çiğdemcim kardeşine acil şifalar diliyorum inşallah çok çok önemli durumlar çıkmaz ortaya
bende bebişimin beyincikteki sorunları için hep cerrahpaşadaydım iki kez mr çektirmiştim falan benim için olumlu sonuçlandı inşallah kardeşin içinde aynısı olucak canım
o dolgunluk hissi bu gece had safhada hissettim hatta uzunca süre dinledim oluyorduda bu kadar olmamıştı valla ben zaten bebişin irileştiğini hissediyorum gerim gerim geriliyorum böyle karnım yarılcakmış gibi oluyor sonra bir kaç gün normale dönüyor alışıyor herhalde sonra yine aynı şey
yani sanırsam bebişler büyüdükçe bu sıkıntıların dereceside artıyor en sonunda da doğumlan neticeleniyor :)))
melekçim benim de tam tersi oluyor önce bi kalkıp wc ye gidiyorum sonra da gelince
çok fena bir baskı hissediyorum idrar yollarımda iltihap falan mı var acaba?çişim
varmış gibi geliyor hep....
herkese günaydın, biz de 7'de uyandık aslında pek uyuyabilmiş değiliz de ağrılardan malum. Kociş ile kahvaltımızı yaptık sonra da akşam başladığım "haziran annelerinin doğum hikayelerini" biraz önce tamamladım. Bütün gün otururken hiç ağrım olmuyor ama yatınca kabus başlıyor resmen dönemiyorum bebek kasıyor bir yandan üff neyse buna da şükür, Bu ağrılara kadar ne kusmam ne bir rahatsızlığım olmuştu 1 ay da çekelim artık anne olmak kolay mı değil mi ? Doktora giden arkadaşlarımıza gözünüzaydın , gideceklere de iyi haberlerle dönmelerini ve Hepinize çok güzel bir gün diliyorummmmmmmm
canım sıkıldı şimdi bu duruma offffff.
aptal kafam benim...yav adamlar da satar aslında onu
yaaa...
günaydın ebrucum opuyorumnanaktan
evet kuyruktayız canım artık biraz daha sabır canımcım
günaydın canımmm, evet yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik allah hepimizin yardımıcısı olsun, sağ salim kuzucuklarımızı kucağımıza alalım inşallahhhhhh
valla ebrucum benim annemin arkadşı var perdeci nevresim falanda dikiyorlar kumaşlarıda var ama seçnekler çok çok fazla değil perde konusunda seçenek çok genişte tacın ürünleri var kumaşları ama seçenek dediğim gibi çok çok geniş değil yeride kartal da ben park yatak alınca içinin ölçüsüne göre pamuklu çarşaf falan diktircem ama ne seçenekleri var bilmiyorum açıkçası uygun olsun fiyatı diye zırt pırt değiştircemiz için öyle düşündüm yoksa çok pahalıya gelicek
Dükkanları mı var ? Kartal'ın neresinde acaba biz de maltepede oturuyoruz.
Park yatağı konusunda dün benim gönderdiğim yerden alırsan hem ekonomik oluyor hem de özel sünger yatağı , yorganı yastığı nevresimi de içinde hepsini birden halletmiş oluyorsun. güzel de yıkadım birşey olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?