anacım yuvarlanmadan ilerlemeye bünye elvermiyorr:)))))))
yeni sloganım nasıl girdiyse öyle cıkacak :)))
yeni sloganım nasıl girdiyse öyle cıkacak :)))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Sen de haklısın vallahi... Top gibi olduk kaydirigubbakcemile3
E bu bebekler bütün girmedi ya, yani biz bütün sokmadık. İki kişilik eğlence sonunda... Benim de sloganım, "tatlı tatlı yersen, acı acı çıkarırsın" :roflol:
ay evet yaa çok fena ki ben normal doğumdan çok korkardım şimdi sezercik olayı beni dehşete düşürüyor yaa artık neyse düşünmenin faydası yok sanırım bir şekilde olacak ha öyle ha böyle neyse kafamızı bu konudan uzaklaştıralım bence kaydirigubbakcemile3
eee havalarda ısınmaya başladı demii kaydirigubbakcemile3
ay evet yaa temmuza geldik temmuzu adam yerine koymuyorum bende sanki artık bekliyomuşuz gibim banada doktorum sezercik olursa 2 3 4 ağustostan birinde demişti normalda 15 ağustos zamanın son noktası ama 4 kilo üzerine çıkabilme duurmu varmış çatımda çok darmış ne bilim oof boşverelim bunu
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Sen de haklısın vallahi... Top gibi olduk kaydirigubbakcemile3
E bu bebekler bütün girmedi ya, yani biz bütün sokmadık. İki kişilik eğlence sonunda... Benim de sloganım, "tatlı tatlı yersen, acı acı çıkarırsın" :roflol:
aynı keyiflen çıksa keşkeee delikafadulden
Ya ben ikisinden de korkuyorum eyvahedigeldismile Hatta çatı muayenesinden de korkuyorum. O acıya bir kere daha nasıl katlanırım bilemiyorum. eyvahedigeldismile
Ya ben ikisinden de korkuyorum eyvahedigeldismile Hatta çatı muayenesinden de korkuyorum. O acıya bir kere daha nasıl katlanırım bilemiyorum. eyvahedigeldismile
arkadaşlar benim yatak odam geniş olmadığı için 3-4 ay için bebeğime ayaklı sepetler var ya hani şu süslü olanlardan aldım.benim gibi onlardan alan var mı
ya allahtan benim doktorum çatı muayenesi yapmayacakmış..nasıııı rahatladımmmmm.
akannehir
ya cidden yapacak bişey yok düşünmeyelim :içelim:
hayır yani yoksa doğurmuycaz delikafadulden
YOK ÖYLE ÜÇ KURUŞA BEŞ KÖFTE HEM BEDAVA OLSUN HEM CAM KENARI OLSUN AANNNEEEEE DİYE BAĞIRAN BİR VELET KOLAY DOĞMUYO SANIRSAM :))
Kocama kızıyorum sürekli "hep senin yüzünden oldu" diye. Alçak köfte rüyalarıma girdin kaydirigubbakcemile3
Hiç açmayacağım çatı muayenesini, belki unutur. Ya ama çok acımıştı, kanamam olduğu gün. Acıdan bayılacaktım neredeyse, çatıya da öyle bakılıyormuş. 1 kere parmaklandım yetmez mi??
Ya sorma bende Şİmdİ benİm tatlı belama kızıyordum benİ arıyo nasılsın dİye bende kızını mı merak ettİn benİmİ dİyorum tabİkİ kızımı dİyo İyİ dedİm kapatıyordum ÖzrÜ kabahatİnden bÜyÜk bİrde demezmİ hayatım senİ hep gÖrÜyorum senİ nİe merak edeyİm kızımı hİÇ gÖrmedİm İyİ mİ deĞİlmİ bİlmem lazım senİn gİbİ bİr annesİ var babası tabİkİde merak edİcek dİyo ÖlÜrmÜsÜn ÖldÜrÜrmÜsÜn karar verİn onu yapıcam :)
Ya sorma bende Şİmdİ benİm tatlı belama kızıyordum benİ arıyo nasılsın dİye bende kızını mı merak ettİn benİmİ dİyorum tabİkİ kızımı dİyo İyİ dedİm kapatıyordum ÖzrÜ kabahatİnden bÜyÜk bİrde demezmİ hayatım senİ hep gÖrÜyorum senİ nİe merak edeyİm kızımı hİÇ gÖrmedİm İyİ mİ deĞİlmİ bİlmem lazım senİn gİbİ bİr annesİ var babası tabİkİde merak edİcek dİyo ÖlÜrmÜsÜn ÖldÜrÜrmÜsÜn karar verİn onu yapıcam :)
bende kızıyorum ne hale soktun beni hain diyee kaydirigubbakcemile3
ya evet benimde kanamam olduğunda yapılmıştı fenaydı dersin bir kere yaptınız velim izin vermiyor
ben aldım cicilerimde var ben pembe aldım :))) 4. Sayfada olmalı
ben bu forum konusunda biraz özürlüyüm de kimsenin cicisini göremiyorum.keşke görebilsem.
peki arkadaşım o sepetlerin içinde sadece sünger oluyor yatak olarak içine bişey yaptıracak mısın.sepet 58x98 olduğu için bir de oval oluyorlar ya nasıl yatak uyduracağız onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?