

Sen de aç yatma çocuğa yazık değil mi?Kardeşin için de ok geçmiş olsun canımcım kociş yanımda beniim de çıkıcaz yarım saate gezmeye gidicez dedim ya bizi bırakıcak sen de annenleri karşıla ben akşam fırsat bulunca gelirim çok öpüğyorum seni de dorukumu da

tamam didoşşumm ben de öpüyorum da deden nasıl oldu kuşum umarım iyidir.
akşama ben de girmeye çalışıcam kaç gibi gelirsin...hadi öptüm byyy...

Bende wc ye gitmeden önce oluyor..ağrı ile uyanıyorum..kasıklarımda baskı..karnım aşağı sarkıyormuş gibi. Böyle tüm gün boyunca sanki hiç wc ye gitmemişim de çok çok sıkışmışım gibi. Ama gidip döndükten sonra rahatlıyorum epey.

Ara canım çift kişilik yaptır bence ben çift kişilik çarşaflarımı da misafir gelince ikiye katlayıp kullanıyorum bence daha iyi olur ara geç olmadan[/QUOTE]

okkk.süpersin:lepi:

çiğdemcim kardeşine acil şifalar diliyorum inşallah çok çok önemli durumlar çıkmaz ortaya
bende bebişimin beyincikteki sorunları için hep cerrahpaşadaydım iki kez mr çektirmiştim falan benim için olumlu sonuçlandı inşallah kardeşin içinde aynısı olucak canım

o dolgunluk hissi bu gece had safhada hissettim hatta uzunca süre dinledim oluyorduda bu kadar olmamıştı valla ben zaten bebişin irileştiğini hissediyorum gerim gerim geriliyorum böyle karnım yarılcakmış gibi oluyor sonra bir kaç gün normale dönüyor alışıyor herhalde sonra yine aynı şey
yani sanırsam bebişler büyüdükçe bu sıkıntıların dereceside artıyor en sonunda da doğumlan neticeleniyor :)))

melekçim benim de tam tersi oluyor önce bi kalkıp wc ye gidiyorum sonra da gelince
çok fena bir baskı hissediyorum idrar yollarımda iltihap falan mı var acaba?çişim
varmış gibi geliyor hep....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…