2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anacım yuvarlanmadan ilerlemeye bünye elvermiyorr:)))))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Sen de haklısın vallahi... Top gibi olduk kaydirigubbakcemile3

yeni sloganım nasıl girdiyse öyle cıkacak :)))

E bu bebekler bütün girmedi ya, yani biz bütün sokmadık. İki kişilik eğlence sonunda... Benim de sloganım, "tatlı tatlı yersen, acı acı çıkarırsın" :roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey

Ya ben ikisinden de korkuyorum eyvahedigeldismile Hatta çatı muayenesinden de korkuyorum. O acıya bir kere daha nasıl katlanırım bilemiyorum. eyvahedigeldismile

Ayy süper bi slogan yaa..hiç güleceğim yoktuu.. kaydirigubbakcemile3

E bu bebekler bütün girmedi ya, yani biz bütün sokmadık. İki kişilik eğlence sonunda... Benim de sloganım, "tatlı tatlı yersen, acı acı çıkarırsın" :roflol:
[/QUOTE]

BAK BUNUDA SEVDİM :)))

aynı keyiflen çıksa keşkeee delikafadulden

YOK ÖYLE ÜÇ KURUŞA BEŞ KÖFTE HEM BEDAVA OLSUN HEM CAM KENARI OLSUN AANNNEEEEE DİYE BAĞIRAN BİR VELET KOLAY DOĞMUYO SANIRSAM :))

arkadaşlar benim yatak odam geniş olmadığı için 3-4 ay için bebeğime ayaklı sepetler var ya hani şu süslü olanlardan aldım.benim gibi onlardan alan var mı

Kocama kızıyorum sürekli "hep senin yüzünden oldu" diye. Alçak köfte rüyalarıma girdin kaydirigubbakcemile3

ya allahtan benim doktorum çatı muayenesi yapmayacakmış..nasıııı rahatladımmmmm.

akannehir
ya cidden yapacak bişey yok düşünmeyelim :içelim:

hayır yani yoksa doğurmuycaz delikafadulden

Hiç açmayacağım çatı muayenesini, belki unutur. Ya ama çok acımıştı, kanamam olduğu gün. Acıdan bayılacaktım neredeyse, çatıya da öyle bakılıyormuş. 1 kere parmaklandım yetmez mi??

YOK ÖYLE ÜÇ KURUŞA BEŞ KÖFTE HEM BEDAVA OLSUN HEM CAM KENARI OLSUN AANNNEEEEE DİYE BAĞIRAN BİR VELET KOLAY DOĞMUYO SANIRSAM :))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yaaa olsaydı ama keşke hayallerde en azından şekerim sıpıçlar gelince asıl patrambayı düşün bence bunlar ne ki diycez tecrübelilerden gelenler en azından bu yönde oofff her yolun bir sonu her günün gecesi gibim her bebeğin bir gelişi kaydirigubbakcemile umarım muhteşem olur gelişleriii

Ya sorma bende Şımdı benım tatlı belama kızıyordum benı arıyo nasılsın dıye bende kızını mı merak ettın benımı dıyorum tabıkı kızımı dıyo ıyı dedım kapatıyordum ÖzrÜ kabahatınden bÜyÜk bırde demezmı hayatım senı hep gÖrÜyorum senı nıe merak edeyım kızımı hıÇ gÖrmedım ıyı mı deĞılmı bılmem lazım senın gıbı bır annesı var babası tabıkıde merak edıcek dıyo ÖlÜrmÜsÜn ÖldÜrÜrmÜsÜn karar verın onu yapıcam :)

Kocama kızıyorum sürekli "hep senin yüzünden oldu" diye. Alçak köfte rüyalarıma girdin kaydirigubbakcemile3

bende kızıyorum ne hale soktun beni hain diyee kaydirigubbakcemile3

ya evet benimde kanamam olduğunda yapılmıştı fenaydı dersin bir kere yaptınız velim izin vermiyor

niye ölücen şekerim öldürürmüsün seçeneği daha çok ders içeriyorrr kaydirigubbakcemile3

Benimki de itiraf etti ya geçen; ben rahatsızlanınca uçarak geliyor ya hastaneye gidelim diye, korkusu bana bir şey olmasıymış. "Bebeğe olsun, sana olmasın" dedi. Nasıl üzüldüm anlatamam. klava:

bende kızıyorum ne hale soktun beni hain diyee kaydirigubbakcemile3

ya evet benimde kanamam olduğunda yapılmıştı fenaydı dersin bir kere yaptınız velim izin vermiyor

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile Banane ya, istemiyorum ben çatı muayenesi falan.

ben aldım cicilerimde var ben pembe aldım :))) 4. Sayfada olmalı

ben bu forum konusunda biraz özürlüyüm de kimsenin cicisini göremiyorum.keşke görebilsem.
peki arkadaşım o sepetlerin içinde sadece sünger oluyor yatak olarak içine bişey yaptıracak mısın.sepet 58x98 olduğu için bir de oval oluyorlar ya nasıl yatak uyduracağız onlara

Benımkı de kızından yana manyak bencede ÖldÜrme fıkrı daha ıyı de ben ona bıŞıy olursa yasayamam kı :)) neyse en azından kızını merak edıyo her ıkımızıde merak etmeyebılırdı ıyı yanından baksam ıyı olur gıbıme geldı :)

BEN ALTINA YORGANCIDA ŞİLTE GİBİ BİRŞEY YAPTIRCAM :) BAŞKA TÜRLÜ OLMAZ BEBİŞİMİN SIRT AĞRIR:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…