2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dedem iyiymiş canım zaten onu görücem bugün...Akşam 5-6 gibi gelirim herhalde bir terslik çıkmazsa hadi ben kaçtım

sağol canım inşallah inşaalllah iyi bişeyler söyler dr...
senin bebişine çooook sevindim ben zaten çok şükür bişeyciği kalmadı yavrunun...

ayyy evet aynen senin gibi düşünüyorum bende buyudukçe karnımız kasıklarımız
geriliyor sonra birkaç günde normale dönüyor çünkü içimiz de buyuyor sonra bebiş
bi atak daha yapıor yine geriliyoruz aynısını ben de düşünüyorum cnm:))))

serdem canım sana bişey sormak istiyorum sen izine 2 hafta erken çıktın ya bu raporlu olduğumuz zaman için izin yazısı verecekmiyiz yoksa sadece ropuru imzalatmamız yeterlimi kafama takıldı benim sen nasıl yaptın canım.

melekçim benim de tam tersi oluyor önce bi kalkıp wc ye gidiyorum sonra da gelince
çok fena bir baskı hissediyorum idrar yollarımda iltihap falan mı var acaba?çişim
varmış gibi geliyor hep....

Ben de o yüzden iltihap mı var diye tahlil yaptırmıştım ama temiz çıktı. Doktor da onun bebekle alakalı olduğunu söyledi. Büyüdükçe mesaneye baskı yapıyormuş ve o da bize tuvaletimiz var hissi veriyormuş..gidince de azcık yaparmışız. hatta son haftalara girdiğimizde bunu daha çok yaşayacakmışız. Bir gecede bir sürü kalkıp kalkıp geri yatacakmışız. allah yardmcımız olsun valla.

ya çiğdemcim olsun tek kişilik gelen giden olursa kalmaya onlarda kullanırsın sanki nolcak sıkma canını olmadı sonra kendine de yaprırırsın şekercim

herkese günaydın, biz de 7'de uyandık aslında pek uyuyabilmiş değiliz de ağrılardan malum. Kociş ile kahvaltımızı yaptık sonra da akşam başladığım "haziran annelerinin doğum hikayelerini" biraz önce tamamladım. Bütün gün otururken hiç ağrım olmuyor ama yatınca kabus başlıyor resmen dönemiyorum bebek kasıyor bir yandan üff neyse buna da şükür, Bu ağrılara kadar ne kusmam ne bir rahatsızlığım olmuştu 1 ay da çekelim artık anne olmak kolay mı değil mi ? Doktora giden arkadaşlarımıza gözünüzaydın , gideceklere de iyi haberlerle dönmelerini ve Hepinize çok güzel bir gün diliyorummmmmmmm

walla o idrar olayını ben çok önceden beri yaşıyorum günde rahat 40 kez gidiyorum ki her defasında bişey olmuyor sanki çok gelmiş gibi gidiyorum lakin fos yok bişey hele bazı günler duuruşundan daha da artıyor bazen briaz daha azalıyor
ulturasona girdiğimde iki ay önce idrar torbama gömülmüştü doktor öyle demişti ee yani normal zırt pırt gidilmesi kızlar

günaydın ebrucum opuyorumnanaktan
evet kuyruktayız canım artık biraz daha sabır canımcım

neyse çiçek doğru söylüyorsunn kendimize de yaptırırım ilerde amaaaan...
ay ben çıkıyorum kızlar bişiler yapayım misafirlerime hadi görüşürüz...

canım sıkıldı şimdi bu duruma offffff.
aptal kafam benim...yav adamlar da satar aslında onu
yaaa...

pembe olsaydı alırdım :)) Bu nevresim için ne dolaştım bennnn via portlara kadar gittim . English home yatak örtüsü , beyaz nevresim çarşaf ve pembe yastık kılıfı ile kombinleyerek , bebek odasındaki tek kişilik yatağı pembe beyaz konsepte uydurdum . ınternetten aramıştım özel nevresim diken yerleri ama bulamamıştım keşke sizlere sorsaydım o zaman. kaça dikiyorlar ve nerde yine de öğrenmem mümkün mü lazım olabilir daha sonraları da....

günaydın ebrucum opuyorumnanaktan
evet kuyruktayız canım artık biraz daha sabır canımcım

günaydın canımmm, evet yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik allah hepimizin yardımıcısı olsun, sağ salim kuzucuklarımızı kucağımıza alalım inşallahhhhhh

valla ebrucum benim annemin arkadşı var perdeci nevresim falanda dikiyorlar kumaşlarıda var ama seçnekler çok çok fazla değil perde konusunda seçenek çok genişte tacın ürünleri var kumaşları ama seçenek dediğim gibi çok çok geniş değil yeride kartal da ben park yatak alınca içinin ölçüsüne göre pamuklu çarşaf falan diktircem ama ne seçenekleri var bilmiyorum açıkçası uygun olsun fiyatı diye zırt pırt değiştircemiz için öyle düşündüm yoksa çok pahalıya gelicek

Dükkanları mı var ? Kartal'ın neresinde acaba biz de maltepede oturuyoruz.

Park yatağı konusunda dün benim gönderdiğim yerden alırsan hem ekonomik oluyor hem de özel sünger yatağı , yorganı yastığı nevresimi de içinde hepsini birden halletmiş oluyorsun. güzel de yıkadım birşey olmadı.

nette bir sorun var cevap yazana kadan vallaa
tatlım kartalda çırçır denilen bir sokak var kime sorsan söyler sana çırçıra minübüs yolundan giriliyor zaten ordan girince düz yürüyorsun 5 dakka bile değil gelin çeyiz diye bir mağaza var orası asuman teyze ve hüseyin amca karı koca işletiyorlar eğer yolun düşerse gidebilirsin benim adımda çiğdem çiğdem yönlendirdi dersen indirim bile yapabilirler aytenin kızı çiğdem kaydirigubbakcemile3 beni tanıyorlarda ayten deyin annemin adı daha bir etkili olur
bende zaten senin dediğin park yatağı inceliyom dünden beri sanırsam ondan alıcamda money bekliyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…