valla ben aşağı yukarı aynı tonları attım bende başta korktum ama beyazlarlan pembe yeşil ama çok koyu kırmızı vardı bi kaç tane onları hırka ve yeleklerle yıkadım hiçte birşey olmadı 30 derecede yıkadım zaten iki kez de durulattım
Zaten bebek giysileri olduğu için çok boya kullanılmamıştır değil mi ? Bir tane kırmızı tulum var olmazsa onu elde yıkarız. Bu arada Cine5'deki çocuk programı başladı.
Kartal merkezden mi minübüse çıkacağız herhangi bir mağaza v.s. var mı işaret olarak alabileceğimiz. Biz organik pazara gidiyoruz oraya yakın mı acaba ?
evet evet kırmızıyı elinde yıka yünlü hırka neyimi varsa onlarlada atabilirsin benimde kırmızı kadifemsi vardı bi kaç parça hiç bişey olmadı yünlülerle diğerleride inan her rengi atttım aşağı yukarı hiçbirşey olmadı
evet organik pazara yakın şöleki
minübüslen kartala geliyorsun orda geçit var hani ışıklar var hatta ordan alt geçitten geçip organik pazara gidiyorsun şimdi o geçitten geçmiycende ışıklaırn diğer tarafına geçicen köşede hacıoğlu lahmacuncusu var o sokak çırçır diye geçer hemen yani minübüsten alt geçitte iniyorsun maltepeden gelirken karşıya geçiyorsun o sokak çırçır canım çok kolay
merhaba guzel anneler bugun kontrolumuz vardı 2100 gr 45 cm olmus. Oğlum doktor. ırı olacak. Dedi. Bası hala asagıda. Nst de normal
günaydın arkadaşlarrrrr,dün dr daydık maşallah oğluşum çok iyiymiş 2,600 gr olmuş.dr 37 haftama yeni girdiğimi 1 hafta daha çalışmam gerektiğini söyledi ama ayrılmak istersende istirahat yazayım dedi bende tama dedim bugün de raporumu bırakmaya geldim öğleden sonra artık izindeyim.
Ayrıca doğuma hazırlıklı olmamı temmuzun 10 undan sonra heran doğabileceğini söyledi haftada bir nst çağırdı.bizden haberler böyle
günaydın kızlarr....
Birazdan dr a gidicem sanırım bu son kontrololcak... Kasıklarımda ağrılarım oluyo ara ara hayır olsun inşallah...çokşükür temmuzu gördüm:) allahım vakitlice doğurmayıda nasip eder inşallah... Hepimize....
günaydıııııın ben geldim....
çiçek benim de oluyor dönerken özellikle yatakta bir ağrı saplanıyor kasıklarıma..
Valla bu çok fena bişey eğer doğ.sancıları bununn gibi bişeyse yandık çok fecii...
Adet ağrısından çok çok farklı bir de ben gece wc ye gidip geldikten sonra çok kötü
oluyorum kasıklarımda şiddetli bi baskı hissediyorum sizde de oluyor mu????
bende wc ye gitmeden önce oluyor..ağrı ile uyanıyorum..kasıklarımda baskı..karnım aşağı sarkıyormuş gibi. Böyle tüm gün boyunca sanki hiç wc ye gitmemişim de çok çok sıkışmışım gibi. Ama gidip döndükten sonra rahatlıyorum epey.
melekçim benim de tam tersi oluyor önce bi kalkıp wc ye gidiyorum sonra da gelince
çok fena bir baskı hissediyorum idrar yollarımda iltihap falan mı var acaba?çişim
varmış gibi geliyor hep....
üfff aradım nevresimciyi kesmişler kumaşı yaaaaa....
herkese günaydın, biz de 7'de uyandık aslında pek uyuyabilmiş değiliz de ağrılardan malum. Kociş ile kahvaltımızı yaptık sonra da akşam başladığım "haziran annelerinin doğum hikayelerini" biraz önce tamamladım. Bütün gün otururken hiç ağrım olmuyor ama yatınca kabus başlıyor resmen dönemiyorum bebek kasıyor bir yandan üff neyse buna da şükür, bu ağrılara kadar ne kusmam ne bir rahatsızlığım olmuştu 1 ay da çekelim artık anne olmak kolay mı değil mi ? Doktora giden arkadaşlarımıza gözünüzaydın , gideceklere de iyi haberlerle dönmelerini ve hepinize çok güzel bir gün diliyorummmmmmmm
bende yeni açtım programı :))
[ı]selam kızlar, ben geldim ne yapıyorsunuz?[/ı]
ok bulabiliriz sanırım çok teşekkür ederim.
hoşgeldin canım aynı bildiğin gibi çalışıyorummm(((((( sen neler yapıyorsun
Selam kızlar, ben geldim ne yapıyorsunuz?
benim yerime de izle surada iznime 0 gün kaldı 20 gün sonra bende cıkıyorum :)
[ı]
ne yapayım, sabahın 8'inden beri temizlik, ütü vs yapıyorum. Canım çıktı; kolumu kaldıracak halim kalmadı. Sen ne zaman izne ayrılıyorsun?[/ı]
merhaba canım hoşgeldin napalım yuvarlanıyoz iştee kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın
az kalmış canım ya biraz daha sabret doğum korkusu benide fena sardı ya yanlışlıkla sezeryan görüntülerine baktım diyceksin nasıl yanlışlıkla açmıştım doğum görüntüleri diye bi site hemencecik çalışıverdi görüntü midem fena bulandı yaa normal doğum sanki daha kolaymış gibi geldi allah sonumuzu hayretsin ne diyim
temmuz 20 son
bbende 26 temmuz yada 2 ağustosta doğuracakmışım gibi geliyo öyle hissediyorum :))
Bebeğe aldığım giysileri daha yıkamadım malum rengarenkler ve minicik minicik şeyler. Şu yeni çıkan boyayı emen mendillerden aldım. Hepsini makinaya atıp o mendilden de koymayı düşünüyorum. Sonra da kadın gelince ütülettirip yerleştirecem. Ama renklerin karışması riskine karşı korkuyorum malum her biri bir sürü para, kocamın çenesi de cabası :)) Bu mendilleri deneyen var mı ? Elde kadına mı yıkatsam ne yapsam karar veremedim. Siz ne yaptınız giysi yıkama işini ?
[ı]
üff daha 19 gün var. Neyse sayılı gün çabuk geçer... Biz de 22 temmuz'dan itibaren 5 ağustosa'a kadar bekleyeceğiz. Tam miadı o zaman oluyor. 5'e kadar gelmezse işte o zaman yandık.[/ı]
bende geçen gün aynı hatayı yaptım ben doğum fotoraflarına bakıyordum hani yeni doğmuş bebekler filan sandım anam bir baktım gib karnı yarık bir kadın kafası cııkmış bir bebek heryer kan cok kötü idi midem bulandı hemde cok fena :)
Üff daha 19 gün var. Neyse sayılı gün çabuk geçer... Biz de 22 temmuz'dan itibaren 5 ağustosa'a kadar bekleyeceğiz. Tam miadı o zaman oluyor. 5'e kadar gelmezse işte o zaman yandık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?