Benİmkİ de kızından yana manyak bencede ÖldÜrme fİkrİ daha İyİ de ben ona bİŞİy olursa yasayamam kİ :)) neyse en azından kızını merak edİyo her İkİmİzİde merak etmeyebİlİrdİ İyİ yanından baksam İyİ olur gİbİme geldİ :)
Ben de 1 saattir falan normal doğum yapanların , dikiş tecrübelerini okuyorum. İnşallah hepimiz fazla acı çekmeden yavrularımızı kucağımıza alırızzzzzzzz
BEN ALTINA YORGANCIDA ŞİLTE GİBİ BİRŞEY YAPTIRCAM :) BAŞKA TÜRLÜ OLMAZ BEBİŞİMİN SIRT AĞRIR:CüvCüv:
Benİmkİ de kızından yana manyak bencede ÖldÜrme fİkrİ daha İyİ de ben ona bİŞİy olursa yasayamam kİ :)) neyse en azından kızını merak edİyo her İkİmİzİde merak etmeyebİlİrdİ İyİ yanından baksam İyİ olur gİbİme geldİ :)
Ben de 1 saattir falan normal doğum yapanların , dikiş tecrübelerini okuyorum. İnşallah hepimiz fazla acı çekmeden yavrularımızı kucağımıza alırızzzzzzzz
Dikiş derken? Ben doğamayınca benim anamı da biraz genişletmişler. Annem "valla o acıyla bir şey anlamadım" demişti.
herkese merhabaaaa
bugun doktora gidicegiz bir ay aradan sonra,insallah guzel haberlerle geliriz
son 4 saat 45 dakika,vakit gecmiyor yahuuu
Dikiş derken? Ben doğamayınca benim anamı da biraz genişletmişler. Annem "valla o acıyla bir şey anlamadım" demişti.
herkese merhabaaaa
Genelde normal doğumda yırtılma olmasın diye kontrollu kesiyorlar, bazılarına önceden iğne yapıyorlarmış bazılarına ise iğnesiz dikiyorlarmış. Benim annemi de kesmişler 2-3 dikiş atılmış sonra 10 gün pansuman yapılması gerekiyormuş . Nasıl pansuman yapacaz tuvalette zorlanılıyor mu acaba ? Epidurel sezeryan mı epidural normal mi çok kararsızım ikisinin de avantajları dezavantajları var...
[ı]
beni düşünmesi de güzel, gururumu okşadı. Ama benim bebeğim dünyalardan, kendi canımdan kıymetli. Cidden birşey olsa, bizim bebeğimizi değil beni seçecek. Ben yaşayacağım kadar yaşamışım. Yetmez mi bana 26 sene? Onu daha gün ışığı görmeden nasıl kara topraklara veririm? Hiç düşünmüyor bunu. Neyse, bebeği kucağına alsın değişir fikri... öyle umut ediyorum en azından.[/ı]
ben de 1 saattir falan normal doğum yapanların , dikiş tecrübelerini okuyorum. Inşallah hepimiz fazla acı çekmeden yavrularımızı kucağımıza alırızzzzzzzz
herkese merhabaaaa
Melaaabaaaa, hoşgeldin. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...
4 saat 45dk; benim 6 günüm var, ben ne yapayım??
Ay salı gittim ya doktora, kaydırıldım diye. Sabahın 7 buçuğunda 39. sırayı alabildim o doktora. Şimdi bekliyoruz. İki oda, birinde kendi doktorum, diğerinde beni çağıran doktor. Doktor bana bakıyor, ben doktora. Adam öyle bir bakıyor ki, "niye bana gelmedin?" der gibi. Yapabileceğim hiçbir şey yoktu, diğeri çağırdı. O haftadan önceki hafta doktorumun acil ameliyatı çıkınca diğerine gitmek zorunda kalmıştım. 35. haftada çağırınca mecbur gittim. Bir dahaki hafta gitmeyeceğim, kendi doktoruma gitmek istiyorum, inşallah yine bir aksilik olmaz. O kadar kötü oldum ki, öyle bir yerde bekliyorum ki, kapısı açık, tam karşısında doktorum oof of.
öyle ama sana birşey olursa o ne yapar hem sensiz hem tek başına ve bebekle birlikte birde bebeği düşün sensiz onun için onlar için var olmalıyız yoksa sen bunu coğu kişiden daha iyi biliyorsun annesiz bir cocougun bir yeri hep eksik ve sen kaç yaşındasın ağır geliyo ki bu cok normal kimin basında olsa aynı seyi belki de daha fazlasını yapardı onun için sen bebeğin ve eşin için ayakta durmak zorundasın oda onun için öyle demiştir yoksa tabiki cocougunu düşünecek birde erkekler bizim gibi değil biz aylardı büyütüyoruz içimizde en ufak kıpırtısı bile dünyalara değer ama onlar öyle değil birgün kucapına bir bebek veriliyo bu senin deniyo bizim gibi içten hissetmeleri mümkün değil böyle kabul edeceksin
senin daha çok varmış,sayılı vakit çabuk geçer inş :)
Ecel denen şey, ayakta da bulur insanı. Kocamın böyle bir tutum sergilemesi beni çok üzüyor. Düşünsene ya yüzüme karşı " ne olacaksa olacak" dedi. Ölecekse ölecek yani. Ben o yaşasın diye Allah'la neredeyse pazarlık ediyorum (haşa!) "Allah'ım diyorum, illa ki birini alman gerekiyorsa ben hazırım" diye. Adamdaki mantaliteye bak! O bensiz nasıl yaşayacağını bilmiyor olabilir ama ben de bebeğim olmadan yaşayamam. İster kalpsiz deyin, ister aşırı anaç.
[ı]
ecel denen şey, ayakta da bulur insanı. Kocamın böyle bir tutum sergilemesi beni çok üzüyor. Düşünsene ya yüzüme karşı " ne olacaksa olacak" dedi. ölecekse ölecek yani. Ben o yaşasın diye allah'la neredeyse pazarlık ediyorum (haşa!) "allah'ım diyorum, illa ki birini alman gerekiyorsa ben hazırım" diye. Adamdaki mantaliteye bak! O bensiz nasıl yaşayacağını bilmiyor olabilir ama ben de bebeğim olmadan yaşayamam. Ister kalpsiz deyin, ister aşırı anaç. [/ı]
[ı]geçer geçer, yatcaz kalkcaz hesabıyla geçer sanırım[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?